Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vicky97
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vicky97 »

Καλημέρα γνωρίζει κανείς εαν είσαι τέκνο τριτεκνης οικογένειας αλλά έγγαμη τι γίνεται; Πιάνεται η τριτεκνια; Στο τμήμα μου κράτησαν δύο οικογενειακές καταστάσεις γιατί ούτε αυτοί ήξεραν.
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Vicky97 έγραψε:Καλημέρα γνωρίζει κανείς εαν είσαι τέκνο τριτεκνης οικογένειας αλλά έγγαμη τι γίνεται; Πιάνεται η τριτεκνια; Στο τμήμα μου κράτησαν δύο οικογενειακές καταστάσεις γιατί ούτε αυτοί ήξεραν.
Γνώμη μου μην ρωτάς εδώ μέσα. Ο κάθε ένας έχει την δική του γνώμη. Πάρε τηλέφωνο τους αρμόδιους και θα σου λύσουν την απορία σου.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Κόκας λαθος σε ενημέρωσαν ολα τα τμήματα είναι ενημερωμένα οτι μετραει ανεξάρτητος ηλικίας και στο αρχηγείο που πήρα τηλ το ίδιο μου απάντησαν
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Αν και έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές μέχρι τώρα, εγώ προσωπικά απλά περιμένω να βγουν τα αποτελέσμα χωρίς να βασίζομαι και πολύ στα μόρια της τριτεκνίας.
Ανεξάρτητα με το τι αναφέρει η προκύρηξη και ο καθένας που έχει ρωτήσει κάποιον, δεν πιστεύω και ούτε βασίζομαι στα λεγόμενα κανενός μέχρι να το δω με τα μάτια μου στα αποτελέσματα, γιατί καταβάθος βλέπω πως κανείς δεν είναι σίγουρος.
Επίσης όλες οι υποθέσεις μέχρι τώρα περί μορίων και βάσης εισαγωγής γίνονται με βάση τα 200 μόρια της τριτεκνίας.
Όπως και να χει. Απλά περιμένουμε.
Think less..Live more...
Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Λοιπον παιδες τριτεκνοι θεωρουνται οσοι ειναι 25 ετων και κατω ημερολογιακα δηλαδη εως 31/12 και ανεξαιρετως ηλικιας και οικογενειακης κατασταστης των αλλων τεκνων.(αν εισαι 26 δεν την δικαιουσαι αν εισαι 25 και κατω και τα αδερφια σου εγγαμα η αγαμα η με παιδια τα μορια τα παιρνεις μια χαρα!)
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

3η ΜΑΛ έγραψε:Αν και έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές μέχρι τώρα, εγώ προσωπικά απλά περιμένω να βγουν τα αποτελέσμα χωρίς να βασίζομαι και πολύ στα μόρια της τριτεκνίας.
Ανεξάρτητα με το τι αναφέρει η προκύρηξη και ο καθένας που έχει ρωτήσει κάποιον, δεν πιστεύω και ούτε βασίζομαι στα λεγόμενα κανενός μέχρι να το δω με τα μάτια μου στα αποτελέσματα, γιατί καταβάθος βλέπω πως κανείς δεν είναι σίγουρος.
Επίσης όλες οι υποθέσεις μέχρι τώρα περί μορίων και βάσης εισαγωγής γίνονται με βάση τα 200 μόρια της τριτεκνίας.
Όπως και να χει. Απλά περιμένουμε.
και εγώ το έχω δηλώσει και θα δούμε στην τελική τι θα γίνει. Κυριακή κοντή γιορτή. Καλημερα
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Kokas δεν είμαι τριτεκνος οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Αλλά που βρήκες τον προϊστάμενο κιόλας ρε μπαγάσα Σαββατο πρωί εσύ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτό που λέει ο κοκας είναι το στο άρθρο που είχε δώσει μαζί για την τριτεκνια ο μαθιου κ ότα το πατάς σου βγάζει εκεί... τωρα τιθα γίνει ένας θεος ξέρει.. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι από παντού έχουν πλήρης άγνοια στον έναν λένε έτσι στον άλλον αλλιώς.. Θα δείξει η συνέχεια δεν έμεινε πολύ.. Όπωςκ. να έχει κ αυτοί π. ευλογηθηκαν από τα μόρια αυτά οι περισσότεροι ούτος ή άλλος τα έχουν η όχι μέσα θα είναι.. ελάχιστοι θα μείνουν έξω... Γιατί αν δεν τα πάρουν η βάση θα πέσει κ απλά θα αυτοί που είχαν 2100 κ πήραν κ πήγαν 2300 θα ξαναπάμε πίσω κ θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μπουν από αυτές πουείχαν τώρα.. εδώ είμαστε κ θα δείξει η συνέχεια!!
Ο. Π. Κ. Ε
Δεα δεα

Δημοσίευση από Δεα δεα »

Το 11 δεν τα έπαιρναν οι τριτεκνοι πάντως γιατί να ισχύει τώρα εφόσον η προκήρυξη είναι ίδια με του 11; Άρα κάπου μπερδευεστε μερικοί
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Παντός η παραπληροφόρηση η ίδια γενικά.. Ο κοκας το παιδι λέει ότι μίλησε με την Ομοσπονδία κ του είπαν ότι δεν τα περνούν. αλλος ποιο παλιά λέει ότι είχε πάρει κ είπαν ότι τα περνούν.. τι να πεις κ ποιο να πιστέψεις.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μην τρελενεστε απλά.. Θα τα δούμε στους πίνακες κ πουθενά αλλού
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καλημερα... κανονικα ετσι πρεπει να ειναι οπως το 2011, να μη παιρνουν ολοι τα μορια τριτεκνιας αλλα να εχει οριο ηλικιας. Αυτο ειναι το δικαιο. Ξερω τριτεκνο που εκανε τα χαρτια του, ειναι 28 χρονων και τα αδερφια του ειναι 38 και 40 ετων. Γιατι να παρει μορια τριτεκνιας αυτος;

Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Δεν κααταλαβα κκαι γιατι να μην τα παρει αν τα δικαιουται επειδη ειναι 28 και εχει μεγαλυτερα αδερφια παλιοκομπλεξικε κομμενε!
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από kokas »

Tilemos έγραψε:Kokas δεν είμαι τριτεκνος οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Αλλά που βρήκες τον προϊστάμενο κιόλας ρε μπαγάσα Σαββατο πρωί εσύ;
μπορεί να άργησα μπορεί να πήρα 28 τηλέφωνα συνολικά αλλα τα καταφερα και τους βρήκα. από αρχηγείο μόνο δεν μπόρεσα να βρω. Βασικά δεν μου έδιναν με τίποτα το τηλέφωνο από τον ( κ. Τάδε) που ήθελα να μιλήσω. Καλημέρα φίλε μου
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Παντός από ότι έχω καταλάβει αυτοί εδώ μέσα που τα πήρατε είτε τα έχετε είτε όχι περνάτε κακα τα ψεματα κ χωρίς αυτά!!! Κ μην μου πιάσει κάνεις έξυπνος αυτό που είπε ο γουολβερ για βάσεις ότι 2750 στην 400 θέση.. όλα οκ κ πάλι αν ισχύει αυτό θα κατέβει η βάσει απλά τα πράγματα.. Ο γουολβερ το παιδι ούτος ή άλλος τα περνει γιατί είναι κ στο όριο των 25!!! Απλά εκεί που θα κολουσε η βάση στο 2600 με 2500 θα πάει ποιο χαμηλά αν αλλάξει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εμένα μ είπαν ότι τα δίνουν ας κάνουν ότι θέλουν εγώ είμαι 26 η αδερφή μ.27 και ο αδερφός μ 20 ! στο αρχηγείο θα μ. ελεγαν οτι δεν πιάνετε η μεσα στην προκυρηξη θα το έλεγαν αναλυτικά οπος το 11 ! ασπουμε φιλος μ έχει ιδιοτικο ιεκ με πιστοποιήσει και αν έχεις τον Θεό σου του λένε δεν τ δέχονται εχει δώσει 6 χιλ ευρο και δεν μετριέται καλη επιτυχία σε ολους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες