Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

Εχω μορια πολυτεκνου και ειδικων δυναμεων αλλα δεν μου τα εχουν βαλει καν γιατι συνεβη αυτο;0 μορια μου βγαζει
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από george777 »

Αντώνης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά απ ότι βλεπω έχω συμπληρώσει 7500 μόρια το θέμα είναι πως στην αχαϊα που έχω δηλώσει συμμετοχή έχουν πολλοί τα ίδια μόρια με μένα πως τελικά καταλαβαίνω αν μπήκα η όχι;

Κοιτάς τη σειρά έχεις κοιτάς και τον αριθμό που θέλουν εκεί που δήλωσες και καταλαβαίνεις αν περνάς στα μόρια φίλε μου.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Παναγιωτης έγραψε:Εχω μορια πολυτεκνου και ειδικων δυναμεων αλλα δεν μου τα εχουν βαλει καν γιατι συνεβη αυτο;0 μορια μου βγαζει

απο αυριο ξεκιναει η περιοδος ενστασεων μεχρι 31 του μηνος.

μπες εδω εχει την διαταγη αναλυτικα τι και πως.

https://www.fireservice.gr/el_GR/-/ypobole-enstaseon-epi-ton-prosorinon-pinakon-epitychonton-gia-ten-proslepse-idioton-os-pyrosbeston-epochikes-apascholeses

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τελικά έβγαλε κανένας άκρη; Όσοι περνάμε φέτος, κάθε χρόνο θα πάμε για τρέξιμο και θα βάζουμε χαρτιά σε διαγωνισμό; Το Π. Δ. Αυτό λέει εσείς ρωτήσατε κάποιον που ξέρει σίγουρα;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

george777 έγραψε:Τελικά έβγαλε κανένας άκρη; Όσοι περνάμε φέτος, κάθε χρόνο θα πάμε για τρέξιμο και θα βάζουμε χαρτιά σε διαγωνισμό; Το Π. Δ. Αυτό λέει εσείς ρωτήσατε κάποιον που ξέρει σίγουρα;

αδερφε, κατσε να μπουμε (υγειονομικες-αθληματα) να κανουμε υπηρεσιες να παμε σε συμβαντα να δουμε τι παιζει και εχουμε ΟΛΟ το χρονικο περιθωριο μπροστα μας, αν θα μας ξαναπαρουν ποσες φορες κ αν εχουμε πιθανοτητα μονιμοτητας στο μελλον.

αποψη μου παντα.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
george777 έγραψε:Τελικά έβγαλε κανένας άκρη; Όσοι περνάμε φέτος, κάθε χρόνο θα πάμε για τρέξιμο και θα βάζουμε χαρτιά σε διαγωνισμό; Το Π. Δ. Αυτό λέει εσείς ρωτήσατε κάποιον που ξέρει σίγουρα;

αδερφε, κατσε να μπουμε (υγειονομικες-αθληματα) να κανουμε υπηρεσιες να παμε σε συμβαντα να δουμε τι παιζει και εχουμε ΟΛΟ το χρονικο περιθωριο μπροστα μας, αν θα μας ξαναπαρουν ποσες φορες κ αν εχουμε πιθανοτητα μονιμοτητας στο μελλον.

αποψη μου παντα.Εικόνα

Καλά ναι, ασε την μονιμότητα, το ερώτημα ειναι σε τι μοντέλο προσλήψεων συμμετέχουμε...

Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Παναγιώτη.. εσύ καλά λες τα χεις. οταν έκανες τα χαρτιά σου σ είπανε ότι τα πήρες.. και τώρα δν φιανονται. Τότε να κάνεις ενσταση.. αν δν κατεθεσες τα δικαιολογητικά Δν γινετια. Αφού ρ επαιδια. Με αυτούς κάναμε. μαζι τα χαρτια.. δν έκανε κάνεις λαθος αίτηση..

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδιά είχατε κάποιος κάποια ενημέρωση απο την Π. Υ που πέρασε (προσωρινά) ;
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Λογικά μετά το πέρας της προθεσμίας των ενστάσεων θα μας καλέσουν. Ο Αδερφός μου που είναι πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, μου είπε ότι σαν εποχικόυς θα μας προσλαμβάνουν κάθε χρόνο στην υπηρεσία που είμαστε εγγεγραμμένοι, απλά θα περνάμε από δύο γιατρούς, παθολόγο και καρδιολόγο, αν δεν κάνω λάθος.

Maximos

Δημοσίευση από Maximos »

Καλησπέρα και απο μένα στην ομάδα. Σημερα λοιπόν πήγα έκανα ενσταση γιατι ενω είμαι έφεδρος αξιωματικός και ειδικές δυνάμεις και σύμφωνα με την παράγραφο 2 του Κεφ Ζ' θα έπρεπε να προτάσσσομαι των υπολοίπων ισοβαθμούντων υποψηφίων ειμαι χαμηλότερα στην προτεραιοτητα σε σχέση με αυτούς. Αυτα τα οποία μου είπαν απο την Επιτροπή της Τριπολης ήταν οτι τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν ακόμα και αν έχω δίκιο και έχει γίνει λάθος στην διατύπωση της προκηρυξης διότι εχουν αλλο σκεπτικό στην υπηρεσία... Εικόνα Υπάρχει αλλος έφεδρος αξιωματικός ειδικών δυνάμεων στο φορουμ?
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Maximos έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα στην ομάδα. Σημερα λοιπόν πήγα έκανα ενσταση γιατι ενω είμαι έφεδρος αξιωματικός και ειδικές δυνάμεις και σύμφωνα με την παράγραφο 2 του Κεφ Ζ' θα έπρεπε να προτάσσσομαι των υπολοίπων ισοβαθμούντων υποψηφίων ειμαι χαμηλότερα στην προτεραιοτητα σε σχέση με αυτούς. Αυτα τα οποία μου είπαν απο την Επιτροπή της Τριπολης ήταν οτι τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν ακόμα και αν έχω δίκιο και έχει γίνει λάθος στην διατύπωση της προκηρυξης διότι εχουν αλλο σκεπτικό στην υπηρεσία... Εικόνα Υπάρχει αλλος έφεδρος αξιωματικός ειδικών δυνάμεων στο φορουμ;

ΝΑΙ

Maximos

Δημοσίευση από Maximos »

Έχει γίνει λάθος στη διατύπωση της προκήρυξης. Θα έπρεπε να λέει:''. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προτάσσεται εκείνος που έχει υπηρετήσει ως Ε. Π. Υ. Στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά. Με τον τρόπο που είναι διατυπωμένο στην προκήρυξη ('' Σε περίπτωση ισοβαθμίας προτάσσεται εκείνος που έχει υπηρετήσει ως Ε. Π. Υ. Στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός και στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά '') φαίνεται οτι ευνοουνται στη σειρά προτεραιοτητας οι έφεδροι αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων... ! Ειναι τεράστια παρατυπία για μια τέτοια προκήρυξη!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πολίτης έγραψε:Λογικά μετά το πέρας της προθεσμίας των ενστάσεων θα μας καλέσουν.Ο Αδερφός μου που είναι πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, μου είπε ότι σαν εποχικόυς θα μας προσλαμβάνουν κάθε χρόνο στην υπηρεσία που είμαστε εγγεγραμμένοι, απλά θα περνάμε από δύο γιατρούς, παθολόγο και καρδιολόγο, αν δεν κάνω λάθος.

φίλε μου, γιατί όμως το άρθρο 3 (αν κοιτάξεις σε παραπάνω μήνυμα μου) αναφέρει προκήρυξη κάθε χρόνο; Και αν δε συμπληρωθούν οι θέσεις και συμπληρωματική προκήρυξη; Μπορείς σε παρακαλώ να του δείξεις το άρθρο 3 που γράφω εδώ στο φόρουμ λίγα μηνύματα παραπάνω και να μας πείς τι σου είπε; Ευχαριστώ.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Ποιος είναι ο μισθός για οδηγός ρε παιδιά.. Αρχικά πως βλέπουμε ποιος είναι ο μισθός ποια είναι τα επιδόματα που παίρνεις σαν πυροσβέστης δικαιούμαστε ταμείο μετά ; ΔΥΚ αν ξέρεις κάτι θα το εκτιμούσα ευχαριστώ...
Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Εγώ απο οσο ξέρω χονδρικά είναι 650.. ταμείο για να βγεις πρεπει να υπογράψεις 6μηνη συμβαση.. πράγμα αδύνατον για φέτος γτ 31οκτωβρη θα ληγει η σύμβαση σου και η αντιπυρικη πςριοδος, για να παρεις μετά ενα τρίμηνο ταμειο ανεργίας παντα.. για τα επιδοματα αν δν κάνω λάθος αν και δν γνωρίζω πολλα νόμιζω ότι δν υπάρχουν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες