Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
Παιδιά καλησπέρα. Τα αποτελέσματα τι ώρα θα βγουν;
Τώρα εάν κάνει εμάς τους ίδιους 962 ανανέωση καιπάλι υπάρχουν λίγα κενά αν η κατάσταση είναι διαχειρισιμη συνεχίζει έτσι αν όχι μετα από κάποια χρόνια 3-4 κάνει μια νέα προκήρυξη για τν κάλυψη των κενων.
Καλησπερα παιδια Πιστευω οτι με τους προηγουμενους εποχικους Την πατησανε και αναγκαστικαν να τους κανουν μονιμους... Απλως τωρα θελουν να βγαλουν εκτος οτι ''σαβουρα''εχει μεινει στα ματια τους και να εχουν παντοτε καλους εποχικους μεχρι να συμπληρωθουν τα κενα απο τους μονιμους... Αρα για μενα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με τους εποχικους... Απλως αφηνω ενα μικρο παραθυρο γιατι βρισκομαστε στην ελλαδα και σε προεκλογικη περιοδο που ολα μπορει να συμβουν...
Bill93 έγραψε:Παίρνει υποθετικά εμάς τους 962 παίρναμε όλες τις διαδικασίες και πιάνουμε δουλειά. Δηλαδή αποκτούμε εμπειρία μαθαίνουμε τη δουλειά κ την επόμενηαντιπυρικη περίοδο θα είμαστε αρκετά ετοιμοι. Αν ξανά βγάλει προκήρυξη και δεν πάρει εμάς ενδέχεται από τα 962 τα 500 μπορεί παραπάνω ή παρακάτω να είναι καινούργια... Άρα θα πρέπει να επαναληφθούν όλες οι διαδικασίες και πάλι να περάσει ένα μεγάλο διάστημα μέχρι οι νέοι να μάθουν (ότι μπορείς να μαθεις) τη δουλειά. Η συνεχής ανανέωση μου φαίνεται μη αποδοτικη. Με αυτή τη λογικη και οι μόνιμοι στα σώματα ασφαλείας θα έπρεπε κάθε χρόνο ν κάνουν 1000ρι και να μετράνε ΔΜΣ. Όλα αυτά υποθετικά πάντα.
Πάντα υποθετικά μιλάμε.
1) Γιατί αναφέρει ότι βγάζει προκήρυξη κάθε Ιανουάριο και αν υπάρχουν κενά βγάζει και συμπληρωματική; Προφανώς για να έχει περιθώριο 4-5 μήνες μέχρι την αντιπυρική περίοδο.
2) Εμπειρία αποκτά οποιοσδήποτε άνθρωπος απλά την καταθέτει για προσαύξηση μορίων την επόμενη φορά σε οποιαδήποτε δουλειά του δημοσίου τομέα.
3) Αν δεν σε πάρουν φέτος εσένα δεν θέλεις να συμμετέχεις του χρόνου σε διαγωνισμό εποχικών με έστω και λιγότερες πιθανότητες απο ότι φέτος λόγο της ήδη 1 αντιπυρικής προυπηρεσίας κάποιον που δουλέψουν φέτος... Κ να έχεις κάποιες πιθανότητες; Ή θέλεις να βλέπεις τις πλάτες κάποιων που μπήκαν κάποτε;
Για να καταλήξω, ότι λέει ο νόμος αυτό θα γίνει απλά για μένα δεν έχει λογική αυτό ( αδιάφορο). μπω ή δεν μπω ή μπει κάποιος άλλος τι νακανουμε έτσι είναι αυτά. Παμε παρακατω... Μάλλον το απογευματάκι θα βγούν άντε να τελειώνουμε κ με αυτό
Bill93 έγραψε: Για να καταλήξω, ότι λέει ο νόμος αυτό θα γίνει απλά για μένα δεν έχει λογική αυτό (αδιάφορο). Μπω ή δεν μπω ή μπει κάποιος άλλος τι νακανουμε έτσι είναι αυτά. Παμε παρακατω... Μάλλον το απογευματάκι θα βγούν άντε να τελειώνουμε κ με αυτό
Ναι πάμε παρακάτω συμφωνώ θέλουμε δε θέλουμε πάμε παρακάτω, απλά καλό ειναι να ειναι ξεκάθαρα τα πράγματα πρίν αποφασίσει κάποιος να προσληφθεί κάπου.
Τα αποτελέσματα. Θα βγουν 23.59 .. γτ είμαστε και ελληναρες.. μην ξεχνιόμαστε.. χαχα.
Βγήκαν τα αποτελέσματα, είμαι πρώτος στον νόμο μου ! 

Τα αποτελεσματα βγηκανε :
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/anartese-prosorinon-pinakon-tou-diagonismou-tes-yp-arith-27310-ph-211-5-06-05-2019-ada-rp2m46mk6p-n4ph-apophases-archegou-p-s-gia-ten-proslepse-enniak
... Ομως...
να ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ οτι ειναι προσωρινοι πινακες... Που σημαινει οτι καποιοι θα κοπουνε στα αθληματα, καποιοι στις υγειονομικες... Οποτε περιμενουμε μεχρι 31 του μηνος που ειναι η προθεσμια για τις ενστασεις...
γνωριζει καποιος ΑΝ και ΠΩΣ θα ενημερωθουμε για να κανουμε ΠΟΥ και ΠΟΤΕ τις υγειονομικες;
ευχαριστω.
https://www.fireservice.gr/el_GR/-/anartese-prosorinon-pinakon-tou-diagonismou-tes-yp-arith-27310-ph-211-5-06-05-2019-ada-rp2m46mk6p-n4ph-apophases-archegou-p-s-gia-ten-proslepse-enniak
... Ομως...
να ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ οτι ειναι προσωρινοι πινακες... Που σημαινει οτι καποιοι θα κοπουνε στα αθληματα, καποιοι στις υγειονομικες... Οποτε περιμενουμε μεχρι 31 του μηνος που ειναι η προθεσμια για τις ενστασεις...
γνωριζει καποιος ΑΝ και ΠΩΣ θα ενημερωθουμε για να κανουμε ΠΟΥ και ΠΟΤΕ τις υγειονομικες;
ευχαριστω.
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Τα αποτελεσματα βγηκανε :
... Ομως...
ευχαριστω.
Καλή ερώτηση πόσο μάλλον για αυτούς που ειναι απο μακριά όπως εγώ ...
Μάγκες αν είναι με σειρά πού έχεις δηλώσει.. είμαι για σκιαθο το καλοκαιρακι..
Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά απ ότι βλεπω έχω συμπληρώσει 7500 μόρια το θέμα είναι πως στην αχαϊα που έχω δηλώσει συμμετοχή έχουν πολλοί τα ίδια μόρια με μένα πως τελικά καταλαβαίνω αν μπήκα η όχι;
Παιδία τα αποτελέσματα που βλέπετε είναι προσωρινά. Δεν θα φωνάξουν όλους από την λίστα για υγειονομικές εξετάσεις και αθλήματα αλλά μόνο όσους πιάνει αριθμιτικα ο κάθε νομός. Πχ εγώ που δήλωσα 1η ΕΜΑΚ θα πάρει τους πρώτους 50 εγώ που είμαι στην πενηνταφευγα πχ δεν θα με φωνάξουν.
Αντώνη δες πόσο άτομα παίρνει στη κατηγορία που είσαι.. μετ'α δες από τον καθένα από κατω μ ε τη σειράα προτεραιοτητας δήλωσαν της περιο χες.. αν εισια μέσα στο ποσό των ατομων. Με τη σειρά προτεραιότητας.. πας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες