Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Chriz Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως αμα εχεις τα μορια και περασεις τις δοκιμασιες, κανενα βυσμα δεν θα σου παρει τη θεση ! Γι αυτο να εισαι σιγουρος ! Καλη σου επιτυχια !
DEA EIDIKWN DYNAMEWN

Δημοσίευση από DEA EIDIKWN DYNAMEWN »

Καλησπέρα Παίδες... σε καμία ώρα έχω γάμο παντρευεται ο ξάδερφος μου που είχε μπει με τους Ειδικούς Φρουρούς του 11.. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Π ΜΠΗΚΕ Μ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΈΡΟΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΕΥΩ 3330 ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ Π ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ... Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ.. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.. ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΓΚΕΣ
lena92

Δημοσίευση από lena92 »

Τριτεκνοι παίρνουν τα μόρια αρκεί να είναι εν ζωή 3 αδερφια με π/κο οικογενειακής κατάστασης. Βύσματα όπως στο στρατό δεν έχει στην αστυνομία κάποιοι δωσαμε 3 φορές αστυφύλακων έλεος... Αν κάνει κάποιος 4:23 Τον καταγγέλλεις επιτόπου αν κάνει 3.5 άλμα τ ίδιο... Β κατηγορία ελάχιστες αιτήσεις βάση 2350 με 2400 όπως είπε κάποιος κόπηκαν τα τελ τεε λόγω ηλικίας άρα ο άλλος δεν είναι χαζός να πάει Β κατηγορία με πτυχίο 300 άτομα ενώ μπορεί να πάει Α κατηγορία με 1200. Β κατηγορία δήλωσαν 50 άτομα με 3200 2960 κάποιοι άλλοι με 2600 και μετά πολύ πεσμενα θα είναι τα μόρια κατά φθίνουσα πορεία. Τατουάζ χέρια λαιμο θα τους κόβουν όλους. Και επειδή κράζουν κάποιοι γυναίκες είμαι αθλήτρια στίβου και το 80%των αντρών θα τους Έχω μια στροφή πίσω στο 1000 αρ. Υπάρχουν βέβαια όντως κοπέλες με 18 απολυτήριο 4 μόρια γλώσσες και διπλώματα που αν τρέξουν 200 μέτρα θα πέσουν κάτω Αλλά αυτές αναπόφευκτα θα τις καθαρίσουν σαν αυγά. Οπότε μη σκατε... Καλή επιτυχία σε όλους και ειδικότερα σε αυτούς που αξίζουν... Β κατηγορία 2800
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Καλησπέρα παιδιά είχα κάνα 2 βδομάδες να μπω με 2340 μόρια στην Α θα κάνουμε τπτ; Τα χαρτιά πάω να τα κάνω την Δευτέρα λόγω δουλειάς
Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Χαίρεται και πάλι, άλλη μια ερώτηση έχω που ίσως βοηθήσει και άλλους.. Σε επόμενη φάση που θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα υποδείγματα Β και Γ αντίστοιχα, σε περίπτωση που όντως έχεις παραπεμφθεί σε δίκη με απόφαση ατιμώρητος, δηλαδή αμετάκλητη αθωωτική, πως θα μπορείς να μάθεις τον αριθμό δίκης κτλ που ζητάει στο υπόδειγμα Γ;

Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ρε παιδια στην ελλαδα ζουμε.. λετε να μην υπαρχουν βυσματα; Σιγουρα θα υπαρχουν αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πεφτει ψυχολογικα ο καθενας...Αν εχεις τα μορια και βγαζεις τα αθληματα εστω και ελαχιστο χεστηκες... ετσι και αλλιως δεν μπορεις να κανεις και πολλα...

Ολοι μας στο στρατο εχουμε δει και ξερουμε περιπτωσεις... αλλοι με μεταθεσεις, αλλοι με αλλα διαφορα περιστατικα...

Σε 2 περιπτωσεις χοντρες που θυμαμαι, ηταν ενας που ειχε κοπει στο πεν 3-4 φορες και εβαζε βυσμα να το ξανα περναει μεχρι να το καταφερει γτ ηθελε τα μορια για πυροσβεστικη...

Ενας αλλος τον ειχαν πιασει μαστουρομενο, τον εστειλα τοξικολογικες κατουρησε, οτι κατουρουσε και ο Μαραντόνα οταν τον πιασανε ντοπε, αλλα ξαφνικα βγηκε καθαρος...

( αργοτερα ομως δεν τη γλιτωσε γτ τον ειχε σταμπαρει ενας ανχης και τον ξανα στειλανε και βγηκαν τοτε τα κανονικα αποτελεσματα και εφυγε με εξαμηνη αναβολη και χαρτι απο 414 με ποσοστα σε κάνναβη κτλ 95%...)

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Βλέπω εδώ μέσα που γράφουν πολλοί και έχουν ενστάσεις γιατί το ένα γιατί(π. χ τριτεκνια, πολυτεκνια κλπ)... Δλδ μου λέτε ότι μαζεύετε μόρια σε σχέση τι κάνουν οι άλλοι;

Δεν μαζεύετε μόρια για να είστε σίγουροι και να μπορείτε να εκπροσωπεισετε επάξια και αξιοπρεπώς τον εαυτό σας;

Δλδ φταίνε τα 200 ή 300 μόρια των πολυτέκνων και αυτοί που τα παίρνουν και σας περνάνε;

Δε φταίτε εσείς δλδ που δεν διαβάσατε για να βγάλετε ένα ρημάδι απολυτήριο της προκοπής ;

Δεν φταίτε εσείς που δεν πήρατε ένα πτυχίο αγγλικών παραπάνω;

Δεν φταίτε εσείς που ενώ κυνηγάτε προκυρηξη της αστυνομίας, της οποίας τα κριτήρια μοριοδοτησης είναι γνωστά εδώ και δέκα χρόνια, δεν νοιαστηκατε να δείτε τι παραπάνω μπορείτε να βγάλετε για να μοριοδοτηθειτε...

Π. Χ να πάτε Δεα Εδ, δημόσιο ιεκ, γ κατηγορίας δίπλωμα, μια δεύτερη ξένη γλώσσα...

Ναι να μου πεις, όλα αυτά κοστίζουν, δεν έχουμε την οικονομική δυνατοτητα...

Κάνεις δεν την έχει...

Ολοι δουλεύουμε, κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι, δεν πάμε διακοπές, κυκλοφορούμε με τα μέσα, κάνουμε αποταμίευση και επενδύσουμε τα λεφτά μας ώστε να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας στην αγορά εργασίας. Γιατί όλα αυτά που προανέφερα ειναι όλα εξτα προσόντα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια καλύτερη δουλεια με μαγαλυτερες απολαβές. (όχι βυσματικη και αρνταν και άγιος ο θεός... )

Πάντα ο άλλος φταίει, όχι ο εαυτός μας...

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Καλησπέρα παιδιά κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει, γίνεται να προσληφθείς σαν ειδικός φρουρός και ταυτόχρονα να είσαι φοιτητής σε αει;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά πηγα για προπόνηση το 1000 το ρεκόρ μ είναι 3.30 και ειχα ξεψυχήσει.. Σήμερα ετσι ειπα να μην το κάνω φουλ να κάνω και τους 4 γύρους με σταθερό ρυθμό να δω πόσο θ το βγάλω με 60 τα 100 το έκανα 4 Και 2 δεύτερα ακούραστα! οπότε οπιος εχει θεμα και είναι οριακά να το κάνει μια φορά την μέρα με σταθερό τέμπο μέχρι να δώσουμε θα έχετε κάνει μια Α φυσική κατάσταση λιγο έμεινε αδέρφια εγω από τωρα μέχρι να δω τα αποτελέσματα θα το κανω με σταθερό ρυθμό ! ειναι κριμα καπιος να φτάσει μέχρι τα αθλήματα και να κοπεί για 10 η 20 δεύτερα και να χάσει μια δουλειά που είναι το όνειρο του
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Lena92 ποσο το κανεις το 1000αρι;
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Sailor123 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει, γίνεται να προσληφθείς σαν ειδικός φρουρός και ταυτόχρονα να είσαι φοιτητής σε αει;
Ενοειται...
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Το 1000αρι είναι 2,5 κύκλοι και όχι 4.
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Motorhead έγραψε:Βλέπω εδώ μέσα που γράφουν πολλοί και έχουν ενστάσεις γιατί το ένα γιατί(π. χ τριτεκνια, πολυτεκνια κλπ)... Δλδ μου λέτε ότι μαζεύετε μόρια σε σχέση τι κάνουν οι άλλοι;

Δεν μαζεύετε μόρια για να είστε σίγουροι και να μπορείτε να εκπροσωπεισετε επάξια και αξιοπρεπώς τον εαυτό σας;

Δλδ φταίνε τα 200 ή 300 μόρια των πολυτέκνων και αυτοί που τα παίρνουν και σας περνάνε;

Δε φταίτε εσείς δλδ που δεν διαβάσατε για να βγάλετε ένα ρημάδι απολυτήριο της προκοπής ;

Δεν φταίτε εσείς που δεν πήρατε ένα πτυχίο αγγλικών παραπάνω;

Δεν φταίτε εσείς που ενώ κυνηγάτε προκυρηξη της αστυνομίας, της οποίας τα κριτήρια μοριοδοτησης είναι γνωστά εδώ και δέκα χρόνια, δεν νοιαστηκατε να δείτε τι παραπάνω μπορείτε να βγάλετε για να μοριοδοτηθειτε...

Π. Χ να πάτε Δεα Εδ, δημόσιο ιεκ, γ κατηγορίας δίπλωμα, μια δεύτερη ξένη γλώσσα...

Ναι να μου πεις, όλα αυτά κοστίζουν, δεν έχουμε την οικονομική δυνατοτητα...

Κάνεις δεν την έχει...

Ολοι δουλεύουμε, κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι, δεν πάμε διακοπές, κυκλοφορούμε με τα μέσα, κάνουμε αποταμίευση και επενδύσουμε τα λεφτά μας ώστε να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας στην αγορά εργασίας. Γιατί όλα αυτά που προανέφερα ειναι όλα εξτα προσόντα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια καλύτερη δουλεια με μαγαλυτερες απολαβές. (όχι βυσματικη και αρνταν και άγιος ο θεός... )

Πάντα ο άλλος φταίει, όχι ο εαυτός μας...

Μπράβο σου για το σκεπτικό σου και πολύ σωστό. Το κακό εδώ στην Ελλάδα όμως είναι ότι βλέπουμε το πώς να μειώσουμε τον διπλανό μας και όχι πως να ανεβάσουμε τον εαυτό μας. Έτσι έχουμε γαλουχηθεί και αυτή δυστυχώς είναι η παιδεία μας και δεν θα αλλάξει. Όλο το θέμα είναι τι συμφέρει τον καθένα. Τις γυναίκες γιατί το ύψος να μην είναι 1,60, γιατί να μην παίρνουν μόρια οι φαντάροι του πεζικού, γιατί να μην είναι μέχρι 32 ετών η προκήρυξη, γιατί να μην είναι ο ΔΜΣ στο 40 κλπ κλπ κλπ. Πάντα κάποιοι θα έχουν παράπονο λόγω του ότι δεν ξέρουν αν σίγουρα περνάνε.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Επειδή ανέφερες σαν παράδειγμα το μήκος , δεν νομίζω να κάτσει κάποιος υποψήφιος να την πει σε κάποιον επειδή δεν έκανε 3.60 αλλά 3.50 από την στιγμή που σε όλα τα άλλα θα είναι κύριος.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Anastasios123 έγραψε:
Sailor123 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει, γίνεται να προσληφθείς σαν ειδικός φρουρός και ταυτόχρονα να είσαι φοιτητής σε αει;
Ενοειται...

Ρωτάω γιατί αν πας να γραφτείς σε ένα πανειστημιο η ΤΕΙ θα σου ζητηθει να υπογράψεις χαρτί ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε άλλο ΑΕΙ ΤΕΙ της χωρας. Συνεπώς η ερώτηση μου είναι αν θα σου ζητηθεί να υπογράψεις τέτοιο χαρτί όταν θα πας να γραφτείς στην κομοτητη Ξάνθη (δε ξέρω που θα πάνε οι επιτυχόντες) όταν θα πάνε οι δοκιμοι ΕΦ να γραφτούν στη σχολή αστυφυλάκων για την εκπαίδευση.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες