Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Π. Α Απο αγχος αλλο τιποτα Εικόνα. Ακυρη η ερωτηση που θελω να σου κανω αλλα συζητηση να γινεται, λοιπον να φανταστω απτο ονομα σου θα θελεις να μπεις Πολεμικη Αεροπορια, σωστα;
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Το είχα διαβάσει κ εγώ ότι και καλά θα βγάζανε δύο προκυρηξεις ειδικών φρουρών μια με τα παλιά κριτήρια κ μια με νέα κ αυξημένα όρια ηλικίας. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια διαφορετική προκυρηξη. Το μόνο που θα ήθελα τουλάχιστον είναι ν βγει για τον στρατό όσο πιο γρήγορα γίνεται κ ν μπούμε όσοι πραγματικά θέλουμε ν ασχοληθούμε μ αυτό το αντικείμενο. Αν είχα μυαλό στα 18 θα δήλωνα με κλειστά μάτια ΣΜΥ αλλά που, δεν είχα
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

@Lefteri 2αμαλ διαβασα στο θεμα των ειδικων φρουρων πως ειπες οτι η αδερφη σου ειναι αξιωματικος στις ειδικες δυναμεις, ξερεις για τα σχολεια τι αθληματα εισαγωγης εχουν; Και αν ειναι διαφορετικα για ανδρες και γυναικες;

αν ειναι γραψε σε αυτο το θεμα

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=2786&PN=9

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σου απαντησα στο νημα που μου εστειλες, Δημητρη.
asimas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimas »

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum και θέλω να ρωτήσω, για μας που είμαστε λίγο μεγαλύτεροι (του 85), αλλά ακμαίοι (προς το παρόν), αν υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης ή εισαγωγής στα σώματα ασφαλείας, είτε στρατό (ΕΠΟΠ), είτε αστυνομία, πυροσβεστική. Ευχαριστώ.
Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Λευτέρη τη περίμενα αυτή την ερώτηση κάποια στιγμή απο κάποιον!! Ναι θέλω πολύ πολεμική αεροπορία, βέβαια εχω πληρη γνώση ποσο δύσκολο θα είναι αυτό αν βγει προκυρηξη. Βεβαια για να σου ειμαι ειλικρινης ισως δηλωσω στρατο ξηρας αναλογα που θα εχω πιο πλς πιθανοτητες. Εσύ για που ενδιαφερεσαι;

Ηλία σε νιώθω. Εγώ έπιανα ολες Τίς στρατιωτικες πέρα απο ΣΙ, και για καθαρά δικο λόγο μου δεν πήγα. Δεν είναι πως δεν ηθελα αλλά είναι μεγάλη ιστορία. Τέλος πάντων επειδή όμως πραγματικα το αγαπάω ηλπιζα τλκ σ μια προκήρυξη ΕΠΟΠ. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι γτ πεσαμε μέσα σ κρίση και τα έκοψαν όλα , αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά.

Π.Α.

Δημοσίευση από Π.Α. »

Επίσης ρε παιδιά εγώ φαινομαι σαν μέλος; Είχα προσπαθήσει να γίνω αλλά δεν ξέρω αν το εκανα σωστα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλησπέρα φίλε μου ! Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα δυστυχώς δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να μπεις στις ένοπλες δυνάμεις ή στα σώματα ασφαλείας ή πυροσβεστική στην ηλικία που έισαι. Αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά δεν νομίζω ότι γίνεται.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Παιδια μια ερωτηση εμενα στην θητεια μου με ειχαν βγαλει ι3 για τα κιλα μου αλλα εχω χασει αρκετα κιλα μπορω να μπω η θα με κοψουν;
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Δυστυχώς δεν μπορει!! Ορίζουν τα όρια για πολλούς λόγους.. Ένας βασικός είναι ότι πρέπει να υπηρετήσεις κάποια συγκεκριμένα χρόνια να βγεις στην σύνταξη..35+! Θα είσαι με λίγα λόγια 70 χρόνων! Κρίμας αλλά δυστυχώς θα είναι λίγο δύσκολο συνήθως τα ηλικιακά όρια παίζουν 27 28 29 κ Μαξ 30!!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω εχω υπηρετήσει στον στρατό αλλα ήμουν ι3 λογω κιλών τώρα Εχω χάσει Αρκετά κιλά μπορώ να μπω Εποπ η δεν θα με δεχθουν;
Τακης257
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Τακης257 »

Ξέρει κανένας άμα βγάλει για ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ; Επειδή ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα 1200 στρατό ξηράς

400 αεροπορία

400 ναυτικο

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

asimas έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum και θέλω να ρωτήσω, για μας που είμαστε λίγο μεγαλύτεροι (του 85), αλλά ακμαίοι (προς το παρόν), αν υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης ή εισαγωγής στα σώματα ασφαλείας, είτε στρατό (ΕΠΟΠ), είτε αστυνομία, πυροσβεστική. Ευχαριστώ.

Μπορεις μόνο ως εποχικος πυροσβεστης αυτή τη στιγμή, που το όριο ηλικίας είναι 40.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κανείς δεν ξέρει σίγουρα να σου πει ! Όλοι μας περιμένουμε για κάτι νεότερο .Για ΌΒΑ όμως υπάρχει συγκεκριμένο νήμα για νεότερα.

Βλέπε εδώ : http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19458
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Π. Α Όχι, δυστυχώς δεν φαίνεσαι σαν μέλος και τα μηνύματα όταν δεν είσαι μέλος αργούν πολύ να εγκριθούν και ίσως χαθούν ανάμεσα σε άλλα σχόλια.Καλύτερα να γίνεις μέλος θα έλεγα ! Τώρα για την Π. Α, όντως είναι δύσκολο στο να μπει κάποιος μέσα, ακόμη και μόρια να έχει κάποιος θέλει σπρώξιμο απο αλλού,; βέβαια υπάρχουν και παιδιά που έχουν μπει με το σπαθί τους οπότε όλα είναι πιθανά ! Όσο για μένα θα ήθελα ; Ε. Δ συγκεκριμένα ή αλλιως συνοδός σκύλων (μιας και είναι ο μεγάλος μου ξάδερφος μέσα εκπαιδευτής απο εποχές ΕΜΘ) .
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες