Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από GenerX »

Για να τελειώνουμε με τους φοβισμένους. Μελετήστε (ολόκληρο ίντερνετ έχετε, απαράδεκτο να γράφετε αρλούμπες που με μια αναζήτηση καρφώνονται στην οθόνη σας) ο άνθρωπος τι φοβάται και για ποιό λόγο. Συνήθως ο φόβος προκύπτει απο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Μη πάθουμε το ίδιο κτλ κτλ

Ίσως καταφέρετε να προσδιορίσετε το που πραγματικά ανήκετε. Ταυτόχρονα θα απελευθερωθείτε απο το μεσαιωνικό τρόπο σκέψης.

Διάβασε και αυτό babisougia, εύκολο απλό και κατανοητό, απαντάει στον προβληματισμό σου "σε τι κόσμο θα φέρω το παιδί μου και πως θα το ελέγξω".

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=6507&pr=1

http://www.10percent.gr/old/issues/200804/c03.html

Τα υπόλοιπα ψάξτε τα.

BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από BabisOsougias »

Πρωτον σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ολοι θα γινουν ομοφυλοφιλοι. Απλως ανεφερα κατι απολυτως λογικο που ειναι η επιρροια, την οποια ολοι οι εφηβοι γνωριζουν (ειτε ειναι τσιγαρα ειτε ναρκωτικα ειτε οτιδηποτε αλλο) σε καποια στιγμη της ζωης τους. Και μην μου πεις gener οτι εαν εσυ ειχες πατερα το μητσο και μανα τον βαγγελη δεν θα επηρεαζοσουν προς την ιδια κατευθυνση. Το θεμα ειναι το θελεις η οχι; Εγω σου λεω οτι αποδεχομαι οτι μερικοι εχουν την ατυχια/τυχη (οπως το δει κανεις) να ειναι εκ γενετης προσανατολισμενοι προς αυτην την κατευθυνση. Ολοι οι υπολοιποι (εστω και οι αμφιταλαντευομενοι) γιατι να παρουν την αρνητικη επιρροη αυτων, θελοντας και μη γιατι να το αποδεχτουν; Δευτερον το οτι εντοπιζω το πως μπορει να καταληξει κανεις ετσι δηλωνει οτι οχι μονο δεν φοβαμαι, δεν εχω ανασφαλειες και τα λοιπα αλλα δειχνει αδερφε πως εχω ισως φιλοσοφησει το θεμα και αποδωσει τα δικα μου αιτια, απο τα οποια αιτια θα προσπαθησω οσο μπορω (οχι με ραμπο και τσοντες) να απομακρυνω τα παιδια μου. Αλλα και παλι αυτο θα ειναι λιγο. Επισης, για το "ζητω η Ελλαδα", εγω προσωπικα το τοποθετησα απολυτως λογικα στο τελος, γιατι θεωρω (προσωπικη μου αποψη αν την δεχεσαι καλως αν οχι δεν με νοιαζει) οτι οι ομοφυλοφιλια ειναι αλλο ενα φαινομενο της ξενομανιας των Νεοελληνων, που ακολουθουν τις τασεις τις μοδας των "ΔΥΤΙΚΩΝ", ολα τα σαπια τους (βλεπε ομοφυλοφιλια, αθεια, ξενοφοβια) και δεν υιοθετουν τιποτα απο τα θετικα τους (σωστοι νομοι, οργανωμενοι διοικηση κτλ). Τωρα, Αγγελικη εχεις δικιο για τις βρισιες, αλλα ετσι ειμαι εγω (παρορμητικος; Ισως) ισως ειμαι λαθος ισως και οχι, αλλα απο εκει και περα οταν μιλαω για τετοια θεματα φουντωνω και οσα εχω γραψει αντιπροσωπευουν πληρως την ιδεολογια μου και ποιους θεωρω υπαιτιους για τη γενικοτερη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα. Και για μενα, το οτι διαφερω απο την πλειοψηφια που μιλαει για αμετρη ελευθερια και ασυδοσια και ψευτοανθρωπισμο (ενω οταν βρισκονται μπροστα στο προβλημα της ομοφυλοφιλιας θα πουν η κορη μου; Ο γιος μου;) ειναι θεωρω τιμη μου. Προς θεου δεν λεω οτι δεν πιστευεις και πιστευετε οτι λετε η οτι δεν θα τα εφαρμοσετε, αλλα μερικοι το παιζουν δηθεν και τελικα στο τελος φαινεται ποιοι ειναι. Εγω ποτε δεν θα παψω να λεω την αληθεια και να προασπιζω α πιστευω μου ειτε αυτο αρεσει ειτε οχι. Αυτα.
BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Α, και περι ιατρικων θεωριων gener, η απαντηση ειναι απλη. Και σου την εδωσα με το παραδειγμα της φυσης (και μαλιστα ειπα οτι υπαρχουν ερμαφροδητοι αλλα ειναι ελαχιστοι και δεν μπορουν να αυτογονιμοποιηθουν). ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ θεωρια που δικαιολογει την ομοφυλοφιλια. Οταν αντρας θα μεινει εγκυος απο ανδρα η γυναικα απο γυναικα με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ τοτε θα πω ναι και εγω μαζι σας καντε οτι γουσταρετε. Και θα μου πεις για τεχνητη γονιμοποιηση και κλωνοποιηση, βρες μου ενα επιστημονικο επιτευγμα φιλε gener που να μην ειχε εστω και μια αρνητικη επιπτωση στην ανθρωποτητα.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Φυσικά και μπορείς να μην αποδέχεσαι καμιά θεωρία που δικαιολογεί την ομοφυλοφιλία. Αυτό όμως που δε μπορείς να κάνεις στα σίγουρα, είναι να αμφισβητήσεις πολλές απο αυτές τις θεωρίες. Αν είσαι τόσο σίγουρος, πρέπει να τις αμφισβητήσεις με λόγο και επιχειρήματα καθώς και αδιάσειστες αποδείξεις. Αυτό που κάνεις, να μην αποδέχεσαι καμιά θεωρία, είναι δογματικό - δηλαδή εξ ορισμού λάθος.

Τα επιστημονικά επιτεύγματα έχουν θετικά και αρνητικά την ίδια στιγμή. Ο καθένας διαλέγει όμως τι και πως θα το χρησιμοποιήσει.

Έτσι, έχουμε παράδειγμα τους γιατρούς που κάνουν έρευνες για τον καρκίνο. Οι ίδιοι άνθρωποι, μπορούν να προσχωρήσουν σε μια τρομοκρατική οργάνωση και να δώσουν τα φώτα τους για ενα βιολογικό πόλεμο, με την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούν για τον καρκίνο, αλλα απτην ανάποδη.

Μη ψάχνεις πράγματα τα οποία εκ φύσεως δε γίνονται. Άντρας απο άντρα δε θα μείνει ποτε έγκυος. Αν κάποιος γεννήθηκε άντρας όμως, όσον αφορά το σώμα εξωτερικά και έχει γυναικεία γεννητικά όργανα, τότε ναι, θα μείνει έγκυος. Υπάρχει και τέτοια περίπτωση.

Πρέπει να καταλάβεις οτι η ομοφυλοφιλία και η αθεία δεν είναι μόδα. Ξενόφερτη κι όλας. Είναι πιο... Πραγματικότητες και απο τη συμβατική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Ομοφυλοφιλία είχαμε και στην Αρχαία Ελλάδα αναμφισβήτητα. Η αθεία απο την άλλη δε με αντιπροσωπεύει, διότι για να δηλώσω άθεος, πρέπει να παραδεχτώ οτι υπάρχει Θεός. Δηλώνω αρνησίθεος, μάρτυρας μου η φύση και ο κόσμος που με περιβάλλει.

Τώρα για το οτι οι γονείς στενοχωριούντε αν ο γιός βγεί αδερφή, ναι, όλοι ανεξαρτήτως ιδεολογίας παθαίνουν ενα σοκ. Και γω θα πάθαινα αν αποφάσιζα ποτε να κάνω παιδί και μου έβγαινε αλλιώτικο.

Αλλα πρέπει να αποφασίσει όποιος θέλει να γίνει γονιός. Θα αγαπάει το παιδί του όπως και να είναι, είτε ομοφυλόφιλο, είτε σιαμαίο, είτε αυτιστικό, η θα στενοχωριέται λόγω κοινωνικού περίγυρου (δηλαδή, εγωιστικοί καθαρά λόγοι) ;

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Επίσης κάτι που μου διέφυγε. Θα αποδεχτείς θεωρίες όταν άντρας γεννήσει, απο άντρα. Εγω, όσες γυναίκες γούσταρα, ήταν καθαρά λόγω εμφάνισης και κάποιες λόγω ιδεολογικής ταύτισης + διάφοροι άλλοι λόγοι.

Ποτέ δε γούσταρα γυναίκα επειδή μπορώ να κάνω μαζί της παιδιά. Ίσα ίσα, αυτό μου φαίνεται αποκρουστικό και αναιρεί την ανθρώπινη φύση μου, υποβιβάζοντάς με στο καθαρά ζωικό βασίλειο.

Επίσης για την ομοφυλοφιλία και παρελκόμενα έτσι όπως το θέτεις, ενω δε δέχεσαι τις θεωρίες, Υπάρχουν ζωάκια τα οποία είναι νεκρόφιλα, σκύλοι που θέλουν να κάνουν σεξ με γάτες και άλλα πολλά. Τι να κάνουμε, υπάρχουν και δε δαιμονοποιείται απολύτως τίποτα.

BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Φιλε gener διαστρεφεις αυτα που λεω. Το πας αλλου το θεμα. Εγω δεν σου πα βρες μια γυναικα για να κανετε παιδια. Αλλοιμονο αν ηταν ετσι. Απλως απο εκει και περα (ερωτευεσαι, προχωρας με την κοπελα, και αν σου αρεσει την παντρευεσαι) πιστευω οτι σε μια ολοκληρωμενη σχεση ακολουθει ο γαμος, που εχει ενα αποτελεσμα (καρπος αγαπης και οχι ωφελιμισμου και εγωισμου) τα παιδια που καλως η κακως διαιωνιζουν το ανθρωπινο ειδος. Και ισα ισα εσενα που θεος σου ειναι η φυση θα πρεπει να εισαι κατα των διαφορων αλλων μεθοδων τεκνογονιας (αυτο ειναι βασικο επιχειρημα των ομοφυλοφιλων), τεχνητων μεθοδων, γιατι αποτελουν διαστρεβλωση και παραποιηση της φυσης. Επισης, εχεις αποδεικτικα οτι στην αρχαιοτητα υπηρχαν ομοφυλοφιλοι ή λες αερολογιες, οπως πολλοι γκευ κανουν (προς θεου δεν αναφερομαι σε σενα ως γκευ) για να ενισχυσουν τις αποψεις τους. Και κατι ακομα θα στο θεσω σε αλλη βαση. Ανθρωπιστικα, λοιπον, εγω ο φασιστης και ρατσιστης θα σου αναφερω ενα πολυ συγκεκριμενο παραδειγματα. Δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σου τι εγινε προσφατα στην Ιταλια με το Ροναλντο. Εν αγνοια του πηγε με 2 τραβεστη. Και εγω ο βλακας ρωταω δεν ειχε δικαιωμα να ξερει;(και δεν προκειται για μεμονωμενο περιστατικο). Απλως καλο θα ηταν να αναφεραμε ολα τα δεδομενα, γιατι οταν θες να εισαι σεβαστος πρεπει να σεβεσαι και τον αλλο. Σου βαζω στοιχημα πως πολλοι αμοιροι την εχουν πατησει ετσι. Πλεον φοβασαι να πλησιασεις γυναικα στις μεγαλουπολεις γιατι ποτε δεν ξερεις. Αυτος ειναι ο ανθρωπισμος; Αυτα απο μενα

tech
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tech »

Το να έχει κάποιος πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους μονο άτομο με χαμηλή νοημοσύνη μπορεί να χαρακτηρισθεί και πλήρως ανασφαλής, κατά την δικη μου άποψη ένας ομοφυλόφιλος δεν υστερεί σε κάτι από έναν ετεροφυλόφιλο, έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που είναι ομοφυλόφιλοι και σας πληροφορώ έχω πάθει πλακα, όλοι τους ήταν παδιά με υψηλό Δείκτη νοημοσύνης, έχω γνωρίσει και 2 στρατιωτικούς ήταν βεβαια αρρενωπά παιδιά, ίσος λίγο με εκνευρίζουν Τα άτομα που προκαλούν και θέλουν να το δείχνουν. Επίσης ποσο κωμικό μπορεί να είναι όταν κάποιος θεωρεί ότι η ομοφυλοφιλία δεν επιτρέπεται στο στρατιωτικό επάγγελμα τι σχέση έχει ο στρατός με το τι προτιμήσεις έχει ένα άτομο στον ερωτικό τομέα ποσο βλάκες και στενόμυαλοι είναι κάποιοι αν είναι δυνατόν σας πληροφορώ ότι στις ένοπλες δυνάμεις πάνω από το 20% τον μονιμων στελεχών είναι ομοφυλόφιλοι βλέπετε κανεις να το δείχνει; Όχι βεβαια, τι να πω... Ο κάθε ένας έχει τις δικιές του απόψεις.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από yandr »

tech έγραψε:σας πληροφορώ ότι στις ένοπλες δυνάμεις πάνω από το 20% τον μονιμων στελεχών είναι ομοφυλόφιλοι βλέπετε κανεις να το δείχνει;

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χωρίς στοιχεία στατιστικών ερευνών από έγκυρες πηγές τα ποσοστά που αναφέρει ο ένας και ο άλλος δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα.

Με άλλα λόγια, σε παρακαλώ μην μπερδεύεις τις προσωπικές σου απόψεις με τα πραγματικά γεγονότα.
tech
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tech »

yandr έγραψε:
tech έγραψε:σας πληροφορώ ότι στις ένοπλες δυνάμεις πάνω από το 20% τον μονιμων στελεχών είναι ομοφυλόφιλοι βλέπετε κανεις να το δείχνει;

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χωρίς στοιχεία στατιστικών ερευνών από έγκυρες πηγές τα ποσοστά που αναφέρει ο ένας και ο άλλος δεν έχουν απολύτως καμία βαρύτητα.

Με άλλα λόγια, σε παρακαλώ μην μπερδεύεις τις προσωπικές σου απόψεις με τα πραγματικά γεγονότα.
και όμως το είχα ακούσει σε μια εκπομπή με θέμα την ανδρική ομοφυλοφιλία με συγχωρείς που δεν το προανέφερα πριν.

tech
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tech »

Και επίσης ούτε με τιμάει προσωπικά να έχουμε Ομοφυλοφιλους αλλα ούτε με υποβαθμίζει κιόλας σαν πολίτη αυτής την χώρας, για να μην με παρεξηγήσετε.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από yandr »

tech έγραψε:και όμως το είχα ακούσει σε μια εκπομπή με θέμα την ανδρική ομοφυλοφιλία με συγχωρείς που δεν το προανέφερα πριν.

Αυτό δεν αποτελεί πηγή. Φήμη είναι και μάλιστα παντελώς αστήρικτη και αδύνατον να επιβεβαιωθεί, εκτός και αν κάποιος ομοφυλόφιλος κοιμήθηκε με το 20% των αξιωματικών του στρατού.
tech
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tech »

yandr έγραψε:
tech έγραψε: και όμως το είχα ακούσει σε μια εκπομπή με θέμα την ανδρική ομοφυλοφιλία με συγχωρείς που δεν το προανέφερα πριν.

Αυτό δεν αποτελεί πηγή. Φήμη είναι και μάλιστα παντελώς αστήρικτη και αδύνατον να επιβεβαιωθεί, εκτός και αν κάποιος ομοφυλόφιλος κοιμήθηκε με το 20% των αξιωματικών του στρατού.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kampf »

Δεν με ενοχλει καποιος νορμαλ στο μυαλο ομοφυλοφιλος. Οταν ομως αυτος ειναι στην κυριολεξια ξεφωνημενη τοτε με εκνευριζει απιστευτα. Σεβομαι τις αποψεις και τις συνηθειες ολων μεχρι το σημειο που θα προσπαθησουν να μου τις επιβαλλουν ως σωστες.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Μακρια και αγαπημενοι απο αυτους! Ειναι αντιθετη στη φυση και στο θεο!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από GenerX »

Το ό, τι είναι αντίθετοι στον Θεό, σα ελάττωμα τους το προσδίδεις;

Όσο για το αντίθετοι στη φύση, έχασες. Διότι είναι θέμα ορμονών η ομοφυλοφιλία.

Επίσης αν είναι αντίθετοι στη φύση, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν ή να έχουν αλλόφρονη συμπεριφορά ως προς το περιβάλλον. Αναπαράγονται όμως. Από γυναικείο σώμα. Δηλαδή γεννιούνται κανονικά.

Ορμόνες.

Αν έχεις πάλι καμιά έρευνα για το αντίθετο, μπορείς να μας την δείξεις.

ΥΓ. Το μόνο που σε διαχωρίζει από έναν ομοφυλόφιλο είναι η χημεία του εγκεφάλου σου. Αυτή μπορεί να είναι διαφορετική στον κάθε άνθρωπο. Ω, ναι, ο καθένας είναι διαφορετικός και κανόνες δεν υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς!

ΥΓ2. Ο σχιζοφρενής ή τρελός ή ο, τιδήποτε άλλο δεν είναι φυσιολογικός διότι η αντίληψή του για το περιβάλλον είναι λανθασμένη.

Ο ομοφυλόφιλος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία όμως. Ίσως σε ολοκληρωτικά καθεστώτα - αν θυμάμαι καλά στα μουσουλμανικά κράτη, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Νιγηρία κλπ όπου εκεί οι "φυσιολογικοί" τους κόβουν το κεφάλι, το πέος, τους κρεμάνε και άλλα χίλια δυο.

ΥΓ2. Αν δεν σας αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να τους δεχτείτε. Αν δεν το μπορείτε ούτε αυτό, λυπάμαι, χάσατε και πάλι.

Επειδή θα πείτε για κραγμένους στο στυλ "δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι... " κλπ κλπ, πρέπει να αναρωτηθείτε πως γίνεται και βρίσκεστε σε περιβάλλον στο οποίο είναι μια κραγμένη και αν βρέθηκε αυτός στο δικό σας περιβάλλον μπορείτε να κάνετε μια δυο οχλήσεις, να του εξηγήσετε και τέλος.

Οι κραγμένες πάνε σε συγκεκριμένα μέρη αφού ξέρουν ό, τι δεν τις "παίρνει". Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Γι' αυτό μακρυά. Ή εντάξει, είσαστε άτυχοι.

Και επειδή κατακλύζουν και την τηλεόραση, ω ναι, έχετε το τηλεκοντρόλ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης