Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

kyriakos155 έγραψε:
markos91 έγραψε:Ναι αδερφου μου. Τους κοβει το συστημα μετα 100%. Δεν λεω οτι περνανε προς Θεου.

Τραγικό ... Φαντάζομαι τι σκουπίδι υπάρχει στις αιτήσεις.

Ναι για αυτο λεω μην ανγωνεστε οταν ακουτε για 18.000 αιτησεις. Πολλες ειναι σκαρτες ακομα και για επιτυχοντες ειδικα στο υψος

327 Α

Δημοσίευση από 327 Α »

Εμείς με τα 2350 δηλ δεν έχουμε καμία τύχη;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορείτε να μην κάνετε πολλαπλή παράθεση; Σβήστε προηγούμενες παραθέσεις όταν απαντάτε!
Fotis PF

Δημοσίευση από Fotis PF »

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος, προσκόμισά βεβαίωση από το υπουργείο και υπεύθυνη δήλωση όπως αναφέρει η προκυρηξη ότι έχω περάσει τις εξετάσεις για μηχανή και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω το δίπλωμα εντός 5 ημερών, κάτι το οποίο δεν γινεται με τίποτα.. τελικά θα πάρω τα μορια η θα έχω θεμα;
ΜΠΟΚΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΟΚΟΛΗΣ »

Προσωπική μου άποψη.έκτος τα καρα μπαμ γεγονότα (π. Χ. Να είσαι 1.65 ή ταττοο στον λαιμό ή να είσαι πίσω κανένα γύρω στο 1000αρι κλπ)

θ περάσουν οι υπόλοιποι χαλαρά.

Δεν έχω καμία πληροφορία γι'αυτό που λέω.

Άπλως επειδή έχει να κάνει ήδη με μόρια το ποιος έχει τα πιο πολλά, εκεί κρίνονται.

καλη επιτυχία και πάλι σε όλους μας.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

2620 ο τελευταιος; Δε θελω να σε αμφισβητησω ρε φιλε αλλα τι διαλο ολοι οι αριστουχοι εκαναν αιτηση; Τι να πω αν οντως παει τοσο, τεραστια εκπληξη!
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Kirios έγραψε: βρε κατσε να βγουν οι πινακες που μ εβγαλες και την ωρα των αθληματων
Μήπως διάβασες τι έγραψα; Ποια ώρα τι λες; Θα με τρελάνεις;
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Fotis PF έγραψε: Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος, προσκόμισά βεβαίωση από το υπουργείο και υπεύθυνη δήλωση όπως αναφέρει η προκυρηξη ότι έχω περάσει τις εξετάσεις για μηχανή και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω το δίπλωμα εντός 5 ημερών, κάτι το οποίο δεν γινεται με τίποτα.. τελικά θα πάρω τα μορια η θα έχω θεμα;
τα περνεις τα μορια με βεβαιωση και την δηλωση οτι θα το προσκομισεις οποτε το παρεις εχει αλλαξει αυτο με τα διπλοματα ειπαρχει ολοκληρη παραγραφος στην προκ που το διευκρινιζει καταγραμμα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Επισημαίνεται ότι, για όσους/ες υποψήφιους/ες βεβαιωθεί από τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα ή τις τριμελείς Επιτροπές των Διευθύνσεων Αστυνομίας ότι κατέχουν το απαιτούμενο ανάστημα και προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις, το ανάστημά τους θα μετρηθεί εκ νέου και αμετάκλητα από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους/ες υπεύθυνους/ες δεν βεβαίωσαν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων.

Ποιος αξιωματικός θα πάρει την ευθύνη όταν έκανε αίτηση κάποιος να του βάλει χαριστικά 1.70 ; εμένα ο αδερφός μου είχε βγάλει νέα ταυτότητα πριν 2 μήνες τον είχαν μετρήσει στο τμήμα με παπούτσια και τον έβγαλαν 1.90 ωστόσο του αφαίρεσε 2 πόντους και έγραψε 1.88 ο αξιωματικός δεν εμπιστευόταν την ταυτότητα που που ήταν από το ίδιο τμήμα και τον έβαλε να τον μετρήσει και τον έβγαλε 1.87 ωστόσο δεν παίρνει κάνεις αξιωματικός καμία ευθύνη να προσθέσει εκατοστά

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Slade7 έγραψε:Επισημαίνεται ότι, για όσους/ες υποψήφιους/ες βεβαιωθεί από τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα ή τις τριμελείς Επιτροπές των Διευθύνσεων Αστυνομίας ότι κατέχουν το απαιτούμενο ανάστημα και προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις, το ανάστημά τους θα μετρηθεί εκ νέου και αμετάκλητα από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους/ες υπεύθυνους/ες δεν βεβαίωσαν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων.

Ποιος αξιωματικός θα πάρει την ευθύνη όταν έκανε αίτηση κάποιος να του βάλει χαριστικά 1.70 ; Εμένα ο αδερφός μου είχε βγάλει νέα ταυτότητα πριν 2 μήνες τον είχαν μετρήσει στο τμήμα με παπούτσια και τον έβγαλαν 1.90 ωστόσο του αφαίρεσε 2 πόντους και έγραψε 1.88 ο αξιωματικός δεν εμπιστευόταν την ταυτότητα που που ήταν από το ίδιο τμήμα και τον έβαλε να τον μετρήσει και τον έβγαλε 1.87 ωστόσο δεν παίρνει κάνεις αξιωματικός καμία ευθύνη να προσθέσει εκατοστά

ενώ για την ηλικία παίρνει ε ;

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

kyriakos155 έγραψε:ενώ για την ηλικία παίρνει ε ;

Όχι βέβαια αυτό λέω εγώ δεν πιστεύω ότι δέχτηκαν αιτήσεις από πάνω των 28

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Johnny94 έγραψε:Dias power δεν απαντάς όμως έγκυρη η πηγή;2650 είμαι επιλαχών; γιατί σήμερα μέτραγαν μ 5000 αιτήσεις που είχαν μείνει άρα αν έχεις μάθει για 2620 2640 μπορεί να ανεβεί κιαλλο
. Σα να λες ότι έφαγε η Μπαρτσελόνα από την Καρδίτσα εφτά γκολ... έτσι ακούω εγώ βάση 2600...
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Slade7 έγραψε:Όχι βέβαια αυτό λέω εγώ δεν πιστεύω ότι δέχτηκαν αιτήσεις από πάνω των 28
Ο Αξιωματικός που λαμβάνει τις αιτήσεις των υποψηφίων, ακολουθεί πιστά την κανονιστική της προκήρυξης, χωρίς καμμία παράκληση... Διαφορετικά είναι νομικά εκτεθειμένος, και ελέγχεται πειθαρχικά και ποινικά για παράβαση καθήκοντος... Τέλος...
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Πραγματικά δεν αξίζει να ξανά γράψει κανείς σε αυτό το νήμα. Δεν σέβεστε ο ένας τον άλλον. Δεν σέβεστε και τα άτομα που έκαναν το φόρουμ και πιθανόν να είναι 40 και χρόνων πλέον. Τουλάχιστον εγω διάβαζα εδώ μέσα από το 11. Τραγικό παιδιά να ρωτάτε τον κάθε ανώνυμο κολλητέ με 2600 έχω ελπίδες; Τραγικό να λέμε κάθε μέρα 2600 η 2100 η βάση. Απλά τραγικό. Σε λίγες μέρες βγαίνουν οι πίνακες. Το 85% των παιδιών εδώ μέσα έχουν κάτω από 2600 αλλά δεν το σκεφτήκατε ποτέ. Όλοι οι υπόλοιποι δλδ και αυτοί που έκαναν 5 χλδς αιτήσεις σε 3 μέρες έχουν πάνω από 2600 δλδ και αυτοί εδώ μέσα που τα μάζευαν με κόπο έχουν κάτω από 2600. Οκ όπως το βλέπει ο καθένας τι να πω. Ακούστε την πηγή του καθενός λοιπόν και καλάψτε τη μοίρα σας. Χθες ήταν όλα καλά που έλεγαν για βάση 2300 σύμφωνα με πηγή κάποιου. Σήμερα πετάχτηκαν άλλοι δύο και λένε 2600 και καθεστε και μυξοκλαίτε.Κανένας δεν ξέρει και κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Ούτε αυτοί που τα μετράνε αυτή τη στιγμή. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Δώστε πάτημα εσείς στον κάθε ένα εδώ να σας χαλάει την ψυχολογία η να μπαίνει να τρολλαρει.

Από εμένα τα ξανά λέμε όταν βγουν οι πίνακες. Καλα μυαλά και καλά αποτελέσματα.

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Anastasios123 έγραψε:Ο Αξιωματικός που λαμβάνει τις αιτήσεις των υποψηφίων, ακολουθεί πιστά την κανονιστική της προκήρυξης, χωρίς καμμία παράκληση... Διαφορετικά είναι νομικά εκτεθειμένος, και ελέγχεται πειθαρχικά και ποινικά για παράβαση καθήκοντος... Τέλος...
. Δώσε μας την εκτίμηση η πληροφορία για την βάση. Υ/α. Του νομου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες