εν έτη 2011 ήταν αγράμματοι οι άνθρωποι κ δεν είχε κανένας δίπλωμα; Κ δεν κατάλαβα... Αν οι γονείς σου δεν μπορούσαν για χίλιους δυο λόγους να σε στείλουν ένα φροντιστήριο για μια ξένη γλώσσα δεν πρέπει να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο; ( Όχι απαραίτητα σε αυτήν την προκήρυξη. Αλλά σε οποιαδήποτε) τι είναι αυτά που λέτε. ξέρετε μερικοί τι λέτε κ σε ποιόυς τα λέτε?; Δεν κάνει τα χαρτιά του για διευθυντης σε τράπεζα. Για χαλαρώστε μερικοί κ ασχοληθείτε με τα δικά σας μόρια κ μόρφωση κ αφήστε το "μπουλιγκ" σε άτομα που δεν μπόρεσαν να βγάλουν μια ξένη γλώσσα.Billysapo έγραψε:Δεν με νοιάζει φιλε δεν είναι καμία θέση δικιά μ και δεν φοβάμαι μην μου φανε κάποια θέση!! Απλά. Ρε φιλε και αυτούς που έχουν 1800 μόρια θα τους βόλευε να είναι η βάση εκεί !! Απλά εν έτη 2019 όλοι έχουν διπλώματα και αγγλικά!!! Και πραγματικά θα έπρεπε να κάνουν μόνο τα χαρτιά τους όσοι έχουν τουλάχιστον ένα β2 κάποιας γλώσσας!!! Και μην γίνεσαι επιθετικός φιλε!!! Άποψη είναι και σε όποιον αρεσει!! Αυτά τα λίγα!!!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
wolver έγραψε:Το οτι θα επρεπε να κανουν τα χαρτια τους μονο οσοι εχουν β2 επιπεδο ξενης γλωσσας το προσπερναω. Πολυ φιλελευθερη αποψη για την Ελλαδα του 2019, λες και μπορουν ολα τα παιδια να πανε να τα σκανε για να βγαλουν πτυχια αγγλικων. Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να παω σε καποιο φροντιστηριο αγγλικων, παρολα αυτα εκατσα μονος μ και εμαθα χωρις καποιο πτυχιο! Και πιστεψε με υπαρχουν παιδια με πτυχιο που δεν μπορουν να συννενοηθουν στα βασικα! Στην αστυνομια θα μπουμε πρωτα ο θεος, οχι στην πρεσβεια!
Το πιο σωστό σχόλιο εβερ ! Συγχαρητήρια φίλε wolver δεν φαντάζεστε πόσους ξέρω με προφισενσι που δεν ξέρουν να εξηγήσουν ούτε πως θα πας δεξιά στην επόμενη στροφή και παιδιά χωρίς πτυχία μιλάμε άπταιστα όλα μαθαίνονται μέσα στη ζωή ! Το καλύτερο σχολείο
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Διαβάζω αρκετό καιρό το συγκεκριμένο νήμα (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) και βλέπω να δημιουργείται ένταση χωρίς λόγο. Θα πω και εγώ την γνώμη μου. Πολλά άτομα δεν έχουν ιδέα τι εστί αστυνομία. Η αστυνομία της επαρχίας δεν έχει σχέση με την αστυνομία της Αθηνάς. Κόσμος κάνει τα χαρτιά του χωρις να ξέρει σε ποιες υπηρεσίες θα τους στείλουν απλά για ένα μισθό γιατί κακά τα ψέματα η ανεργία θερίζει και επιλέγουν αυτό. Το να μπεις όμως μόνο για αυτό θα σου δημιουργήσει τεράστια θέματα γιατί δεν θα κάνεις κάτι που αγαπάς αλλά κάτι από ανάγκη. Τώρα όσον αφορά τον μισθό μέσα στην σχολή είναι κοντά στο 300. Θα έχετε αρκετά έξοδα στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται η ένδυση και ο εξοπλισμός της ζωνης. Το όπλο που χορηγεί η αστυνομία είναι αρκετά καλό, δεν υπαρχυπ λολόγ στην αρχή για περιττά έξοδα. Και κάτι τελευταίο το ότι υπηρέτησαν κάποιοι ειδικες δυνάμεις δεν τους κάνει αυτόματα αστυνομικούς και κατάλληλους για το σώμα (χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κανένα). Πανω απ'όλα το μυαλό στο κεφάλι γιατί ο καθένας θέλει να γυρίσει ζωντανός στο σπίτι του.
Άμα κάποιος ξέρει άπταιστα αγγλικά, γιατί δεν παει να πάρει και το πτυχίο; Και πολύ αμφιβάλλω οτι υπάρχουν άτομα με proficiency που να μην ξέρουν τίποτα (για το lower θα το δεχόμουν). Ας μην τα υποβαθμίζουμε ολα.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αμα παω την πουλαδα απτον στρατο θα εχω παραπανω μορια ή καλυτερα να παω μια νταμιτζανα τσιπουρο να παρω το 1000αρι ; Ρε παιδες τι τυπαδες ερχονται στα τμηματα.. ή μαλλον τι πραγματα φερνουν μαζι τους. Ο αλλος παραλιγο να φερει καδρο φωτογραφια του. Δεν παμε καλα.
Χαχαχα ωραίος Λευτέρη, εγώ με ρακί πιάνω τίποτα; χαχαχα
Ρε παιδιά ωραία πήγενε το forum σήμερα γιατί πρέπει να το χαλάσουμε... Πάμε παρακάτω...
Παιδιά πραγματικά θα χαρώ πολύ να μπούμε και να σας γνωρίσω από κοντά. Είμαι από Αρκαδία έχω 2960 μόρια Α ομάδα. Δεν συμμετέχω πολύ στο φόρουμ αλλά πραγματικά θέλω να γνωρίσω αυτά τα παιδιά που δίνουν όλη τους την θετική ενέργεια εδώ! Μπράβο παιδιά, πραγματικά εάν μπούμε θα ήθελα να είμαστε συνάδελφοι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Τι μαθήματα έχει στη σχολή ;
Storm έγραψε:Αν δεν υπαρχει μεγαλη προσελευση, οντως το πιο πιθανο ειναι η βαση να ναι χαμηλα... Οι περισσοτεροι υποψηφιοι εχουν απολυτηρια κατω απο 14-15.
Οσον αφορα τις γυναικες, ναι ισχυει οτι οι περισσοτερες υστερουν σε φυσικη δυναμη σε σχεση με τους αντρες κτλ κτλ αλλα υπαρχουν και μερικες που βαζουν κατω πολλους...
Μακαρι να ειχε στα αθληματα ελξεις,7-10 κανονικες θα ταν οτι πρεπει.
Γιατί οι γυναίκες που μπορούν να αντεπεξέλθουν χρησιμοποιούνται σαν δικαιολογία για να πληρώνουμε όλες τις υπόλοιπες που δεν μπορούν; Τι λογική είναι αυτή; Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι τα αγωνίσματα εξετάζουν μόνο φυσική κατάσταση και όχι σωματική δύναμη. Αν προστεθεί αγώνισμα με βάρη θα μπαίνουν ελάχιστες γυναίκες.
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Ρε εσείς δεν έχεις κανένας κανένα κουμπάρο ξάδερφο θειο στο υπουργείο να μας πει ακριβώς τι παίζει με μόρια; Μας έφαγε το άγχος!
Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να εκτεθεί κάποιος από το υπουργείο. Πάντως εγώ πιστεύω ότι η βάση θα παίξει κάπου στα 2400-2500 χωρίς τους επιλαχών
Lion οτι εχουμε μαθει το εχουμε μεταφερει ηδη! Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις! Για βαση κανεις δεν ξερει κατι.. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οσοι ειναι με 2750+ ειναι στους πρωτους 500
Spik έγραψε:Άμα κάποιος ξέρει άπταιστα αγγλικά, γιατί δεν παει να πάρει και το πτυχίο; Και πολύ αμφιβάλλω οτι υπάρχουν άτομα με proficiency που να μην ξέρουν τίποτα (για το lower θα το δεχόμουν). Ας μην τα υποβαθμίζουμε ολα.
Γιατί δεν του χρειάζεται το πτυχίο προφανώς και δεν θέλει να δώσει άσκοπα λεφτά επίσης για να δώσεις εξετάσεις πρέπει να διαβάσεις γραμματική κτλπ και είπα ότι ξέρει να μιλάει άπταιστα αγγλικά δεν είναι το ίδιο όμως σου να γράψεις μια έκθεση η οτιδήποτε εκεί θέλει διάβασα αμέσως πετάχτηκε ο έξυπνος "μορφωμένος"
wolver έγραψε:Lion οτι εχουμε μαθει το εχουμε μεταφερει ηδη! Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις! Για βαση κανεις δεν ξερει κατι. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οσοι ειναι με 2750+ ειναι στους πρωτους 500
Μακάρι ρε συ wolver!
wolver έγραψε:Lion οτι εχουμε μαθει το εχουμε μεταφερει ηδη! Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις! Για βαση κανεις δεν ξερει κατι. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οσοι ειναι με 2750+ ειναι στους πρωτους 500
Μακάρι ρε wolver να ισχύει αυτό.
Την βαση δεν μπορει να την γνωριζει κανένας μέχρι να βγει επίσημα. Όλα είναι εικασίες. Για τα μαθήματα λογικά είναι τα εξής: Ποινικο δίκαιο, Ποινική δικονομία, Αστυνομικο δικαιο, Αυτοπροστασία, Οπλοτεχνικη και αυτοάμυνα. Νομιζω ότι είναι αυτα, δεν ξέρω τώρα αν υπάρχουν άλλα. Οποιος γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος να το πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες