Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
Μονο που σε μια πορεια τον παχυσαρκο θα πρεπει να τον κουβαλας.
σκεψου οτι Η ταχυτητα μιας ομαδας ειναι αυτη του ποιο αργου μελους της.
και εχω δει πολλους παχυσαρκους στο στρατευμα και οχι μονο εφεδρους.
σκεψου οτι Η ταχυτητα μιας ομαδας ειναι αυτη του ποιο αργου μελους της.
και εχω δει πολλους παχυσαρκους στο στρατευμα και οχι μονο εφεδρους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Πήγαινε και στο ΓΕΣ να δείς τι κοιλαράδες υπάρχουν. Αν σκεφτείς οτι αυτοί δίνουν τις διαταγές κι όλας... yersinia έλαβα υπόψη το θέμα που έθεσες γιαυτό και η απάντησή μου ήταν τέτοια
Και αυτό ρατσισμός είναι!Αγγελική έγραψε: Καλό θα ήταν πριν εμπλακείς σε συζητήσεις άλλες φορές περιεχομένου κοινωνικού και οποιουδήποτε άλλου, όπου δε γνωρίζεις στοιχειώδη πράγματα, είτε να ενημερωθείς είτε να απέχεις,

Ζήτω Οι straight!

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Μπορω να πω οτι μου ξεγλυστησες καλυτεχνικα απο την παγιδα ερωτηση που σου εβαλα GenerX , τα συγχαρητιρια μου...
Μάλλον κάπου θα μπερδεύτηκες!Αγγελική έγραψε: Άντε, άσε το παλληκάρι που η εμπειρία σου και πάλι τον χαρακτήρισε ως γκέη, εγώ προσωπικά απ ότι ο γιατρός έχει γνωματεύσει από τη γέννησή μου και απ ότι έχω καταλάβει από τη χρήση τους, τα γεννητικά μου όργανα είναι θυληκά. Μα τι συμβαίνει, πώς γίνεται να είμαι γκέη και γυναίκα ταυτόχρονα; Τότε γιατί τίθεμαι υπέρ της ελευθερίας των γκέη; Αφού είμαι γυναίκα και εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι άντρας που έχει κάνει ομοφυλόφιλες επιλογές, μήπως πέφτεις κάπου έξω; Τι παραλογισμός είναι αυτός;
Κρίμα, πέφτει και το επίπεδο της συζήτησης.

Κρίμα, πέφτει και το επίπεδο της συζήτησης.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Πίστεψέ με δεν έχω μπερδευτεί καθόλου στη ζωή μου και γι αυτό το λόγο έμαθα και να μη φοβίζει η διαφορετικότητα του άλλου, όποια και αν είναι αυτή.
Θα προτιμούσα το "ζήτω ο Ανθρωπος" (με άλφα κεφαλαίο).
Η ζωή είναι ωραία!Αγγελική έγραψε: Πίστεψέ με δεν έχω μπερδευτεί καθόλου στη ζωή μου και γι αυτό το λόγο έμαθα και να μη φοβίζει η διαφορετικότητα του άλλου, όποια και αν είναι αυτή.

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Α ρε μπαμπά μοντέλο! Μόνο στο ναυτικό ρε δεν έχουν κοιλιέςGenerX έγραψε:Πήγαινε και στο ΓΕΣ να δείς τι κοιλαράδες υπάρχουν. Αν σκεφτείς οτι αυτοί δίνουν τις διαταγές κι όλας... yersinia έλαβα υπόψη το θέμα που έθεσες γιαυτό και η απάντησή μου ήταν τέτοια

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Οπλίτη, Σμηνίτη, Ναύτη που διψάει για νίκη και έχει ανοιχτόμυαλο αξιωματικό. Οποιαδήποτε μονάδα όσο ολιγάριθμη και αν είναι, αν έχει άξιο ηγήτορα (μεσήλικα Ή νεαρό) και παιδιά που διψάνε για νίκη τότε λιώνουν Ατσάλι και ξεπερνάνε τα όρια. Σημασία έχει ο αξιωματικός να είναι αξιωματικός στη μάχη, να επιβάλλει αυστηρά πειθαρχία και όποιος πάει να τον αμφισβητήσει να του κόψει τα πόδια. Ειδικότερα αν τύχει να ναι έφεδρος και νεαρός (πχ 22-25 χρ) πρέπει να είναι αυστηρότατος. Φυσικά, όχι μόνο αυστηρός αλλά να δίνει και το παράδειγμα στην μάχη ρισκάροντας πρώτος και Εμψυχώνοντας ακατάπαυστα τους Οπλίτες, σμηνίτες, ναύτες ακόμα και αν είναι χάλια ψυχολογικά κατά βάθος (λόγω απωλειών, κακουχιών κτλ). Παράλληλα, στις ώρες ξεκούρασης πρέπει να πλησιάζει κάθε οπλίτη ξεχωριστά, να πιάνει κουβέντα για να καταλαβαίνει τι τους απασχολεί και τι προβλήματα έχουν. Δεν είναι τόσο θέμα οπλιτών όσο αξιωματικού. Ο αξιωματικός είναι αυτός που πρέπει να ναι ικανός, οι παχύσαρκοι, οι Άδύνατοι, οι χαζοί, οι έξυπνοι, Οι γκέυ, οι ετερόφυλοι θα πιστέψουν σε αυτόν και θα πολεμήσουν ακόμα και στη κόλαση μαζί του. Αν τύχει και πεθάνει τότε είναι που θα πεθάνουν μέχρις ενός Για να εκδικηθούν για τον χαμό του. Όποιος πιστεύει στη νίκη είναι ο νικητής πάντα. Θα έχει απώλειες, ίσως τρομερές, αλλά θα επικρατήσει.yersinia pestis έγραψε:Τη θα προτιμουσατε να εχετε στην ομαδα σας σε ενα πολεμο εναν γκευ η εναν παχυσαρκο;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Ας τοποθετηθω επι του βασικου θεματος. Δεν παρακαλουθησα ολα οσα ειπωθηκαν οποτε ισως να επαναλαβω πραματα (συγγνωμη γι αυτο). Το θεμα αυτο εχει 2 παραμετρους. Πρωτον, ναι καθενας εχει στοιχειωδες δικαιωμα να ζει οπως θελει ΑΛΛΑ. Το ΑΛΛΑ αποτελει τη δευτερη παραμετρο. Εγω λοιπον ειμαι 18 χρονων και εχω διαμορφωθει ως ανθρωπος και δεν προκειται κανεις να με επηρρεασει και να αλλαξει τις αποψεις μου (ως εδω καλα). ΟΜΩΣ αυριο μεθαυριο τα παιδια μου που θα βγουν σε μια κοινωνια με γαμους ομοφυλοφυλων και με ελευθερη εκφραση τετοιων συναισθηματων στην κοινωνια (καφετεριες, σχολεια) και τα οποια παιδια δεν θα εχουν διαμορφωσει προσωπικοτητα πως θα κρατησουν αντιστασεις ς αυτο το φαινομενο, γιατι το παιδι οτι βλεπει κανει. Θα μου πειτε εσυ ως πατερας σωστος τι θα κανεις; Ο, τι μπορω αλλα πως να αποτρεψω το παιδι μου να δει κατι τετοιο ασχημο και ιδιοτροπο (για να μην πω τιποτα παραπανω και φανω κακος). Γεωμετρικα λοιπον απο τους 10 θα γινουν 100-1000 κοκ. Και μην μου πειτε οτι ειναι κατι φυσιολογικο γιατι εχω απαντηση. Οτιδηποτε ς αυτον τον κοσμο ειναι συμβαση. Οι νομοι ειναι μια συμβαση, η δημοκρατια το ιδιο (πανω σε αυτα ολοι συμφωνουμε).
-
- Λοχίας - Έφεδρος
ΑΛΛΑ στο θεμα αντρας-γυναικα δεν μπορει να χωρεσει συμβαση (εκτος απο τη συμπεριφορα και τον χαρακτηρα που ειναι αλλο θεμα). Και την εξηγηση τη δινει η ιδια η φυση. Η σχεση ανδρος γυναικος δινει καποιους καρπους που διαιωνιζουν το ειδος (τα παιδια) σωστα; Δεν γεννιουνται ερμαφροδιτοι ανθρωποι η ανδρες και γυναικες με τα αντιθετα γεννητικα οργανα και χαρακτηριστικα. Επομενως καθενας ας κανει ο, τι γουσταρει, τα παιδια μου τι φταινε; Τα παιδια που θα υιοθετησει και θα ειναι στιγματισμενα τι θα κανουν στη ζωη τους; Αυτα δεν θα ακολουθησουν τα προτυπα των γονιων τους; Και κατι ακομα λετε στην Αφρικη πεινανε 1432423 παιδια καλο δεν ειναι να υιοθετηθουν εστω και απο ομοφυλοφιλους; Μα δεν σκεφτεστε οτι πανω απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν μπορουν να ζουν με το στιγμα. Δεν θα πεινανε αλλα θα χουν κατα πασα πιθανοτητα αλλα προβληματα αγχος, καταθλιψη και αλλα και ισως μερικα να οδηγηθουν στην αυτοκτονια. Επιτελους τα ειπα γιατι τοσο καιρο με την εχουν σπασει κατι τυπαδες (π. Χ Βαλλιανατος). Και αν παρατηρησατε, ουτε που μιλησα για χριστιανικη θρησκεια (για οσους θα με πουνε ρουχλα και συντηρουκλα), για να μην υπαρχει και αλλο ερισμα για να κατηγορησετε ζωα αναρχικοι και κουμουνια φιλελελευθεροι και δηθεν που κοιτατε να εκμεταλευτειτε πολιτικα καταστασεις.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Και η εκθεση ιδεων συνεχιζετε. Αλλο ενα λαθος που γινετε ειναι αυτο με τη θυληπρεπη συμπεριφορα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΣ ΓΚΕΥ. Ενα παραδειγμα απο το σχολειο μου. Ειχαμε ενα παιδακι ησυχο με περιεργη συμπεριφορα. Ολοι οι "μαγκες" (και εγω μεσα και ντρεπομαι για αυτο) του καναμε το βιο αβιωτο με τα κλασσικα πειραγματα, με αποτελεσμα να μιλαει συνεχως για αυτοκτονιες και ετσι. Εκανε αποπειρα. Τι θελω να πω με αυτο; Καλυτερα ας μην προτρεχουμε να βγαλουμε καποιον γκευ. Αυτα, οι νεοι πατεραδες και μαναδες προστατευστε τα παιδια σας, ποτιστε τα με αξιες για να παμε μπροστα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Φίλε Μπάμπη, εγώ δε θα εκθέσω τις απόψεις μου ξανά γιατί πολύ απλά τις εξέθεσα λίγες μέρες πριν. Και μάλιστα το έκανα με επαγγελματική συνείδηση και ανθρωπιστική. Τώρα από κει και πέρα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, δικές του οι απόψεις, δικές του οι αποφάσεις, δικές του οι συνέπειες. Απλά θα σε παρακαλούσα, και μόνο ως ένα απλό μέλος που του αρέσει να παρακολουθεί τις συζητήσεις εντός του φόρουμ, να μην χρησιμοποιείς, εάν έχεις την καλοσύνη χαρακτηρισμούς και προσβολές προς ομάδες που αναφέρθηκαν από εσένα στο προτελευταίο μήνυμά σου και συναφείς προσβολές και ύβρεις. Πίστεψέ με χάνεις το κύρος το θέσεών σου, όποιες και αν είναι αυτές, συμφωνώ δε συμφωνώ. Οκ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Αγγελική να μην έχεις πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς. Κάποιοι απλα φοβούντε τη σκιά τους.
Το οτι σε συζήτηση για ομοφυλόφιλους κλείνει ενα μήνυμα με την πρόταση "Ζήτω η Ελλάδα", δείχνει πολυ απλά σύγχηση. Δε κολλάει πουθενά το ενα με το άλλο.
Μάλιστα κάποιοι αυτοαναιρούνται διότι η ομοφυλοφιλία δε προκύπτει λόγω της μη ύπαρξης αξιών απο την οικογένεια. Μάλλον οι ίδιοι πρέπει να Παρακαλάνε για αξίες, διότι αφου εντόπισαν οτι ομοφυλόφιλος γίνεσαι έτσι, μάλλον ανησυχούν για τον εαυτό τους.
Ταυτόχρονα ειπώθηκε και το οτι δε γεννιούντε ερμαφρόδιτοι κτλ κτλ. Ερμαφρόδιτοι φυσικά και έχουν γεννηθεί, όχι μόνο στο είδος μας αλλα και στα υπόλοιπα ζώα. Απλα κάποιοι έχουν μείνει πίσω στις εξελίξεις, η παπαγαλίζουν λόγια περι... "ανδρός"...
anyway. Όποιος φοβάται αν τα παιδιά του δουν γκέυ και επηρεαστούν, σύμφωνα με τον ίδιο, πάλι αυτοαναιρείται, αφου λίγο πιο κάτω γράφει για πότισμα με αξίες. Οχι, ο άνθρωπος δεν είναι ιδεολογικό φυτό για να θέλει πότισμα. Ο καθένας όμως προσδιορίζει τον εαυτό του όπως θέλει, δεν απαγορεύεται τίποτα φυσικά.
Αν κάποιοι δε θέλουν να επηρεαστούν λοιπόν τα παιδιά τους, να τα κλείσουν σε ενα δωμάτιο και να τα βάλουν να βλέπουν ράμπο και τσόντες. Έτσι θα τα κάνουν και σκληρά, έτοιμα να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες καθώς και pure άντρες.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Ο κόσμος θα απαρτίζεται πάντα απο στρέητ, αδερφές - κραγμένες και μη, δειλούς, γενναίους, Έλληνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σκοπιανούς, Αμερικάνους, Κογκολέζους, Γεωργιανούς κλπ κλπ.
Όποιος έχει πρόβλημα με τον κόσμο, υπάρχουν μπόλικοι τρόποι να αποδράσει.
Ευτυχώς όμως η πραγματικότητα - η φύση δηλαδή - έχει δημιουργήσει τα πάντα και δε γίνεται να χαλιναγωγηθεί απο ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν στην καταπίεση (φυσικά, πάντα έναντι αντιτίμου για να λέμε αλήθειες).
babisougia ο γιός σου θα είναι οτι καλύτερο. Ο κόσμος θα είναι γεμάτος αδερφές (όπως πάντα σε αυτο τον πλανήτη). Αφου λοιπόν θα αυξάνονται με τον ρυθμό που εσυ πιστεύεις 10-100-1000 και ο γιός σου ξεχειλίζει αξίες απο το πολύ πότισμα (να θυμίσω οτι ο άνθρωπος έχει και μυαλό το οποίο αναπτύσσεται αφου εξασκηθεί μόνο του, με κανένα άλλο τρόπο. Οι ρίζες ναι, μεγαλώνουν με πότισμα. Κάθε είδους ρίζες, είτε είναι κομμουνιστικές, είτε αναρχικές, είτε εθνικιστικές.), θα είναι ευτυχισμένος. Θα έχει όσες γυναίκες γουστάρει και όταν αποφασίσει να παντρευτεί, θα βρεί την καλύτερη. Και θα διαιωνίσει το σαρδανάπαλο μέχρι εκείνη την ώρα είδος μας.
Καλη λευτεριά στα σκλαβωμένα μυαλά
Το οτι σε συζήτηση για ομοφυλόφιλους κλείνει ενα μήνυμα με την πρόταση "Ζήτω η Ελλάδα", δείχνει πολυ απλά σύγχηση. Δε κολλάει πουθενά το ενα με το άλλο.
Μάλιστα κάποιοι αυτοαναιρούνται διότι η ομοφυλοφιλία δε προκύπτει λόγω της μη ύπαρξης αξιών απο την οικογένεια. Μάλλον οι ίδιοι πρέπει να Παρακαλάνε για αξίες, διότι αφου εντόπισαν οτι ομοφυλόφιλος γίνεσαι έτσι, μάλλον ανησυχούν για τον εαυτό τους.
Ταυτόχρονα ειπώθηκε και το οτι δε γεννιούντε ερμαφρόδιτοι κτλ κτλ. Ερμαφρόδιτοι φυσικά και έχουν γεννηθεί, όχι μόνο στο είδος μας αλλα και στα υπόλοιπα ζώα. Απλα κάποιοι έχουν μείνει πίσω στις εξελίξεις, η παπαγαλίζουν λόγια περι... "ανδρός"...
anyway. Όποιος φοβάται αν τα παιδιά του δουν γκέυ και επηρεαστούν, σύμφωνα με τον ίδιο, πάλι αυτοαναιρείται, αφου λίγο πιο κάτω γράφει για πότισμα με αξίες. Οχι, ο άνθρωπος δεν είναι ιδεολογικό φυτό για να θέλει πότισμα. Ο καθένας όμως προσδιορίζει τον εαυτό του όπως θέλει, δεν απαγορεύεται τίποτα φυσικά.
Αν κάποιοι δε θέλουν να επηρεαστούν λοιπόν τα παιδιά τους, να τα κλείσουν σε ενα δωμάτιο και να τα βάλουν να βλέπουν ράμπο και τσόντες. Έτσι θα τα κάνουν και σκληρά, έτοιμα να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες καθώς και pure άντρες.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Ο κόσμος θα απαρτίζεται πάντα απο στρέητ, αδερφές - κραγμένες και μη, δειλούς, γενναίους, Έλληνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σκοπιανούς, Αμερικάνους, Κογκολέζους, Γεωργιανούς κλπ κλπ.
Όποιος έχει πρόβλημα με τον κόσμο, υπάρχουν μπόλικοι τρόποι να αποδράσει.
Ευτυχώς όμως η πραγματικότητα - η φύση δηλαδή - έχει δημιουργήσει τα πάντα και δε γίνεται να χαλιναγωγηθεί απο ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν στην καταπίεση (φυσικά, πάντα έναντι αντιτίμου για να λέμε αλήθειες).
babisougia ο γιός σου θα είναι οτι καλύτερο. Ο κόσμος θα είναι γεμάτος αδερφές (όπως πάντα σε αυτο τον πλανήτη). Αφου λοιπόν θα αυξάνονται με τον ρυθμό που εσυ πιστεύεις 10-100-1000 και ο γιός σου ξεχειλίζει αξίες απο το πολύ πότισμα (να θυμίσω οτι ο άνθρωπος έχει και μυαλό το οποίο αναπτύσσεται αφου εξασκηθεί μόνο του, με κανένα άλλο τρόπο. Οι ρίζες ναι, μεγαλώνουν με πότισμα. Κάθε είδους ρίζες, είτε είναι κομμουνιστικές, είτε αναρχικές, είτε εθνικιστικές.), θα είναι ευτυχισμένος. Θα έχει όσες γυναίκες γουστάρει και όταν αποφασίσει να παντρευτεί, θα βρεί την καλύτερη. Και θα διαιωνίσει το σαρδανάπαλο μέχρι εκείνη την ώρα είδος μας.
Καλη λευτεριά στα σκλαβωμένα μυαλά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες