Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά καλησπέρα η βάση αν δείτε από προηγούμενες προκ της ελλας έβγαινε μέχρι 2300 το πολύ οπότε όσοι είστε πάνω από 2300 έχετε ελπίδες.. Τώρα από εκεί και κάτω θα παιχτεί κανένας επιλαχών... Καλή επιτυχία όσοι έχετε πάνω από 2400 παίζετε δυνατά μπάλα και τα μόρια δεν είναι στραγαλια... Ξεκινήστε λιγάκι να ετοιμαζεστε όσοι δεν με το Χίλιαρι και λιγοοοο το μήκος... Καλή επιτυχία και θα δείτε εκεί θα πάει η βάση!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
KatadromeasAR! έγραψε:Ορίστε τα λέω κι εγώ όπως μου τα είπε ο αξιωματικός κάποιοι έρχονται για χαβαλέ όπως ο άλλος ήρθε με Β1 απολυτήριο και δίπλωμα αυτοκινήτουXanthos έγραψε: Ατ μόλις τώρα από Λάρισα πήγα να αφήσω το πρωτότυπο του διπλώματος.60 άτομα 25 γυναίκες οι άλλοι άντρες. Κάποιοι από δμς εκτός άλλοι τατουαζ σε λαιμούς κ. Μανικια. Καλά κάποιες γυναίκες κ άντρες δεν το συζητώ έκαναν τα χαρτιά τους για χαβαλέ απλά νόμιζαν πως ήταν δεν ξέρω κ εγώ που!
κατσε μην τους δεις να μπαινουν
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Xanthos έγραψε:Κωστάκη κύριος στην Β πάνε άτομα με στάνταρ υψηλά μόρια πολύ. Κύριος δεα εδ με πτυχία καλά κ όλα τα διπλώματα! Τώρα θα δείξει παντός γενικά στην Β παίζουν ψηλά καλή σου επιτυχία αγορίνα!
πολυ δεν θα ξερουν σε τι κατηγορια εχουν κανει αιτηση, και μπορει να μην τους εχουν ενημερωσει οι υπευθυνοι, και οι περισσοτεροι θα την φοβουνται την β΄κατηγορια και εκαναν στην α
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Εγώ πάντως κάνω ακόμη και τέτοιες ώρες όνειρα...
Να γνωριζόμαστε όλοι μέσα στην σχολή και να γελάμε με τα άγχη που έχουμε εδώ μέσα...
Οι δόκιμοι το ζήσαμε λίγο πάνω κάτω αυτό και μας λείπει...
Θα έδινα τα πάντα για να το ξανά ζήσω...
Να γνωριζόμαστε όλοι μέσα στην σχολή και να γελάμε με τα άγχη που έχουμε εδώ μέσα...
Οι δόκιμοι το ζήσαμε λίγο πάνω κάτω αυτό και μας λείπει...
Θα έδινα τα πάντα για να το ξανά ζήσω...
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Anastasios123 έγραψε:Πολλοι θα κοπουν Αθληματα και αλλοι Υγειονομικα... Ασε που οι επαρχιωτες δυσκολευονται να κατεβουν Αθηνα. Δυσκολα Αθηνα, γιατι λιγα τα λεφτα, προοπτικη 15 χρονια χωρις μεταθεση στον τοπο συμφεροντων τους, χωρις προοπτικη εξελισης βαθμολογικα, μια ζωη στο δρομο και το κυριοτερο, ακριβα ενοικια οπως εχουν εξελιχθει... Εξαλου ποιοτητα ζωης δεν υπαρχει στην Αθηνα... Μονο αυτοι που εχουν παθος με το Σωμα θα μπορεσουν να επιβιωσουν... Λόγω ψυχικών αποθεμάτων η από μεγάλη ανάγκη για εξασφάλιση... Εξάλλου τώρα 35 χρόνια Υπηρεσίας είναι Πολλά...Xanthos έγραψε:Αναστασιε 2150 δεν είναι πολύ λίγα όταν 500 θέση έχει 2750; Ξέρεις κάτι; Δώσε τα φώτα σου!
δεν γινεται καποιος να δωσει εισαγωγικες για αστυφυλακων η αξιωματικων;
υπαρχει και τραγουδι σε αυτην την περιπτωση-αθηνα σε βαρεθηκα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Αύτο είπα και εγώ πιο πάνω και δεν απάντησε κανείς.. Σίγουρα οι αιτήσεις στην Β είναι πολυ πιο λίγες αλλά εκτός από έναν φίλο μου που έκανε σήμερα τα χαρτιά του στην Β με 2500 δεν έχω ακούσει κανένα άλλο.. και ήτανε πρώτος στο Α. Τ Σητείας
Στην Β κατηγορία ίσως φέτος να γίνει η έκπληξη... Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Διότι το 80% των υποψηφίων δήλωσαν Α κατηγορία με πρόβλεψη βάσης 2600 -2650. Και σφαγή στους επιλαχόντες με άπειρες ισοβαθμίες... Στην Β κατηγορία θα υπάρχουν 15 αιτήσεις με 3200 2950 150 αιτήσεις γύρω στο 2800 άλλες 100 2600 και βάση 2500 με επιλαχόντες 2400...8 χρόνια πέρασαν πτυχία ΤΕΕ δεν υπάρχουν λόγω ηλικίας... μόνο πτυχία επαλ.. Και αυτός που έχει 19 ειδικότητα και 17 απολυτήριο θα πάει Α κατηγορία... φέτος δεν υπάρχουν ΤΕΕ λόγω ηλικίας (1991) εγώ προβλέπω βάση 2450 2500... Δεν υπάρχουν 380 άτομα με 2700 και 3000 όπως λένε πολλοί έξυπνοι... παρακολουθώ προκηρύξεις από το 2008 Και έπειτα και βλέπω καθαρά τι γίνεται.. ίσως πέσω και έξω ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά η λογική λέει αυτό.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Ασ ελπισουμε κ εμεις στη Β !!! Αν και δυσκολο , αλλα η ελπιδα οπως λενε πεθαινει τελευταια !!!
Το καλο της ημερας ηταν οι λιγες ετήσεις μεχρι τωρα !!! Καλη επιτυχια στο καθενα ξεχωριστα !!!
Το καλο της ημερας ηταν οι λιγες ετήσεις μεχρι τωρα !!! Καλη επιτυχια στο καθενα ξεχωριστα !!!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Με 2930 πες μου τι ακριβώς φοβήθηκες στην Β ; Επειδη είναι 300 θέσεις ;2930 θα ήσουνα στους 50 πρώτους στην Β κατηγορία.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Πήγαινε και κάνε ξανά 2η αίτηση στην Β και η 1η κατηγορία θα ακυρωθεί.Γρηγόρης έγραψε:Εγώ παιδιά 2550 Α και 2930 Β και τα έκανα Α.. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, η ιστορία θα δείξει.. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι πως γίνεται χαμός με τις γυναίκες.. Εγώ πήγα δύο μέρες για την αίτηση, και τις δύο στα δέκα άτομα τα 8 ήταν κορίτσια..
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Επειδη ειχα αποχη απο το φορουμ καιρο τωρα, εκατσα και διαβασα λιγες σελιδες και ειδα οτι υπαρχει κλιμα συνεργασιας και αλληλοβοηθειας(βλ.Xanthos). Απο εκει και περα εγω ημουν αυτος που ανεφερα οτι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ πηγη της πολης μου μου ειπε για 70-80 χιλιαδες και ειχα αναφερει και τοτε οτι μεχρι και μενα μου φαινεται εντελως απιστευτο. Το θεμα ειναι οτι τωρα μου φαινεται επισης απιστευτο, οτι οι αιτησεις κοντευουν να ειναι λιγοτερες και απο την τελευταια προκυρηξη. Αυτο σημαινει οτι ειναι λιγα τα ατομα που το θελουν αυτο οποτε αυτοματα θα παιξει και πολυ περιεργα η βαση. Δυσκολα πλεον μπορεις καποιος να πει γνωμη για βαση. Μπορει ο κοσμος που τα εχει κανει εως τωρα, δηλαδη απο τιε 10χιλιαδες ζητημα να ειναι 500 ατομα με πα ρα πολλα μορια. Ενα ειναι σιγουρο και το πιστευω αυτο 2300 δεν μπορει να ειναι η βαση ξανα, απο της στιγμη της 200ρας των 3τεκνων αλλαζουν πολλα. Γνωμη μου πλεον, κανεις δεν μπορει να δωσει καποια σχετικη βασηεμοριων, εκτος απο τα ατομα που γνωριζουν κοσμο στα κεντρικα. Υπομονη και προσευχες παιδια, η δευτερα ειναι κοντα το αγχος θα τελειωσει συντομα.
Αφηνω αυτο εδω:
https://youtu.be/coX5W1SGbNg
Αφηνω αυτο εδω:
https://youtu.be/coX5W1SGbNg
Εμείς με 2440 α κατηγορία. Έχουμε ελπίδες; καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.
Κάλημερα από έμενα γράφω πρώτη φορά αρχικά εκανα τα χαρτιά μ χθες 2780 μόρια κ μ είπαν ότι τα άτομα στην Αγίας λαυρας είναι κοντα στα 90. Έχω κανα δυο γνωστούς μέσα στο αρχηγείο κ μ είπαν ότι γίνεται χαμός κ φτάνουν οι αιτήσεις τις 50.000 εγω δεν το πολυπιστεύω δεν ξέρω κιόλας. Τρ για τις βάσεις μην τρελένεστε κανένας δεν ξερει κ ολα όσα γράφονται είναι πολυ αόριστα χωρίς βάση λόγω πάντως τρίτεκνιας κ συμμετοχής θα ανεβει από την προηγούμενη βάση Τρ αριθμούς δεν ξέρω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Κοιτα να δεις τα μορια των τριτεκνων τα παίρνουν οσοι ειναι μέχρι 25 ετων δεν τα παίρνουν ολοι που εχουν 2 αδερφια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες