Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

TITO έγραψε:
kyriakos155 έγραψε:Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τη βάση του 11 ;

Δική μου λογική και την στηρίζω ξεκάθαρα στην απουσία τόσων χρόνων της προκήρυξης. Μαζεύτηκαν σίγουρα αρκετοί με καλά μόρια...

Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά πιο πάνω.

Κυριάκο πίστεψε με αδερφέ ότι όλα τα χρόνια προσπαθούσαν να μαζέψουν μόρια. Όλα τα χρόνια κάποιοι είχαν βαρβατα μόρια και κάποιοι καθόλου. ολα τα χρόνια κάποιοι ήθελαν να μπουν και κάποιοι άλλοι όχι όλα τα χρόνια κάποιοι είχαν βύσμα και κάποιοι όχι όλα τα χρονια είναι το ίδιο πράγμα. Αν κρίνουμε από τα τόσα πολλά χρόνια που είχε να βγει και την τόση πολύ ανεργία και φτώχεια που έχει στο σήμερα που ζούμε γιατί οι αιτήσεις να μην ήταν 40.000,70.000 ακόμα και 100.000 αιτήσεις?; Όλα είναι πιθανα και όλα είναι απίθανα. Καλά κάνεις και πιστεύεις αυτό που πιστεύεις και εννοείται δεν θέλω να σου αλλάξω την γνώμη αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτά που σου είπα και πες ένας ψιλογερακος σε τέτοια πράγματα μου είπε κάποτε αυτά.
Σωστό αυτό που λες και ο τρόπος σκέψης σου, αλλά σκέψου ότι κάποιοι που έχουν μορια έχουν ξεπεράσει το έτος της ηλικίας, άλλοι έχουν βολευτεί σε δουλειές γτ απογοητεύτηκαν και δεν είχαν το χρόνο να μαζέψουν τα μορια όπως κι εγώ κι επίσης τα μορια δεν είναι στραγάλια, κανεις δεν περίμενε ότι θα έβγαινε έτσι ξαφνικά προκήρυξη γι αυτό πολλά είναι πιθανά αλλά και 40000 χιλ αιτήσεις ενώ πριν λίγες μέρες ήταν στις 8000 μην τρελαθούμε κιόλας
DIAS

Δημοσίευση από DIAS »

Νομος θεσσαλονικησ.1450 αιτησεισ τελικο
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Sakisemk έγραψε:Εβγαλα 2200 μόρια, Οπως το κοβω, δε με βλέπω να μπαινω Α κατηγορία... Για το χαβαλε λεω, ας παω να τρεξω, μιας που ειχα να τρεξω κανα 6μηνο... Το χιλιομετρο σε 4 λεπτά και το 100άρι σε 12 δευτερα με την πρωτη προσπάθεια. Ε ειναι να μη σπάζομαι Η οχι;Εικόνα

Φιλε με αυτα που βλεπω και ακουω οποιος εχει πανω απο 2100 εχει ελπιδα για ολα. Μην μασας!

Καλη επιτυχια!

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Sakisemk έγραψε: Εβγαλα 2200 μόρια, Οπως το κοβω, δε με βλέπω να μπαινω Α κατηγορία... Για το χαβαλε λεω, ας παω να τρεξω, μιας που ειχα να τρεξω κανα 6μηνο... Το χιλιομετρο σε 4 λεπτά και το 100άρι σε 12 δευτερα με την πρωτη προσπάθεια. Ε ειναι να μη σπάζομαι Η οχι; Εικόνα
Δυστυχώς φίλε μου θα έπρεπε να είχαν αλλά κριτήρια για μένα, ποιοι είναι σωματικά ικανοί και όχι το βουτυροπαιδο τελείωσε το σχολείο με 18 σπούδασε και κάνει για την πλάκα του τα χαρτιά και μπαίνει
E.A.
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από E.A. »

Μακαρι να ειχα γνωστο- βισμα... και αμα ειχα εννοειται θα το χρησιμοποιουσα! γιατι πιστεψτε με οι γνωστοι ειναι πολοι τα βισματα λιγα! διαβαζω το blog αρκετο καιρο και αγωνιω οπως ολοι. ετυχε και εμαθα αυτη την πληρογορια εαν δεν σας ενδιαφερει πεταξτε την στα σκουπιδια.
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας

KatadromeasAR! έγραψε:
Sakisemk έγραψε: Εβγαλα 2200 μόρια, Οπως το κοβω, δε με βλέπω να μπαινω Α κατηγορία... Για το χαβαλε λεω, ας παω να τρεξω, μιας που ειχα να τρεξω κανα 6μηνο... Το χιλιομετρο σε 4 λεπτά και το 100άρι σε 12 δευτερα με την πρωτη προσπάθεια. Ε ειναι να μη σπάζομαι Η οχι;Εικόνα
Δυστυχώς φίλε μου θα έπρεπε να είχαν αλλά κριτήρια για μένα, ποιοι είναι σωματικά ικανοί και όχι το βουτυροπαιδο τελείωσε το σχολείο με 18 σπούδασε και κάνει για την πλάκα του τα χαρτιά και μπαίνει

Σωστος!

Η ΕΛ. ΑΣ πρεπει επιτελους να βγει απο τον ΑΣΕΠ και να μπαινουν ατομα που θα βγαζουν τις εξετασεις της Αστυνομιας. Οπως στις ΗΠΑ πχ

Οχι να μπαινει οποιος ειναι καλυτερος στην φυσικη και στα μαθηματικα...

Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Sakisemk »

Ε ναι, απλα ψιλοσπάζομαι γιατι χωρις προπονηση και χωρις τιποτα, ειμαι μεσα στα όρια... Βεβαια θα μου πεις... Ας ειχες κ@λο να μαζεψεις κιαλλα μορια... Και θα χεις και δικιο... Τελος παντων... Οταν ημασταν φοιτητες κανανε προσευχές στον θεό "5", για να παρουμε 5 και να περάσουμε το μαθημα... Τωρα θα κανουμε προσευχες στον θεό "2100", Μπας και εχουμε και απο καμια ευκαιρια και μεις. Θα δειξει.
Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Αν είσαι σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα 3βαθμιας εκπαίδευσης μόλις μπεις ειδικός φρουρος διαγραφεσαι από την προηγούμενη
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

markos91 έγραψε:Η ΕΛ. ΑΣ πρεπει επιτελους να βγει απο τον ΑΣΕΠ και να μπαινουν ατομα που θα βγαζουν τις εξετασεις της Αστυνομιας. Οπως στις ΗΠΑ πχΟχι να μπαινει οποιος ειναι καλυτερος στην φυσικη και στα μαθηματικα...
Ναι ακριβώς αυτό! Έτσι κι αλλιώς υπάρχει η αστυφυλάκων που μπαίνουν από πανελλαδικές εξετάσεις ποιος ο λόγος να μπει στους ειδικούς φρουρούς;

ΕΛΛΑΣ123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΕΛΛΑΣ123 »

Καλησπέρα παιδιά. Κάποιος που είναι Ι2 και κάνει κανονικά τα χαρτια του θα τον αποριψουν στους προσωρινούς πίνακες;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Εμενα η γνωμη μου ειναι, οτι απο πανελληνιες θα επρεπε να μπαινουν μονο οι Αξιωματικοι. Οι αλλοι θα επρεπε να ειναι ειτε απο προκηρυξη οπως αυτη, ειτε οπως το συστημα που εχουν στην Αμερικη, αλλα ειμαστε ακαταλληλοι σα κρατος!

Ειδατε ποσο ηταν η βαση της Αστυφυλακων γενικη σειρα; Θα σας πεσουν τα αυτια.

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Sakisemk έγραψε: Ε ναι, απλα ψιλοσπάζομαι γιατι χωρις προπονηση και χωρις τιποτα, ειμαι μεσα στα όρια... Βεβαια θα μου πεις... Ας ειχες κ@λο να μαζεψεις κιαλλα μορια... Και θα χεις και δικιο... Τελος παντων... Οταν ημασταν φοιτητες κανανε προσευχές στον θεό "5", για να παρουμε 5 και να περάσουμε το μαθημα... Τωρα θα κανουμε προσευχες στον θεό "2100", Μπας και εχουμε και απο καμια ευκαιρια και μεις. Θα δειξει.
Πίστεψε με ότι όλοι μας έχουμε την ίδια αγωνία είτε έχεις 2100 είτε 2300 είτε 2500 γι αυτό μην το βάζεις κάτω κάνε προπονησουλα και βλέπουμε τι θα γίνει στο τέλος!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

KatadromeasAR! έγραψε:Ναι ακριβώς αυτό! Έτσι κι αλλιώς υπάρχει η αστυφυλάκων που μπαίνουν από πανελλαδικές εξετάσεις ποιος ο λόγος να μπει στους ειδικούς φρουρούς;

Σωστός ο τρόπος σκέψης και κατ'εμέ ως προς αυτό το κομμάτι θα έπρεπε οι αθλητικές δοκιμασίες να ήταν πιο αυστηρές (πχ βάρη όπως στην πυροσβεστική, έλξεις, κάμψεις κλπ) αλλά όχι και μόνο έτσι. Ο αστυνομικός δεν είναι μόνο μούσκουλα, είναι και μυαλό (μη σου πω αυτό περισσότερο) και χρειάζεται να έχει και μια Α παιδεία, δεν είναι στρατιώτης που είναι σε ένα στρατόπεδο κάπου μακριά ξεχασμένος, ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι στο προσκήνιο των εξελίξεων και πρέπει να έχει ένα αρκετά σφαιρικό σετ δεξιοτήτων. Είναι πχ δυνατόν σε μια Πόλη σαν την Αθήνα που είναι γεμάτη είτε ξέρω γω μετανάστες είτε τουρίστες να μην γνωρίζει ξένες γλώσσες που έλεγε ένας πιο πίσω στο νήμα?
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας

ΕΛΛΑΣ123 έγραψε:Πάνω από Ι2 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΆ ΤΟΥ;

Ολοι μπορουνε. Στο ΑΤ υπηρχε εντολη να μην κοβεται κανεις. Θα κοπει βεβαια μετα

Θαύμας

Δημοσίευση από Θαύμας »

Με 1950 αξίζει να αρχίσω τρέξιμο ; Αν και ασχολούμαι με αερόβιο και βάρυ. Ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες