Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δυστυχως δεν λενε ακομα κατι !! Μεχρι στιγμης ισχυει το μεχρι των 28 ! Αλλα βεβαια προκηρυξη δεν εχει βγει , ΦΕΚ δεν εχει βγει , μοριοδοτηση δεν εχει συζητηθει καν , οποτε τιποτα δεν ειναι απιθανο.. ακομα και μια αυξηση οριου ηλικιας. Πιστευω απο σεπτεμβρη θα εχουμε καποια περισσοτερα νεα επι του θεματος. Ιδωμεν..
Λκ

Δημοσίευση από Λκ »

Επίσης Λευτέρη είδα το άρθρο που ανέβασες με σύνδεσμο.. Απλά διορθώστε με αν λέω χαζα.. λεει για 1200 άτομα στον στρατό.. Αλλά λεει: 400 Ειδικές Δυνάμεις,400 τεχνικό προσωπικό,400 παραϊατρικό, νοσηλευτικό κλπ και 400 οβα ή ΕΠΟΠ.. Σύνολο.. Αυτό δεν είναι 1200 άτομα αλλά 1600. μαλλον κάνανε λάθος. Θα εννοούσαν λογικά οπωσ σε ένα άλλο άρθρο ειδ. δυναμεις, παραιτρικο κ τεχνικό προσωπικό σύνολο 1200, κ άλλα 800 αεροπορια κ ναυτικο
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ευχαριστω πολυ φιλε να εισαι καλα μακαρι γιαβνα δουμε
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Και σε καποιες ειδικοτητες αναφερει να ειναι και Απόφοιτοι τουλάχιστον Γυμνασίου, αυτο πιστευεται θα υπαρχει σε μελλοντικη προκυρηξη?
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Μήπως έχει ακουστεί ποτέ θα βγει η προκήρυξη;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19454&PN=86 Αυτο ειναι το φορουμ για το λιμενικο. Οποτε οταν βγει κατι σχετικο θα το δεις και θα ενημερωθεις ή θα ρωτησεις σε αυτο το φορυμ. Οσο για το ειναι αδικο ή οχι δυστυχως ετσι ειναι στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει αξιοκρατια οσο και αν θελουν να πιστευουν μερικοι. Παντα θα υπαρχουν ατομα που δεν αξιζουν ή δεν πιανουν τα ορια ή τα μορια ή δεν το γουσταρουν με λιγα λογια αλλα θα μιλησει ο υπουργος και θα μπουν. Ολοι το κανανε ή το καναμε ή θα το καναμε, κακα τα ψεματα. Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει ενας αξιωματικος αλλα αμα το χεις εννοειται να το βαλεις. Σαν αξιωματικος δεν θα κανει κατι αλλα μπορει αυτος να ξερει εναν αλλον και αυτος ο αλλος αλλον και παει λεγοντας. Ποτε δεν ξερεις. Μια χαρα ειναι τα πτυχια που ειχες. Μην απογοητευεσαι, καθε εμποδιο για καλο λενε, και πρωτα να βγει η προκηρυξη να δουμε τι ζηταει με το καλο. Μεχρι τοτε ολοι μπορουμε να περασουμε γ αυτο απολαυσε το υπολοιπο καλοκαιρι οσο μπορεις και εδω θα ειμαστε να λεμε τα νεα περι " προκηρυξης ΕΠΟΠ " αν και οταν βγει. Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οσο για τα ατομα που ελεγε το site, ισως να ειναι τυπογραφικο λαθος γιατι ουσιαστικα επι ΣΥΡΙΖΑ ακομα οταν ο Καμμενος ηταν πανω η αρχικη αποφαση ηταν για 2.000 ΕΠΟΠ, οποτε πιστευω καποια στιγμη στο επομενο ετος θα παρει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παρει, μη ξεχαμε εχει 10 χρονια να παρει και το προσωπικο εχει " γερασει " και ΟΒΑ κοσμος δεν παει. Οσο για τις ειδικοτητες που λεει Δημητρη κανεις δεν ξερει, αν δεν βγει ΦΕΚ και αργοτερα η προκηρυξη κανεις δεν ξερει τι και πως, ολα ειναι στον αερα αυτη τη στιγμη.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Πανο. Οχι δεν εχει ακουστει για το " ποτε ". Απλα ακουγεται εντονα πως μετα την αστυνομια και τους νοσηλευτες σειρα εχουν οι ενοπλες δυναμεις και ακουγεται τοσο εντονα οσο ποτε σε αυτα τα 10 χρονια. Αυτο πιστευω θα ξεκαθαρισει τον Σεπτεμβρη που θα μπουνε προτασεις στη Βουλη. Ιδωμεν...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οσο για τα ατομα που ελεγε το site, ισως να ειναι τυπογραφικο λαθος γιατι ουσιαστικα επι ΣΥΡΙΖΑ ακομα οταν ο Καμμενος ηταν πανω η αρχικη αποφαση ηταν για 2.000 ΕΠΟΠ, οποτε πιστευω καποια στιγμη στο επομενο ετος θα παρει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να παρει, μη ξεχαμε εχει 10 χρονια να παρει και το προσωπικο εχει " γερασει " και ΟΒΑ κοσμος δεν παει. Οσο για τις ειδικοτητες που λεει Δημητρη κανεις δεν ξερει, αν δεν βγει ΦΕΚ και αργοτερα η προκηρυξη κανεις δεν ξερει τι και πως, ολα ειναι στον αερα αυτη τη στιγμη.

Ακριβώς ο σχεδιασμός των 2.000 εποπ, εκ των οποίων 400 νοσηλευτες, είναι επί καμμενου και οι προκηρύξεις είναι έτοιμες από το καλοκαίρι του 2016.

Ειχα βρει τότε έγγραφο του υπουργείου που το έλεγε και το είχα ανεβάσει στο τότε θέμα, μέσα έγραφε και για τους 1.000 οβα που βγήκε λίγους μήνες μετά.

Και εγώ πιστεύω θα βγει μέσα στο 2020, και θα μπουν στον προϋπολογισμό του 2021 οι προσλήψεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ακριβως Διασωστη, κατι τετοιο υποψιαζομαι και εγω. Απλα δεν ξεκαθαριζουν το θεμα ΕΠΟΠ/ ΟΒΑ ακομα και αυτο με ανησυχει λιγο. Ισως παρει οβα ΚΑΙ εποπ, ισως αρχικα οβα, ισως καθολου οβα. Ιδωμεν ξανα.
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Παιδιά καλησπέρα, σε περίπτωση προκήρυξης για παραιατικες ειδικότητες πέρα από νοσοκομείο που μπορούν να απορροφηθούν οι νοσηλευτές; έχει πολλές μεταθέσεις; έχει κανείς ιδέα;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Λκ έγραψε:Επίσης Λευτέρη είδα το άρθρο που ανέβασες με σύνδεσμο. Απλά διορθώστε με αν λέω χαζα. Λεει για 1200 άτομα στον στρατό. Αλλά λεει: 400 Ειδικές Δυνάμεις,400 τεχνικό προσωπικό,400 παραϊατρικό, νοσηλευτικό κλπ και 400 οβα ή ΕΠΟΠ. Σύνολο. Αυτό δεν είναι 1200 άτομα αλλά 1600. Μαλλον κάνανε λάθος. Θα εννοούσαν λογικά οπως σε ένα άλλο άρθρο ειδ. Δυναμεις, παραιτρικο κ τεχνικό προσωπικό σύνολο 1200, κ άλλα 800 αεροπορια κ ναυτικο

καποιες φορες βλεπω στις προαγωγες των εποπ και αναφερει διπλα, τεχνιτων πεζικου, τεθωρακισμενων, μηχανικου κλπ αυτη τι αρμοδιοτητες εχουν; Εχουν σχεση με το τεχνικο σωμα;

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλα ναι το λιμενικο σωμα ειναι και το πιο βισματικο. Χρονια τωρα. Μπορει οι προκηρυξεις να λενε τι λενε αλλα ολα αλλαζουν με ενα τηλ, αλλα υπαρχει ηδη θεμα για το λιμενικο οποτε δεν θα πω παραπανω. Οσο για τη προκηρυξη ολοι ελπιζουμε να βγει και να μπουμε.Εικόνα

Ναι. Ενώ οι προκηρύξεις για τους ΕΠΟΠ καθόλου βύσμα. Ειδικά στις συνεντεύξεις... Έλα Λευτέρη. Αλήθεια πόσο ετών ήσουνα το 2007-2009; Δεν σε βλέπω αρκετά ενήμερο.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Λκ έγραψε:Αποτι κατάλαβα πρέπει να ζητάει πχ τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, όχι απλά απολυτήριο για να προσκομμισω το πτυχίο Τκαι να πάρω μόρια. Τότε ναι έχω μεγάλες πιθανότητες. Τώρα θα δείξει. Πιστεύω θα βγει. Κρίμα για Αεροπορία αν κ εγώ αυτό έχω δει. Πάνε σχεδόν συγκεκριμένα πτυχία. Το ίδιο νομίζω και λιμενικό. Συγκεκριμένα σημαιοφόρους θέλει συνήθως συγκεκριμένα πτυχία πχ οικονομικό ή νομική. Όσο για λιμενοφυλακες δεν θυμάμαι να λέει κτ τέτοιο. Το θέμα όμως είναι πως είμαι 1,66 κ όχι 1,70. Αν και πραγματικά βλέπω ποσούς γνωστούς μου να έχουν μπει σε σώματα που θέλουν 1,70 κ πάνω αλλά είναι πιο κοντοί γτ έχουν μέσο. Ειδικά γυναικες

Στο λιμενικό φέτος έγινε 1.70 για τις γυναίκες, τώρα πώς όλοι εσείς έχετε αδικηθεί και δεν κινηθήκατε νομικά ποτέ δεν το κατάλαβα!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση,
μπορώ να είμαι ΕΠΟΠ και να τελειώσω τη σχολή μου παράλληλα;
Μένει η πτυχιακή μου και 1-2 μαθήματα (μόνο εξετάσεις).
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες