Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Δεν θα σε επηρεάσει κάπου. Ενδεχομένως να έχει προτεραιότητα κάποιος οβα που θα έχει ίδια μόρια με εσένα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Και να σε ρωτησω κατι ρε φιλε, σπουδαζω τωρα εγω και μου εχει μεινει μονο η πρακτικη για το πτυχιο. Το πτυχιο δεν μπορω να το παρω λογω πρακτικης που δεν εχω τελειωσει και δεν μπορω να κανω λογω αεροποριας, ποσα μορια μου δινει εμενα τωρα αυτο (οτι σπουδαζω και ειμαι με πρακτικη για πτυχιο.) ; Και ποσα αμα ειχα το πτυχιο στα χερια μου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Μόρια παίρνεις ΜΟΝΟ με την κατοχή του πτυχίου σου.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Στρατής έγραψε:Θα βγει προκήρυξη έχουμε ακούσει κατι;
Λες να μετράει το ΚΕΜΕΑ;

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
https://www.armyvoice.gr/2019/05/prokiryxi-ova-teleftea-nea-gia-proslipsis-sto-strato-1200-opliton/
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 198
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
https://www.armyvoice.gr/2019/05/prokiryxi-ova-teleftea-nea-gia-proslipsis-sto-strato-1200-opliton/amp/
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Λένε για 1200 θέσεις ΟΒΑ στον στρατό ξηράς για το σώμα του τεχνικού του υγειονομικού κ των ειδικών δυνάμεων. Εγώ που στη θητεία μου ήμουν χειριστής ολμων με λίγα δε θα μπορώ ν κάνω χαρτιά για ανακατάταξη;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Υπομονή παιδιά το τι λένε μέχρι τι θα βγει έχει τεράστια απόκλιση, στην προηγούμενη σειρά βγήκαν συγκεκριμένες ειδικότητες για ειδικές δυνάμεις αλλά λόγω έλλειψης συμμετοχής πρόσθεσαν περισσότερες ειδικότητες για να συμπληρωθεί ο αριθμός. Υπομονή, μόλις βγει η προκήρυξη θα γράφει ακριβώς τι ειδικότητες ζητάει.
Υ. Γ Τίποτα δεν είναι σίγουρο φημολογίες θα διαβάσετε πολλές, περιμένετε να βγει η προκήρυξη και τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα για ειδικότητες/όπλο
Υ. Γ Τίποτα δεν είναι σίγουρο φημολογίες θα διαβάσετε πολλές, περιμένετε να βγει η προκήρυξη και τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα για ειδικότητες/όπλο
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Παιδια θα ειναι μονο γι αυτους που ειναι ηδη φανταροι και για οσους δεν. εχουν περασει 3 χρονια απο την απολυση?;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Για οβα ναι φίλε φανταροι όσοι είναι κοντά στην απόλυση και τους πιάνει και για έφεδρους 3 χρόνια απτην απολυση
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)
Οι 1200 ειναι για μονο στρατο ξυρας; Για αεροπορια και ναυτικο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης