Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΠΟΠ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ.
kotsos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kotsos »

Στην ουσια δεν βαζουν κατι δυσκολο! απλα θελουν να δουν οτι δεν φοβασαι δεν εισαι αγχωμενος-η κ οτι εχεισ ευφραδεια λογου σε οτι ξαφνικο κ αν σε ρωτησουν
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Πέφτει η βαθμολογία σου. Αλλά δεν σημαίνει οτι σε κόβουν.
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

Στην συνεντευξη οι ερωτησεις θα ειναι στον υπολογιστη οποτε θα εχεις 3 πιθανες απαντησεις. Οποτε αν καποια δεν την ξερεις θα τους πει δεν την ξερω και θα απαντησεις στη τυχη. Σε δυο ετσι το εκανα και εγω και απαντησα στη τυχη και η μια ηταν σωστη Εικόνα Μην αγχωνεσαι γι αυτο.
kostkan

Δημοσίευση από kostkan »

Προσωπικη επαφη δεν ειναι μερος την ψυχοτεχνικης εξετασης;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

eleni sti έγραψε:Στην συνεντευξη οι ερωτησεις θα ειναι στον υπολογιστη οποτε θα εχεις 3 πιθανες απαντησεις. Οποτε αν καποια δεν την ξερεις θα τους πει δεν την ξερω και θα απαντησεις στη τυχη. Σε δυο ετσι το εκανα και εγω και απαντησα στη τυχη και η μια ηταν σωστη Εικόνα Μην αγχωνεσαι γι αυτο.

Μόνο να μην έχει αρνητική βαθμολογία το σύστημα, όπως στο ΑΣΕΠ για παράδειγμα.

Εάν έχει, τότε καλύτερα να μην απαντήσεις μία ερώτηση γιατί αφαιρούνται βαθμοί.
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

yandr έγραψε:
eleni sti έγραψε:Στην συνεντευξη οι ερωτησεις θα ειναι στον υπολογιστη οποτε θα εχεις 3 πιθανες απαντησεις. Οποτε αν καποια δεν την ξερεις θα τους πει δεν την ξερω και θα απαντησεις στη τυχη. Σε δυο ετσι το εκανα και εγω και απαντησα στη τυχη και η μια ηταν σωστη Εικόνα Μην αγχωνεσαι γι αυτο.
Μόνο να μην έχει αρνητική βαθμολογία το σύστημα, όπως στο ΑΣΕΠ για παράδειγμα. Εάν έχει, τότε καλύτερα να μην απαντήσεις μία ερώτηση γιατί αφαιρούνται βαθμοί.

Οχι δεν εχει αρνητικη βαθμολογια γιατι αν ειχε θα μας το ελεγαν. Και εκτος απο τις ερωτησεις σε βαζουν να κανεις και κατι με σχηματα δεν θυμαμαι ομως πως το λενε αυτο.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

Matrix test;
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Νομιζω πως ναι.. Ειχε και αυτο την δυσκολια του αλλα εγω ευτυχως επεσα σε ευκολο Εικόνα
Εποπίνος Μπαράς

Δημοσίευση από Εποπίνος Μπαράς »

Πολύ δύσκολες μου ακούγονται οι ερωτήσεις!
Τι γιορτάζουμε το 1821, τι πολίτευμα έχουμε, τι είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας, μήπως είχατε πάει κατά λάθος στις εξετάσεις της Γ' Δημοτικού; Αυτά είναι τα SOS της Γ' τάξης!
Βάλτε βύσματα! Ο στρατός έχει ανάγκη απο άτομα σαν και εσάς, στην κοινωνία των ανθρώπων θα σας φάνε ζωντανούς!
Εμπρός για μια ζωή "βρέξει-χιονίσει" τα λεφτάκια σας και κανένα πρόβλημα! ουτε να σκοτίσετε λίγο το μυαλό σας... Για τίποτα !!
Ούτε στο δημόσιο τέτοια ζωάρα! Μάλλον στην εκκλησία μπορεί να είναι καλύτερα! εκεί, ούτε ξύρισμα ούτε προσοχές ούτε σκοπιές. το σκεφτήκατε αυτό; Εμπρός όλοι οι φυγόπονοι, για την πατρίδα!!
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasilis »

φιλε δικιο εχεις οι ερωτησεις ειναι τελειος ντροπιαστικες ομως να σκεφτουμε κιολας οτι για φανταροι πανε οχι σε πανεπιστιμια και ουτε πολλους βαθμους παιρνουν για να εχουμε μορφομενους αξιωματικους(αυτοι βγαινουν απο τις σχολες)οποτε ειναι αδιαφορο! εξαλλου πηγαν εκει γιατι μαλλον δεν τα πηγαιναν καλα με μαθηματα και δεν νομιζω να σε νοιαζει αν θα ειναι μορφωμενος την ωρα που αυτος θα πηγαινει σε αποστολες ενω εσυ καθεσαι ανετα στο σπιτι!! καθε τομεας ειναι διαφορετικος τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω καθως και εγω με μαθηματα δεν τα πηγαινα ποτε καλα αλλα με το στρατο ΤΕΛΕΙΑ!!
Anonymous

Και στη συνέντευξη τι σε ρωτάνε; Είναι δύσκολα ή μπορεί να το περάσει ο καθένας;

TZINA

Δημοσίευση από TZINA »

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Η/Υ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙ. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ;

Anonymous

Εμενα ρε παιδια δεν με ρωτησανε τπτ περυσι... το μονο που μου κανανε στην συνεντευξη ηταν να με βαλουν σε ενα η/υ κ μου βαλανε 6 ερωτησεις να απαντησω ( κ κουφες οι ερωτησεις) ... επισης κ κατι "matrix"...Εικόνα
... Περυσι βγηκε απριλιο... κ τους πηρανε τον Νοεμβρη... γτ πριν δεν γινοτανε γτ ηταν οι "εκλογες"... Εικόνα
Anonymous

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Στη συνέντευξη, που είναι και η πρώτη δοκιμασία, θα μας κάνουν ερωτήσεις το γνωστό "κουίζ γνώσεων"; Ή απλά θα μας κάνουν διάφορες ερωτήσεις για να καταλάβουν τι εστί προσωπικότητες είμαστε; !! (τρελοί, σοβαροί.. κτλ.)

Όσο για αυτό με τα 40 κιλά έχει δίκιο η kate!! Τέτοια θα κάνεις και μέσα στο στρατό. Οπότε sofiaδες το απ τη θετική του πλευρά! αν δεν το καταφέρεις μπορείς να φύγεις και να μην χάνεις τη χρονιά σου. Να πας να σπουδάσεις κάτι άλλο!! Με λίγα λόγια σου δείχνουν τι σ περιμένει έτσι και περάσεις.. J πάντως μπορείς να τα καταφέρεις!! Πάρε 2 κουβάδες νερό 20κιλά το καθένα και κάνε προπόνηση μόνη σου!! χρόνο έχεις μην αγχώνεσαι και πάντα θετικές σκέψεις!!! ;-)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες