Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλησπέρα σε ολους ! Υπαρχει καποιο νεο για την προκηρυξη ΕΠΟΠ;(λενε για ΟΒΑ το στανταρακι αλλα κατι πηρε το ματι μου και για επαναφορα ΕΠΟΠ)
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλησπέρα σε ολους ! Υπαρχει καποιο νεο για την προκηρυξη ΕΠΟΠ;(λενε για ΟΒΑ το στανταρακι αλλα κατι πηρε το ματι μου και για επαναφορα ΕΠΟΠ)

Καλησπέρα φίλε.

Όπως τα λες είναι.

Για ΕΠΟΠ ότι και να λένε δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο γιατί δεν υπάρχει νομοσχέδιο.

Γνώμη μου είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι το πιο πιθανό είναι να βγάλει για ΟΒΑ διότι υπάρχει έτοιμο νομοσχέδιο από το Μάϊο και είναι σε πλήρη ισχύ.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μαλιστα. Τι να πω τοτε ελπιζω οτι καποια στιγμη εστω το 2020 να βγει και για ΕΠΟΠ. Οπως και να χει σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλιστα. Τι να πω τοτε ελπιζω οτι καποια στιγμη εστω το 2020 να βγει και για ΕΠΟΠ. Οπως και να χει σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Τίποτα φίλε.

Αν είσαι και σχετικά νέος σε ηλικία μην σε ανησυχεί. Όλο και κάτι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greenalexyo »

Υποθέτω πως αν βγει για ΕΠΟΠ οι ήδη υπηρετούντες ως ΟΒΑ μπαίνουν κατευθείαν ; Ή δεν έχουν έξτρα μόρια ;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Με τα ηλικιακά τη γίνεται αν βγει προκηρύξει Εγώ είμαι γεννημένος 11/9/1993 μέχρι ποτε θα μπορώ;

Εικόνα

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

greenalexyo έγραψε:Υποθέτω πως αν βγει για ΕΠΟΠ οι ήδη υπηρετούντες ως ΟΒΑ μπαίνουν κατευθείαν ; Ή δεν έχουν έξτρα μόρια ;

Κατευθείαν δεν μπαίνουν.

Νομίζω ότι πάει με τα χρόνια που είσαι σαν ΟΒΑ και το πόσο καλή αξιολόγηση έχεις.

Πάντως σίγουρα η ήδη υπάρχοντες προφανώς και θα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

ποιπ

Δημοσίευση από ποιπ »

Fanis K. έγραψε:Κατευθείαν δεν μπαίνουν.Νομίζω ότι πάει με τα χρόνια που είσαι σαν ΟΒΑ και το πόσο καλή αξιολόγηση έχεις.

Πάντως σίγουρα η ήδη υπάρχοντες προφανώς και θα έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

σαν τι πλεονεκτηματα; Εκτός απο τα 100μορια το χρόνο

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ποιπ έγραψε:
Fanis K. έγραψε:Κατευθείαν δεν μπαίνουν.Νομίζω ότι πάει με τα χρόνια που είσαι σαν ΟΒΑ και το πόσο καλή αξιολόγηση έχεις.

Δεν ξέρω τι άλλο, αλλά μόνο που ένας ΟΒΑ έχει προυπηρεσία και δεν έχει τιμωρίες κλπ. Αυτό λέει πολλά.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greenalexyo »

ποιπ έγραψε:

Πώς ξες ότι είναι 100 μόρια τον χρόνο ; Και πόσα μόρια θέλει για να σε πάρουν σίγουρα ΕΠΟΠ?

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

100 μόρια παίρνουν οι οβα για εποπ. Ψάξτε τις προκήρυξεις του 2008 να δείτε την μοριοδότηση. Και αν βγει εποπ, δεν υπάρχει περίπτωση και οι 1000 που υπηρετούν τώρα να μπουν. Μόνο όσοι έχουν μορια + τα αθλήματα που θα δώσουν, που για οβα δεν είχε και μπήκε κάθε καρυδιάς καρύδι. Επίσης οβα μπήκαν άτομα χωρίς απολυτηριο λυκείου, εποπ θα είναι υποχρεωτικό.

Ξέρω άτομο που ήταν τότε οβα αεροπορια, και εποπ αεροπορια δεν μπήκε λόγο μορίων.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διασωστης31 έγραψε:100 μόρια παίρνουν οι οβα για εποπ. Ψάξτε τις προκήρυξεις του 2008 να δείτε την μοριοδότηση.Και αν βγει εποπ, δεν υπάρχει περίπτωση και οι 1000 που υπηρετούν τώρα να μπουν. Μόνο όσοι έχουν μορια + τα αθλήματα που θα δώσουν, που για οβα δεν είχε και μπήκε κάθε καρυδιάς καρύδι. Επίσης οβα μπήκαν άτομα χωρίς απολυτηριο λυκείου, εποπ θα είναι υποχρεωτικό.

Ξέρω άτομο που ήταν τότε οβα αεροπορια, και εποπ αεροπορια δεν μπήκε λόγο μορίων.

Για ΟΒΑ όπως και τώρα έχει αθλήματα μόνο στις ειδικές δυνάμεις.
Προφανώς και δεν θα μπουν όλοι οι ΟΒΑ σε προκήρυξη ΕΠΟΠ.
Στους ΟΒΑ πέρα από την μοριοδότηση που έχουν παίζει ρόλο και το πόσες τιμωρίες έχεις, γιατί σε εμάς ένας ΕΠΟΠ μας είπε ότι οι ΟΒΑ κάθε 2 χρόνια περνάνε αξιολόγηση. Και όχι μόνο υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση προκήρυξης ΕΠΟΠ να μην μπουν λόγο κακής αξιολόγησης, αλλά μπορεί εκεί που τους τελειώνει η θητεία σαν ΟΒΑ να τους δίνεται το δικαίωμα για ανανέωση και να μην μπορούν.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και οι εποπ περνάνε αξιολόγηση. Στα 7 χρόνια αν έχεις 300 μέρες φυλακή πχ σε διώχνουν , δε γίνεσαι μόνιμος.

Και να ανανεώσουν οι οβα για εποπ θα μπορούν να κάνουν κανονικά. Και ενδεχόμενη προκήρυξη εποπ θα έχει αθλήματα για όλους.

Το λέω επειδή κάποιοι που είναι οβα νομίζουν θα γίνουν αυτόματα εποπ αν βγει προκήρυξη.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διασωστης31 έγραψε:Και οι εποπ περνάνε αξιολόγηση. Στα 7 χρόνια αν έχεις 300 μέρες φυλακή πχ σε διώχνουν , δε γίνεσαι μόνιμος.

Και να ανανεώσουν οι οβα για εποπ θα μπορούν να κάνουν κανονικά. Και ενδεχόμενη προκήρυξη εποπ θα έχει αθλήματα για όλους.

Το λέω επειδή κάποιοι που είναι οβα νομίζουν θα γίνουν αυτόματα εποπ αν βγει προκήρυξη.

Όπως τα λες είναι.

Ειδικά το τελευταίο που είπες συμφωνώ και επαυξάνω.

Φαντάσου όταν βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ τι έχει να γίνει με τους ήδη υπάρχοντες ΟΒΑ.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Δηλαδή αν βγει προκηρύξει για 1200 εποπ οι 1000 οβα που ειναι μεσα τρώναι 1000 θέσεις και μένουν 200 για εμάς απ έξω η είναι ξεχοριστα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες