Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το γράφει Ναι το είχα στείλει κ τις προάλλες να έχουν το νουτους τα παιδιά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.. όλο τρύπες αυτή η προκήρυξη... γρήγορα γρήγορα.. Κ τα. παιδια δεν φταίνε να ελπίζουν σε αυτά τα μόρια.. ας το έγραφαν να ξέρουν..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Μόλις τελειώσουν οι αιτήσεις τη Δευτέρα, θα έχουμε έχουμε κάτι νεότερο μέσα στην εβδομάδα ή 20 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε; Γνωρίζει κανεις;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Spartake γιατι εμας δε χαλασαν λεφτα οι γονεις μας για να μας μεγαλωσουν; Τι ειναι αυτα που λετε; Εγω οπως και πολλοι αλλοι για να καλυψουμε τα 200-300 που παιρνουν τριτεκνοι-πολυτεκνοι χαλασαμε λεφτα για Αγγλικα... για υπολογισε ποσα λεφτα πληρωσαν οι γονεις για τις ταξεις των αγγλικων μεχρι να δωσεις για Lower που δινει μονο 100 μορια! Αλλοι δωσανε λεφτα για γ κατηγοριας και πολλα αλλα!

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Kokas Σάββατο πρωι όχι τον προϊστάμενο δεν μπορείς να βρεις. Ούτε τον καφετζη του Ασεπ δεν μπορείς να βρεις. Αφήστε τα τρολ εσύ και ο Spartakos και πηγαίνετε να κάνετε καμία βουτιά τελευταίο ΣΚ καλοκαιριού.
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Spartakos14 έγραψε: ω ρρ φιλε πακετο εισαι 26 και μερες γιατι εγω ειμαι 25 και ενα μηνα και το δικαιουμαι εσυ εχεις παεις 26 και;
για την ακρίβεια είναι 26 μισό. Ο κάθε ένας πιστεύει ότι θέλει. Δεν μπορώ να πιστέψω κάποιον από εδώ μέσα όταν εγω ο ίδιος μίλησα με τους αρμόδιους και μου είπαν ότι δεν τα παίρνω. Ότι θέλει ας λέει ο κάθε ένας. Μακάρι να έχουν δίκιο εδώ μέσα στο φόρουμ και άδικο οι αρμόδιοι. Δύσκολο βέβαια αυτό.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ρε κόκα για άλλη μια φορά στο ξαναλέω θα το ελεγε αναλυτικά οπος το 11 πηρα στο αρχηγείο τηλ ήταν κάθετοι απλα να είναι ζώντα το ίδιο στο ατ το ίδιο 3 φίλοι μ που έκαναν τα χαρτιά ος τριτεκνοι αν ήταν σαν τον ασεπ θα έλεγε δοικιολοηιτικο σε όσους τριτεκνους είναι μέχρι 30 Και σπουδάζουν σε ΑΕΙ που είναι αυτά ; Στην προκυρηξη ολα πρεπει να εξηγούνται Όχι να σ παρακάμπτουν σε αλλα άρθρα
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Spartake γιατι εμας δε χαλασαν λεφτα οι γονεις μας για να μας μεγαλωσουν; Τι ειναι αυτα που λετε; Εγω οπως και πολλοι αλλοι για να καλυψουμε τα 200-300 που παιρνουν τριτεκνοι-πολυτεκνοι χαλασαμε λεφτα για Αγγλικα... για υπολογισε ποσα λεφτα πληρωσαν οι γονεις για τις ταξεις των αγγλικων μεχρι να δωσεις για Lower που δινει μονο 100 μορια! Αλλοι δωσανε λεφτα για γ κατηγοριας και πολλα αλλα!

ναι σκεψου οτι οι γονεις τριτεκνων δαπανησαν ποιο πολλα οπως και οι γονεις πολυτεκνων δεν ειναι το ιδιο με το να μργαλωνεις ενα παιδι οκ;
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Να ρωτήσω κάτι και αυτοί που τα έκαναν και είμαι κάτω τον 25 και σπουδάζουν πως θα ξέρουν πως τα παίρνουν τα μόρια από το μν ΑΣΕΠ δεν θα το διευκρίνιζε; η τα χάνουν και αυτοί;
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Tilemos έγραψε:Kokas Σάββατο πρωι όχι τον προϊστάμενο δεν μπορείς να βρεις. Ούτε τον καφετζη του Ασεπ δεν μπορείς να βρεις. Αφήστε τα τρολ εσύ και ο Spartakos και πηγαίνετε να κάνετε καμία βουτιά τελευταίο ΣΚ καλοκαιριού.
χαχαχαχαχ καλό κάνε και εσύ μια φίλε μου και έλα τα πούμε ξανά στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Φιλικά πάντα.
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Θανος2468 έγραψε:Ρε κόκα για άλλη μια φορά στο ξαναλέω θα το ελεγε αναλυτικά οπος το 11 πηρα στο αρχηγείο τηλ ήταν κάθετοι απλα να είναι ζώντα το ίδιο στο ατ το ίδιο 3 φίλοι μ που έκαναν τα χαρτιά ος τριτεκνοι αν ήταν σαν τον ασεπ θα έλεγε δοικιολοηιτικο σε όσους τριτεκνους είναι μέχρι 30 Και σπουδάζουν σε ΑΕΙ που είναι αυτά ; Στην προκυρηξη ολα πρεπει να εξηγούνται Όχι να σ παρακάμπτουν σε αλλα άρθρα
σου λεμε οτι πισω στην προκηρυξη υπαρχει σχετικος νομος το καταλαβαινεις 2190/1994 αρθρο 64
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Θανος2468 έγραψε:Ρε κόκα για άλλη μια φορά στο ξαναλέω θα το ελεγε αναλυτικά οπος το 11 πηρα στο αρχηγείο τηλ ήταν κάθετοι απλα να είναι ζώντα το ίδιο στο ατ το ίδιο 3 φίλοι μ που έκαναν τα χαρτιά ος τριτεκνοι αν ήταν σαν τον ασεπ θα έλεγε δοικιολοηιτικο σε όσους τριτεκνους είναι μέχρι 30 Και σπουδάζουν σε ΑΕΙ που είναι αυτά ; Στην προκυρηξη ολα πρεπει να εξηγούνται Όχι να σ παρακάμπτουν σε αλλα άρθρα
Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ φίλε μου. Με συμφέρει αλλά δεν το βλέπω. Όπως και να έχει θα δείξει στον τελικό πίνακα του ΑΣΕΠ
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Το πιο δίκαιο θα ήταν να μην την παίρνουν όλοι την τριτεκνια γτ χάνουμε και κάποιοι άλλοι τις ελπίδες μας που δεν μπορούμε να πάρουμε αυτά τα μορια και δεν είναι λίγα, κι εγώ έχω 2310 όπως και άλλοι πολλοί θα είναι στα δικά μου μορια παίρνουν και τα 200 επιπλέον και μπαίνουν λίγο άδικο πιστεύω.. Πάντως μην τρώγεστε παίδες όπως ήταν έκπληξη φέτος οι αιτήσεις μπορεί να είναι έκπληξη και τα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Ρε παιδια σε κατι σαιτ που διαβαζα ελεγαν οτι θα προσλαβει και εξτρα επιλαχοντες, απιθανο φαινεται αλλα μηπως υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο?
E'MK
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Καλημέρα παιδιά!1ον: Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ δεν πάιρνουμε τα μόρια τριτεκνίας. Μίλησα με τον Σύλλογο Τριτέκνων της πόλης μου εδώ κ 2 εβδόμάδες κ μου είπαν οτι η προξήρυξη της αστυνομίας αποτελεί μια ειδική περίπτωση που διαφέρει απο άλλους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ κ οτι αρκεί μόνο να είναι ζωντανά τα αδέρφια.
2ον: Αν όντως πιστέψουμε οτι δεν μοριοδοτούμαατε όλοι, πως είναι δυνατόν να μοριοδοτείται έστω κ ένας απο την στιγμή που η προκήρυξη και κυρίως οι αξιωματικοί δεν ζητάνε βεβαιώσεις σπουδών όταν κάνουμε την αίτηση;
3ον: Πολλές φορές θα προσπαθήσουν να σας ψαρώσουν γιατί όσο λιγότεροι πάρουν τα μόρια για τριτεκνία, τόσο περισσότερες ελπίδες θα έχουν να είναι στους επιτυχόντες.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Νικ δεν νομίζω να παίζει αυτό το σενάριο φίλε.. εδώ ακόμη δεν βγήκαν τα αποτελέσματα καλά καλά..
Ο. Π. Κ. Ε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες