Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Υπομονή αλάνια μου ! Θερμή παράκληση όχι απαισιόδοξα λόγια. Πήγε και μένα να με πάρει από κάτω το άγχος. Φτάνει νομίζω
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ρε παλικαρια στη β' τι γινεται; Εμεις και οι αραχνες ειμαστε η θα φαμε καμια φολα; Δεν εχουμε καμια ενημερωση?
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από SWAT. »

Εμενα μου παρουσιαστικε και προβλημα, τις τελευταιες μερες με ειχαν μεταταξει στο πεζικο 15 μερες πριν απολυθω απο το τους πεζοναυτες, και ειχα και αδεια και απλα πηγα να παρω το απολυτηριο μου απο εκει, εν το μεταξυ το απολυτηριο λεει οτι απολυθηκα πεζοναυτης με ειδικοτητα νοσοκομος, ακομα και το χαρτι του εφεδρου λεει πεζοναυτης αλλα στο πιστοποιητικο λεει οτι ημουν ειδικες δυναμεις αλλα μετα οτι μεταταχθηκα το πεζικο, Τι φαση πιστευεται τωρα; θα τα παρω τα μορια η τα χανω;
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

SWAT. έγραψε:Εμενα μου παρουσιαστικε και προβλημα, τις τελευταιες μερες με ειχαν μεταταξει στο πεζικο 15 μερες πριν απολυθω απο το τους πεζοναυτες, και ειχα και αδεια και απλα πηγα να παρω το απολυτηριο μου απο εκει, εν το μεταξυ το απολυτηριο λεει οτι απολυθηκα πεζοναυτης με ειδικοτητα νοσοκομος, ακομα και το χαρτι του εφεδρου λεει πεζοναυτης αλλα στο πιστοποιητικο λεει οτι ημουν ειδικες δυναμεις αλλα μετα οτι μεταταχθηκα το πεζικο, Τι φαση πιστευεται τωρα; Θα τα παρω τα μορια η τα χανω;

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ. Α π ο λ ύ θ η κ ε Ο ρ ι σ τ ι κ ά Ως... ΤΙ; ΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΕΔ ΕΙΣΑΙ ΟΚ

SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SWAT. »

Οριστικα ως στρατιωτης πεζικου ρε φιλε, με κοψανε για ασημαντη αφορμη, επηδει ανεβασα ενα βιντεο στο φβ απο μια ασκηση, αλλα ουτε η πρωτη φορα ηταν που το εκανε καποιος ουτε η τελευταια. Ας το αφηνε στις 25 μερες φυλακη, αυτος ο ***** γιος ταξιαρχος το εστειλε και ποιο πανω και με κοψανε και ε. δ. αλλα επιδει ηταν στο τελος το απολυτηριο λεει πεζοναυτης ακομα και του εφεδρου.
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

SWAT. έγραψε: Οριστικα ως στρατιωτης πεζικου ρε φιλε, με κοψανε για ασημαντη αφορμη, επηδει ανεβασα ενα βιντεο στο φβ απο μια ασκηση, αλλα ουτε η πρωτη φορα ηταν που το εκανε καποιος ουτε η τελευταια. Ας το αφηνε στις 25 μερες φυλακη, αυτος ο ***** γιος ταξιαρχος το εστειλε και ποιο πανω και με κοψανε και ε. δ. αλλα επιδει ηταν στο τελος το απολυτηριο λεει πεζοναυτης ακομα και του εφεδρου.
Πέρα από το στρατιώτης πεζικού από που λέει το απολύθηκες από μονάδα πεζικού;
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

SWAT. έγραψε:Οριστικα ως στρατιωτης πεζικου ρε φιλε, με κοψανε για ασημαντη αφορμη, επηδει ανεβασα ενα βιντεο στο φβ απο μια ασκηση, αλλα ουτε η πρωτη φορα ηταν που το εκανε καποιος ουτε η τελευταια. Ας το αφηνε στις 25 μερες φυλακη, αυτος ο ***** γιος ταξιαρχος το εστειλε και ποιο πανω και με κοψανε και ε. Δ. Αλλα επιδει ηταν στο τελος το απολυτηριο λεει πεζοναυτης ακομα και του εφεδρου.

Δυστυχώς δεν παίρνεις τα μόρια φίλε αφού σε κόψανε. Ας λεει ο, τι θέλει το απολυτήριο, το τι λεει το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μετράει.

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

SWAT. έγραψε:Οριστικα ως στρατιωτης πεζικου ρε φιλε, με κοψανε για ασημαντη αφορμη, επηδει ανεβασα ενα βιντεο στο φβ απο μια ασκηση, αλλα ουτε η πρωτη φορα ηταν που το εκανε καποιος ουτε η τελευταια. Ας το αφηνε στις 25 μερες φυλακη, αυτος ο ***** γιος ταξιαρχος το εστειλε και ποιο πανω και με κοψανε και ε. Δ. Αλλα επιδει ηταν στο τελος το απολυτηριο λεει πεζοναυτης ακομα και του εφεδρου.

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΩΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Νικ λόγο από μόρια... Ε η αισιοδοξία δεν έβλαψε κανέναν.. πιστεύω σε αυτό κ θα δείξει η πορεία.. τουλάχιστον ας μπούνε άτομα που το θέλουν κ το αξιζουν... Απλά δεν είμαι Παρτακιας!!! Δεν μ. αρεσει αυτό το πράγμα..
Ο. Π. Κ. Ε
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SWAT. »

Απο μοναδα ειδικων δυναμεων λεει, και το χαρτι του εφεδρου, που για να βγηκαν τετεια χαρτια ηταν στα τελευταια τις θητειας, εφαγα 8 μιση μηνες στις ειδικες δυναμεις δεν ειναι τουλαχιτον κριμα και αδικα να χανω τα μορια; μετα αν δεν μου τα εκλαβουν τα μορια αυτα σε δευτερη φαση θα κανω ενσταση στον ασεπ και να το δει βαθυτερα το θεμα γιατι οχι μιλωντας για μενα αλλα φθα οποιο παιδι και να ηταν ειναι κριμα ενω εκανε ολη την θητεια στις ε. δ να μην παρει τα μορια για κατι μερες.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

SWAT. έγραψε:Απο μοναδα ειδικων δυναμεων λεει, και το χαρτι του εφεδρου, που για να βγηκαν τετεια χαρτια ηταν στα τελευταια τις θητειας, εφαγα 8 μιση μηνες στις ειδικες δυναμεις δεν ειναι τουλαχιτον κριμα και αδικα να χανω τα μορια; Μετα αν δεν μου τα εκλαβουν τα μορια αυτα σε δευτερη φαση θα κανω ενσταση στον ασεπ και να το δει βαθυτερα το θεμα γιατι οχι μιλωντας για μενα αλλα φθα οποιο παιδι και να ηταν ειναι κριμα ενω εκανε ολη την θητεια στις ε. Δ να μην παρει τα μορια για κατι μερες.

Ο ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΤΑΙΟ.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Τη γνησιοτητα των εγγραφων ο Ασεπ δε θα την ελενξει; Τις ενστασεις που τις κανεις; Στον ασεπ δε τη κανεις;
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Εχεις απολυτο δικιο κακως το εγραψα ετσι
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν θέλω να ακούω για αγχωλιτικα εδώ μέσα κ χαζομάρες από παιδιά που έχουν ζωή μπροστά.. όλα καλά θα πάνε.. τίποτα δεν τελείωσε παίδες όλα τώρα ξεκινάμε!!! Θα περιμένουμε ακόμη καί σαν επιλαχών!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Το μήκος τ μετράνε από Την βαλβίδα κανονικά έτσι ; Οποίος γνωρίζει ας πει.. κ κανοια συμβουλή γ το χιλιάρι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες