Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Brand

Δημοσίευση από Brand »

Παιδιά εγώ επειδή έχω κόμπλεξ η διαδικασία γίνεται σε παραβάν για τον σωματικό έλεγχο;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Τα αθληματα με ποια λογικη τα εχουν βαλει,

πχ που θα χρησιμευσει, το μηκος, υψος και η σφαιρα;

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Xanthos έγραψε:Τωρα οσο εχει να κανει σχέση από που ξέρω από άτομα από το αρχηγείο έχω εξηγήσει πως η προηγούμενη μου δουλειά μου άνοιξε την πόρτα να κάνω κάποιες γνωριμίες στο αρχηγείο από τον ποιο μικρό μέχρι κ ποιο μεγάλο λόγο το ότι το αντικείμενο που δούλευα ήταν οι εξουδετερώσεις από βόμβες, νάρκες κτλπ. Συστήματα ρομποτικά πατεντας στην ουσία. Οπλικά συστήματα πατέντες επισεις. Κύριος συνεργασία με αστυνομία κ στρατό κ κύριος με τεεμ... Όποιος θα είναι μέσα θα έχει ακούσει την Soukos Robots

αν επιτρεπεται τι δουλεια εκανες;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Δημητρη98 οντως κανεις τετοια ερωτηση ή τρολαρεις?; Αλοιμονο αν ενας αστυνομικος που θα υπηρετει και σε μαχιμη υπηρεσια, να μη μπορει να τρεξει ή να πηδηξει καποιο εμποδιο.

Η πεζη καταδιωξη σου λεει κατι; Φαντασου να τρεχεις φορτωμενος με αλεξισφαιρο, πιστολι, αρβυλα και γενικα ολο τον εξοπλισμο!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Μη το γελατε.. κοιταζουν και την πισω εισοδο να δουν αν ειναι ξεχειλομενη, αυτο οντως ισχυεισε!

Παλιά μπορεί Τώρα με τον λωλη πάνω και τους λοατκι δεν νομίζω να το κάνουν πλέον χαχα

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Χαχα αυτοι ειναι απο αστφυλακων.. τους γραβατακηδες δε τους ελεγχουν πολλοι!
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Εγώ στο παρελθόν που είχα δώσει για αστυφυλάκων.. στις πκε.. ήμασταν 20 άτομα σε σχήμα γ σε μια αίθουσα με μια επιτροπή 5 άτομα είχε και δύο γυναίκες. Ήμασταν με τα εσώρουχα και ενας ενας κατέβαζε το εσώρουχο και κοιτούσαν μόνο όρχεις.
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

3η ΜΑΛ έγραψε:Εγώ στο παρελθόν που είχα δώσει για αστυφυλάκων.. στις πκε.. ήμασταν 20 άτομα σε σχήμα γ σε μια αίθουσα με μια επιτροπή 5 άτομα είχε και δύο γυναίκες. Ήμασταν με τα εσώρουχα και ενας ενας κατέβαζε το εσώρουχο και κοιτούσαν μόνο όρχεις.

Κοίταγαν και οι γυναίκες; περίεργο αυτό έψαχναν γαμπρό μάλλον χαχαχα

alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alex99 »

Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση της διαδικασίας χρονικά; Για παράδειγμα 10-20 Σεπτεμβρίου βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες, στη συνέχεια υπάρχει το 10ήμερο των ενστάσεων, έπειτα εκδίδονται οι οριστικοί πίνακες και δίνεται ένα ακομη 10ήμερο για υγειονομικές εξετάσεις; Σε αυτή τη περίπτωση οι ΠΚΕ αναμένεται να εκπονηθούν μετα τις 5 Οκτωβρίου. Τι λέτε;

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

Slade7 έγραψε:
3η ΜΑΛ έγραψε:Εγώ στο παρελθόν που είχα δώσει για αστυφυλάκων.. στις πκε.. ήμασταν 20 άτομα σε σχήμα γ σε μια αίθουσα με μια επιτροπή 5 άτομα είχε και δύο γυναίκες. Ήμασταν με τα εσώρουχα και ενας ενας κατέβαζε το εσώρουχο και κοιτούσαν μόνο όρχεις.

Κοίταγαν και οι γυναίκες; περίεργο αυτό έψαχναν γαμπρό μάλλον χαχαχα

Εμένα γυναίκα ήρθε κοντά να δει τα αρχιδ ία.. Πηγενε σε έναν έναν μπροστα σε έλεγε ξεχορισε με το δάχτυλο τα δύο αρχιδ ία και με την παλαμι καλιπτης το Πουτ σο.. Έσκυβε να το δει στα 20 εκατοστά . Λογικά αν το κάνει και τώρα με τέτοια ζέστη θα καψαλιστουν τα ρουθούνια της από της μυροδιες

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δημοσίευση από ΛΕΩΝΙΔΑΣ »

Γνωρίζει κάποιος σε ποιες υπηρεσίες είναι με πολιτικά οι αστυνομικοί;
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Χαχα!! Αυτές καθοντουσαν στο γραφείο.. μόνο ένας άντρας εξεταζε έναν έναν Εικόνα
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

alex99 έγραψε:Καλησπέρα!

Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση της διαδικασίας χρονικά; Για παράδειγμα 10-20 Σεπτεμβρίου βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες, στη συνέχεια υπάρχει το 10ήμερο των ενστάσεων, έπειτα εκδίδονται οι οριστικοί πίνακες και δίνεται ένα ακομη 10ήμερο για υγειονομικές εξετάσεις; Σε αυτή τη περίπτωση οι ΠΚΕ αναμένεται να εκπονηθούν μετα τις 5 Οκτωβρίου. Τι λέτε;

Εγω το μόνο που μπορώ να πω από εκτίμηση που κάνουν κάνω θέλουν 7 Οκτωβρίου να είναι μεσα τα 1500 άτομα μαζί με τους αστυφύλακες ωστόσο βλέπω όλα να γίνονται μπαμ μπαμ

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από pantzos4 »

alex99 έγραψε:Καλησπέρα!

Λογικά μέσα στο Οκτωβρίο ξεκινά οι διεδικασιες. Μέσα στο Νοέμβριο σχολή ποιο νωρίς δεν παίζει. Και αν έχει και πολλές σειρές επιλαχων δεν τους κόφτει η 7η σειρά είχε και μια παρτίδα έξτρα που όταν εμείς είχαμε ονομαστεί και πάει Δίας τότε έμπαιναν καμία 100αρια άτομα στη σχολή . Έτρεχε και προκιριξη όταν ήμασταν σχολή πυροσβεστικής όπου αρκετή έφυγαν για εκεί και συνπλιροθηκαβ οι θέσεις μετά

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Player7 έγραψε:Δημητρη98 οντως κανεις τετοια ερωτηση ή τρολαρεις;Αλοιμονο αν ενας αστυνομικος που θα υπηρετει και σε μαχιμη υπηρεσια, να μη μπορει να τρεξει ή να πηδηξει καποιο εμποδιο.

Η πεζη καταδιωξη σου λεει κατι; Φαντασου να τρεχεις φορτωμενος με αλεξισφαιρο, πιστολι, αρβυλα και γενικα ολο τον εξοπλισμο!

δεν τρολλαρω καθολου,

οι περισσσοτεροι ειναι με κατι κοιλιες και υπολοιποι εχουν να γυμναστουν απο τα πκε που εδιναν

αν ειναι να δινουν αθληματα με πληρης φορτο αρβυλα, αλεξισφαιρο κλπ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες