Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Slade7 έγραψε:Περιμένω τους μάγκες εκτός σώματος τους ξερόλες που λέγαμε ότι σε 5 7 χρονιά πάνε στο τόπο τους πραγματικά περιμένω να γράφουν σχόλιο!
Μόνο με 3 τέκνα, μόνο για λόγους Υγείας συγγενούς Α βαθμού, και μόνο όταν κάποιος εκλεγεί στις Δημοτικές εκλογές και αυτό με απόσπαση... Οργανική θα έχει Αθήνα η Θες-νικη.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Οτι θελει λεει ο καθενας...2300 ο ενας... ο αλλος τωρα λεει 2650 και 20.000 αιτησεις. Θα βγουν πολλα τρολ τωρα!

Άβαταρ μέλους
Chris Δ´ΜΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Chris Δ´ΜΚ »

Ότι λέει η προκήρυξη.200 μόρια.. με τα τατουαζ αρκεί να μην είναι σε χέρια δάχτυλα λαιμο. Πλάτη πιστευω δεν έχεις θεμα.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Τακης257 έγραψε: Μάγκες στις 20.000 αιτήσεις Και η βάση θα είναι 2650

Ναι ρε αλλαξε τωρα πλευρω εεε!!!
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Έγκυρη πηγή εννοώ υπουργείο.. και όχι δεν έβαλα βύσμα.. υπουργό έχω γνωστό αλλά απάντηση του ήταν ξεκάθαρη.. δε μπορώ να κάνω τίποτα.. κάνεις δε μπορεί να εμπλακεί.. οπότε ας τελειώσει και το αστείο του βύσματος..
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Spyros D. έγραψε:Σας έχω ακούσει να το ξαναλέτε αυτό και το έχω απορία. Πως θα κοπούν δηλαδή; Από την άποψη πως δε θα ανταποκριθούν στα όρια; Γιατί με άλλο τρόπο δεν μπορώ να φανταστώ...
Όταν πάτε για αθλήματα θα δείτε Πολλά... Ναι Δεν θα ανταποκριθούν στα όρια... Κυρίως οι γυναίκες που θα φάνε Μεγάλο τσεκούρι...
Άβαταρ μέλους
Chris Δ´ΜΚ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Chris Δ´ΜΚ »

Έτσι ακριβώς είναι 2400 από Α και 2600 από Β και οι αιτήσεις είναι 20 σίγουρα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

iceman2 έγραψε:

Περιμένω τους μάγκες εκτός σώματος τους ξερόλες που λέγαμε ότι σε 5 7 χρονιά πάνε στο τόπο τους πραγματικά περιμένω να γράφουν σχόλιο!!!

Καλά τα παιδιά εκτός σώματος πολλά λέγανε μερικά και μερικά μυνηματα με έφτιαχναν την διάθεση με προκαλούσαν γέλιο. Πόλοι έδερναν και θα έκαναν και εραναν ελπίζω να μην μπλέξουν πολύ στα νομικά μετά αντε της ΕΔΕ και στα γραφεία ταξίαρχος στα ***** σου πρόστιματα όταν θα πάνε (εύχομαι ποτέ) κάτα Κηφισίας μεριά στο Μαρούσι πος θα είναι και τι θα κάνουν. Γτ διστιχως μερικοι δεν ξέρουν πόσο εύκολα μπλέκεις τι κινδινος υπάρχει. Τους ελενχομενουν και έξω ποτέ δεν φοβήθηκα η κάμερα και τα μπαλκόνια είναι οι χειρότεροι εχθροί

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Κανείς δεν ξέρει την βάση μάγκες... Ούτε υπουργός ούτε αρχηγός αστυνομίας κανείς... Πάντως η λογική λέει 2400. Αυτά τα 2200 που λένε μερικοί με έγκυρες πηγές. Δεν ξέρω μην τα πολύ πιστεύετε.
ΡΗΓΑΣ

Δημοσίευση από ΡΗΓΑΣ »

ΕΠΙΣΕΙΣ παιδιά υπαρχη κι άλλο ένα φασόλι. Το δίπλωμα Γ κατηγορία. Αυτό το δίπλωμα Εγώ το έβγαλα για μόρια. Έληξε λοιπόν κάποια στιγμή γιατι θέλει κάθε πέντε χρόνια ανανέωση, άμα είσαι οδηγός. Άμα δεν είσαι οδηγός η δεν συμμετέχεις σε προκήρυξη στην οποία θα οδηγείς φορτηγό, γιατί να τρέχεις να το ανανεωνεις; Θέλει ένα κάρο Φωτογραφίες, παράβολα, γιατρούς, λεφτά. Η προκήρυξη ζητάει δίπλωμα ικανότητας οδηγήσεις. Η ικανότητα οδηγήσεις υπάρχει. Δεν ξαναδίνει εξετάσεις για το δίπλωμα. Πολυ σωστά αυτοί που οδηγούν τέτοια βαρέα οχήματα να τα ανανεώνουν τα διπλώματα. Εμείς που θέλουμε τα μόρια, γιατι; Άλλωστε η προκήρυξη δεν λέει το δίπλωμα να είναι σε ισχυ, μου είπαν στο ΑΤ που ρώτησα. Άλλη ένσταση από κει αν δεν το πιάσουν. Άλλωστε έτσι όπως είναι τα πράγματα και όλη αυτή τη διαδικασία να έκανα δεν θα μπορούσα να το έχω έγκαιρα γιατι θα αργούσε να μου δωθει.
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Το ξαναλέω.. κανένα βύσμα δε μπορεί να εμπλακεί στα μόρια.. το λέω με σιγουριά και δε σηκώνω κουβέντα σ αυτού.. αλλά επίσης θα πω με σιγουριά ότι όσοι έχουν βύσμα θα περάσουν άνετα αθλήματα και ιατρικά.. επίσης το λέω με σιγουριά..
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια μερικοι απο αυτους που γραφουν επιτηδες υπερβολες ειναι αυτοι που ειναι πανω απο το οριο ηλικιας. Ειναι οι ιδιοι που ελαγαν για 80.000 αιτησεις και για βαση 2700-2800!
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Εγώ πάντως σας το είπα για Α 2.300 με 2.500...
Άβαταρ μέλους
shootman92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από shootman92 »

Μακαρι φιλε μου μακαρι!
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από lamdar92 »

Εγώ πάω για βουτιά δεν μπορώ άλλες ***** για την βάση ούτε για τις αιτήσεις... Όσο για το workenter θα δούμε πόσο έγκυρο είναι γιατί μόνο κλικ τελικά ήταν παίζει να ήταν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες