Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ναι ξεκινάει 7/10 και τελειώνει 15/11,40 μέρες σύνολο!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Και κάτι ακόμα για αυτούς που θα γίνουν Αστυνομικοί.. Όταν έρχεται η ώρα της Δράσης, να νιώθουν αυτοί που έχετε απέναντι σας, και να λένε... ωχ μπλέξαμε... και να μην το λέτε εσείς αυτό... Αυτό λείπει σήμερα.. Γι αυτό σας προσλαμβάνουν στις Δυνάμεις τους..
Αναστασίε οταν τους ελεγα οτι εχω αγωνες επαγγελματικούς σε μμα μου λέγανε ότι δεν μετράει αυτο και το ενα και το άλλο νομίζουν ότι θα πάνε να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι εχω μεγαλώσει πατησια και για χρόνια δούλευα πλατια βικτοριας ενοιτε οτι θα μ βοηθήσει καπια πολεμική τέχνη εφόσον. έχεις να κάνεις με σωματική επαφή
-
- Αρχιλοχίας
Πες μου ποσα μορια εχειςΘανο.Θανος2468 έγραψε:Αναστασίε οταν τους ελεγα οτι εχω αγωνες επαγγελματικούς σε μμα μου λέγανε ότι δεν μετράει αυτο και το ενα και το άλλο νομίζουν ότι θα πάνε να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι εχω μεγαλώσει πατησια και για χρόνια δούλευα πλατια βικτοριας ενοιτε οτι θα μ βοηθήσει καπια πολεμική τέχνη εφόσον. έχεις να κάνεις με σωματική επαφή
Αν τελιωνει 15/11 τι λένε θα βγουν στους δρόμους Δεκέμβριο; Δεν γίνετε Ιανουαρίο θα βγουν έξω στα τμήματα
2610 αδερφέ φαντασου μεχρι και ο. άξιοματικός στα πατησια μ είπε τετια παιδιά θελουμε στο σώμα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 32
Σε αυτο που λες Αναστασιε εχεις απολυτο δικιο μακαρι να μπουν στο σωμα ατομα που το θελουν πραγματικα και οσοι μπουν για το δημοσιουπαλληλικι να ξερουν καλα πως δεν θα περασουν καλα θα φανε πολυυυυυ σκατο στη μουρη και αυτο κυριως για την επαρχια το λεω που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει βομβαρδισμενη Αθηνα το χειμωνα. Οπως τα λες Αναστασιε θελει κομαντο το σωμα οχι δημοσιους υπαλληλους. Οποιος νομιζει οτι μπαινοντας ΕΦ θα ειναι σα τον αστυφυλακα στο ΑΤ στη Λαρισα ειναι γελασμενος... Δεν θελει τετοιους τωρα, εχει ηδη μπολικους τωρα θελει λιονταρια. Οποτε οποιος δεν το θελει πραγματικα να κανει στην ακρη να μπουν αλλοι που το θελουν!
-
- Αρχιλοχίας
Θα βγείτε από Σχολή Τέλος Νοεμβρίου, μια εβδομάδα.. άδεια για σπίτι κλπ. και αμέσως υποτιθέμενη πρακτική... Δηλαδή.. Κανονική Υπηρεσία προσαρμογής με τους παλιούς...Θανος2468 έγραψε:Αν τελιωνει 15/11 τι λένε θα βγουν στους δρόμους Δεκέμβριο; Δεν γίνετε Ιανουαρίο θα βγουν έξω στα τμήματα
Anastasios123 έγραψε:Να κοιτάξετε οι άνδρες να κάνετε chekk στα αθλήματα για να πιάνετε τα όρια.. Ντροπή νέα παιδιά να εκτελείτε γι αυτό το λόγο... Θα απογοητευτούν αν κοπουν κάποιοι, και θέλουν να μπουν, τοσο πολύ στην Αστυνομια.. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΟΜΑΝΤΑΡΑΔΕΣ... ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
καλά ηρεμήστε, μόνο για προκηρύξεις αθληστε
Εγώ προσωπικά αν μας βάλουν αίτηση τί θελουμε θα διαλέξω ΥΜΕΤ τωρα μακαρι να μπω Και ας με βάλουν οτι θέλουν
-
- Αρχιλοχίας
Καλά εσύ αφού Πρέπει να ετοιμάζεις βαλίτσα, έχεις μεγάλη πορεία, στο Σώμα... Αν όσο κοφτερό και ικανό είναι το κορμί σου και τα μπράτσα σου, ανάλογα είναι κοφτερό και το μυαλό σου, τότε φίλε, δεν θα ξέρεις πια ανοιχτή πόρτα να διαλέξεις.. Γιατί όλοι θα σε θέλουν να μπεις...Θανος2468 έγραψε:2610 αδερφέ φαντασου μεχρι και ο. άξιοματικός στα πατησια μ είπε τετια παιδιά θελουμε στο σώμα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Μάγκες ενα παλικάρι απο ΔΙΑΣ μου είπε το εξής:Εαν θες να φοράς ρόλεξ η τετοιου τύπου ρολόγια εν ώρα υπηρεσίας θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πάνω σου ισχυεί κάτι τετοιο;
-
- Αρχιλοχίας
Επειδή έχω περάσει από ΜΑΤ και Άμεσο Δράση, εσύ κάνεις μόνο για ΔΙΑΣ, αν το έχεις με τα μηχανάκια... Θα ήταν στο στοιχείο σου...Θανος2468 έγραψε:Εγώ προσωπικά αν μας βάλουν αίτηση τί θελουμε θα διαλέξω ΥΜΕΤ τωρα μακαρι να μπω Και ας με βάλουν οτι θέλουν
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Προς το παρών το επάγγελμα θέλει κοφτερό μυαλό, θέλει μεγάλα αυτιά για να ακούς και να γεμίζεις με εμπειρίες από παλαιότερους, θέλει προσοχή και υπακοή και πίστη στον Θεό και κάτι άλλο πολύ βασικό θέλει ταπεινότητα...
Να σε καλα φιλε μ φαντάσου εχω 2 φίλους υμετ που τους μαθενω grapling και ο ένας εχει πει ήδη στον διοικητή του αν μπω να με πάρουν υμετ χαχα να μην μπω διας οτι κατσει αδερφέ μακαρι εγω νοσηλευτης ειμαι σε μόνιμη δουλειά απλα είναι κάτι που μ αρέσει ονοιρο ζωης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες