Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σε ευχαριστώ πολύ, σήμερα κι ολας θα πάω!!!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Με τα διπλώματα που τα βγάλατε τώρα η κάνατε επέκταση και δεν σας έχει έρθει ακόμα το πρωτότυπο αμα έχετε κάνει μια υπεύθυνη δήλωση πού να λέει μόλις έρθει το πρωτότυπο θα το προσκομίσετε τότε είστε καλυμμένοι. Δεν ισχύει το ότι πρέπει να καταθέσετε το πρωτότυπο μέχρι τις 31 Αύγουστου αλλιώς χάνετε τα μόρια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Chriz αν θυμάμαι καλά για το κοινό είναι από τς 7 το πρωί μέχρι 5 τ απογευμα και από 8 μέχρι 10το βράδυ αλλά δν είμαι σίγουρος ότι τηρείται κάνε μια ερώτηση να είσαι κομπλε
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Γνωρίζει κάποιος για την πιστοποίηση από το ΚΕΚ; Σεμινάριο 105 ωρών ήταν τους το είχα πάει και δεν μου το μέτρησαν γτ ζητούσαν πτυχίο.. Πιάνεται ή όχι;
Τα 105 ορων δε πιανονται.. θελει δημοσιο ιεκ!
Μην αγχώνεστε παιδιά για το ύψος. ειναι πολύ εύκολο ακόμα και αν δεν κανεις προπόνηση. μεγαλυτερη προσοχή δώστε στο 1000 γιατί κάποιοι ξεκινανε τάπα και μετά μένουν από ανάσες. και στο τέλος δώστε τα όλα όπως λέει και το παιδι πιο πανω. το ύψος της βάσης θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη ατομων με τατουάζ και το συνολο των γυναικων. την καλημέρα μου σε όλους.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Μακάρι να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα μας έχει φάει η αγωνία, προσωπικά με ενδιαφέρουν τα μορια και μόνο τα υπόλοιπα τα θεωρώ εύκολα, εκτός κι έχει τπτ περίεργο στα ψυχοτεχνικά τεστ
Παντως βλεπω οτι δεν υπαρχει συννενοηση αν δεν το εψαχνα μονος μου θα εχανα 200 μορια τσαμπα επρεπε να διευκρινιζουν τα δικαιολογητικα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
διασταυρομενο οπως λεει και ο φιλος απο πανω 1000% μετρανε οι βεβαιωσηςΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε: Με τα διπλώματα που τα βγάλατε τώρα η κάνατε επέκταση και δεν σας έχει έρθει ακόμα το πρωτότυπο αμα έχετε κάνει μια υπεύθυνη δήλωση πού να λέει μόλις έρθει το πρωτότυπο θα το προσκομίσετε τότε είστε καλυμμένοι. Δεν ισχύει το ότι πρέπει να καταθέσετε το πρωτότυπο μέχρι τις 31 Αύγουστου αλλιώς χάνετε τα μόρια.
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Σταδιο Καλλιθέας φιλεChriz έγραψε:Παιδιά επειδή δεν είμαι από Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια μένω, υπάρχει κάποιο στάδιο που να μπορώ να παω για τρέξιμο; συγκεκριμένα μένω Καλλιθέα.
Εκει πηγαίνω και εγω
ΔΕΛΤΑ
Ερώτηση με απολυτήριο λυκείου επαλ σε ποια κατηγορία μπαίνω και αν αντί για απολυτήριο έπρεπε να καταθέσω πτυχίο επαλ;
Καλησπέρα κύριοι , καλά όλα αυτά , αλλά εγώ θεωρώ ότι πολλοί που έχουν οικογένεια κ μένουν επαρχία , όπως εγώ, θα το ξανασκεφτούν σίγουρα για να έρθουν έστω και στα αθλήματα. Όλοι λένε ότι δεν είναι εύκολη η μεταθεση από Αθηνα για Γιάννενα συγκεκριμένα. Υπάρχει κάποιος που να είναι αυτή τη στιγμή στην αστυνομία ώστε να μας ενημερωσει γιατί πιθανόν να είναι και άλλοι σε αυτή τη φαση; Παντρεμένος με 2 τέκνα. Πώς μετράνε τα μορια και πχ πόσα χρόνια θα μας πάρει στην Αθηνα; κ αν κάνω 3ο παιδί Υπάρχει διαφορετική αντιμετωπιση; Σας ευχαριστώ πάρα πολυ
Φιλε θα εισαι σιγουρα 10-12 χρονια Αθηνα... μετα αναλογα τα μορια που εχει ο καθενας. Πολυ δυσκολες οι μεταθεσεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες