Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
Αν πάρει 80% οβα, τότε το 20% θα είναι από τα άτομα που υπηρετησαν ως οβα και συγκεντρώνουν μόρια για να γίνουν εποπ... Πάντως αν δεν βγει μια προκήρυξη 100% για εποπ δεν υπάρχουν ελπίδες για οσους δεν ηταν οβα τουλάχιστον.
Είναι πολύ άδικο όμως να βγάλουν για οβα, κ με αυτο τον τρόπο να αποκλείσουν τις γυναίκες στην προκήρυξη. και ειδικά αυτες που έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάποια στρατιωτική σχολή και δε τα κατάφεραμε κ απλα περιμένουμε τρ μια προκήρυξη!!!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
Δεν ειχα σκοπο να γραψω οπως ειχα πει , αλλα θα ηθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στον ΟΒΑ που παρολο που ειναι στις ενοπλες δυναμεις ως οβα , δινει συμβουλες και καθησυχαζει τον κοσμο σχετικα με την χθεσινη πληροφορια. Μπραβο βρε παλικαρι μου , ειλικρινα στο λεω διχως καμια δωση ειρωνιας. Σου ευχομαι να μονιμοποιηθεις αν τελικα παρει οβα.
-
- Αντιστράτηγος
Δεν αποκλειει μονο τις γυναικες Βασω μου , αποκλειει τους παντες. Μονο οσοι ειναι στρατιωτες και υπηρετουν ηδη μεσα μπορουν να δηλωσουν και οσοι εχουν 3 χρονια απτη ημερα απολυσης τους. Με λιγα λογια οτι του φανει του λωλοΣτεφανη !Βάσω 97 έγραψε: Είναι πολύ άδικο όμως να βγάλουν για οβα, κ με αυτο τον τρόπο να αποκλείσουν τις γυναίκες στην προκήρυξη. και ειδικά αυτες που έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάποια στρατιωτική σχολή και δε τα κατάφεραμε κ απλα περιμένουμε τρ μια προκήρυξη!!!
Βάσω σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ σαν γυναικα είμαι το ίδιο. Απο την αλλη όπως λέει και ο Λευτέρης ουτε άντρες που υπηρέτησαν πιο παλια θα μπορούν να συμμετέχουν.
Είναι άδικο απο οπου και να το πιάσεις ειδικά για όσους είμαστε στα τελευταια δυο χρόνια που θα μπορούσαμε να δηλώσουμε. Τωρα θα δειξει! Μου φαίνεται περίεργο γτ στεφάνης μαζί με καμμένο θέλανε ΕΠΟΠ διακαώς και δεν το λέω απο το μυαλό μου στο υπουργείο αμύνης ηταν ο θείος μου στο γραφείο του. Τέλος πάντων ουφ θα μας ασπρισουν πριν την ωρα μας ρε αυτοι
Είναι άδικο απο οπου και να το πιάσεις ειδικά για όσους είμαστε στα τελευταια δυο χρόνια που θα μπορούσαμε να δηλώσουμε. Τωρα θα δειξει! Μου φαίνεται περίεργο γτ στεφάνης μαζί με καμμένο θέλανε ΕΠΟΠ διακαώς και δεν το λέω απο το μυαλό μου στο υπουργείο αμύνης ηταν ο θείος μου στο γραφείο του. Τέλος πάντων ουφ θα μας ασπρισουν πριν την ωρα μας ρε αυτοι
- Kentayros13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Ειμαι επίσης οβα πρώτη σειρά εάν πάρει πάλι οβα θα υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γτ μένουν έξω γυναίκες και άντρες.. επίσης τους συμφέρει να πάρει οβα γτ ένας οβα δεν δικαιούται αυτά που δικαιούται ένας επποπ (Πχ συντήρηση αλεξιπτωτιστη, μόνο αν υπηρετείς στην μαλ, ετα) επίσης οι αποδοχές μας είναι Ποιο χαμηλές από αυτές των επποπ Και να τονίσω κάτι δεν είσαι μόνιμος οπότε μπορεί να πάρεις πόδι... συνεπώς ο θεσμός τον οβα είναι ένας αποτυχημένος θεσμός γι'αυτό κ χρειάστηκαν να βγουν 3 προκηρύξεις για να καλυφθούν οι θέσεις.. Ο Μητσοτάκης είχε πει ότι είναι κατά τον συμβάσεων αλλά λόγια του κωλου μάλλον.. συγγνώμη αν κούρασα...
-
- Αντιστράτηγος
Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι. Βγηκε μονο το armyvoice και ειπε για ΟΒΑ και πως θα μιληθει αυτο στη ΔΕΘ, η ΔΕΘ τελειωσε και τωρα τελειωνουν και οι ερωτησεις των δημοσιογραφων και δεν εχει αναφερθει πουθενα για στρατο ποσο μαλλον για προσληψεις.2 πραγματα παιζουν ή γραφει μπαρουφες το armyvoice για αλλη μια φορα ή ο προυπολογισμος εκλεισε φετος με τις προκηρυξεις Ε. Φ και λιμενικου και αν ανακοινωθει κατι θα ειναι του χρονου τετοιο καιρο. Δεκτες ολες οι αποψεις πανω στο θεμα.
Εκτος κι αν γινει σαν το 14', δεν ανακοινωθηκε κατι απλα ενημερωναν στα στρατοπεδα μεσα στο 1ο γραφειο, οποιος θελει να συνεχισει σαν ΟΒΑ.
Εκτος κι αν γινει σαν το 14', δεν ανακοινωθηκε κατι απλα ενημερωναν στα στρατοπεδα μεσα στο 1ο γραφειο, οποιος θελει να συνεχισει σαν ΟΒΑ.
Συμφωνω με τον Λευτερη και συμπληρωνω! Ειναι τοσο ρευστα τα πραγματα σχετικα με τις προσληψεις... Που ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινεται! Παντως ενα ειναι το σιγουρο! Ολο αυτο που γινεται ειναι τοσο ψυχοφθορο... Και θα τρελανουν τον κοσμο! Ας βγουν επιτελους να τελειωνουμε να πουν τι θα κανουν θα παρουν κοσμο; Και τι θελουν να παρουν ΟΒΑ; ΕΠΟΠ; Ας μας πουν επιτελους! Εχουν σκοπο να παρουν; Ας δωσουν μια απαντηση να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος... Να ξερουμε και εμεις τι θα κανουμε... Να παρουμε μια αποφαση!
Όντως δεν είπαν παλι κάτι ουσιαστικό. Όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν οι πιθανότητες να βγει κάτι. Έτσι πιστεύω. Ξεκίνησε το μπιρι μπιρι απ τον Μάρτιο με το νομοσχέδιο του υπεθα που προβλέπει και προσλήψεις χωρις Να διευκρινίζει εποπ η οβα, ψηφίστηκε τον Ιούνιο κι από τότε τίποτ. Καμιά σοβαρή κίνηση η έστω δήλωση.
Ζ'ΜΑΚ
- Kentayros13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Το 14 μόνο η μαλ κράτησε οβα πολύ λίγα άτομα αν θυμάμαι καλά γύρω στα 17
-
- Αντιστράτηγος
10 Απριλιου του 14' απολυθηκα απο Μαλ , ηταν να παρει 200 ατομα τοτε , δηλωσαν οι 17 και σε ενα χρονο ουτε 5 ατομα δεν ειχαν μεινει. Αθλια συμπεριφορα στους ΟΒΑ εκει οπως επισης ολος ο μισθος πηγαινε στις μεταφορες και στα τεραστια νοικια του Περιστεριου, ηταν και η κριση τοτε κι εννοειται συντηρησεις δεν πληρωνοσουν. Τυχερος ημουν που πηρα τα λεφτα των συντηρησεων απτη θητεια μετα , αν και καθυστερημενα.Kentayros13 έγραψε: Το 14 μόνο η μαλ κράτησε οβα πολύ λίγα άτομα αν θυμάμαι καλά γύρω στα 17
Λευτέρη είσαι σειρουλα.327 είμαι κι εγω. Η τελευταία σειρά που μας έπιανε η προκυρηξη των οβα πριν παρελθουν τα τρία χρόνια, για μέρες δηλαδή.
Ζ'ΜΑΚ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 36
Βγηκε προκήρυξη μετά για 25 οβα, μπήκαν Σεπτέμβριο του 2014. Οι νοσηλευτες που θέλουν να πάρουν πάντως είναι για νοσοκομεία.
Οι οβα νοσηλευτες δεν μπορούν να υπηρετούν σε νοσοκομεία, μόνο σε μονάδες εκστρατείας ( λόχος υγειονομικου πχ σε ταξιαρχια στον Έβρο κλπ)
Οι οβα νοσηλευτες δεν μπορούν να υπηρετούν σε νοσοκομεία, μόνο σε μονάδες εκστρατείας ( λόχος υγειονομικου πχ σε ταξιαρχια στον Έβρο κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες