Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Xanthe, σβήσε κανένα εισερχόμενο μήνυμα σου !
Μακαρι xanthe γιατι εχω σπιτι χωρις ενοικιο η κοπελα σταθερο μυσθο στην Αθηνα θα ηταν οτι καλυτερο να εμπαινα και εγω
-
- Συνταγματάρχης
Νικ1992 έγραψε:Μακαρι xanthe γιατι εχω σπιτι χωρις ενοικιο η κοπελα σταθερο μυσθο στην Αθηνα θα ηταν οτι καλυτερο να εμπαινα και εγω
Είσαι μέσα φίλε... Μη το συζητάς καν.
Στο εύχομαι ολόψυχα φίλε από καρδιάς μπεσα σου μιλάω να σου πάνε όλα δεξιά κ όπως αγαπάς!
Ο. Π. Κ. Ε
Τα έριξα κι εγώ τα 2500 μου, ελπίζω να φτάσουν...
Στο τμήμα πάντως, αν και μικρή συμμετοχή, ήταν όλοι ένας κι ένας ρε παιδιά. Μια κοπελίτσα με το ζόρι 1.60, κάτι τύποι με μανίκια τατουαζ, άλλος είχε έρθει με ημερομηνία γέννησης το '89, άλλος χωρίς χαρτιά... Παίζει να ήμουν ο μόνος που είχα τα χαρτιά που χρειάζονταν και όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους ανθρώπους.
Ο κακόμοιρος ο αξιωματικός που ασχολούνταν, πραγματικά zen master, εγώ θα τους είχα αρχίσει στα καντήλια !
Στο τμήμα πάντως, αν και μικρή συμμετοχή, ήταν όλοι ένας κι ένας ρε παιδιά. Μια κοπελίτσα με το ζόρι 1.60, κάτι τύποι με μανίκια τατουαζ, άλλος είχε έρθει με ημερομηνία γέννησης το '89, άλλος χωρίς χαρτιά... Παίζει να ήμουν ο μόνος που είχα τα χαρτιά που χρειάζονταν και όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους ανθρώπους.
Ο κακόμοιρος ο αξιωματικός που ασχολούνταν, πραγματικά zen master, εγώ θα τους είχα αρχίσει στα καντήλια !
Κυριάκο Αν μ έστειλες μήνυμα δεν κ έρχεται κ όποιος άλλος.. Δεν είναι θέμα να σβήσω κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου φρακαρε το σύστημα λόγο τον πολλών μηνυμάτων !!! Θα διορθωθεί άμεσα!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Συνταγματάρχης
Ε ναι, θα ξεφρακάρει αν σβήσεις κανένα εισερχόμενο μήνυμα σου. Χαχα
-
- Συνταγματάρχης
Οκ, έχεις πμ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Στη Β' ή θα είναι ελάχιστες οι συμμετοχές ή απλά όλοι έχουν 2800+ και δεν ασχολούνται να γράψουν εδώ.
Καλά όλα αυτά που γράφετε.. αλλά για την σχολή αν μπορείτε να πείτε κάτι.. είδα για μαθήματα και ώρες που αναφερθήκατε.. αυτό σημαίνει ότι νοικιάζουμε εκτός σχολής έτσι; Δεν έχω καθόλου εικόνα..
Καλά όλα αυτά που γράφετε.. αλλά για την σχολή αν μπορείτε να πείτε κάτι.. είδα για μαθήματα και ώρες που αναφερθήκατε.. αυτό σημαίνει ότι νοικιάζουμε εκτός σχολής έτσι; Δεν έχω καθόλου εικόνα..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Με 2510 λετε να με μεσα;
Μαυροσκούφης έγραψε:Στη Β' ή θα είναι ελάχιστες οι συμμετοχές ή απλά όλοι έχουν 2800+ και δεν ασχολούνται να γράψουν εδώ.
Καλά όλα αυτά που γράφετε. Αλλά για την σχολή αν μπορείτε να πείτε κάτι. Είδα για μαθήματα και ώρες που αναφερθήκατε. Αυτό σημαίνει ότι νοικιάζουμε εκτός σχολής έτσι; Δεν έχω καθόλου εικόνα.
Οχι φίλε είναι σαν στρατόπεδο και κοιμάσαι εκεί μέσα στους κοιτώνες που έχουν.
Kirios έγραψε:Με 2510 λετε να με μεσα;
Αν τα νούμερα των αιτήσεων ισχύουν (γύρω στις 10.000 δηλαδή), τότε είσαι σίγουρα μέσα.
Όχι δεν νοικιάζεις μένεις μέσα στη σχολή όπως στον στρατό.. μόνο Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Κυριακή βράδυ η Δευτέρα πρωί λογικά έχεις σαν άδεια πχ σκ είσαι έξω κ γυρνάς τότε!! Αν δεν έχεις υπηρεσία.. Μετά στην πρακτική στην Αθήνα κ πάλι εκεί σου δίνουν καταλύματα που έχει η αστυνομία κ μένεις όσο κάνεις την πρακτική σου!! μετ Από εκεί κ πέρα θα πρεπει να βρεις ένα σπίτι να νοικιάσεις
Ο. Π. Κ. Ε
Α ρε ξανθο μαγκα μακαρι να εισαι μεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες