Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μόλις έσκασε.13205 αιτήσεις.8552 Α κατηγορία.4553 Β κατηγορία.
Παιδιά είμαι α κατηγορία με 2450 μόρια. Πόσες πιθανότητες έχω περιπου;
Γυναίκες θα μπουν πάνω από 50 πιστεύετε στο σώμα;3γω βάζω μάξιμουμ 50
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Φιλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σε μια βδομάδα δύσκολα πέφτεις 1+ λεπτό.Pavlaras έγραψε: Σήμερα άρχισα να κάνω προπόνηση για το 1 χλμ... αλλά μου βγήκε στα 5 λεπτά και 20 δεύτερα.. λογικά σε 1 εβδομάδα θα φτάσω στον στόχο ελπίζω..
Αυτο εννο για την πεωτη φαση μετα βλεπουμε εχουμε και αλλες δοκιμασιες
Εγω παντως φιλε το ξεκινισα το χιλιαρι πριν τρεις βδομαδες και το εκανα 4:25 και τωρα το κατεβασα σημερα στα 3:50
Tilemos έγραψε:Φιλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σε μια βδομάδα δύσκολα πέφτεις 1+ λεπτό.Pavlaras έγραψε: Σήμερα άρχισα να κάνω προπόνηση για το 1 χλμ... αλλά μου βγήκε στα 5 λεπτά και 20 δεύτερα.. λογικά σε 1 εβδομάδα θα φτάσω στον στόχο ελπίζω..
Θα προσπαθήσω πολύ... έχω πολύ πείσμα αν βάλω κάτι στόχο..

Tilemos έγραψε:Φιλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά σε μια βδομάδα δύσκολα πέφτεις 1+ λεπτό.Pavlaras έγραψε: Σήμερα άρχισα να κάνω προπόνηση για το 1 χλμ... Αλλά μου βγήκε στα 5 λεπτά και 20 δεύτερα. Λογικά σε 1 εβδομάδα θα φτάσω στον στόχο ελπίζω.
Ε ντάξει, δεν είναι μια εβδομάδα, αλλά λογικά 3 και κάτι ψιλά, δεν είναι και τόσο τραγικός ο στόχος, ειδικά αν δεν έχει και κάποιο εξτρα θέμα ο άνθρωπος (Κιλά, τσιγάρο κλπ) Βάλε rocky να παίζει και ξεκίνα Διαλειμματικη !
Πάντως μην αφήσετε τις αθλητικές δοκιμασίες τελευταία στιγμή ... θέλει πολύ προπόνηση
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
κοιτα εχεις συγουρα 20 μερες μπροστα σ φιαχτεται χασε και κανα κιλο θα βοηθισειPavlaras έγραψε:Θα προσπαθήσω πολύ... Έχω πολύ πείσμα αν βάλω κάτι στόχο.![]()
Δεν παίζει βύσμα στον ΑΣΕΠ τώρα αν το πιστευείς αυτό είσαι ευκολόπιστος!!!
Σκεφτόμουνα πριν κάτι μέρες να βγουν η βάσεις και μετά να αρχίσω προπονήσεις... αλλά θα ήταν τραγικό λάθος... πάλι καλά που άρχισα από τώρα
κάτι κάνεις λάθος. Για να πάρει ο νέος τα 1000 ευρώ πρέπει να κάνει το λιγότερο 18 νυχτερινά τον μήνα. Ο ξεδερφος μου που μπήκε το 11 με 3 νυχτερινά δεν φτάνει τα 1000. Τους πρώτους μήνες δεν θα πληρώνεσαι καθόλου για δύο-τρεις αλλά θα σου μπουν αναδρομικά στον 4 μήνα. Ο αρχικός μισθός είναι 850Opel-gtc έγραψε:Ο μισθος για τους τρεις με τεσσερις μηνες τους πρωτους ειναι στα 850 επειδη εχει τις κρατησεις και μετα ειβαι 1000 αναλογα με νυχτερινα κ. ο. κ
Μας είδες εσύ όλες και το βγαλες το συμπέρασμα ε; χαχα1μαλιτης έγραψε:Γυναίκες θα μπουν πάνω από 50 πιστεύετε στο σώμα;3γω βάζω μάξιμουμ 50

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες