Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
9 Σεπτέμβρη θα βγουν τελικά τα αποτελέσματα ; Ξερει κανεις ημερομηνίες πως θα τελειωσει το θέμα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
ΤΙΤΟ πόσα μόρια έχεις φίλε ;
Ξέρουμε σίγουρα ότι θα βγουν 9 Σεπτέμβρη η έτσι το λέμε μετα έχουμε κάποια άλλη πληροφοροφηση
Ι ΜΑΚ πιστεύεις ότι θα γιυνε στις 9 του μήνα;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ετσι εμαθα... λογικο φαινεται αφου θελουν γρηγορες διαδικασιες!
Έχουμε καμιά πληροφορία για 9 Σεπτεμβρίου η έτσι λέμε ξέρουμε μετά κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία πως θα γίνουν τα πράγματα μέχρι να τελειώσει
Για εμας ρε παιδια που εχουμε κατω απο 2300 δεν υπαρχουν πιθανοτητες, με τα λεγομενα ορισμενων
Λοιπον Καλησπερα σε ολους
2-3 λογια θα σας πω και το τι γινεται με τις αιτησεις
Ολα απο μεσα απο ΠΡΟ. ΠΟ με σχετικα ασφαλεις πληροφοριες
Γενικα μου ειπανε οτι υπαρχει ηθικη απαγοητευση απο την ΕΛ. ΑΣ καθως περιμεναν πανω 30.000 αιτησεις. Εν τελει μεχρι και σημερα ηταν περιπου στις 10.000. Περιμενουν τωρα την τελευταια φουρνια απο σημερα 26/8 που θα σταλει τις επομενες μερες.
Τωρα σχετικα με τα μορια. Μου ειπαν οτι η βαση θα κυμαινεται γενικα απο 2100 μεχρι 2400.Και αυτο γιατι το 30% περιπου τον αιτησεων ειναι απο γυναικες οι οποιες μειονεκτουνε πολυ εναντι των αντρων κυριως λογω στρατου. Επισης μου ειπαν το 60%-70% των αιτησεων με μια προχειρη ματια εχουν κατω απο 2000 μορια. Επισης υπηρχε η εντολη απο το Υπουργειο να μην κοβετε κανεις στο Α. Τ ακομα και εαν δεν πληρουσαν τα βασικα κριτηρια (υψος, ηλικια κτλ) Αμα ισχυει αυτο τοτε οντως η βαση θα ειναι γυρω στα 2100
Εν ολιγεις οσοι εχετε απο 2500+ εχετε περασει κατα 90%. Επισης να εχετε υποψιν οτι θα πεσει πολυ κοψιμο στα υγειονομικα στο υψος. Καθως υπαρχουν πολλα ατομα στην αιτηση με υψος 1.70. Αυτο σημαινει οτι σιγουρα τουλαχιστον το 50% που δηλωσαν αυτο το υψος ειναι κατω απο το οριο.
Οσον αφορα τα μεσα παιδες για την μοριοδοτηση ειναι αδυνατον να συμβει. Η βαθμολογια βγαινει απο μια τριμελες επιτροπη που αποτελειτε απο εναν εκπροσωπο του ΑΣΕΠ, εναν εκπροσωπο απο το Νομικο Συμβουλιο του Κρατους και εναν απο Αστυνομια. Οποτε ειναι αδυνατον
Τωρα τα αποτελεσματα τα πρωτα θα βγουν περιπου στις 10 Σεπτεμβη. Θα ακολουθησουν οι ενστασεις και τα τελικα αποτελεσμετα θα ειναι ετοιμα περιπου στις 20 Σεπτεμβη
Αυτα περιπου και ολες η πληροφοριες με επιφυλαξη γιατι προκειται για δειγμα και οχι για το συνολο. Καλη επιτυχια σε ολους!
Γενικα μου ειπανε οτι υπαρχει ηθικη απαγοητευση απο την ΕΛ. ΑΣ καθως περιμεναν πανω 30.000 αιτησεις. Εν τελει μεχρι και σημερα ηταν περιπου στις 10.000. Περιμενουν τωρα την τελευταια φουρνια απο σημερα 26/8 που θα σταλει τις επομενες μερες.
Τωρα σχετικα με τα μορια. Μου ειπαν οτι η βαση θα κυμαινεται γενικα απο 2100 μεχρι 2400.Και αυτο γιατι το 30% περιπου τον αιτησεων ειναι απο γυναικες οι οποιες μειονεκτουνε πολυ εναντι των αντρων κυριως λογω στρατου. Επισης μου ειπαν το 60%-70% των αιτησεων με μια προχειρη ματια εχουν κατω απο 2000 μορια. Επισης υπηρχε η εντολη απο το Υπουργειο να μην κοβετε κανεις στο Α. Τ ακομα και εαν δεν πληρουσαν τα βασικα κριτηρια (υψος, ηλικια κτλ) Αμα ισχυει αυτο τοτε οντως η βαση θα ειναι γυρω στα 2100
Εν ολιγεις οσοι εχετε απο 2500+ εχετε περασει κατα 90%. Επισης να εχετε υποψιν οτι θα πεσει πολυ κοψιμο στα υγειονομικα στο υψος. Καθως υπαρχουν πολλα ατομα στην αιτηση με υψος 1.70. Αυτο σημαινει οτι σιγουρα τουλαχιστον το 50% που δηλωσαν αυτο το υψος ειναι κατω απο το οριο.
Οσον αφορα τα μεσα παιδες για την μοριοδοτηση ειναι αδυνατον να συμβει. Η βαθμολογια βγαινει απο μια τριμελες επιτροπη που αποτελειτε απο εναν εκπροσωπο του ΑΣΕΠ, εναν εκπροσωπο απο το Νομικο Συμβουλιο του Κρατους και εναν απο Αστυνομια. Οποτε ειναι αδυνατον
Τωρα τα αποτελεσματα τα πρωτα θα βγουν περιπου στις 10 Σεπτεμβη. Θα ακολουθησουν οι ενστασεις και τα τελικα αποτελεσμετα θα ειναι ετοιμα περιπου στις 20 Σεπτεμβη
Αυτα περιπου και ολες η πληροφοριες με επιφυλαξη γιατι προκειται για δειγμα και οχι για το συνολο. Καλη επιτυχια σε ολους!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ετσι μου πε αστυνομικος που ειναι στο γραφειο που πανε οι φακελοι. Οτι μου πε, απλα το ειπα εδω! Νομιζω και ο slade7 για 9 Σεπτεμβριου ξερει... αρα μαλλον ισχυει!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Πολύ σύντομα θα βγουν τα αποτελέσματα.. Κάθε μέρα καταχωρούνται όλες οι αιτήσεις, αφού ελεγχθούν μια μια και μετά ηλεκτρονικά, αυτόματα, βγαίνει η λίστα... και υπογράφεται.. Ούτε μαγειρέματα Ούτε τίποτα.. Αυτόματα, ηλεκτρονικα
Μακάρι ρε φίλε να τελειώνει αυτό το θέμα
Φανταζεστε 2100 ; ΜΑΚΑΡΙ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παίδες καλησπέρα.
Καλώς ή κακώς αυτή η προκήρυξη έχει να βγεί πολλά χρόνια.
Για κάποιους είναι όνειρο ζωής για κάποιους άλλους μια δουλειά για επαγγελματική αποκατάσταση.
Το να είσαι αστυνομικός έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, ειδικά στην Αθήνα.
Όσα παιδιά μπουν καλώς να μπούνε και να τους πάνε ολα δεξιά, όποιος δεν μπει, παιδιά δεν έγινε και τιποτα.
Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά.
Και στο κάτω κάτω αυτή την θέση δεν μας την χρωστούσε κανείς, κάναμε την προσπάθεια μας και οτι γίνει.
Καλή επιτυχία σε όλους
Καλώς ή κακώς αυτή η προκήρυξη έχει να βγεί πολλά χρόνια.
Για κάποιους είναι όνειρο ζωής για κάποιους άλλους μια δουλειά για επαγγελματική αποκατάσταση.
Το να είσαι αστυνομικός έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, ειδικά στην Αθήνα.
Όσα παιδιά μπουν καλώς να μπούνε και να τους πάνε ολα δεξιά, όποιος δεν μπει, παιδιά δεν έγινε και τιποτα.
Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάμε μπροστά.
Και στο κάτω κάτω αυτή την θέση δεν μας την χρωστούσε κανείς, κάναμε την προσπάθεια μας και οτι γίνει.
Καλή επιτυχία σε όλους
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Πολυ σωστά, εκτός του ότι, όποιος είναι κάτω από 1.70 κόβεται αυτομάτως και μπορεί να κάνει ένσταση για επαναμετρηση στην Α. Δ. που ανήκει. αν είναι ας πούμε 1.69; Αν η δεύτερη μέτρηση είναι πάλι κάτω από 1.70, κόβεται και βγαίνει εκτός του διαγωνισμού...markos91 έγραψε:Λοιπον Καλησπερα σε ολους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες