Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Βλεπω να θελω να δηλωσω Ε. Δ και να με πανε νοσοκομα Εικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ξέρω δεν θα μου κάτσει πουθενά... Ούτε ε. φ ούτε λιμενικό ούτε στρατό και δεν νομίζω να προλάβω και για σωφρονιστικούς... Οπότε άστο...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κατι ακυρο αν ξερει να μου απαντησει καποιος. Εχω τον αδελφο μου (μικροτερος) που ειχε κοπει απο Ε. Δ αυτος τωρα αμα θελησει να δωσει για ΕΠΟΠ Ε. Δ θα τον παρουν ή λογω του οτι κοπηκε δεν μπορει να ξαναπαει; Αν και αποσο ξερω δεν ισχυει κατι τετοιο, δηλαδη δεν εχει να κανει με το αν κοπηκες ή το που υπηρετησες (γιατι κ εμενα αν παω Ε. Δ και αν αν βγει η προκηρυξη παλι θα περασω σχολειο αλεξιπτωτιστων ασχετα αν εχω 7 αλματα στη πλατη μου.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κατι ακυρο αν ξερει να μου απαντησει καποιος. Εχω τον αδελφο μου (μικροτερος) που ειχε κοπει απο Ε. Δ αυτος τωρα αμα θελησει να δωσει για ΕΠΟΠ Ε. Δ θα τον παρουν ή λογω του οτι κοπηκε δεν μπορει να ξαναπαει; Αν και αποσο ξερω δεν ισχυει κατι τετοιο, δηλαδη δεν εχει να κανει με το αν κοπηκες ή το που υπηρετησες (γιατι κ εμενα αν παω Ε. Δ και αν αν βγει η προκηρυξη παλι θα περασω σχολειο αλεξιπτωτιστων ασχετα αν εχω 7 αλματα στη πλατη μου.

Μπορει ναι.

Εσύ δεν ξαναπερνας την ΣΧΑΛ. Κανονικά μπαίνεις με την πουλαδα σου και συνεχίζεις τις συντηρήσεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οταν ειχα κατι δεκανεις εκει στη ΜΑλ, μου ειχανε πει πως ειχαν μπει απο ΕΠΟΠ φρεσκο αιμα και επρεπε να ξαναπερασουν το σχολειο διοτι το απολ. Στρατου εγραφε οτι το περασαν σαν στρατιωτες και πως επρεπε να δηλωθει σαν υπαξιωματικος πλεον. Βεβαια δεν ξερω αν μου λεγανε παπατζες κιολας τοτε γιατι ποτε δεν το εψαξα.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οταν ειχα κατι δεκανεις εκει στη ΜΑλ, μου ειχανε πει πως ειχαν μπει απο ΕΠΟΠ φρεσκο αιμα και επρεπε να ξαναπερασουν το σχολειο διοτι το απολ. Στρατου εγραφε οτι το περασαν σαν στρατιωτες και πως επρεπε να δηλωθει σαν υπαξιωματικος πλεον. Βεβαια δεν ξερω αν μου λεγανε παπατζες κιολας τοτε γιατι ποτε δεν το εψαξα.

εδώ εμένα το απολυτήριο επηδη Ήμουνα ΔΕΥ και κόκκινο όταν ήρθε το πράσινο με είχε απλό στρατιώτη... δεν ξέρω γιατί και δεν το έψαξα κιόλας... έτσι γίνεται η μήπως είναι λάθος;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν εχω ιδεα Πετρο.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν έχω ούτε εγώ γι'αυτό ρωτάω...
Λκ

Δημοσίευση από Λκ »

Αποτι κατάλαβα πρέπει να ζητάει πχ τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, όχι απλά απολυτήριο για να προσκομμισω το πτυχίο Τκαι να πάρω μόρια. Τότε ναι έχω μεγάλες πιθανότητες. Τώρα θα δείξει. Πιστεύω θα βγει. Κρίμα για Αεροπορία αν κ εγώ αυτό έχω δει. Πάνε σχεδόν συγκεκριμένα πτυχία. Το ίδιο νομίζω και λιμενικό. Συγκεκριμένα σημαιοφόρους θέλει συνήθως συγκεκριμένα πτυχία πχ οικονομικό ή νομική. Όσο για λιμενοφυλακες δεν θυμάμαι να λέει κτ τέτοιο. Το θέμα όμως είναι πως είμαι 1,66 κ όχι 1,70. αν και πραγματικά βλέπω ποσούς γνωστούς μου να έχουν μπει σε σώματα που θέλουν 1,70 κ πάνω αλλά είναι πιο κοντοί γτ έχουν μέσο. Ειδικά γυναικες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλα ναι το λιμενικο σωμα ειναι και το πιο βισματικο. Χρονια τωρα. Μπορει οι προκηρυξεις να λενε τι λενε αλλα ολα αλλαζουν με ενα τηλ, αλλα υπαρχει ηδη θεμα για το λιμενικο οποτε δεν θα πω παραπανω. Οσο για τη προκηρυξη ολοι ελπιζουμε να βγει και να μπουμε. Εικόνα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλα ναι το λιμενικο σωμα ειναι και το πιο βισματικο. Χρονια τωρα. Μπορει οι προκηρυξεις να λενε τι λενε αλλα ολα αλλαζουν με ενα τηλ, αλλα υπαρχει ηδη θεμα για το λιμενικο οποτε δεν θα πω παραπανω. Οσο για τη προκηρυξη ολοι ελπιζουμε να βγει και να μπουμε. Εικόνα

Όλα είναι βυσματικα... Εγώ πχ τοτε που τα είχα κάνει είχε μπει και άτομο με 1200 μόρια... Εγώ είχα 1150 τότε και δεν με μέτρησαν το ECDL που θα μπορούσα πχ να έχω αλλά 200 μορια... Στον στρατό ειδικά μπαίνεις άνετα με μεσον

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλα ΕΠΟΠ παλια οποιος ειχε δοντακι ηταν σιγουρο ! Τωρα βεβαια δεν ξερω τι γινεται γιατι παλια δεν ηταν μεσω ασεπ οποτε τωρα αμα το πανε μεσω ΑΣΕΠ δυσκολακι πιστευω. Αλλα και παλι αμα εχεις τα μορια και περασεις το δοντι σου δινει μορια σε συνεντευξη ας πουμε και αθληματα.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα φιλε επειδη βλεπω οτι ξερεις αρκετα απο ηλικιες τι λενε εγω δυστυχως 30 και...
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Τωρα ξερουμε ηλικια ;
Λκ

Δημοσίευση από Λκ »

Λευτέρη.. Λες :αλλα υπαρχει ηδη θεμα για το λιμενικο οποτε δεν θα πω παραπάνω.. δλδ?! υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο forum γ αυτό; παντως ναι ναυτικό είναι βύσμα ειδικά αν δεν πάει μέσω ασεπ. Απλά νιώθω κάπως άδικα εγώ που τα αγαπάω αυτά τα σώματα γενικότερα, να μην μπορώ να μπω λόγω ύψους.1,66 είμαι κ βλέπω πιο κοντές από μένα να μπαίνουν σε διάφορα σωματα. εγω μόνο στρατό μπορώ και αεροπορια. Και δυστυχώς μέσο από ναυτικό πχ δεν έχω. Δεν ξέρω τι μέσο θες. Γτ πολιτικό μέσο δεν έχω. Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις μέσο με κάναν αξιωματικό από άλλο σώμα πχ αεροπορια η αστυνομία. Αυτό λες να βοηθάει; . Απλά πχ γ τσ γυναίκες έχω ακούσει κάποιες να τις περνουσαν ακόμη κ στα αθλήματα γτ μπορεί να είναι ωραίες. Απλά θα είχα ελπίδες στο ναυτικό για λιμενοφυλακας, αλλά κ γ εποπ έχω ελπίδες πιστευω. οπως είπα.. Απολυτήριο 15,8 (δλδ μέτριο δεν είναι και χάλια) lower,ecdl και πτυχίο. τι να πω... Μακάρι παιδιά να μπορούμε να μπούμε εκεί που θέλουμε. Δεν λέω.. Αξιοκρατία πρέπει να υπάρχει, αλλά όλοι μας λίγο πολύ αν είχαμε ευκαιρία γ κάποιο σπρωξιμο(πχ εγώ τ ύψος γ λιμενικό, άλλοι γ τα αθλήματα η το βάρος κλπ) θα το χρησιμοποιούσαμε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες