Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Wolver εγώ φίλε μου σε διαβάζω και σε πάω και σε σέβομαι όντως έπεσες μέσα στην πληροφορία σου για τις συμμετοχές όμως οποιοσδήποτε έχει πληροφόρηση θα μπορούσε να μάθει τις αιτήσεις το άλλο που αναφέρεις πως να στο πω είναι πιο πολύ εξειδικευμένο να το λες... Πάντως έαν ισχύει είμαστε ακόμα καλά διότι οι υπόλοιπες 700 θέσεις θα πάρουν πολύ κόσμο κάτω των 2.500...
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Θυμηθείτε αυτό που σας λέω όλο το παιχνίδι μεταξύ 2.300 με 2.500 !!! Παιχνίδι για γερά νεύρα...
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ε χαιρω πολυ.. το. ξερουμε οτι καπου εκει αναμεσα θα ειναι η βαση 2300-2500.. δε χρειαζεται εσωτερικη πληροφορια αυτο!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά αν ο 2750 είναι πες 500 θέση εγω πιστευω ο 1300 στην Α κατηγορία θα έχει 2600 2550 γιστι το λεω αυτο το 11 ο 2400 ειχε θεση 800 πανω κάτο... και ο τελευταίος 2300 κατι οποτε καταλαβαίνετε ότι θα συμψηφίζονται μορια 2740 10 άτομα και πάει λέγοντας θα γίνει χαμός τώρα οι επιλαχών δεν ξερω
Ο τολμών νικά

Δημοσίευση από Ο τολμών νικά »

Παιδιά καλησπέρα , χρειάζομαι μια σαφή απάντηση έχω κάνει τα χαρτιά μ , αλλά έχω μια αμφιβολία στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πρέπει να λέει ι1 , εγώ κατέθεσα το τύπου Α και δεν μου είπαν τπτ από το αστυνομικό τμήμα λέτε να έχω θέμα επειδή δεν λέει ι1
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ε χαιρω πολυ. Το. Ξερουμε οτι καπου εκει αναμεσα θα ειναι η βαση 2300-2500. Δε χρειαζεται εσωτερικη πληροφορια αυτο!

Ε καλά αν το ξέραμε δε θα συνεχίζαμε να κάνουμε υποθέσεις...

Παρ'όλα αυτά μακάρι να είναι όντως εκεί γύρω.

kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Mathiou1995 έγραψε:Καλησπέρα Σε όλους!!! Λοιπόν εγώ το Wolver σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω σε κάθε περίπτωση το σέβομαι όμως επειδή και γω έχω πληροφορίες και μάλιστα άκρως σοβαρές δεν γίνεται η Επιτροπή αν μην έχει πάρει ακόμα το 100 % των αιτήσεων και ένας υποψήφιος να λέει και να ανακοινώνει και χωρίς επιφύλαξη ότι στις πρώτες 500 θέσεις είναι μέχρι τα 2750 μόρια... Αυτό το πράγμα πολύ απλά δεν γίνεται και χωρίς να είμαι εναντίον αυτής της θεωρίας διότι αν οι πρώτες 500 θέσεις καλυψουν τελικά όλα αυτά τα υψηλά μόρια οι υπόλοιπες 700 θα προσφερθούν σίγουρα για πολύ χαμηλότερα... Μερικοί εδώ μέσα συνεχίζουν το βιολί της καταστροφολογίας δεν βλέπετε που οι αιτήσεις είναι κάτω από 10.000 ενώ λέγατε για 80.000 και ακόμα λέτε τα δικά σας περί βάσεως στο Θεό σοβαρευτείτε λίγο... Έγκυρη δική μου πληροφόρηση είναι ότι η βάση θα είναι από 2.300 ως 2.500 όμως τώρα διαμορφώνεται αυτό και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή Αλλά δεν μπορούμε να λέμε μετα βεβαιότητας και το πόσα μόρια αντιστοιχούν στην τάδε θέση κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον προκλητικό
Ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό... Όλα σωστά και όλα λάθος... Θέλω να πω πως ακριβώς ίδιες συζητήσεις και το 2011 και το 2009. Συγκεκριμένα στα forum οι περισσότεροι έλεγαν βάση 2500,2600,2700 και τελικά όλα ήταν μια απίστευτη βλακεία των ανθρώπων που προσπαθούν να το παίξουν έξυπνοι και δήθεν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη. Εδώ μέσα είναι μια πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων που κατά την δική μου ταπεινή άποψη οι περισσότεροι μπήκαν για να κάνουν το ίδιο πράγμα που γινόταν και το 2011 και ποίο πίσω. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο και εγώ μπορώ να πω έχω 3300 μορια και στο α. τ έχουν κάνει 1000 αιτήσεις που οι περισσότεροι είχαν από 2700 και πάνω. Για να σοβαρευτούμε λίγο όλοι μας και να περιμένουμε τα αποτελέσματα γιατί και το 2011 αλλά γράφαμε και άλλα βγήκαν τελικά.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Αμφιβάλεις ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα ότι ξέρουν κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους ;
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Ρε παιδια δεν γινεται ολοι να εχουν τοσα μορια, οταν πηγα να καταθεσω οι περισσοτεροι δεν ειχαν ουτε 2000
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

nick521 έγραψε:Ρε παιδια δεν γινεται ολοι να εχουν τοσα μορια, οταν πηγα να καταθεσω οι περισσοτεροι δεν ειχαν ουτε 2000

Οι περισσότεροι δεν διαμορφώνουν την βάση. Βλέποντας την προκήρυξη του '11, οι 3487 πρώτοι είχαν μόρια πάνω από 2000, οι υπόλοιποι 6421 είχαν κάτω από 2000. Οπότε μόλις το 35% των υποψηφίων είχε πάνω από 2000.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Οι αιτήσεις που γίνονται δεν επηρεάζουν την βάση , το θέμα είναι ποιος έχει τα μόρια... και 10.000 αιτήσεις να γίνουν στην Α κατηγορία.. αν πηγαίνει ο άλλος πχ με 12 απολυτήριο χωρίς μόρια από τον στρατό.. και μόνο με διπλώματα αυτός δηλαδή θα διαμορφώσει την βάση?; Υπάρχουν πολλοί που τα κάνουν και ελπίζουν σε ένα θαύμα(?) που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με μια προκήρυξη και θεωρούν πως θα μπούνε ; Δεν μπορώ να το εξηγήσω, όποιος έχει όρεξη να δει τα αποτελέσματα του 2011.. οι μισοί υποψήφιοι είχανε από 2000 μόρια και κάτω...

Θαύματα έγιναν το 2011 αν δεν ήτανε η πυροσβεστική η βάση δεν θα έπεφτε από 2300.. και μπήκαν οι επιλαχόντες με 2220 μερικοί ήτανε χωρίς διπλώματα μηχανής.. αλλά με ειδικές δυνάμεις και απολυτήριο στο 16 και δίπλωμα για αμάξι η lower.. το 2011 απολυτήρια στο 16.. και δεν θα υπάρχουν τώρα τέτοια απολυτήρια ;

Παιδιά κακά τα ψέμματα το απολυτήριο θα καθορίσει πολλά.

takhs91

Δημοσίευση από takhs91 »

Καλησπερα στην ομάδα,

Η δικιά μου γνώμη είναι ότι όποιος εχει 2300 + εχει καλη φυσική κατάσταση και ειναι αποφασισμένος για αυτη την δουλεια, δεν θα εχει κανένα προβλημα.

Υπάρχουν ατομα με δυνατά χαρτιά αλλά όχι πολλά. Ας μην μας μπερδεύει το γεγονός οτι κάποιοι εφτιαχνα απο καιρο τα χαρτιά τους και μαζευαν μόρια, η πλειοψηφία είναι πολύ χαμηλά 2000 και κάτω για πολλούς λόγους.

Δεν ειναι τόσο ευκολο καποιος να τα έχει όλα + καλό απολυτήριο + θέληση να μπεί στην αστυνομία.

καλή επιτυχία σε όλους.

Υ. Γ ειναι απλα η γνώμη μου δεν εχω καμία πληροφορία απο πουθενά.

Dimitris91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dimitris91 »

Φίλε μου ανάλογα την περιοχή στα νότια προάστια στην Αθήνα που έκανα τα χαρτιά τα μόρια μου 2450 ήταν καλουτσικα με φίλο που μίλησα και υπηρετεί σε ΑΤ που ανήκει Σε περιοχή με περιοχή με πολύ κόσμο απ ότι κατάλαβα ούτε απ έξω δεν περνάω αντίστοιχα και για το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης στο γραφείο που εξυπηρετούσε μητρώα αρρένων Πειραιά εγώ και άλλος ένας στο γραφείο Δυτικής Αττικής ουρά και όλη την βδομάδα δεν τους προλαβαίνω... Για αυτό για τις βάσεις δεν μπορούμε να έχουμε συνολική εικόνα και δυστυχώς βασιστούμε κάπου για να κάνουμε μια πρόβλεψη που θα πλησιάζει
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από nick521 »

Αν και με τοσα μορια που εχω μαλλον ΔΕΝ... Αλλα τι να κανουμε ας περασουνε τουλαχιστον και καποιοι που ειναι αξιοι για την αστυνομια.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Strom τώρα είδα τα μηνύματα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλε
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση