brorouk έγραψε:Ελπίζω να έχουμε κάτι νεότερο μετα την άσκηση Παρμενίων
Όλο και κάτι θα πουν. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα βγάλει για ΟΒΑ. Καλός η κακός κάτι πρέπει να βγάλει. Δεν μπορούν οι ΕΔ να περιμένουν άλλο. Υπάρχει πρόβλημα.
Άντε να δούμε.
brorouk έγραψε:Ελπίζω να έχουμε κάτι νεότερο μετα την άσκηση Παρμενίων
Fanis K. έγραψε:brorouk έγραψε:Ελπίζω να έχουμε κάτι νεότερο μετα την άσκηση Παρμενίων
Όλο και κάτι θα πουν. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα βγάλει για ΟΒΑ. Καλός η κακός κάτι πρέπει να βγάλει. Δεν μπορούν οι ΕΔ να περιμένουν άλλο. Υπάρχει πρόβλημα.
Άντε να δούμε.
jimis έγραψε:μπα δεν νομιζω να βγει φετος, διακια μου γνωμη πανταυπαρχουν λεφτα για αλλες προσληψεις;
nakos7 έγραψε:jimis έγραψε:μπα δεν νομιζω να βγει φετος, διακια μου γνωμη πανταυπαρχουν λεφτα για αλλες προσληψεις;
Αφού έχει δωθεί έγκριση απο το υπουργείο οικονομικών και εχουν δώσει πόσα άτομα θέλει το κάθε σώμα, γιατί να μη την βγάλουν και το 2019; Αμα θέλουν την βγάζουν την προκύρηξη, δεν ειναι θέμα χρημάτων... Κάποια στιγμή, σύντομα, θα βγεί και για στρατό δεν γίνεται αλλιώς.
Νακο κ εγώ αισιόδοξος θέλω ν είμαι. Ούτως ή άλλως κ τώρα ν βγει θα αργήσουν να μπουν τα άτομα. Το θέμα είναι ν μην περιμένουν την λήξη γ Ν ΟΒΑ του 17 για να προκυρηξουν νέα σειρά που ελπίζω ν μην γίνει κάτι τέτοιο. Βλέπουμε όλοι κ αναμένουμε τι μπορεί ν γίνειnakos7 έγραψε:jimis έγραψε:μπα δεν νομιζω να βγει φετος, διακια μου γνωμη πανταυπαρχουν λεφτα για αλλες προσληψεις;
Αφού έχει δωθεί έγκριση απο το υπουργείο οικονομικών και εχουν δώσει πόσα άτομα θέλει το κάθε σώμα, γιατί να μη την βγάλουν και το 2019; Αμα θέλουν την βγάζουν την προκύρηξη, δεν ειναι θέμα χρημάτων... Κάποια στιγμή, σύντομα, θα βγεί και για στρατό δεν γίνεται αλλιώς.
Fanis K. έγραψε:Αν βγει μες τον Οκτώβρη κάνα 3μηνο θα πάρει.Πάντως πιστεύω η σειρά του 17 θα ανανεωθούν.
Αφού για ΕΠΟΠ ο δρόμος φαίνεται ακόμα μακρύς.
Δεν υπάρχει λόγος και όφελος να διώξουν.
Είναι που είναι οι ΕΔ υποστελεχωμένες και έχουν και γήρανση θα διώξουν κιόλας; Αν γίνει αυτό θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.
Η κυβέρνηση και ειδικά το ΥΠΕΘΑ θέλουν κάτι γρήγορα. Άρα ΟΒΑ. Δεν έχουν άλλη επιλογή.
Λίγη υπομονή ακόμα παιδιά.
φίλε για να μπεις ΟΒΑ δεν πρέπει να έχουν περάσει 3 χρόνια από την στιγμή που απολύθηκες. Δηλαδή στα 4 χρόνια δεν γίνεται ν μπεις. Κ για να μπεις πρέπει να θέλουν την ειδικότητα που είχεςDAVID έγραψε: Αν βγαλει για οβα θα πρεπει να εχεις αναγκαστικα 3 χρονια να εχεις τελειωσει τη θητεια σου; Αν εισαι περισσοτερο δε σε παιρνει; Παλι ολα τα κωλοβισματα και τα γιωτομπαλα βλεπω να μπαινουν με μιδεν κριτηρια μιλαμε για την πιο πλαγιο διορισμο της ιστοριας οι προηγουμενες.Γιατι αυτο το κωλο κρατος γτ δε δινει ευκαιριες σε ανθρωπους να φανε κανα κωμματι ψωμι ακομα και σε θεσεις τις πλακας σαν και αυτες;
jimis έγραψε:Fanis K. έγραψε:Αν βγει μες τον Οκτώβρη κάνα 3μηνο θα πάρει.Πάντως πιστεύω η σειρά του 17 θα ανανεωθούν.
Αφού για ΕΠΟΠ ο δρόμος φαίνεται ακόμα μακρύς.
Δεν υπάρχει λόγος και όφελος να διώξουν.
Είναι που είναι οι ΕΔ υποστελεχωμένες και έχουν και γήρανση θα διώξουν κιόλας; Αν γίνει αυτό θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.
Η κυβέρνηση και ειδικά το ΥΠΕΘΑ θέλουν κάτι γρήγορα. Άρα ΟΒΑ. Δεν έχουν άλλη επιλογή.
Λίγη υπομονή ακόμα παιδιά.
και αν δεν έχει τόσο ζητήσει τι θα κανουν?
brorouk έγραψε:φίλε για να μπεις ΟΒΑ δεν πρέπει να έχουν περάσει 3 χρόνια από την στιγμή που απολύθηκες. Δηλαδή στα 4 χρόνια δεν γίνεται ν μπεις. Κ για να μπεις πρέπει να θέλουν την ειδικότητα που είχεςDAVID έγραψε: Αν βγαλει για οβα θα πρεπει να εχεις αναγκαστικα 3 χρονια να εχεις τελειωσει τη θητεια σου; Αν εισαι περισσοτερο δε σε παιρνει; Παλι ολα τα κωλοβισματα και τα γιωτομπαλα βλεπω να μπαινουν με μιδεν κριτηρια μιλαμε για την πιο πλαγιο διορισμο της ιστοριας οι προηγουμενες.Γιατι αυτο το κωλο κρατος γτ δε δινει ευκαιριες σε ανθρωπους να φανε κανα κωμματι ψωμι ακομα και σε θεσεις τις πλακας σαν και αυτες;
Fanis K. έγραψε:Το πιο πιθανό jimis είναι την προκήρυξη να την τροποποιήσουν και να υπάρχουν κάποια κίνητρα για να μπορέσουν να μπουν και άλλα άτομα. Δηλαδή θα φροντίσουν να μην αποτύχει ο θεσμός όπως τις προηγούμενες φορές.
Κάτι μπορεί να κάνουν γιατί όπως είπα και πριν για ΕΠΟΠ είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος και χρειάζονται προσωπικό άμεσα.
Θα δούμε τι θα γίνει jimis.
Είναι περίπλοκα τα πράγματα.
jimis έγραψε:Να φτιαξουμε καμια ομαδα στο fb?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες