Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Πάνω από 2500-2600 δεν είναι υπερβολή ;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ρε παιδια το οτι υπαρχουν οπως λετε πολλες γυναικες στους επιτυχοντες, μονο καλο μπορει να κανει... το 80% θα κοπει, σιγα μη γεμισει η αστυνομια γυναικες. Που θα τις βαλουν, στα Ματ ή στη Δελτα; Μονο τμηματα καμια 100αρια!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Spik δεν ειναι μισογυνισμος. Πες μου σε ποια υπηρεσια μπορει να παει γυναικα εκτος απο γραφειο και σκοπια; Θα βαλεις γυναικα στη Δελτα; Στα Ματ; Αντε μερικες θα μπουν Διας, δε μπορουν, αντικειμενικα.
Για να το πω πιο σωστα, το 90% δε μπορει, υπαρχει κα το 10% που μπορει!
Για να το πω πιο σωστα, το 90% δε μπορει, υπαρχει κα το 10% που μπορει!
Παιδιά σας το εχω πει μερες τωρα 2500 Και πάνω όλοι μεσα
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Παίδες αφήστε το θέμα με τις γυναίκες αν μπουν ή όχι αυτό δεν είναι δικό μας θέμα αλλά αλλονών, οι υπηρεσίες που δημοσιεύθηκαν είναι ματ, άμεση δράση και Δίας, τώρα εφόσον δεν λέει κάτι για τις γυναίκες στην προκήρυξη αφήστε τα και μην τα συζητάτε, αρκετοί έχουμε χαμηλά μορια και θελουμε να μπούμε σας καταλαβαίνω! Εγώ το μόνο που δεν πιστεύω είμαι το εξής ποια κοπέλα σήμερα με 18 απολυτήριο δεν σπουδάζει και θέλει να μπει αστυνομία που θα μπορούσε να μπει μέσω πανελλαδικών; Αυτό κι αν είναι τρολλ δλδ
Δεν ειναι μισογυνισμος. Ειναι αληθεια.
Στην Ελλαδα εισαι. Δεν εχεις καν δικαιωμα να κανεις χρηση του οπλισμου σου. Στην Αθηνα θα εχεις να κανεις με σκληρους κακοποιους. Και οπως ειπα ουτε τον οπλισμο δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις παρα μονο αμα δεχθεις πρωτος πυροβολισμους
Οποτε τι μενει. Η σωματικη επαφη και μαχη. Ε ναι εκεινη την στιγμη διπλα μου θα ηθελα ενα παλικαρακι που να το λεει η ψυχη του και οχι μια γυναικα 50 κιλα που θα φαει ενα σπροξιμο και θα μεινει κατω
Από π το γνωρίζεις ;Θανος2468 έγραψε: Παιδιά σας το εχω πει μερες τωρα 2500 Και πάνω όλοι μεσα
Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το forum του 11 και εκεί γινόταν τις κακομοίρας απο έγκυρες πηγές: αδερφό ε. φ. , από υπουργό από διοικητή από αρχηγείο από ότι άλλο θέλεις και έλεγαν βάση 2400 βάση 2500 βάση 2600 βάση 2100. Ένα μπαχαλο, ακριβώς ότι επικρατεί και τώρα. Τότε όπως και τώρα κανένας δεν είχε πέσει στην σωστή βάση. Όλοι λέμε μια βάση σε αυτήν που βολεύεται ο κάθε ένας για τον δικό του σκοπό. Η βάση στο forum για το 11 ανακοινώθηκε 4 μέρες πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα από εναν τύπο που συνδέθηκε εκείνη την ημέρα και έκτοτε δεν ξαναεγραψε. Μετά πήρε φωτιά το σύμπαν και παπαγαλιζαν όλοι απο τις έγκυρες τους πηγές αυτήν την βάση( μιλάω για την α).
Δεν μπορώ να πω όνομα η κατι το γνωρίζω 3 μερες τωρα μ είπαν 2500 Και πάνω όλοι μεσα τβρα αν αλλάξει κατο με τις τελευτεα αιτήσεις δεν γνωρίζω παντος οπιος ελεγε για την τριτεκνια μέτρησε κανονικά
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Και το ξανά λέω το τι θα μας βόλευε εμάς είναι άλλο θέμα φιλος, εφόσον έχουν το δικαίωμα όλοι να συμμετάσχουν θα συμμετάσχουν κι όσοι έχουν μορια θα μπουν είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες τώρα από εκεί και πέρα δεν αποφασίζεις ούτε εσυ ούτε εγώ! Τελειώστε το θέμα εδώ παίδες πείτε κάτι πιο θετικό για όλους και οποίος είναι άξιος ας μπειmarkos91 έγραψε:
Στην Ελλαδα εισαι. Δεν εχεις καν δικαιωμα να κανεις χρηση του οπλισμου σου. Στην Αθηνα θα εχεις να κανεις με σκληρους κακοποιους. Και οπως ειπα ουτε τον οπλισμο δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις παρα μονο αμα δεχθεις πρωτος πυροβολισμους
Οποτε τι μενει. Η σωματικη επαφη και μαχη. Ε ναι εκεινη την στιγμη διπλα μου θα ηθελα ενα παλικαρακι που να το λεει η ψυχη του και οχι μια γυναικα 50 κιλα που θα φαει ενα σπροξιμο και θα μεινει κατω
KatadromeasAR! έγραψε:Και το ξανά λέω το τι θα μας βόλευε εμάς είναι άλλο θέμα φιλος, εφόσον έχουν το δικαίωμα όλοι να συμμετάσχουν θα συμμετάσχουν κι όσοι έχουν μορια θα μπουν είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες τώρα από εκεί και πέρα δεν αποφασίζεις ούτε εσυ ούτε εγώ! Τελειώστε το θέμα εδώ παίδες πείτε κάτι πιο θετικό για όλους και οποίος είναι άξιος ας μπειmarkos91 έγραψε:
Αμα ανοιξουμε συζητησης για το ποιος ειναι αξιος η οχι φιλε θα βγουμε εκτος θεματος οποτε ας το αφησουμε.
Μακαρι να ειναι χαμηλα η βαση να περασουν ολα τα παιδια απο εδω μεσα
Αλήθεια τώρα τα τατουαζ τι σχέση έχουν με τα αθλήματα που λέτε μην απορείτε αν δείτε άτομα που δεν τρέχουν 100αρι η έχουν τατουαζ.. έχετε κάψει κάθε εγκεφαλικό όριο πραγματικά. μου φαίνεται δεν σας έφτασε σχεδόν μια μέρα θέλετε να το πάμε ένα 48ωρο;
Ο. Π. Κ. Ε
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Μακάρι να είναι χαμηλά όντως αδερφε γτ κι εγώ λίγα μορια έχω και θέλω να μπω, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρουμεmarkos91 έγραψε:KatadromeasAR! έγραψε:Και το ξανά λέω το τι θα μας βόλευε εμάς είναι άλλο θέμα φιλος, εφόσον έχουν το δικαίωμα όλοι να συμμετάσχουν θα συμμετάσχουν κι όσοι έχουν μορια θα μπουν είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες τώρα από εκεί και πέρα δεν αποφασίζεις ούτε εσυ ούτε εγώ! Τελειώστε το θέμα εδώ παίδες πείτε κάτι πιο θετικό για όλους και οποίος είναι άξιος ας μπειmarkos91 έγραψε:
Αμα ανοιξουμε συζητησης για το ποιος ειναι αξιος η οχι φιλε θα βγουμε εκτος θεματος οποτε ας το αφησουμε.
Μακαρι να ειναι χαμηλα η βαση να περασουν ολα τα παιδια απο εδω μεσα
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Αγορινα τώρα εσυ γτ το συνεχίζεις; Τι ψάχνεις ακριβώς να βρεις; Γτ δεν το αφήνεις;Xanthos έγραψε: Αλήθεια τώρα τα τατουαζ τι σχέση έχουν με τα αθλήματα που λέτε μην απορείτε αν δείτε άτομα που δεν τρέχουν 100αρι η έχουν τατουαζ.. έχετε κάψει κάθε εγκεφαλικό όριο πραγματικά. μου φαίνεται δεν σας έφτασε σχεδόν μια μέρα θέλετε να το πάμε ένα 48ωρο;
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Λοιπόν ακούστε κάτι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έμαθα κι ακόμα έχουν να κάνουν καταμέτρηση 5.000 αιτήσεων ακόμα και όσοι είναι κοντά στα 2.500 και πάνω και αυτοί πρέπει να φοβούνται... Παιδιά όλα παίζουν εγώ δεν θέλω να επιβεβαιώσω καθόλου, θέλω να βγω ψεύτης αν δείτε προηγούμενες αναρτήσεις μου έλεγα και έκανα λόγο για χαμηλή βάση πράγμα που συμφέρει και εμένα και άλλα παιδιά... Τώρα ο Θεός βοηθός...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες