Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 198

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Fanis K. »

Πάνος έγραψε:και στο πεζικο πως γίνεται η επιλογή;ναι και αυτό με τις μονάδες πως θα γίνει η κατανομή;

Η επιλογή στο πεζικό γίνεται με βάση την νεότερη ΕΣΣΟ.

Σχετικά με τις μονάδες υπάρχει ένα χαρτί και δηλώνεις τέσσερις μονάδες που θες να πας.

Έφεδρος Λοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Έφεδρος Λοχίας »

Δυστυχώς στο 575 που υπηρέτησα εγώ, και απολύθηκα τώρα τον Μάρτιο, το 80/100 απο τους ΟΒΑ ήταν γιωταδες απλά !

Απολύθηκα σαν έφεδρος λοχίας με μαχητοσιμο και πολύ καλά αθλήματα στο σχολείο ΠΕΝ και είχα τον ΟΒΑ υποδεκανεα να την βλέπει επποπ δηλαδή, ότι νάνε... Κρίμα όμως που έρχεται προκήρυξη και αν με δει στην μονάδα θα πέφτει για κάμψεις :D
Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Έφεδρος Λοχίας έγραψε:Δυστυχώς στο 575 που υπηρέτησα εγώ, και απολύθηκα τώρα τον Μάρτιο, το 80/100 απο τους ΟΒΑ ήταν γιωταδες απλά !

Απολύθηκα σαν έφεδρος λοχίας με μαχητοσιμο και πολύ καλά αθλήματα στο σχολείο ΠΕΝ και είχα τον ΟΒΑ υποδεκανεα να την βλέπει επποπ δηλαδή, ότι νάνε... Κρίμα όμως που έρχεται προκήρυξη και αν με δει στην μονάδα θα πέφτει για κάμψεις :D

Χαχαχα αυτό πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε.

Άντε να βγει με το καλό η προκήρυξη και όλα θα γίνουν.

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Στρατής νικολιας έγραψε:Έχουμε κανένα νέο αν θα γίνουν προσλυψεις;

Καλημέρα Στρατής νικολιας.

Προς το παρόν αναμένουμε ακόμα για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ.

Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Οβα »

Εσείς εκεί οι φαντασμενοι που θέλετε να ρίξετε για κάμψεις άλλους οβα , λύστε πρώτα τα κόμπλεξ σας και μετά σκεφτείτε τι θέλετε στην ζωή σας... όσο αφορά την νέα προκυρηξη, πολύ απλά και όμορφα δεν θα βγει, για αυτόν τον λόγο ανανεώνουν και εμας.. Αντε κάντε κάμψεις μόνοι σας, ούτε να ερμηνεύετε ένα άρθρο δεν ξέρετε του νομοσχέδιου και έχετε και άποψη...
Στρατής νικολιας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Στρατής νικολιας »

Έγινε φιλε μου Ευχαριστώ πολυ
Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Fanis K. έγραψε:
Πάνος έγραψε:και στο πεζικο πως γίνεται η επιλογή;ναι και αυτό με τις μονάδες πως θα γίνει η κατανομή;

Σχετικά με τις μονάδες υπάρχει ένα χαρτί και δηλώνεις τέσσερις μονάδες που θες να πας.

εγώ πχ είμαι Ε-17 πως και μετράνε απο την νεότερη και όχι την παλαιότερη?

και στις ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε η εσσο?

είναι 1000% ότι θα πάω εκεί στις μονάδες που δήλωσα ή όπου έχουν ανάγκη δηλαδή νησιά και εβρο;

Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Οβα έγραψε:Εσείς εκεί οι φαντασμενοι που θέλετε να ρίξετε για κάμψεις άλλους οβα , λύστε πρώτα τα κόμπλεξ σας και μετά σκεφτείτε τι θέλετε στην ζωή σας... όσο αφορά την νέα προκυρηξη, πολύ απλά και όμορφα δεν θα βγει, για αυτόν τον λόγο ανανεώνουν και εμας.. Αντε κάντε κάμψεις μόνοι σας, ούτε να ερμηνεύετε ένα άρθρο δεν ξέρετε του νομοσχέδιου και έχετε και άποψη...

είσαι ήδη οβα; και αν ναι, μπορεις να μας δώσεις πληροφορίες;

Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Έφεδρος Λοχίας έγραψε:Δυστυχώς στο 575 που υπηρέτησα εγώ, και απολύθηκα τώρα τον Μάρτιο, το 80/100 απο τους ΟΒΑ ήταν γιωταδες απλά !

πεζοναύτης σωστά; αυτή η μονάδα που είναι Βόλο θα πάει Αυλώνα κάτω λένε

πως έγινες λοχίας;

αυτή η οβα τι σχολεία είχαν περάσει;

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Οβα έγραψε:Εσείς εκεί οι φαντασμενοι που θέλετε να ρίξετε για κάμψεις άλλους οβα , λύστε πρώτα τα κόμπλεξ σας και μετά σκεφτείτε τι θέλετε στην ζωή σας... όσο αφορά την νέα προκυρηξη, πολύ απλά και όμορφα δεν θα βγει, για αυτόν τον λόγο ανανεώνουν και εμας.. Αντε κάντε κάμψεις μόνοι σας, ούτε να ερμηνεύετε ένα άρθρο δεν ξέρετε του νομοσχέδιου και έχετε και άποψη...

Καταρχάς για το αν θα βγει νέα προκήρυξη και

για την ανανέωση τριετίας θα φανεί την ημέρα στο νομοσχέδιο. Στο άρθρο 20 αναφέρει για νέους ΟΒΑ οπότε δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος. Θα φανεί.

Όσο για τις κάμψεις πιο πάνω προφανώς και δεν ισχύει. Απλώς το παιδί αναφέρει για κάποιους ΟΒΑ που την έχουν ψωνίσει και προφανώς και αστειεύεται για τις κάμψεις...

Μην τσαντίζεσαι...

Fanis K.
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Πάνος έγραψε:
Fanis K. έγραψε:

εγώ πχ είμαι Ε-17 πως και μετράνε απο την νεότερη και όχι την παλαιότερη?

και στις ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε η εσσο?

είναι 1000% ότι θα πάω εκεί στις μονάδες που δήλωσα ή όπου έχουν ανάγκη δηλαδή νησιά και εβρο;

Αν θες περισσότερη ανάλυση σχετικά με το θέμα δες την τελευταία προκήρυξη ΟΒΑ το ΦΕΚ.

Για να μη σε πω και λάθος πληροφορίες.

pezonauths

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από pezonauths »

Με καποιους υψηλοβαθμους που μιλισα ειναι θετικοι για την προκυρηξη λενε οτι θα βγει και την περιμενουμε. Ελπιζω να ισχιει και να μαθουμε κατι θετικο επι του θεματος θα διξει
Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

Fanis K. έγραψε:Αν θες περισσότερη ανάλυση σχετικά με το θέμα δες την τελευταία προκήρυξη ΟΒΑ το ΦΕΚ.Για να μη σε πω και λάθος πληροφορίες.

το φεκ που θα το βρω;

ελπίζω μην είναι σαν τις φρουρες που δηλωναμε στο κέντρο και. Αλλού. Μας πήγαιναν

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από ARN »

Πάνος έγραψε:εγώ πχ είμαι Ε-17 πως και μετράνε απο την νεότερη και όχι την παλαιότερη; και στις ειδικές δυνάμεις δεν μετράνε η εσσο;

Από την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη προτεραιότητα έχουν οι νεότεροι.

Ένα μεγάλο ποσοστό υπηρετεί στις μονάδες που θα επιλέξει φυσικά θα υπάρξουν και άτομα που θα πάνε σε στρατόπεδα μη επιλογής

Πάνος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2019)

Δημοσίευση από Πάνος »

ARN έγραψε:[Από την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη προτεραιότητα έχουν οι νεότεροι.Ένα μεγάλο ποσοστό υπηρετεί στις μονάδες που θα επιλέξει φυσικά θα υπάρξουν και άτομα που θα πάνε σε στρατόπεδα μη επιλογής

το βύσμα θα μετρήσει;

η εντοπιοτητα μετράει;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες