Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

16 νούμερο είναι ο καραδέλης και εσύ μετά είσαι ένας απο τους 17ΡΗΔΕΣ όποιος και να είσαι περνάς προσωρινά διότι ο τελευταίος 17ρης είναι ο νούμερο 27 ... Και είπαμε θέλουν εκεί 41 οδηγούς...

ελπίζω να βοήθησα... Καλή επιτυχία...

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Καλησπερα σας συνυποψήφιοι. Απορία για τους εργάτες στην ισοβαθμία... Πως γίνεται εγώ και άλλοι τοσοι με 5000 μόρια να είμαστε στην θέση 40, ενώ με τα ίδια μόρια οι θέσεις 36,37,38,39 να είναι 'ξεχωριστά'... Έπρεπε πιστεύω όλοι μας με τα ίδια μόρια(λόγω ΕΠΥ, ειδικών δυνάμεων κλπ) να ισοβαθμουμε στη θέση 36 και όχι 40. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Driver

Δημοσίευση από Driver »

Εχουμε καποια πληροφορια για το ποτε θα παραλαβουμε τις υγειονομικες καρτελες; Καθυστερει πολυ η διαδικασια και ελπιζω ολο αυτο να εχει θετικο αντικρισμα στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

Ευχαριστώ George! Κατάλαβα!
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

έχετε υπόψη σας ότι μετράει και η ηλικία αν είστε νεότερος από κάποιον που έχετε τα ίδια μόρια προηγείστε και δεν τίθεται θέμα ισοβαθμίας.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Driver έγραψε:Εχουμε καποια πληροφορια για το ποτε θα παραλαβουμε τις υγειονομικες καρτελες; Καθυστερει πολυ η διαδικασια και ελπιζω ολο αυτο να εχει θετικο αντικρισμα στο μελλον.

Δυστυχώς δε θα είναι καλό το αντίκτυπο, αλλά πάλι καλά να λέμε που μπήκε το νερό στ' αυλάκι κι ας δουλέψουμε και 3 μήνες.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Υποψήφιος έγραψε:Καλησπερα σας συνυποψήφιοι. Απορία για τους εργάτες στην ισοβαθμία... Πως γίνεται εγώ και άλλοι τοσοι με 5000 μόρια να είμαστε στην θέση 40, ενώ με τα ίδια μόρια οι θέσεις 36,37,38,39 να είναι 'ξεχωριστά'... Έπρεπε πιστεύω όλοι μας με τα ίδια μόρια (λόγω ΕΠΥ, ειδικών δυνάμεων κλπ) να ισοβαθμουμε στη θέση 36 και όχι 40. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

θέλεις να μας πείς συγκεκριμένα σε πιο νομό για να σε βοηθήσουμε;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Driver έγραψε:Εχουμε καποια πληροφορια για το ποτε θα παραλαβουμε τις υγειονομικες καρτελες; Καθυστερει πολυ η διαδικασια και ελπιζω ολο αυτο να εχει θετικο αντικρισμα στο μελλον.

Απο όσο μπορώ να καταλάβω θεωρώ πώς μετά την τετάρτη σύντομα θα έχουμε ειδοποίηση για υγειονομικές εξετάσεις...

Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Για ΔΙΠΥ Αθηνών αναφέρομαι.. Έχω άδικο σε αυτό που λεω ; Δε νομίζω να υπερτερούν σε κάτι παραπάνω οι υποψήφιοι στις θέσεις 36 έως 39 από από τους άλλους που βρισκόμαστε στη θέση 40...
Driver

Δημοσίευση από Driver »

Ευχαριστω πολυ φιλαρακο.
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Υποψηφιος έγραψε:Για ΔΙΠΥ Αθηνών αναφέρομαι. Έχω άδικο σε αυτό που λεω ; Δε νομίζω να υπερτερούν σε κάτι παραπάνω οι υποψήφιοι στις θέσεις 36 έως 39 από από τους άλλους που βρισκόμαστε στη θέση 40...

Διάβασε την προκήρυξη ποιος προηγείται Σε περίπτωση ισοβαθμίας...

36 έως 39 όλοι τους έχουν παιδιά ενώ στις θέσεις 40 κανείς δεν έχει παιδιά.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Υποψηφιος έγραψε:Για ΔΙΠΥ Αθηνών αναφέρομαι.. Έχω άδικο σε αυτό που λεω ; Δε νομίζω να υπερτερούν σε κάτι παραπάνω οι υποψήφιοι στις θέσεις 36 έως 39 από από τους άλλους που βρισκόμαστε στη θέση 40...

Παίζει ρόλο ο αριθμός των παιδιών, σε περίπτωση που κάποιος έχει παιδιά ππροηγείται για παράδειγμα αυτού που έχει τα λιγότερα ή καθόλου. Αν δεν έχει κανενας παιδια προηγειται ο νεοτερος ηλικιακά.

Για να υπάρχει ισοβαθμία με λίγα λόγια πρέπει να έχεις ίδιο αριθμό μορίων, ίδιο αριθμό παιδιών και ίδια ηλικία, πράγμα πολύ σπάνιο.

Πυρονομος

Δημοσίευση από Πυρονομος »

Στους αναδιάμορφωμενους σημερινούς πίνακες δείχνει πλέον ότι δεν ισχύει η ηλικία στους αγγαμους ισοβαθμουντες και τους στέλνει για κλήρωση αύριο το πρωί ! Αδικια , δεν είναι ξεκάθαρο αυτό , ίσως οι επιτυχόντες των προσωρινων πινάκων να κινηθούν νομικά κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά των αναδιαμόρφωμενων πινάκων που δείχνει ένα σωρό άτομα να ισοβαθμους και να παραπέμπονται σε κλήρωση , λες και είναι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ η φάση. ΠΣ και ζωή δουλειές του ποδαριού οι ατάλαντοι νομικαριοι του τμήματος
fire

Δημοσίευση από fire »

Εγω ισοβαθμο με αλλους 5,6 στην 15 θεση θα παω και εγω για κληρωση; Ειμαι σε καλη σειρα η πανε για κληρωση οσοι ειναι στις τελευταιες θεσεις?
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πυρονομος έγραψε:Στους αναδιάμορφωμενους σημερινούς πίνακες δείχνει πλέον ότι δεν ισχύει η ηλικία στους αγγαμους ισοβαθμουντες και τους στέλνει για κλήρωση αύριο το πρωί ! Αδικια, δεν είναι ξεκάθαρο αυτό, ίσως οι επιτυχόντες των προσωρινων πινάκων να κινηθούν νομικά κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά των αναδιαμόρφωμενων πινάκων που δείχνει ένα σωρό άτομα να ισοβαθμους και να παραπέμπονται σε κλήρωση, λες και είναι πρακτορείο ΠΡΟΠΟ η φάση. ΠΣ και ζωή δουλειές του ποδαριού οι ατάλαντοι νομικαριοι του τμήματος

πώς το λές αυτό φίλε μου, σε κάλεσαν εσένα με άλλους που ισοβαθμείς κ πάτε σε κλήρωση χωρίς να μετράνε την ηλικία; Αν ναι πές μας σε πιο νομό κ ποιά νούμερα ισοβαθμούντων για να γίνει διασταύρωση εδώ και να γίνει μία κουβέντα για να βοηθηθούμε όλοι μας...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες