αυτό ακριβώς... είναι παρά πολύ εδώ μεσα που κάνανε τα χαρτιά και δεν διάβασαν λέξη από την προκήρυξη.. και μπαίνουν και λένε ότι ποιο άκυρο υπάρχει.Δεα... έγραψε: Πες Κυριάκο γιατί μερικοί απλά δεν έχουν τι να κάνουν Αυτοί που μιλάνε λίγο και με ουσία είναι αυτοί που το θέλουν και το κυνηγάνε !!! Και κατέβασαν και διάβασαν την προκυριξη λέξη προς λέξη
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Δεν συνεχίζω άλλο, αρκετά έχουμε τα άγχη μας.
Με έκανε ο άλλος να τρέξω να ανοίξω τηλεόραση στις 02.00 τα χαράματα και να ψάχνω σαν τον βλαμμένο στις σελίδες...
Με έκανε ο άλλος να τρέξω να ανοίξω τηλεόραση στις 02.00 τα χαράματα και να ψάχνω σαν τον βλαμμένο στις σελίδες...
- OMADADIASPOWER
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Μάγκες θα απαντήσω σε κάποιους που σε προηγούμενα μηνύματα είπαν @@@@
1) ο ΕΦ έχει μια χαρά εξέλιξη διότι μετά απο 10 χρόνια μπορείς να δώσεις εξετάσεις για ΑΡΧΙΦΥΛΆΚΩΝ και μετά απο 5 χρόνια για ΑΝΘ
βέβαια αν έχεις και πτυχίο στα 12 χρόνια με εξετάσεις μπορείς να προαχθείς σε ΑΝΘ
Αυτά για κάποιους που λένε οτι όποιος έχει πτυχία πανεπιστημίου δεν χρειάζονται στην αστυνομία και οτι οι ΕΦ δεν έχουν εξέλιξη
όποιος γουστάρει αυτό που κάνει πάντα έχει εξέλιξη και αν όχι μόνο σε βαθμούς σίγουρα στη δουλεία του.
Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ξαναγίνει όπως ήταν μέχρι πριν λίγα Χρόνια δηλαδή όποιος έχει πτυχίο να προάγεται ένα βαθμό άλλα μέχρι τότε βλέπουμε
όσο αφορά τα χρήματα πάλι άκουσα πολλές μα@@@ για 650 και 700 ευρώ
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ
Μετά απο λίγους μήνες να ξέρετε οτί με τα βραδινά θα παίρνετε γύρω στα 900 ευρώ +
1) ο ΕΦ έχει μια χαρά εξέλιξη διότι μετά απο 10 χρόνια μπορείς να δώσεις εξετάσεις για ΑΡΧΙΦΥΛΆΚΩΝ και μετά απο 5 χρόνια για ΑΝΘ
βέβαια αν έχεις και πτυχίο στα 12 χρόνια με εξετάσεις μπορείς να προαχθείς σε ΑΝΘ
Αυτά για κάποιους που λένε οτι όποιος έχει πτυχία πανεπιστημίου δεν χρειάζονται στην αστυνομία και οτι οι ΕΦ δεν έχουν εξέλιξη
όποιος γουστάρει αυτό που κάνει πάντα έχει εξέλιξη και αν όχι μόνο σε βαθμούς σίγουρα στη δουλεία του.
Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ξαναγίνει όπως ήταν μέχρι πριν λίγα Χρόνια δηλαδή όποιος έχει πτυχίο να προάγεται ένα βαθμό άλλα μέχρι τότε βλέπουμε
όσο αφορά τα χρήματα πάλι άκουσα πολλές μα@@@ για 650 και 700 ευρώ
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ
Μετά απο λίγους μήνες να ξέρετε οτί με τα βραδινά θα παίρνετε γύρω στα 900 ευρώ +
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να μπούμε στα Ματ;
Καλημερα παιδια
θα απουσιαζω αναγκαστικα 16 εως 1 οκτωμβρη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λογο δουλειας εκτος ευρωπης
ξερει καποιος σε αυτη τη ν περιπτωση τι κανω εστω οτι ειμαι μεσα;
ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
θα απουσιαζω αναγκαστικα 16 εως 1 οκτωμβρη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λογο δουλειας εκτος ευρωπης
ξερει καποιος σε αυτη τη ν περιπτωση τι κανω εστω οτι ειμαι μεσα;
ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
Pavlaras έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πιθανότητα να μπούμε στα Ματ;
Σύμφωνα με το νέο ΠΔ οι ειδικοί φρουροί μπορούν να υπηρετήσουν στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην οποία υπάγονται τα ΜΑΤ. Θα το ξαναπω παλι. Οι περισσότεροι θα υπηρετήσετε σε μάχιμες υπηρεσίες. Το μυαλο στο κεφάλι γιατί ηρωισμοί δεν χωράνε έξω. Πανω απ'όλα η υγεία η δικιά σας και του συναδέλφου. Και κάτι τελευταίο βλέπω άτομα να λενε ότι όσοι βγαίνουν από τις σχολές της αστυνομίας δεν κάνουν για την αστυνομία και τέτοια σχετικά και ότι μπαίνουν για τον μισθό. απο που βγήκε αυτό το συμπέρασμα. γιατι πολλοί που θα μπουν ως ειδικοί φρουροί δεν θα είναι για την επαγγελματική αποκατάσταση.
Καλημέρα. Καλή επιτυχία σε όλους που το θέλουν πραγματικά.
Περιμένουμε τ επόμενο βήμα..
Περιμένουμε τ επόμενο βήμα..
- Nickthegreek7 7
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Καλημέρα.. καλές να είναι και οι επόμενες μέρες χωρίς άγχος εννοείται.. κάνεις με το άγχος δε κέρδισε ποτέ τίποτα.. ότι έγινε έγινε και ότι είναι να γίνει θα γίνει.. Και φυσικά να μπούνε μόνο όσοι το θέλουν και το αγαπανε και όχι όσοι θέλουν μια ακόμα θέση στο δημόσιο με σταθερό μισθό.. με πατέρα αστυνομικό θα ήθελα να υπάρχει συνέχεια στην οικογένεια διότι μέσα σε τμήματα μεγάλωσα.. κι όμως ξυπνάω ήρεμα.. δεν έχω άγχος.. η ζωή έχει συνέχεια.. δε σταματάει μετά από μια προκήρυξη..
Με τα αθλήματα πως τα πηγαίνετε; Φροντίστε να μην είστε οριακά πάνω από τα όρια γιατί εκείνη την μέρα δεν ξες τι μπορεί να πάει στραβά. Λίγο το άγχος, λίγο που θα έχει κόσμο, λίγο η κούραση... ! Αν έχετε απορίες στείλτε μου ένα pm.
- Chris Δ´ΜΚ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
τα αθλήματα παιδιά είναι γελοία. Πραγματικά δεν δικαιολογείται κανείς από αυτούς που θα μπουν να κοπεί.. είναι κριμα για κάποιους που δεν θα φτάσουν τα μόρια να μείνουν απ έξω κι κάποιοι που μπαίνουν να κοπούν στα αθλήματαhountals έγραψε: Με τα αθλήματα πως τα πηγαίνετε; Φροντίστε να μην είστε οριακά πάνω από τα όρια γιατί εκείνη την μέρα δεν ξες τι μπορεί να πάει στραβά. Λίγο το άγχος, λίγο που θα έχει κόσμο, λίγο η κούραση... ! Αν έχετε απορίες στείλτε μου ένα pm.
Μην το έχεις τόσο εύκολο πάντως. Για κάποιους είναι εύκολα και για κάποιους είναι δύσκολα για διάφορους λόγους. Τα 100 μέτρα σε 16'' για κάποιον που δεν έχει τρέξει στην ζωή του είναι ζόρικα. Το ύψος επίσης αν δεν το περάσεις με ψαλιδάκι και δοκιμάσεις την κανονική τεχνική πολύ πιθανό να πέσει ο πήχης από τον κώλο λόγω του ότι δεν είναι σε θέση όλη να σπάνε μέση (σωστή τεχνική).Chris Δ´ ΜΚ έγραψε:τα αθλήματα παιδιά είναι γελοία. Πραγματικά δεν δικαιολογείται κανείς από αυτούς που θα μπουν να κοπεί. Είναι κριμα για κάποιους που δεν θα φτάσουν τα μόρια να μείνουν απ έξω κι κάποιοι που μπαίνουν να κοπούν στα αθλήματαhountals έγραψε: Με τα αθλήματα πως τα πηγαίνετε; Φροντίστε να μην είστε οριακά πάνω από τα όρια γιατί εκείνη την μέρα δεν ξες τι μπορεί να πάει στραβά. Λίγο το άγχος, λίγο που θα έχει κόσμο, λίγο η κούραση... ! Αν έχετε απορίες στείλτε μου ένα pm.
Απλά θέλει προπόνηση για εξοικείωση περισσότερο και πιστεύω το χρονικό διάστημα που απομένει είναι αρκετό και για τους λιγότερο έτοιμους.
Καλημέρα παιδιά, με απολυτήριο 16. 4 αγγλικά β2 δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας έχω 2440;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Καλημέρα παιδιά εγώ σήμερα πήγα να κάνω ένα τεστ σε όλα τα αθλήματα.. Λοιπόν έχουμε και λέμε
- μηκος 5 μέτρα
-1000 μέτρα σε 3.50
-100μετρα 12 δευτερόλεπτα
- ύψος 1.10 άνετα
Μόνο σφαίρα δεν είχα και πέταξα την κοπέλα μου 3 μέτρα 😂😂
- μηκος 5 μέτρα
-1000 μέτρα σε 3.50
-100μετρα 12 δευτερόλεπτα
- ύψος 1.10 άνετα
Μόνο σφαίρα δεν είχα και πέταξα την κοπέλα μου 3 μέτρα 😂😂
Η Βαση στην Α θα ειναι 2300-2400 ο τελευταίος. Όσοι εχετε τατουαζ και ειναι πανω απ τον αγκωνα δεν κοβεστε και ας φαινεται λιγο με το κοντομάνικο. Αυτοι που εχουν μορια 2200 εχουν ελπιδες διοτι θα πεσει κοψιμο σε υψος λαθος εξετασεις διοτι κανεις δεν διαβαζει την προκήρυξη να δει τι υπογραφες θελει και απο ποιους. Σε υγειονομικα και αθληματα πρεπει να εισαι μεγαλος γιοτας για να σε κοψουν γενικα και πανω απο τα ορια δεν κοβουν ουτε θα κοψουν. Οι επιλαχόντες θα περάσουν μονοί τους αθλήματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης