αν βαλεις και οτι τα ρουχα της σχολεις θα τα εχουν 20 οκτομβρη ειναι πιθανο να αργισουν το μονο συγουρο ειναι οτι τα διαφορα σαιτ δν ξερουν τη τους γινεταιDea pz έγραψε:Έχουμε τότε πολύ ακόμα !Kirios έγραψε:20 σεπτεμDea pz έγραψε: Το 11 μετά την λήξη ποτέ βγήκαν οι πίνακες , ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Κυριάκο155 πρώτον δεν έχω μειώσει ούτε έναν άνθρωπο εδώ μέσα και σε ένα παιδί που Παραφερθηκα ζήτησα συγγνώμη Δημόσια... Δεύτερον είπα ότι η πληροφορία που έχω είναι από 2.500 και πάνω και μένουν άλλες 5.000 αιτήσεις προς εξέταση... Ήμουν καθαρός στην διατύπωση μου και σε ότι άλλο έχω πει... Μην μειώνεις άτομα που δεν ξέρεις... Κι αν θες να σου δώσω και γω τον λογαριασμό μου στο facebook να συζητήσουμε επί άλλης βάσεως...
Oλοι λέτε εδώ μέσα το μακρύ σας και το κοντό σας δεν παλεύεται αυτό που κάνετε είναι πολύ ψυχοφθόρο. εγω αποχωρώ καλο χειμώνα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
markos91 έγραψε:Παιδια εγω καταλαβα οτι η τριτεκνια μας εφαγε! Τσαμπα 300 μορια ειναι!
Αρε μανα γιατι δεν εκανες αλλο ενα παιδι να ειμασταν ενταξει...
200 για αρχή
κατά δεύτερον μακάρι να πηγαίναμε και όλοι στα ίδια σχολεία που βάζαν βαθμούς για πλάκα... Δεν είχαμε αυτήν την τύχη.
Και έχει χιλιοαναλυθεί το θέμα...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Mathiou1995 έγραψε:Κυριάκο155 πρώτον δεν έχω μειώσει ούτε έναν άνθρωπο εδώ μέσα και σε ένα παιδί που Παραφερθηκα ζήτησα συγγνώμη Δημόσια... Δεύτερον είπα ότι η πληροφορία που έχω είναι από 2.500 και πάνω και μένουν άλλες 5.000 αιτήσεις προς εξέταση... Ήμουν καθαρός στην διατύπωση μου και σε ότι άλλο έχω πει... Μην μειώνεις άτομα που δεν ξέρεις... Κι αν θες να σου δώσω και γω τον λογαριασμό μου στο facebook να συζητήσουμε επί άλλης βάσεως...
Έχεις π. Μ.
Η βάση στα 2000 για να μπω άνετα 😂😂😂
Μαθιου ρε φίλε εξήγησε μου όταν λες 2500 και πάνω εννοεις βάση 2500 και μένουν 5000 αιτήσεις; η η βάση θα ναι 2600;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Κακα τα ψεμματα πολλα παιδια με κατω απο 2400 αναθαρισαν της τελευτεες μερες και αυτα που λενε μερικοι τους κακοφενονται οτι ειναι να γινει θα γινει
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Σε περιπτωση που εχουν γινει ας πουμε 18000 αιτησεις, το 7% αυτων ειναι 1260... Για ολοκληρη την ελλαδα, εμενα παντως δε μου φαινεται και τοσο δυσκολο να βρεθουν αυτοι οι 1260 με μορια πανω απο 2500 καθως δε θελει και τρελα χαρτια για να τα φτασεις...
Τωρα βεβαια ποσο θα ναι τελικα η βαση κανεις δεν ξερει και δεν εχει και σημασια γτ δεν μπορει κανεις να κανει κατι γι αυτο ουτε να το ελεγξει...
Ξεκολλατε απο τη βαση κτλ και πειτε κατι πιο εποικοδομητικό και σχετικο με την προκηρυξη...
Τα χσρτια τα δωσαμε, η προθεσμια εληξε οποτε οτι και να λετε δεν εχει σημασια ουτε αλλαζει τπτ..
Σε μερικες μερες ολοι θα μαθουμε ποσο θα ναι, αλλοι θα ναι οκ αλλοι θα στεναχωρηθουν...
Τωρα βεβαια ποσο θα ναι τελικα η βαση κανεις δεν ξερει και δεν εχει και σημασια γτ δεν μπορει κανεις να κανει κατι γι αυτο ουτε να το ελεγξει...
Ξεκολλατε απο τη βαση κτλ και πειτε κατι πιο εποικοδομητικό και σχετικο με την προκηρυξη...
Τα χσρτια τα δωσαμε, η προθεσμια εληξε οποτε οτι και να λετε δεν εχει σημασια ουτε αλλαζει τπτ..
Σε μερικες μερες ολοι θα μαθουμε ποσο θα ναι, αλλοι θα ναι οκ αλλοι θα στεναχωρηθουν...
Είναι δύσκολο να παει η βάση 2500! Λέτε παρά πολύ!
Περιπου οπως του 11 θα ειναι η βαση, προσωπικη μου αποψη
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αν παντως ισχυει ο μεγαλος αριθμος των γυναικων, μονο καλο μπορει να κανει στους επιλαχοντες και στη τελικη βαση.
Κάτσε ρε Μάθιου γιατί μας προβλημάτισες τώρα, εμείς με τα 2500 να κάνουμε καμιά προπόνηση ή να πάμε για καμιά βουτιά καλύτερα; !
Έμαθα χθες από τον πατέρα μου ο οποίος υπηρετεί στο σώμα ότι στην Αμφισσα πολη 10000 κατοίκων γίνανε 130 αιτήσεις περίπου οι 70 κάτω από 2100 μορια παιδιά και οι υπόλοιπες από 2400 έως 3100 35 άτομα άνω τον 2500! Μόνο στην αμφισσα οπότε φανταστείτε κάπου αλλου σε μια πόλη με περισσότερους κατοίκους 1000 τις εκατό έγκυροι πηγή!2570 έχω εγώ ! Υπηρετώ ήδη σαν σωφρονιστικος με την σοχ! Ανεβασμένη η βάση παιδιά 35 άτομα σε 10000 κατοίκους πάνω από 2500!! Και 2 με 3000 και... Το 11 μόλις 10 η 15 είχαν 3000 και τώρα έχουν ήδη δύο στην αμφισσα ! Καλή επιτυχία σε όλους τα Λέω αυτά για να βοηθήσω λίγο την κατάσταση
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Ρε μάγκες αφήστε τι είναι άδικο και τι όχι σχετικά με την μοριοδοτηση. Έχω Α2 και έχω τα ίδια μορια με κάποιον που έχει απεριόριστα. Οκ άδικο μεν έτσι είναι όμως. Άδικο θεωρώ και το απολυτήριο να παίζει τόσο ρόλο. Δίκιο θεωρώ τα μόρια πολυτεκνειας και τριτεκνος. Το ξέρω πως κάποιοι θα με δαγκώσουν δυστυχώς με αυτό που θα πω αλλά είμαι πολύτεκνος και αντικείμενα η μάνα μου έχει βγάλει στην Ελλάδα 8 εργατικά χέρια. Όπως και έχει δώσει παραπάνω χρήματα από ένα μοναχοπαίδι. Το λέω γιατί το ζω. Κάποιοι θα το παρεξηγήσουν. Δεν με πολύ νοιάζει να σας μιλήσω αντρικια τα μόρια τα πήρα , όπως και κάποιοι από επαρχία με βαρβατα απολυτήρια. Το ξέρουμε το ΦΕΚ. Μην το κρίνεται. Έχασα για 4 μέρες τα μόρια του ΙΕΚ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΙΕΚ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΉ . Και επειδή τελειώνω την πρακτική μεθαύριο δεν μπορώ να το δηλώσω. Άτυχος πολύ . Ας χαλαρώσουμε με ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ foroum Είτε ένας φίλος. Ασ μην κλείσει πάλι να είμαστε εδώ όταν βγουν τα μόρια να πούμε την θέση μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες