Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
- Yianni
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Χρονια πολλα στα μελλη και μη με ευχη να γινουν τα ονειρα σας και να γινετε αυτο που θελετε 

-
Nikos
Καλησπέρα Είμαι ο Νίκος και έχω από λύθηκα από το τεχνικό σώμα 15 .11.2012 αν βγει προκήρυξη για οβα Στα ποσά χρόνια θα βγαλη 3 η 6 χρόνια
-
Τ
Ενδέχεται να βγει φέτος για Εποπ θα πατάτε καθεμερα στο ιντερνετ προκύριξη εποπ 2019
-
Ηλίας
Καλησπέρα φίλε μου. Κανονικά για ΟΒΑ πρέπει να μην έχουν περάσει 3 χρόνια απο την ημερομηνία απόλυσης σου. Αν βγεί βέβαια προκύρηξη ποτέ δεν ξέρει κανείς τι κριτήρια θα υπάρχουν. Ελπίζω να βοήθησα
-
Τ
Παιδιά θα βγει και τώρα μέσα στο Μάϊο προκύριξη για λιμενικο χωρίς πανελλήνιες τελευταία φορά το κάνουν αυτό βλέπετε κάθε μέρα στο ίντερνετ είναι μεγάλη ευκαιρία!!!
-
Π.Α.
Καλησπέρα παιδιά!! Αντε να δουμε τι θα γίνει γτ μας φαγαν τ ψυχή. Εγώ αγχωνομαι πολύ παραπάνω γτ σαν γυναικα αν δ γίνει κάποια αλλαγή και πάρει τλκ μονο οβα δεν θα χω παλι καμια ελπίδα. Είπε βέβαια ο ρηγας πως θέλουμε γυναίκες κ μπαρουφες αλλά αν παρουν παλι μονο οβα πως θα μπούμε κ εμείς; Περιμενουμε δεκα χρονια ν παρουν γυναικες ρστω σαν οβα! Και αλήθεια παιδιά μην αρχισετε κάποιοι τ Κράξιμο είσαι γυναικα τι θες τ στρατό; Εχω ξαναπει πως ηταν όνειρο μ παντα να μπω και γ λογους οικογενειακους σβρς δ μπηκα απο πανελλήνιες ενω επιανα δυο απο τις σχολές π ηθελα. Οποτε παρακαλώ ας μ έχει κάποιος εχθρική διάθεση.
Σαν οβα δεν μπορείς να μπεις.
Οβα δεν μπαινεις
-
Π.Α.
Καλησπέρα παιδιά! Οχι σαν οβα γυναίκες δεν μπαίνουν:) Εκτός και αν παρουν και αντρες και γυναίκες και το πουν αλλιως οπως είχε πει κ ρηγας στο ραδιόφωνο οτι ψάχνουν κάτι μεταξυ οβα και ΕΠΟΠ. Χωρίς παλι φυσικά να σημαίνει πως θα πάρει γυναικες έτσι; Μπορεί να πάρει κάτι ενδιάμεσο και να είναι παλι μονο γ άντρες. Τι να πω ρ παιδιά αλήθεια εχω κουραστεί πολύ. Κάθε μέρα αυτό σκέφτομαι. Λιωνω στη προπόνηση γτ δ θέλω να μ χαριστεί κνς, εχω έτοιμα ηδη τα πτυχια κ τις βεβαιώσεις σ περίπτωση π βγει λέμε τώρα. Χαχα εννοώ το αγαπώ αυτό ηθελα παντα και εν τέλη δ μ βλέπω ν μπαινω
-
Π.Α.
Επίσης ρ παιδιά πως γίνεται να λέει ο ρήγας θέλουμε γυναίκες και να λέει δεν τίθεται θέμα διεύρυνσης της γυναικείας συμμετοχής ; Αναφερόταν βεβαια στη στράτευση γυναικών που ειχε πει απέξω απέξω ο Καμμένος αλλά πιστεύετε εννοεί και πως γνκ δ θέλει εν τέλει να πάρει και γυναίκες;
-
Π.Α.
Καλησπέρα Νίκο!
Με βαση παντα τις παλιότερες προκυρηξεις ΕΠΟΠ η κατώτερη γραμματειακή γνώση ηταν απολυτήριο λυκείου αν θυμάμαι καλα σε συγκεκριμένες ειδικότητες παντα! Ανάλογα τ ειδικότητα έχει ανάλογα προαπαιτούμενα όπως απολυτήριο, πτυχίο ΙΕΚ, πτυχίο ΤΕΙ, ΑΕΙ κ παει λέγοντας. Και φυσικά ξένες γλώσσες, μετράνε στα μορια, νομιζω και πιστοποίηση υπολογιστών
Με βαση παντα τις παλιότερες προκυρηξεις ΕΠΟΠ η κατώτερη γραμματειακή γνώση ηταν απολυτήριο λυκείου αν θυμάμαι καλα σε συγκεκριμένες ειδικότητες παντα! Ανάλογα τ ειδικότητα έχει ανάλογα προαπαιτούμενα όπως απολυτήριο, πτυχίο ΙΕΚ, πτυχίο ΤΕΙ, ΑΕΙ κ παει λέγοντας. Και φυσικά ξένες γλώσσες, μετράνε στα μορια, νομιζω και πιστοποίηση υπολογιστών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης