Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Αγγελική απο ψυχολογία δεν εχω μελετήσει επιστημονικά βιβλία, πέρα απο πολύ πολύ βασικά και γενικά πραγματάκια, έτσι για τη χαρά της γνώσης.
Ωστόσο πρέπει να επισημάνω οτι (χωρίς να σε μειώνω, αντιθέτως, νομίζω το καταλαβαίνεις) για να μην είναι κάποιος κατα των γκέη, δε χρειάζεται να έχει μελετήσει και τίποτα σπουδαίο. Διότι όταν δεν έχεις μελετήσει, εκεί είναι επιπρόσθετος ο παράγοντας των μηδενικών επιχειρημάτων.
Ανοιχτό μυαλό και τα πάντα εξηγούνται απλά και όμορφα.
Φόβος κατα την άποψη μου. Δεν υπάρχει καμιά άλλη λογική
Ωστόσο πρέπει να επισημάνω οτι (χωρίς να σε μειώνω, αντιθέτως, νομίζω το καταλαβαίνεις) για να μην είναι κάποιος κατα των γκέη, δε χρειάζεται να έχει μελετήσει και τίποτα σπουδαίο. Διότι όταν δεν έχεις μελετήσει, εκεί είναι επιπρόσθετος ο παράγοντας των μηδενικών επιχειρημάτων.
Αγγελική έγραψε: Δεν ήξερα ότι η ηλικία είναι σύστοιχη της γνώσης. Και ναι ξέρω πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί πολύ απλά δεν αποτελεί διαταραχή. Αλλά δεν πειράζει, όταν αισθάνεσαι τόσο σίγουρος για αντικείμενα που δεν έχεις μελετήσει ποτέ ούτε στο ελάχιστο και απαντάς σε θέματα κοινωνικά δίχως επιχειρήματα, απλά σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ σου. Όταν μάθεις να απαντάς με εμπεριστατωμένες απόψεις και δίχως να ακυρώνεις την παγκόσμια ψυχιατρική κοινότητα κι τον APA (εάν βέβαια υπάρχει πιθανότητα να τον γνωρίζεις), τότε μπορεί και να ξανασυζητήσουμε.

Εσύ είρων, σε όλα ακραίος είσαι;GenerX έγραψε: Αγγελική απο ψυχολογία δεν εχω μελετήσει επιστημονικά βιβλία, πέρα απο πολύ πολύ βασικά και γενικά πραγματάκια, έτσι για τη χαρά της γνώσης.
Τώρα με την άνοιξη, να πας και με καμία κοπελίτσα, να ηρεμίσεις και λίγο.
Η μάλλον συνέχισε να postάρεις., είσαι πολύ διασκεδαστικός.!

Φιλικά!

-
- Αντισυνταγματάρχης
Βρε εγω διασκεδαστικός μπορεί να είμαι, εσυ δεν μας λες γιατί είσαι κατα των γκέη.
Δηλαδή ακόμα ενα επιχείρημα της προκοπής δεν έγραψες
Δηλαδή ακόμα ενα επιχείρημα της προκοπής δεν έγραψες
Δεν είμαι κατά των γκέη! Είμαι κατά των κομπλεξικών!

-
- Αντισυνταγματάρχης
Ποιών κομπλεξικών; Των γκέη η των στρέιτ; Εγω είμαι κατα και των 2 πάντως
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Εσυ GenerX Δεν μας ειπες, εισαι gay τελικα ετσι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα μπορούσα, η φύση μου όμως με κάνει να αισθάνομαι ωραία με τις γυναίκες. Ξέρω το γιατί και δεν ακολουθώ τη λογική του copy-paste στα θέλω μου. Αντιγραφή κάνω μόνο Στη διπλωματική μου, οχι στην κοσμοθεωρία και τα γούστα μου. Αν ο εγκέφαλος μου είχε υπερβολική έκκριση άλλων ορμόνων, τότε μπορεί και να ήμουν γκέη. Λίγο να ήταν χαμηλή η τεστοστερόνη, λίγο κάποιοι άλλοι παράγοντες, θα μπορούσαν να με κάνουν.
Όπως και σένα.
Πάντως γεγονός είναι το οτι άτομα που έχουν απορίες Για το Αν ο κώλος είναι μόνο για αφόδευση, πρέπει να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο και να το απορρίψουν λόγω δικής τους επιλογής.
Διότι το χέρι π. Χ. Ποιές ακριβώς λειτουργίες εκτελεί; Να πιάνει μολύβια και να γράφει μόνο; Να πιάνει τιμόνι; Πολλές μαζί.
Σύμφωνα με την λογική του πισινού και της μοναδικής λειτουργίας, της αφόδευσης, σύμφωνα με σένα, νομίζω οτι όταν είσαι με μια γυναίκα, μάλλον δε της τρίβεις το αναπαραγωγικό της όργανο. Ούτε το αγγίζεις με τη γλώσσα σου που εκρίνει σάλιο για να διαλύει την τροφή και να διευκολύνει τη μάσα. Επίσης, δε νομίζω τα όργανα του χεριού, όπως τα δάχτυλα, να τα βάζεις μέσα στο γυναικείο όργανο το οποίο είναι για κατούρημα και αναπαραγωγή.
Δε νομίζω να είσαι απο αυτούς που ευχαριστιούντε που το αναπαραγωγικό τους όργανο πάει πάνω κάτω μέσα σε μια παλάμη...
Και τέλος, δε πιστεύω να σε αποτρέπει απο τον αναπαραγωγικό σου σκοπό η συνεύρεση με γυναίκα ανω των 80 κιλών έτσι;
Οτιδήποτε απο αυτά κάνεις, σε λυπάμαι, διότι ανήκεις στην κατηγορία που θεωρείς οτι δεν είσαι. Στους ανώμαλους. Και θα προσέθετα σαν επιθετικό προσδιορισμό τη λεξούλα πραγματικούς.
Για τις απορίες σου λοιπόν.
Gay δεν είμαι αλλα και να ήμουν δε ξέρω γιατί σε αφορά.
Ο κώλος είναι και για αφόδευση και για δάχτυλα και για γλώσσες και για πέη και για χάιδεμα και για άθληση. Ο καθένας τον χρησιμοποιεί όπως θέλει.
Ο κώλος λοιπόν, δεν έχει οδηγίες χρήσης. Αν έχει, μπορείς να μας τις φέρεις να τις δούμε και μεις. Οικογενειακές πατέντες απορρίπτονται, μόνο οδηγίες χρήσης απο τον ύψιστο (που είναι και δημιουργός) δεχόμαστε.
Αφου ψάχνεις για τέτοιες όμως, ξεκίνα απο τα προφυλακτικά. Εκεί έχει. Σημαντικές κι όλας, είναι και καλοκαιράκι.
Όπως και σένα.
Πάντως γεγονός είναι το οτι άτομα που έχουν απορίες Για το Αν ο κώλος είναι μόνο για αφόδευση, πρέπει να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο και να το απορρίψουν λόγω δικής τους επιλογής.
Διότι το χέρι π. Χ. Ποιές ακριβώς λειτουργίες εκτελεί; Να πιάνει μολύβια και να γράφει μόνο; Να πιάνει τιμόνι; Πολλές μαζί.
Σύμφωνα με την λογική του πισινού και της μοναδικής λειτουργίας, της αφόδευσης, σύμφωνα με σένα, νομίζω οτι όταν είσαι με μια γυναίκα, μάλλον δε της τρίβεις το αναπαραγωγικό της όργανο. Ούτε το αγγίζεις με τη γλώσσα σου που εκρίνει σάλιο για να διαλύει την τροφή και να διευκολύνει τη μάσα. Επίσης, δε νομίζω τα όργανα του χεριού, όπως τα δάχτυλα, να τα βάζεις μέσα στο γυναικείο όργανο το οποίο είναι για κατούρημα και αναπαραγωγή.
Δε νομίζω να είσαι απο αυτούς που ευχαριστιούντε που το αναπαραγωγικό τους όργανο πάει πάνω κάτω μέσα σε μια παλάμη...
Και τέλος, δε πιστεύω να σε αποτρέπει απο τον αναπαραγωγικό σου σκοπό η συνεύρεση με γυναίκα ανω των 80 κιλών έτσι;
Οτιδήποτε απο αυτά κάνεις, σε λυπάμαι, διότι ανήκεις στην κατηγορία που θεωρείς οτι δεν είσαι. Στους ανώμαλους. Και θα προσέθετα σαν επιθετικό προσδιορισμό τη λεξούλα πραγματικούς.
Για τις απορίες σου λοιπόν.
Gay δεν είμαι αλλα και να ήμουν δε ξέρω γιατί σε αφορά.
Ο κώλος είναι και για αφόδευση και για δάχτυλα και για γλώσσες και για πέη και για χάιδεμα και για άθληση. Ο καθένας τον χρησιμοποιεί όπως θέλει.
Ο κώλος λοιπόν, δεν έχει οδηγίες χρήσης. Αν έχει, μπορείς να μας τις φέρεις να τις δούμε και μεις. Οικογενειακές πατέντες απορρίπτονται, μόνο οδηγίες χρήσης απο τον ύψιστο (που είναι και δημιουργός) δεχόμαστε.
Αφου ψάχνεις για τέτοιες όμως, ξεκίνα απο τα προφυλακτικά. Εκεί έχει. Σημαντικές κι όλας, είναι και καλοκαιράκι.
Να κάνω ένα ψυχικό; Να σου στείλω καμιά γυναίκα απο εξάρχεια, να ηρεμήσεις λίγο; 

-
- Αντισυνταγματάρχης
offtopic πάλι αλλα θα απαντήσω.
Αν τις έχεις τόσες πολλές, ε στείλε μια με λεωφορείο όμως. Πάτρα (προς Γεροκωστοπούλου) αν γίνεται γιατί δεν είμαι Εξάρχεια, μη τη σκοτώσουν και οι εγκληματίες των Εξαρχείων. Το καλοκαίρι για καμιά βδομάδα ίσως θα μπορείς να μου τη στείλεις Εξάρχεια.
Στη θέση σου, θα την κρατούσα για μένα, αφου θα την είχα ανάγκη.
Κάτι πάνω στο θέμα έχεις να πείς;
Αν τις έχεις τόσες πολλές, ε στείλε μια με λεωφορείο όμως. Πάτρα (προς Γεροκωστοπούλου) αν γίνεται γιατί δεν είμαι Εξάρχεια, μη τη σκοτώσουν και οι εγκληματίες των Εξαρχείων. Το καλοκαίρι για καμιά βδομάδα ίσως θα μπορείς να μου τη στείλεις Εξάρχεια.
Στη θέση σου, θα την κρατούσα για μένα, αφου θα την είχα ανάγκη.
Κάτι πάνω στο θέμα έχεις να πείς;
Να σου στείλω καμιά ένστολη... ; Γούστα είναι αυτά... 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Φίλε μου καλέ UFO (στο username σου αναφέρομαι, και δεν αφήνω κανένα άλλο υπονοούμενο φυσικά), καλό θα ήταν πριν εμπλακείς σε συζητήσεις άλλες φορές περιεχομένου κοινωνικού και οποιουδήποτε άλλου, όπου δε γνωρίζεις στοιχειώδη πράγματα, είτε να ενημερωθείς είτε να απέχεις, διότι ρατσιστές δεν είμαστε αλλά θα καταντήσουμε και μάλιστα για μια "αυτόνομη" ομάδα, όπως η εμπειρία σου σε βοηθάει να χαρακτηρίζεις, την οποία αποτελεί ένα άτομο, εσύ.
Και πληροφοριακά δεν είναι απαραίτητο, ότι εάν κάποιος υποστηρίζει λογικά μια ομάδα, ν ανήκει σε αυτήν και το αντίστροφο. Άντε, άσε το παλληκάρι που η εμπειρία σου και πάλι τον χαρακτήρισε ως γκέη, εγώ προσωπικά απ ότι ο γιατρός έχει γνωματεύσει από τη γέννησή μου και απ ότι έχω καταλάβει από τη χρήση τους, τα γεννητικά μου όργανα είναι θυληκά. Μα τι συμβαίνει, πώς γίνεται να είμαι γκέη και γυναίκα ταυτόχρονα; Τότε γιατί τίθεμαι υπέρ της ελευθερίας των γκέη; Αφού είμαι γυναίκα και εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι άντρας που έχει κάνει ομοφυλόφιλες επιλογές, μήπως πέφτεις κάπου έξω; Τι παραλογισμός είναι αυτός;
Κρίμα, πέφτει και το επίπεδο της συζήτησης.
Και πληροφοριακά δεν είναι απαραίτητο, ότι εάν κάποιος υποστηρίζει λογικά μια ομάδα, ν ανήκει σε αυτήν και το αντίστροφο. Άντε, άσε το παλληκάρι που η εμπειρία σου και πάλι τον χαρακτήρισε ως γκέη, εγώ προσωπικά απ ότι ο γιατρός έχει γνωματεύσει από τη γέννησή μου και απ ότι έχω καταλάβει από τη χρήση τους, τα γεννητικά μου όργανα είναι θυληκά. Μα τι συμβαίνει, πώς γίνεται να είμαι γκέη και γυναίκα ταυτόχρονα; Τότε γιατί τίθεμαι υπέρ της ελευθερίας των γκέη; Αφού είμαι γυναίκα και εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να είμαι άντρας που έχει κάνει ομοφυλόφιλες επιλογές, μήπως πέφτεις κάπου έξω; Τι παραλογισμός είναι αυτός;
Κρίμα, πέφτει και το επίπεδο της συζήτησης.
Τη θα προτιμουσατε να εχετε στην ομαδα σας σε ενα πολεμο εναν γκευ η εναν παχυσαρκο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν ο παχύσαρκος πολεμούσε καλύτερα, τον παχύσαρκο. Αν ο γκέη ήταν ικανότερος, τον γκέη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες