Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Παιδιά μη παίρνετε βάση τους αξιωματικούς στα τμήματα. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται αποδεδειγμένα. Μη στηρίζεστε στα λίγκα των αξιωματικών. Μόνο ότι σας λένε απο το υπουργείο και αυτό με κάθε επιφύλαξη σε ποιον θα πέσεις.
Κ μόλις ξανά ενόχλησα... το ίδιο μ είπαν.. Τώρα τι να σας πω...
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Να έχετε το νουσας αν όντος τα ανεβάζουν αυτά να δείτε μήπως κ τυχών.. εμένα μ είπαν αυτό ακριβός.. έχει γίνει προχειρότητα κ λάθος διατύπωση πάνω σε αυτό κ τρέχουμε κ δεν φτάνουμε τώρα!! ισχύει για όλα τα χαρτιά κ για τα διπλώματα μ λέει άσχετος με τη βεβαίωση.. Η βεβαιωση είναι όπως περιμένεις την μετάφραση από τα αγγλικά μου είπε ακριβός.. αν δεν την. πας δεν θα στα. πιασει έτσι κ με το δίπλωμα..
Αν τυχόν όντως έχει γίνει λάθος και προχειρότητα κτλπ Διότι και με τους τριτεκνους υπάρχει προχειρότητα χωρίς να διευκρινίζουν κάποια πράγματα υπάρχει περίπτωση την Δευτέρα να δημοσιεύουν διορθωτική όμως σίγουρα θα δώσουν παράταση 3 4 μέρες να είσαι σίγουρος αν δεν δημοσιεύσουν τίποτα έως Δευτέρα 15.00 τότε ισχύει ότι έλεγε η προκήρυξη τραβάς και μια μήνυση με έναν δικηγόρο σε ότι δεν σου δεχτούν και τους πήρες και τα σώβρακα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Δεν λεμε οτι θεμε φιλε λεμε οτι λεει η προκ και η βεβαιωση δν ειναι χαρτι απο τον μπακαλη ειναι του υπουργειου με σφραγιδες και τα λοιπα δν μπορο να παω εγω βεβαιωση οτι εχω το φορτιγο ενω δν το εχω μονο αν κανω πλαστογραφειαgiannisiker έγραψε: Παιδιά ας σκεφτούμε και λίγο λογικά.
Το χαρτί πτυχίο, δήπλωμα κτλπ το θέλουν 5 μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας διότι πρεπει να το έχουν πριν βγουν τα αποτελέσματα.
Δέν γινεται να βγουν τα αποτελέσματα, να παρεις τα μορια και να μην έχεις δωσει το χαρτί. Αν ήταν ετσι θα δήλωναν ολοι οτι εχουν και απο κάτι (και χωρίς να έχουν πχ επαγγελματικο,proficiency κλτπ), θα έπαιρναν τα μορια, θα περνουσαν τις εξετάσεις, θα εμπαιναν στην σχολή και τζίφος το χαρτί.
Και γενικά στο υπουργείο Δυστυχώς αυτές που το σηκώνουν δεν ξέρουν πάρτε ένα παράδειγμα που ρώτησα για τον αδερφό μου που έχει κάνει τα χαρτιά του λήγει το δίπλωμα γ κατηγορίας που έχει 30 Αυγούστου πήρα και ρώτησα αν χρειάζονται χαρτί ανανέωσης η απάντηση που πήρα; δεν ξέρουμε εμείς ξέρει η αρμόδια επιτροπή άκουσε λοιπόν κάτι καντήλια εκείνη την στιγμή η κοπέλα και μου έδωσε αρμόδιο επιτροπής μου είπαν λοιπόν ότι εφόσον το δίπλωμα λήγει πέρας της προθεσμίας των αιτήσεων δηλαδή μετά τις 26/8 ισχύει κανονικά παίρνει τα μόρια καινδεν χρειάζεται να φέρει χαρτί ανανέωσης , ωστόσο την Δευτέρα τηλέφωνο στο υπουργείο και Ρίξτε καντήλια να σας δώσουν έναν αρμόδιο πού να ξέρει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Slade7 το υπουργείο είναι καλυμμένο εφόσον το αναφέρει στις γενικές διατάξεις. Αν κατά τν γνώμη μου θα μετρήσουν οι βεβαιώσεις.
Εδώ είπα μια φορά να μην ενοχλήσω δικό μου.. πήρα στο αρχηγείο να ρωτήσω κάτι κ τον άλλον μόλις τον ξύπνησα.. τον λέω ξύπνα κ πάρε με.. πλάκα μας κάνετε... έχει γίνει λάθος διατύπωση Γενικός απ αυτό που έβγαλαν από τις εντολές του αρχηγείο κ προς τα ατ
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Kirios έγραψε:Δεν λεμε οτι θεμε φιλε λεμε οτι λεει η προκ και η βεβαιωση δν ειναι χαρτι απο τον μπακαλη ειναι του υπουργειου με σφραγιδες και τα λοιπα δν μπορο να παω εγω βεβαιωση οτι εχω το φορτιγο ενω δν το εχω μονο αν κανω πλαστογραφειαgiannisiker έγραψε: Παιδιά ας σκεφτούμε και λίγο λογικά.
Το χαρτί πτυχίο, δήπλωμα κτλπ το θέλουν 5 μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας διότι πρεπει να το έχουν πριν βγουν τα αποτελέσματα.
Δέν γινεται να βγουν τα αποτελέσματα, να παρεις τα μορια και να μην έχεις δωσει το χαρτί. Αν ήταν ετσι θα δήλωναν ολοι οτι εχουν και απο κάτι (και χωρίς να έχουν πχ επαγγελματικο,proficiency κλτπ), θα έπαιρναν τα μορια, θα περνουσαν τις εξετάσεις, θα εμπαιναν στην σχολή και τζίφος το χαρτί.
προφανώς λέμε το ίδιο πράγμα.
όπως ανέφερα νωρίτερα
Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του/ηςυποψηφίου/ας,υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν/ηνκαι χωρίς τα έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία της μη υποβολής τους,ο/ηδε ενδιαφερόμενος/ηοφείλει να τα προσκομίσει όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
πρέπει δηλαδή να πας το δήπλωμα, πτυχίο κτλπ εώς 31/8.
Το ξαναλεω η προκήρυξη το λεει ξεκαθαρα Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση καθυστέρησης χορήγησης από τις αρμόδιες Αρχές εγγράφων, τα οποία πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του/ης υποψηφίου/ας, υποβάλλεται εμπρόθεσμα η αίτηση από αυτόν/ην και χωρίς τα έγγραφα αυτά, πρέπει όμως, να αναφέρεται σε Υπεύθυνη Δήλωση, η αιτία της μη υποβολής τους, ο/η δε ενδιαφερόμενος/η οφείλει να τα προσκομίσει όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν του πενθημέρου από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής.
Ωστόσο μέχρι την 31/8 Πρέπει να προσκομίσει ο οποιοδήποτε το πρωτότυπο
Ωστόσο μέχρι την 31/8 Πρέπει να προσκομίσει ο οποιοδήποτε το πρωτότυπο
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αρα οποιος δε παει το διπλωμα μεχρι 31/8 δε παιρνει τα μορια σωστα;
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αρα οποιος δε παει το διπλωμα μεχρι 31/8 δε παιρνει τα μορια σωστα;
Βάση της προκήρυξης Ναι τα υπόλοιπα Δευτέρα από το υπουργείο
Παιδια καλησπερα.. καποιος με 2200 ποσες πιθανοτητες πιστευεται οτι μπορει να εχει ακομα και για επιλαχων?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Τη να πω ρε παιδια θα δουμε οτι νανε ειναι πραγματικα
Κάποιοι η δεν ξέρετε να διαβάζετε την προκ η το κάνετε επίτηδες ρε αλάνια.. δεν μ αφορά προσωπικά αλλ Οποίος ξέρει να διαβάζει !!! Κ να κατανοεί !!! Βλέπει πως στην παράγραφο π αναφέρει γ τ διπλώματα σ λέει μπορείς να καταθέσεις βεβαίωση από το αρμόδιο υπουργείο αν έχεις περάσει κ σ υπεύθυνη δήλωση να δηλώνεις πως θα τ καταθέσεις μόλις σ έρθει ! ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.. δεν πας κ λες γεια σας δηλώνω πως έχω δίπλωμα αστροναύτη θα τ φέρω αργότερα.. έχεις την βεβαίωση άρα το έχεις πάρει.. απλά περιμένεις τ πρωτότυπο.. λογικά τ έκαναν επειδή υπήρχε θέμα με τ διπλώματα.. επίσης εκεί π λέει γ προθεσμία 5 ημερών είναι για έγραφα τ οποία άργησε η υπηρεσία ν σας δώσει.. πχ ζητάς βεβαίωση ουι πέρασες κ αργεί να α έρθει έχεις προθεσμία 5 μέρες μετά την λήξη... κατανοήστε ότι διαβάζετε κ μην λέτε ότι σας έρθει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες