Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Vicop Ισχυει αυτο που λες. Υπαρχουν γυναικες που ειναι επαγγελματιες στη δουλεια τους και την καθε ειδικοτητα που τους αναθετουν. Σου ευχομαι ολοψυχα να μπεις στο σωμα και να εισαι το ιδιο μαχιμη οσο κι ενας αντρας.; Καλη επιτυχια σου ευχομαι !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Slade7 μαρι να ειναι ετσι γιατι θα τις κοψουν και θα μπουν πολλοι επιλαχοντες! Εσυ προσωπικα πιστευεις οτι θα προσλαβει πανω απο 100 γυναικες; Και πολλες λεω.

Τα ξαναγράφω Και όποιος θέλει με ΑΚΟΎΕΙ !

17.100 αιτήσεις

βάση 2490 ο τελευταίος ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

μέσα στους 1200 επιτυχών μέχρι στιγμής είναι 400 γυναίκες 800 άνδρες

Αυτό το σημαίνει ; ότι πάνω από 250 300 επιλαχών ΘΑ ΜΠΟΥΝ δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 100 γυναίκες μάξιμουμ αυτές οι 100 θα πανε σκοπιά σε τμήμα και τέλος ωστόσο η βάση ΜΠΟΡΕΙ να είναι τώρα 2490 όμως με τους επιλαχών να πέσει και 2150

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από iceman2 »

Διασωστης31 έγραψε:http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/prokirikseis19/27082019anakoinosi_texnikon.pdf

Η παράδοση μέχρι 20/10, αρα η σχολή πάει τέλη Οκτωβρίου το λιγότερο.

*Για τις γυναίκες προβλέπω 400 με 500 μέσα στους 1200.

καλη πληροφορια ;) βεβαια αμα σκεφτει κανεις οτι το φαι ξεκιναει απο τις 7 τοτε ισως τις πρωτες 2 βδομαδες να ειμαστε με πολιτικα... Παιζει κατι τετοιο;

Οσο για τις γυναικες δεν νομιζω να ειναι πανω απο 300-350 στους 1200 και οι μισες θα κοπουν στα αθληματα

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Εχει ξανακλεισει νημα στο παρελθον αν παρακολουθεις χρονια τα φορουμ, οποτε δεν τους ειναι τιποτα στο να το ξανακανουν αν τα παιδια εδω μεσα μιλανε ασχημα και λενε ασυναρτησιες. Η πλειοψηφια των admins ειναι ανω των 30+ μη πω μερικοι κοντευουν και τα 40 και εχουν μπει καμποσοι με προκηρυξεις του 05 και του 09 (αξιολογα παιδια οπως ο Νασσος / greek army / DYK / illy κτλπ. Ο fsasa θα τους θυμαται λογικα γιατι ειναι απτους παλαιους.

; Υ. Γ Ενημερωτικα ολα αυτα διχως να κανω καποια προσωπικη επιθεση στο σχολιο σου.

Καμια παρεξήγηση , άλλο να βρίζουν και άλλο να λένε " εμένα μου είπαν και κρατήστε το " 40 νωματέτοι.

Εύχομαι αν τα καταφέρω να μην γνωρίσω κανέναν από αυτά τα παιδιά που παίζουν με την ψυχολογία μας. Ευτυχώς δε ξέρουμε τπτ παραπάνω απ αυτούς...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Vicop για αυτο ειπα για 50 περιπου γυναικες, εννοειται οτι, καποιεςκαι μπορουν! Αποκλειεται ομως να προσλαβουν 400 γυναικες, θα πεσει κοπιδι!

Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vicop »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Vicop Ισχυει αυτο που λες. Υπαρχουν γυναικες που ειναι επαγγελματιες στη δουλεια τους και την καθε ειδικοτητα που τους αναθετουν. Σου ευχομαι ολοψυχα να μπεις στο σωμα και να εισαι το ιδιο μαχιμη οσο κι ενας αντρας.; Καλη επιτυχια σου ευχομαι !
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη θετικότητά σου και τα σωστά σου λόγια.

Εύχομαι και σε σένα εάν εχεις κάνει αίτηση, καλα αποτελέσματα !!

Μενιος

Δημοσίευση από Μενιος »

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας.. Γιατί όλοι υποτιμάτε τις γυναίκες ότι θα κοπούν στα αθληματα ότι δεν θα αντέξουν ότι.. Ότι... Ότι.. Ειλικρινά λυπάμαι γι αυτά που βλέπω να λέτε...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ναι slade7 εχει μια λογικη οπως το αναλυεις! Πανω απο 100 γυναικες δε παιρνουν!

Κι αν οντως ειναι τοσες γυναικες στους επιτυχοντες, τοτε θα μπουν σχεδον ολοι οι επιλαχοντες!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

TITO έγραψε:νομίζω ότι είσαι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν έχεις σταθερή άποψη. Την μια λες το ένα την άλλη το άλλο. Κατασταλαξε κάπου ρε φίλε γιατί γίνεσαι αναξιόπιστος

Ρε φιλαράκι εγώ την άποψη μου την είχα πει ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ τώρα ήρθα και μετέφερα πληροφορίες που πιστεύω είναι έγκυρες είχα κάνει εκτίμηση για 14.000 αιτήσεις με βάση 2200 2300 ΑΥΤΉ ΗΤΑΝ Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ όμως μου δώσανε πληροφορία και την ΜΕΤΈΦΕΡΑ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά και για κανέναν για ότι μου λέει αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτά που λέω δεν φταίω

Dias

Δημοσίευση από Dias »

markos91 έγραψε:Ρε παιδια τις προηγουμενες μερες τοσα ατομα και καλα με γνωστο απο μεσα λεγανε πληροφοριες για βασεις, αιτησεις κτλ... Που χαθηκατε;Εικόνα

Αντε πειτε τπτ

.18340 αιτήσεις. τελικο... εκτιμηση για βάση 2250κ κατω
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Slade7 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Slade7 μαρι να ειναι ετσι γιατι θα τις κοψουν και θα μπουν πολλοι επιλαχοντες! Εσυ προσωπικα πιστευεις οτι θα προσλαβει πανω απο 100 γυναικες; Και πολλες λεω.

Τα ξαναγράφω Και όποιος θέλει με ΑΚΟΎΕΙ !

17.100 αιτήσεις

Αυτό το σημαίνει ; ότι πάνω από 250 300 επιλαχών ΘΑ ΜΠΟΥΝ δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 100 γυναίκες μάξιμουμ αυτές οι 100 θα πανε σκοπιά σε τμήμα και τέλος ωστόσο η βάση ΜΠΟΡΕΙ να είναι τώρα 2490 όμως με τους επιλαχών να πέσει και 2150

slade πόσα μόρια έχεις φίλε?
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Slade7 έγραψε:Τα ξαναγράφω Και όποιος θέλει με ΑΚΟΎΕΙ !

17.100 αιτήσεις

Αυτό το σημαίνει ; Ότι πάνω από 250 300 επιλαχών ΘΑ ΜΠΟΥΝ δεν πρόκειται να πάρουν πάνω από 100 γυναίκες μάξιμουμ αυτές οι 100 θα πανε σκοπιά σε τμήμα και τέλος ωστόσο η βάση ΜΠΟΡΕΙ να είναι τώρα 2490 όμως με τους επιλαχών να πέσει και 2150

Τελικά δυστυχώς απ'ότι φαίνεται η βάση θα είναι ψηλά.

Και 300 επιλαχόντες να μπούνε... Δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στα μόρια από το 1200 μέχρι το 1500... Άντε να φτάσει 2350.

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

TITO έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/prokirikseis19/27082019anakoinosi_texnikon.pdf

Η παράδοση μέχρι 20/10, αρα η σχολή πάει τέλη Οκτωβρίου το λιγότερο.

*Για τις γυναίκες προβλέπω 400 με 500 μέσα στους 1200.

μην μπερδευεσε αλλο το ένα άλλο το άλλο.
εσει μπερδευεσε φιλε αυτα θα ειναι τα ρουχα τον δοκιμων δν γινετε να ξεκινισει ποιο πριν
Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vicop »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Vicop για αυτο ειπα για 50 περιπου γυναικες, εννοειται οτι, καποιεςκαι μπορουν! Αποκλειεται ομως να προσλαβουν 400 γυναικες, θα πεσει κοπιδι!

Το θεωρώ χαζό να μιλάμε με νούμερα. Καταρχάς ποιος όρισε το 400 και το έχουμε ως σημείο αναφοράς;

Λεει ο καθένας οτι να ναι και οι υπολοιποι πάνε και απαντούν σε αυτο..

Δηλαδή αν εγω πω ότι θα μπουν πανω απο 100 και κατω απο 250 τι έγινε; αλλαξε η ζωή ολων σας;

Ολοι έχουμε άγχος και αγωνια και για αυτο μπαίνουμε εδω μηπως μαθουμε κατι σημαντικό εκ των εσω (χωρις βέβαια και παλι να ξέρουμε αν ισχύει αλλά τεσπα).

Θα μπουν οσες γυναίκες είναι να μπουν και οσοι άντρες ειναο να μπουν. Αυτη ειναι η απάντηση που ισχύει και τέλος.

Εκτός κι αν επιτύχουν 400 γυναικες με αρκετά μόρια και πουμε στην 401 οτι δεν μπαίνει γιατί αυτο αποφασίστηκε στο forum. Χαχαχα. Σοβαρευτείτε μάγκες μου!!!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

TITO έγραψε: slade πόσα μόρια έχεις φίλε;

2840 εγώ! Ο αδερφός μου που γράφει αρκετές φορές είναι μεσα από 2010

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση