Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Commando Squadron B έγραψε:Ρε Γιάννη αυτό που λες ότι θέλει έγχρωμη σφραγίδα από δικηγόρο στην κατάθεση του πτυχίου αγγλικών που το είδες; Μπορείς να το κάνεις επικόλληση από την προκυρηξη σε παρακαλώ;Και πόσοι από εδώ μέσα κατέθεσαν αγγλικά με έγχρωμη σφραγίδα;

Εγώ προσωπικά όσα εγγραφα έδωσα ήταν φωτοτυπίες και κανένα δεν ήταν επικυρωμένο

Επίσης η μετάφραση αγγλικών ήταν φωτοτυπία απο αυτό που μου έδωσε ο δικηγόρος

Ο αξιωματικός τα παρέλαβε χωρίς να μου ζητήσει το πρωτότυπο.

Οπότε αν γίνει οτιδήποτε εχω το χαρτί που μ έδωσε ότι εχει παραλάβει τα χαρτιά μου και εχω και τα πρωτότυπα.

Επίσης θεωρώ ότι αν ηταν να μην γίνουν δεκτά θα μας έπαιρναν τηλεφωνο για να παμε τα πρωτότυπα

Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Τα αγγλικά 1ον τα μεταφράζεις σε δικηγόρο και σου βγάζει δύο φωτοτυπίες την μια την κρατάει ο δικηγορος σε περίπτωση π χάσεις την δικιά σου κ δν είναι κ απαραίτητο αυτό π λέω απλά έγινε σε εμένα.. την άλλη στην σφραγίζει και στην δίνει! Σου δίνει λοιπόν το πτυχίο πίσω κ σε φωτοτυπίες με σφραγίδα το μεταφρασμένο.. Αυτό λοιπόν το έχεις για χρήση σε προκηρύξεις καλή ώρα.. Αν το βγάλεις φωτοτυπία, πρέπει να ξαναπάς στην στον δικηγόρο να στο σφραγίσει πάλι όπως και έκανα εγώ!! Επίσης αν έχεις χάσει το λοουερ κ σ στείλει το ινστιτούτο βεβαίωση που βεβαίωση στέλνει όχι πρωτότυπο, τότε πρέπει να κάνεις και υπεύθυνη δήλωση ότι στέλνεις την βεβαίωση διότι έχεις χάσει το πρωτότυπο, κάτι παρόμοιο με τα διπλώματα μόνο που στο λοουερ δεν περιμένουν να τους πας το πρωτοτυπο
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Εγώ πήγα φωτοτυπίες κανείς δε μου ζήτησε σφραγίδες και γνήσια αντίγραφα κλπ.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ΜΠΟΚΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΟΚΟΛΗΣ »

Θα σας πω εγώ για το πτυχίο των αγγλικών.Εμένα μου έτυχε στο τμήμα που πήγα να καταθέσω την αίτηση.

Είχα μαζί μου την μετάφραση του πτυχίου αγγλικών αλλά επειδή το είχα σε pdf ήταν σε φωτοτυπία και η σφραγίδα του δικηγόρου.

Όταν το είδαν στο τμήμα με είπαν οτί δεν θα μου το δεχτούν και ότι θα πρέπει να το ξαναστείλω.

ΔΗΛΑΔΗ. Το πτυχίο θα είναι κανονική ασπρόμαυρη φωτοτυπία απλώς εκεί επάνω θα πρέπει να έχει βάλει την σφραγίδα του ο δικηγόρος, στο χαρτί που θ καταθέσετε.

μην αγχώνεστε. Γι'αυτό είναι αυτές οι μέρες για να διορθωθούν κάποια χαρτιά.

καλή επιτυχία και πάλι.

3m

Δημοσίευση από 3m »

Παιδιά καλησπέρα για να καταλάβω , αν κάποιος έχει ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής λεωφορείου φορτηγού αγγλικά , και κάποιος άλλος δεν έχει όλα αυτά αλλά έχει περισσότερα μόρια τι γίνεται
Άβαταρ μέλους
Τακης1991
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Τακης1991 »

Επισης εκτος απο Δικηγόρο, τα ξενογλωσσα πτυχια μεταφραζονται και απο το Υπ. Εξωτερικων, οποτε σε αυτη την περιπτωση θελουν μια φωτοτυπια της επισημης μεταφρασης και βεβαια μια φωτοτυπια του Ξενογλωσσου τιτλου
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

CASTILLO έγραψε:ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ
Να υποθέσω πως δεν έκανες τα χαρτιά σου λόγω βυσματων.
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Το πτυχιο αγγλικων επρεπε να ειναι προσφατα μεταφρασμενο συμφωνα με εναν καινουργιο νομο που ελεγε οτι ο μεταφραστης δικηγορος πρεπει να ειναι γνωστης της γλωσσας που μεταφραζει. Επισης το πτυχιο επρεπε να ειμαι επικυρωμενο απο τον προεδρο του δικηγορικου συλλογου του Δικηγορου που εκανε την μεταφραση
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Άμα έδωσες αυτό π σ έδωσε ο δικηγόρος είναι σωστό.. Με την σφραγίδα του έτοιμο! Αν το πήρες και το έβγαλες φωτοτυπία χωρίς να στο σφραγίσει είναι λάθος κανονικά δεν ξέρω αν μετρήσει! Εγώ την ρώτησα επειδή ήθελα άλλο ένα για την προκήρυξη του λιμενικού τι πρέπει να κάνω κ μ είπε να το βγάλω φωτοτυπία αυτό π μ έδωσε κ να πήγαινα να μ το σφραγίσει πάλι!! Αν στο δέχτηκαν στο ΑΤ δεν ξέρω πάνω τι θα παιχτεί.. Στην περίοδο ενστάσεων όμως πιστεύω θα προλάβεις να κάνεις τις διαδικασίες έτσι ώστε να στα μετρήσουν! Πήγαινε άμεσα σε δικηγόρο να στο φτιάξει να το έχεις έτοιμο σε περίπτωση που το δεχτούν.. Είναι κρίμα να τα χάσεις τα μόρια!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Sailor λογικά δσννθα στο μετρήσουν.. αν περίμενες ο αξιωματικός που σου πήρε τα χαρτιά να στο έλεγε ενώ το κεφάλι του είναι κουρκουτι από τόση χαρτουρα κ άτομα κ κύριος δεν ποιον θα πέσεις.. Είναι άλλοι στα τέτοια τους κ άλλοι που είναι τυπικοί κ τα κοιτάν..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το περίεργο σε αυτή την περίπτωση είναι πως μ δεν σε πήραν τηλέφωνο.. συνηθως περνούν αν γίνει κάποιο λάθος όταν πάνε να τα καταχωρήσουν
Ο. Π. Κ. Ε
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Τα πτυχία επαλ π ανέφερε κάποιος πάνε στην Β κατηγορία και μόνο! Τα απολυτήρια επαλ πάνε στην Α κατηγορία και αυτό γινόταν και το 2011! Το μόνο που ακούγεται είναι ότι πολύ με απολυτήρια επαλ κάνανε στην Α και όχι στην Β.. Αλλά μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα κ αυτό!! Δεν σχολιάζουν πολλοί απτην β οπότε θα δούμε μόλις βγουν τα αποτελέσματα εν τέλει τι παίζει στην Β κατηγορια
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Το πτυχίο των αγγλικών θέλει μεταφρασμένο από τον δικηγόρο να το πας όπως σου το έδωσε και όχι φωτοτυπία, κι εγώ φωτοτυπία το άφησα και με πήραν τηλέφωνο να πάω το γνήσιο μεταφρασμένο αντίγραφο που μου έδωσε ο δικηγόρος! Και κάτι ακόμα πείτε τπτ σοβαρό γτ το φόρουμ το ξεφτιλίζετε με τα βύσματα και τις παπαριες σας!
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από markos91 »

Δ. ΕΔ έγραψε:Τα πτυχία επαλ π ανέφερε κάποιος πάνε στην Β κατηγορία και μόνο! Τα απολυτήρια επαλ πάνε στην Α κατηγορία και αυτό γινόταν και το 2011! Το μόνο που ακούγεται είναι ότι πολύ με απολυτήρια επαλ κάνανε στην Α και όχι στην Β. Αλλά μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα κ αυτό! Δεν σχολιάζουν πολλοί απτην β οπότε θα δούμε μόλις βγουν τα αποτελέσματα εν τέλει τι παίζει στην Β κατηγορια

Και αμα δεν γεμισουν οι θεσεις της Β θα παρουν απο Α

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TITO »

Δ. ΕΔ έγραψε:Άμα έδωσες αυτό π σ έδωσε ο δικηγόρος είναι σωστό.. Με την σφραγίδα του έτοιμο! Αν το πήρες και το έβγαλες φωτοτυπία χωρίς να στο σφραγίσει είναι λάθος κανονικά δεν ξέρω αν μετρήσει! Εγώ την ρώτησα επειδή ήθελα άλλο ένα για την προκήρυξη του λιμενικού τι πρέπει να κάνω κ μ είπε να το βγάλω φωτοτυπία αυτό π μ έδωσε κ να πήγαινα να μ το σφραγίσει πάλι!! Αν στο δέχτηκαν στο ΑΤ δεν ξέρω πάνω τι θα παιχτεί.. Στην περίοδο ενστάσεων όμως πιστεύω θα προλάβεις να κάνεις τις διαδικασίες έτσι ώστε να στα μετρήσουν! Πήγαινε άμεσα σε δικηγόρο να στο φτιάξει να το έχεις έτοιμο σε περίπτωση που το δεχτούν.. Είναι κρίμα να τα χάσεις τα μόρια!
μπορείς άραγε μετά να κάνεις ενστάσεις για ένα πράγμα που δεν έκανες σωστά εσύ ο ίδιος π. χ αυτό το θέμα με τα αγγλικά. η θα σε πουν ας διάβαζες την προκύρηξη και ας τα έφερνες σωστά?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες