Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nwo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nwo »

Υπάρχουν πιθανές θέσεις στον στρατό στην Αγγλική γλώσσα; Δεν θα ήταν από όλες τις απόψεις καλύτερο οι μισοί νέοι υπάλληλοι του στρατού να είναι διεθνής δουλεύοντας στα Αγγλικά;
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Fanis K. »

D.Y.K έγραψε:
Νικος έγραψε:Σωστά αλλά πολύ φοβάμαι η νέα δημοκρατια στο τέλος της 4αετιας θα κάνει προσλήψεις για να πάρει ψήφους

Στο πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνονται περικοπές δαπανών στο Δημόσιο (με ότι αυτό συνεπάγεται), συνεπώς αναμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί τα όποια ζητήματα το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Το θετικό για όσους περιμένετε προκήρυξη, είναι ότι στηρίζει παραδοσιακά το ένστολο προσωπικό (έστω σε ιδεολογικό επίπεδο).

Πάντως, όποιος και αν είναι στο κυβερνητικό "τιμόνι", θα αναγκαστεί σε βάθος χρόνου να κάνει προσλήψεις (το σε πόσο βάθος χρόνου δεν το γνωρίζει κανείς φυσικά).

Έχεις απόλυτο δίκιο D.Y.K.

Προφανώς και δεν γνωρίζουμε πότε θα βγάλει για προσλήψεις ΟΒΑ, απλώς εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι τον Σεπτέμβριο διότι υπάρχει ανάγκη και έχει να βγει 2 χρόνια προκήρυξη.

Θα δείξει.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και εποπ έχει να βγάλει από το 2008, τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να παρει οβα ο Μητσοτάκης, κακά τα ψέματα. Δεν συμπαθεί τους συμβασιουχους και η χθεσινή έκθεση της κομισιον λέει πως πρέπει να απολυθούν 1550 συμβασιουχοι (για ποιον χτυπάει η καμπάνα?)

Αν όντως υπάρχει διαθέσιμο κονδύλιο για 1200 οβα, η νδ θα προτιμήσει να παρει 300-500 εποπ.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διασωστης31 έγραψε:Και εποπ έχει να βγάλει από το 2008, τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να παρει οβα ο Μητσοτάκης, κακά τα ψέματα. Δεν συμπαθεί τους συμβασιουχους και η χθεσινή έκθεση της κομισιον λέει πως πρέπει να απολυθούν 1550 συμβασιουχοι (για ποιον χτυπάει η καμπάνα?)

Αν όντως υπάρχει διαθέσιμο κονδύλιο για 1200 οβα, η νδ θα προτιμήσει να παρει 300-500 εποπ.

Άλλο ΕΠΟΠ άλλο ΟΒΑ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά νομίζω.

Όσο για τον Μητσοτάκη που λες ότι μισεί τους συμβασιούχους, δεν νομίζω να ανακατεύει και τον στρατό.

Και πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν η ΝΔ πάλι έβγαζε για ΟΒΑ.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Fanis K. έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Και εποπ έχει να βγάλει από το 2008, τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να παρει οβα ο Μητσοτάκης, κακά τα ψέματα. Δεν συμπαθεί τους συμβασιουχους και η χθεσινή έκθεση της κομισιον λέει πως πρέπει να απολυθούν 1550 συμβασιουχοι (για ποιον χτυπάει η καμπάνα?)

Άλλο ΕΠΟΠ άλλο ΟΒΑ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά νομίζω.

Όσο για τον Μητσοτάκη που λες ότι μισεί τους συμβασιούχους, δεν νομίζω να ανακατεύει και τον στρατό.

Και πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ήταν η ΝΔ πάλι έβγαζε για ΟΒΑ.

Ναι όντως είχε πάρει το 2014,25 άτομα στην 2α ΜΑΛ...

Και αυτοί που μπήκαν το 2011, το 14 με νδ απολύθηκαν όλοι.

Συμβασιούχοι με Κουλη δεν μπαίνουν, να εύχεστε να παρει τουλάχιστον 500 εποπ που ήθελαν να πάρουν και το 2013, αλλά τότε φαγανε άκυρο από το οικονομικων.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και πάλι δεν υπάρχει πιθανότητα να φάει άκυρο από το οικονομικών?Και αν γίνει έτσι δεν θα πρέπει να βγάλει ο Μητσοτάκης έστω και για ΟΒΑ; λόγο ανάγκης προσωπικού?(Άσχετα αν δεν θέλει συμβασιούχους)

Οι 500 ΕΠΟΠ που ανέφερες είναι μόνο για τον ΣΞ ή για όλα τα σώματα των ΕΔ?

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από wolver »

Για ολα τα σωματα των ΕΔ. Απλα ο ΣΞ παιρνει την μεριδα του λεοντος στις θεσεις!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Οι 500 που λέω εγώ θα ήταν μόνο για ειδικες. Μόλις είχε βγει η νδ το 12, και με υπουργό αμύνης τον παναγιωτοπουλο είχε ετοιμάσει την προκήρυξη αλλά εφαγε άκυρο. Τώρα είναι αλλιώς τα οικονομικά του κράτους, και το κονδύλιο για 1200 οβα αντιστοιχεί σε 600 ίσως και παραπάνω εποπ.

Πάντως οι 1200 που γράφουν, λένε ότι είναι μόνο για στρατό ξηράς και νοσηλευτές.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Θα δειξει! Παντως απο οτι φαινεται θα δωσουν προτεραιοτητα στην αστυνομια, απο οτι λενε και οι ιδιοι
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Διασωστης31 έγραψε:Οι 500 που λέω εγώ θα ήταν μόνο για ειδικες. Μόλις είχε βγει η νδ το 12, και με υπουργό αμύνης τον παναγιωτοπουλο είχε ετοιμάσει την προκήρυξη αλλά εφαγε άκυρο. Τώρα είναι αλλιώς τα οικονομικά του κράτους, και το κονδύλιο για 1200 οβα αντιστοιχεί σε 600 ίσως και παραπάνω εποπ.

Πάντως οι 1200 που γράφουν, λένε ότι είναι μόνο για στρατό ξηράς και νοσηλευτές.

Καταρχάς σε ευχαριστώ γενικά για την ενημέρωση.

Σχετικά με τις 1200 που αναφέρεις στο τέλος, εγώ είδα σε ένα άρθρο που σίγουρα θα το έχεις δει, λέει 600 ειδικές δυνάμεις και 600 σε διάφορες ειδικότητες.

https://www.google.com/amp/s/www.armyvoice.gr/2019/05/prokiryxi-ova-teleftea-nea-gia-proslipsis-sto-strato-1200-opliton/amp/

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Ρε παιδια 1200 ειναι μονο για στρατό ξηράς εγω ήμουν φαντάρος στην αεροπορία δεν θα βγάλουν και για αυτήν;
λαμπρος

Δημοσίευση από λαμπρος »

Διασωστης31 έγραψε:Ναι όντως είχε πάρει το 2014,25 άτομα στην 2α ΜΑΛ... Και αυτοί που μπήκαν το 2011, το 14 με νδ απολύθηκαν όλοι.

Συμβασιούχοι με Κουλη δεν μπαίνουν, να εύχεστε να παρει τουλάχιστον 500 εποπ που ήθελαν να πάρουν και το 2013, αλλά τότε φαγανε άκυρο από το οικονομικων.

αυτά τα 25 άτομα ήταν αποκλειστικά για την 2η μαλ;14 χρόνια δεν ήταν κανονικά να κάτσουν;

Andrkyri

Δημοσίευση από Andrkyri »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/yp-amynas-aitima-gia-1200-proslipseis-opliton
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Λετε να βγει για επ. οπ?;
Δώρα

Δημοσίευση από Δώρα »

Παιδιά λέτε πέρα από ΟΒΑ να δούμε και ΕΠΟΠ, περιμένω χρόνια μια ευκαιρία να εισαχθώ στο σώμα. Μακάρι να είναι 1.200 ΟΒΑ και 500 ΕΠΟΠ και οι αξιότεροι να μπουν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες