Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Τώρα αρχίσαμε τσακωμούς για την τριτεκνια σταματήστε ρε παιδιά την Δευτέρα τελειώνει η προκήρυξη ότι είναι να γίνει θα γίνει, έτσι κιαλλως αυτή η προκήρυξη ήταν πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες είχε αρκετές πρωτοτυπίες μέσα όπου αυτό πρέπει να σας φανεί ύποπτο τέλος πάντων τελείωσε το θέμα 5 10 Σεπτεμβρίου θα έχουν βγει οι πίνακες και θα ξέρετε
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

E'MK έγραψε:Καλημέρα παιδιά!1ον: Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ δεν πάιρνουμε τα μόρια τριτεκνίας. Μίλησα με τον Σύλλογο Τριτέκνων της πόλης μου εδώ κ 2 εβδόμάδες κ μου είπαν οτι η προξήρυξη της αστυνομίας αποτελεί μια ειδική περίπτωση που διαφέρει απο άλλους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ κ οτι αρκεί μόνο να είναι ζωντανά τα αδέρφια.
2ον: Αν όντως πιστέψουμε οτι δεν μοριοδοτούμαατε όλοι, πως είναι δυνατόν να μοριοδοτείται έστω κ ένας απο την στιγμή που η προκήρυξη και κυριώς οι αξιωματικοί δεν ζητάνε βεβαιώσεις σπουδών όταν κάνουμε την αίτηση;
3ον: Πολλές φορές θα προσπαθήσουν να σας ψαρώσουν γιατί όσο λιγότεροι πάρουν τα μόρια για τριτεκνία, τόσο περισσότερες ελπίδες θα έχουν να είναι στους επιτυχόντες. Εικόνα

Το έχω πει πολλές φορές μακάρι να έχουμε δίκιο εδώ μέσα. Με συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Κάποιοι η είστε στενόμυαλοι η τ κάνετε. Επίτηδες.. γίνετε μέλη πριν 1-2 βδομάδας δεν έχετε διαβάσει καν προηγούμενες σελίδες κ λέτε ότι πίστευετε.. ο νόμος τ ΑΣΕΠ π λέτε είναι γ διαγωνισμούς π βγάζει ο ΑΣΕΠ.. νοητέ στον ΑΣΕΠ κ δείτε αν έχει την προκ.. φυσικά κ όχι.. επίσης κ σ επικοινωνία με το αρχηγείο κ μ Διεύθυνση κ μ ΑΣΕΠ δεν ισχύει όριο ηλικίας τριτεκνιας... ο ΑΣΕΠ δεν βγάζει ΥΗΝ. Μοριοδότηση ρε αλλά το υπουργείο απλ ο ΑΣΕΠ επιβλέπει γ ΥΗΝ διαφανεία.. επίσης ο νόμος π λέτε μέσα είναι για να ορίσει υ είναι ο ΑΣΕΠ κ τ ισχύει στον ΑΣΕΠ στην σύσταση υ γενικότερα... δείτε την προκ τ 11 στο αντίστοιχο σημείο κ θα καταλάβετε υ πάντα.. η προκ τ αναγράφουν όλα αναλυτικά δεν είναι συμβόλαια τηλεφώνου για να σ παγιδέψουν.. συνέλθετε επιτέλους
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Xanthos έγραψε:Κ πάλι αν δεν τα πάρεις κ ισχύει αυτό. π λες μέσα θα είστε αλλα κ καθαρά θα πέσει η βάση!!! εμένα προσωπικά με συμφέρει να μην τα πάρετε για να έχω ελπίδες περισσότερες.. Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας δεν θα κοιτάξω τον δικό μου κόλο μόνο μπροστά σε 300 άτομα! Αυτός είμαι.. αδιαφορώ για το θέμα τις τριτεκνιας είτε με συμφέρει είτε όχι!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!! όλα θα τα δούμε στους πίνακες.. Καλημέρα κ σε εσένα φίλε μου.
Για αυτό σε χαίρομαι ρε φίλε. Μπράβο σου. Λες με 2380 να είμαστε μέσα;
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

το ξερω... εγω απλα οτι ειδα το μεταφερω και εδω, καλλον θα ειναι απο αυτα τα σαιτ που τσιμπανε τα κλικ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Παιδια καλως ή κακως, αυτοι που πηραν το 200αρι της τριτεκνιας χωρις να το περιμενουν, καβαλησαν αλλους υποψηφιους που μεχρι εκεινη την στιγμη ειχαν περισσοτερα! Φανταστειτε καποιος που ειχε 2300 και ισως να ηταν εκτος, με το 200αρι που πηρε προσπερασε αυτους που ειχαν 2450 και ξαφνικα ειναι επιτυχοντας! Υπαρχουν και αλλα παραδειγματα. γι αυτο οπως ειπα και χθες καποιοι θα κινηθουν νομικα στο ΣτΕ, το εχω ακουσει απο αρκετους!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

2380δεν έχεις με την τριτεκνια από ότι κατάλαβα.. άρα έχεις 2580.. είσαι μέσα. ακομη κ. να μη σ πιάσει λόγο το ότι η βάσεις θα πέσουν πάλι μέσα θα είσαι αν ισχύει αυτό.. Κ πάλι τριτεκνια να. μην είχες θα ήσουν σαν επιλαχών!! κατ εμέ Ναι μέσα θα είσαι!
Ο. Π. Κ. Ε
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Dea pz έγραψε:Κάποιοι η είστε στενόμυαλοι η τ κάνετε. Επίτηδες.. γίνετε μέλη πριν 1-2 βδομάδας δεν έχετε διαβάσει καν προηγούμενες σελίδες κ λέτε ότι πίστευετε.. ο νόμος τ ΑΣΕΠ π λέτε είναι γ διαγωνισμούς π βγάζει ο ΑΣΕΠ.. νοητέ στον ΑΣΕΠ κ δείτε αν έχει την προκ.. φυσικά κ όχι.. επίσης κ σ επικοινωνία με το αρχηγείο κ μ Διεύθυνση κ μ ΑΣΕΠ δεν ισχύει όριο ηλικίας τριτεκνιας... ο ΑΣΕΠ δεν βγάζει ΥΗΝ. Μοριοδότηση ρε αλλά το υπουργείο απλ ο ΑΣΕΠ επιβλέπει γ ΥΗΝ διαφανεία.. επίσης ο νόμος π λέτε μέσα είναι για να ορίσει υ είναι ο ΑΣΕΠ κ τ ισχύει στον ΑΣΕΠ στην σύσταση υ γενικότερα... δείτε την προκ τ 11 στο αντίστοιχο σημείο κ θα καταλάβετε υ πάντα.. η προκ τ αναγράφουν όλα αναλυτικά δεν είναι συμβόλαια τηλεφώνου για να σ παγιδέψουν.. συνέλθετε επιτέλους
άρα ο νόμος που προσαρμόστηκε η προκύρηξη είναι για τα μάτια του κόσμου; Μακάρι
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Εγω σαν πολυτεκνος ενα θα πω ειναι αδικο να χαθουν τα μορια των τριτεκνων εφοσον δεν αναγραφεται ξεκαθαρα το θεμα των μοριων εγω πηρα στους τριτεκνους και μ ειπαν οτι μεχρι 25 για οσους δεν σπουδαζουν και 30 αν εχεις σπουδασει και στο αρχηγειο μου ειπαν οτι τα παιρνουν κανονικα... Πληρες διαλυση!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Θέλετε δεν θέλετε να το πιστέψετε κ τα. μορια τις τριτεκνιας να μην επερναν τα παιδιά μέσα θα ήταν πάλι.. Μπορεί από 2300 να. πηγε στα 2500 με τα μόρια αλλά αν δεν ίσχυε αυτό πάλι μέσα θα ήταν με 2300 μην λέμε κουλά πράγματα εδώ.. τι τις περάσατε τις βάσεις κ τα. μορια ρε παιδιά; στραγάλια η ξηροκαρπια; αν δεν γινόταν αυτό η βάση δεν θα ήταν κοντά 2350... μην μπαίνετε στους πίνακες του 2011 κ κοιτάτε μόνο τι θέση θα είσασταν τότε.. Αλλά τι έπαιζε γενικότερα κ από μόρια κ θέσεις!!
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Φιλε slade7 εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι μπηκε ενα νομιμο "βυσμα" στη προκηρυξη αφηνοντας την τριτεκνια χωρις οριο ηλικιας ωστα να παρουν ολοι 200 μορια. Ισως ειχαν δικα τους παιδια που ηθελαν να μπουσταρουν και επειδη δεν υπαρχει. βυσμα στη μοριοδοτηση, το εκαναντα νομιμα καταργοντας τοους οριο στην τριτεκνια! Αυτη ειναι η γνωμη μου, μπορει να ειναι και λαθος!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Από μόνη σας τα λέτε ότι 2500 κ αυτό όχι γιατί υπάρχει ζήτηση για το επάγγελμα αυτό να λέμε κ όπως έχουν τα πράγματα.. άλλος για βολεψη ελάχιστοι αυτοί που το θέλουν πραγματικά. κ υποθετικά λέτε πως 2500 βάση λόγο από τα. μορια αυτά.. άρα χωρίς αυτά; άντε όχι 2300 2350... να το κάνω 2400; κ πάλι κάποιος με 2300 δεν έμενε έξω!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

kokas έγραψε:
Dea pz έγραψε:Κάποιοι η είστε στενόμυαλοι η τ κάνετε. Επίτηδες.. γίνετε μέλη πριν 1-2 βδομάδας δεν έχετε διαβάσει καν προηγούμενες σελίδες κ λέτε ότι πίστευετε.. ο νόμος τ ΑΣΕΠ π λέτε είναι γ διαγωνισμούς π βγάζει ο ΑΣΕΠ.. νοητέ στον ΑΣΕΠ κ δείτε αν έχει την προκ.. φυσικά κ όχι.. επίσης κ σ επικοινωνία με το αρχηγείο κ μ Διεύθυνση κ μ ΑΣΕΠ δεν ισχύει όριο ηλικίας τριτεκνιας... ο ΑΣΕΠ δεν βγάζει ΥΗΝ. Μοριοδότηση ρε αλλά το υπουργείο απλ ο ΑΣΕΠ επιβλέπει γ ΥΗΝ διαφανεία.. επίσης ο νόμος π λέτε μέσα είναι για να ορίσει υ είναι ο ΑΣΕΠ κ τ ισχύει στον ΑΣΕΠ στην σύσταση υ γενικότερα... δείτε την προκ τ 11 στο αντίστοιχο σημείο κ θα καταλάβετε υ πάντα.. η προκ τ αναγράφουν όλα αναλυτικά δεν είναι συμβόλαια τηλεφώνου για να σ παγιδέψουν.. συνέλθετε επιτέλους
άρα ο νόμος που προσαρμόστηκε η προκύρηξη είναι για τα μάτια του κόσμου; Μακάρι
Τον νομο τον διάβασες ; Αναγράφει κ γενικά την σύσταση τ ΑΣΕΠ κ τι ισχύει στον ΑΣΕΠ.. επίσης γνωρίζεις πως τ σώματα ασφαλείας δεν εντάσσονται στον ΑΣΕΠ παρά μόνο τ πολιτικό προσωπικό αυτόν ; Οι προκ πάντα μα πάντα αναγράφουν ξεκάθαρα τ πάντα κ αν ίσχυε ότι λέει ο ΑΣΕΠ πχ στο σήμειο τις τριτεκνιας θα είχε δίπλα τον σχετικό νομο.. χωρίς τριτεκνια έχω 2620 στην Α δλδ είμαι σχετικά κλ.. απλά να μην λέμε ανακριβείες γ κάποια άτομα π υ περνούν κ σίγουρα θα τ χρειαστούν..
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Το 11 ποσα μορια ειχαν περιπου οι επιλαχοντες;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Νικ1992 έγραψε: Εγω σαν πολυτεκνος ενα θα πω ειναι αδικο να χαθουν τα μορια των τριτεκνων εφοσον δεν αναγραφεται ξεκαθαρα το θεμα των μοριων εγω πηρα στους τριτεκνους και μ ειπαν οτι μεχρι 25 για οσους δεν σπουδαζουν και 30 αν εχεις σπουδασει και στο αρχηγειο μου ειπαν οτι τα παιρνουν κανονικα... Πληρες διαλυση!!!
Ρε παλικάρι μ Αυτό ισχύει γ προκ το ΑΣΕΠ.. η συγκροτημένη δεν είναι τ ΑΣΕΠ !!! Τ κριτήρια τ ορίζει τ υπουργείο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες