Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Έχω τατουάζ εσωτερικά του μπράτσου μέχρι τον αγκωνα θα με κόψουν;
Παιδιά καλήμερα και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους. Από την σειρά μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση (επειδή έχω αγχωθει πάρα πολύ). Με πήραν τηλέφωνο την παρασκευή από το Α. Τ που έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι το δίπλωμα του λεωφορείου που έχω, μου έχει λήξη από το Ιουλίου. Και όντως όταν το είδα πήγα να λιποθυμήσω. Σήμερα ρώτησα την σχολή οδηγών και μου είπαν ότι βγαίνει ένα προσωρινό δίπλωμα σε 2 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα το καταθέσω. Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν το προσωρινό εφόσον θα βγει με ημ/νια μεταγενέστερη από τις 26.08.19; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Εγώ πάντως πρώτη προπόνηση το έβγαλα το 1000αρι σε 4 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα και μετά πήρα και 10 σωστές ελξεις στο μονόζυγο...
Player7 εισαι στο σωμα;
Φίλε μου καλησπέρα. Λοιπον δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος παραμονής στην Αθήνα. Τα μόρια υπολογίζονται από διάφορους παράγοντες όπως χιλιομετρική απόσταση από τον τόπο συμφεροντων σου τα χρόνια υπηρεσίας και φυσικά αν είσαι έγγαμος η έχεις τέκνα όπως στην περίπτωση σου και φυσικά ο αριθμός αυτών. Οι αστ/κες στα 3 παιδιά δικαιούνται μετάθεση οι ΕΦ με επιφύλαξη πάντα νομίζω στα 4 αλλά δύναται να περάσεις από αρμόδια επιτροπή και να εξεταστεί το αίτημα σου και στα 3 παιδιά. Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικού προσώπου 1ου βαθμού η επιμέλεια ανηλίκου τέκνου δικαιουσαι μετάθεση κατ'εξαιρεσηapan έγραψε: Καλησπέρα κύριοι , καλά όλα αυτά , αλλά εγώ θεωρώ ότι πολλοί που έχουν οικογένεια κ μένουν επαρχία , όπως εγώ, θα το ξανασκεφτούν σίγουρα για να έρθουν έστω και στα αθλήματα. Όλοι λένε ότι δεν είναι εύκολη η μεταθεση από Αθηνα για Γιάννενα συγκεκριμένα. Υπάρχει κάποιος που να είναι αυτή τη στιγμή στην αστυνομία ώστε να μας ενημερωσει γιατί πιθανόν να είναι και άλλοι σε αυτή τη φαση; Παντρεμένος με 2 τέκνα. Πώς μετράνε τα μορια και πχ πόσα χρόνια θα μας πάρει στην Αθηνα; κ αν κάνω 3ο παιδί Υπάρχει διαφορετική αντιμετωπιση; Σας ευχαριστώ πάρα πολυ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Fanis94 έγραψε:Παιδιά καλήμερα και καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους. Από την σειρά μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση (επειδή έχω αγχωθει πάρα πολύ). Με πήραν τηλέφωνο την παρασκευή από το Α. Τ που έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι το δίπλωμα του λεωφορείου που έχω, μου έχει λήξη από το Ιουλίου. Και όντως όταν το είδα πήγα να λιποθυμήσω. Σήμερα ρώτησα την σχολή οδηγών και μου είπαν ότι βγαίνει ένα προσωρινό δίπλωμα σε 2 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα το καταθέσω. Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν το προσωρινό εφόσον θα βγει με ημ/νια μεταγενέστερη από τις 26.08.19; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Το προσωρινό δίπλωμα 2 δεν ξέρω αν ισχύει αλλά 100 μόρια είναι δεν χάνεις όλο το δίπλωμα.. πόσα μόρια έχεις;
ποιος ορίζει το 10-12 χρόνια που λες φίλε μου; Δεν υπάρχει στα ταρ χρόνος παραμονής στην Αθήνα. Παιζουν διάφορα κριτήρια για μετάθεση όπως από πού είσαι και τι ζήτηση υπάρχει. Καλο είναι αν δεν είστε σίγουροι για κάτι να μην παραπληροφορειτε έστω άθελά σας υποψηφίους. Βλεπω κάτι σίγουρα 8-10-15 χρόνια που γράφετε... ποιος σας το είπε αυτό;Player7 έγραψε: Φιλε θα εισαι σιγουρα 10-12 χρονια Αθηνα... μετα αναλογα τα μορια που εχει ο καθενας. Πολυ δυσκολες οι μεταθεσεις!
Γνωρίζει κάποιος πόσο πάνε τα ενοίκια στην αθήνα ;
-
- Posts in topic: 43
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Με τα διπλώματα που τα βγάλατε τώρα η κάνατε επέκταση και δεν σας έχει έρθει ακόμα το πρωτότυπο αμα έχετε κάνει μια υπεύθυνη δήλωση πού να λέει μόλις έρθει το πρωτότυπο θα το προσκομίσετε τότε είστε καλυμμένοι. Δεν ισχύει το ότι πρέπει να καταθέσετε το πρωτότυπο μέχρι τις 31 Αύγουστου αλλιώς χάνετε τα μόρια.
Στα κεντρικά που πήρα με είπε ότι το δίπλωμα πρέπει να το δώσουμε μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες αλλιώς δεν θα μετρήσει και λέω γιατί; Και μου απάντησε χωρίς το δίπλωμα δεν θα σου δώσουν τα μόρια επειδή κάποιος σε έδωσε μια βεβαίωση που μπορεί να είναι και θείος σου.. γι'αυτό σε 5 μέρες αν δεν δώσεις το δίπλωμα η βεβαίωση δεν μετράει ούτε τα μόρια..
Σωτήρης Ευχαριστώ για την απάντηση. Με την επιμέλεια ανήλικου τέκνου τι εννοεις; πχ Εάν χωρίσω και έχω την επιμέλεια των παιδιων μετατίθεμαι στο τόπο συμφερόντων λόγω πχ μόνιμης κατοικίας στον τοπο;
Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι ανάλογα με την περιοχή , τα τμ , την ηλικία κτιρίου κ αλλά. Από μια έρευνα π έκανα έμεινα έκπληκτος κ θεωρώ πως έχουν αυξηθεί οι τιμές ενοικίων. Στα 400 με 500 κυμαίνονται για 3αρια
Επειδή πρόσφατα άλλαξα σπίτι. Λοιπόν τα ενοίκια είναι στο Θεό. Κάτω από 350? δεν βρίσκεις σπίτι. Ακόμα και σε χάλια περιοχές. Εάν πάλι ψάχνεις ένα σπίτι που να είναι και κατοικήσιμο τα 400? είναι για πλάκα. Να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολα να βρεις σπίτι και αυτά που βρίσκεις είναι χειρότερα και από μπουντρούμια.
-
- Posts in topic: 251
Με τπτ πιρα και στο υπ και ροτισαμε σε 2 διαφορετικα ΑΤlamdar92 έγραψε:ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Με τα διπλώματα που τα βγάλατε τώρα η κάνατε επέκταση και δεν σας έχει έρθει ακόμα το πρωτότυπο αμα έχετε κάνει μια υπεύθυνη δήλωση πού να λέει μόλις έρθει το πρωτότυπο θα το προσκομίσετε τότε είστε καλυμμένοι. Δεν ισχύει το ότι πρέπει να καταθέσετε το πρωτότυπο μέχρι τις 31 Αύγουστου αλλιώς χάνετε τα μόρια.
Στα κεντρικά που πήρα με είπε ότι το δίπλωμα πρέπει να το δώσουμε μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες αλλιώς δεν θα μετρήσει και λέω γιατί; Και μου απάντησε χωρίς το δίπλωμα δεν θα σου δώσουν τα μόρια επειδή κάποιος σε έδωσε μια βεβαίωση που μπορεί να είναι και θείος σου.. γι'αυτό σε 5 μέρες αν δεν δώσεις το δίπλωμα η βεβαίωση δεν μετράει ούτε τα μόρια..
Pavlaras έγραψε:Γνωρίζει κάποιος πόσο πάνε τα ενοίκια στην αθήνα ;
Φίλε εξαρτάται από την περιοχή που θα μείνεις και τι σπίτι ψάχνεις. το θέμα είναι ότι κάποτε με 300-350 έβρισκες ένα πολύ καλό σπίτι τώρα ειναι δυσκολότερο εξαιτίας του rbnb αν το γράφω σωστα.
Τώρα η μετάθεση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, η χιλιομετρική απόσταση, η ύπαρξη σημαντικών προβλημάτων υγείας καθώς και από τις θεσεις που υπάρχουν σε μια διεύθυνση (δηλαδή αν φυγουν πολλά ατομα θα ανοίξουν θέσεις).
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Φίλε μόυ από την στιγμή πού το χαρτί έχει πάνω υπογραφές από το μηχανολογικό και λέει ότι έχεις περάσει θεωρητικά και πρακτικά στην τάδε ημερομηνία πού τα πέρασες τότε είσαι καλυμμένος. Εννοείται και με την βεβαίωση πού λέει ότι θα το προσκομίσεις μόλις σου έρθει το δίπλωμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες