Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Delta έγραψε: Μέχρι τώρα δύο μόνο επιασν τι σφυγμο. Και εκτιμούν σωστά. Τη βάσει. Ο DIAS κ ο anastasios123. Περίπου και οι δύο τα ίδια 2100 ως 2250... Επίσης ο DIAS έγραψε χτες για τον αριθμό αιτησεων μέχρι χτες 6000 στην Α κατηγ. Και 1000 στη β κατηγ... Αναμένουμε και από τους δύο νεώτερα στοιχεια

7.000 αιτησεις σε ολοι την ελλαδα;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Θανο ισχυει... αν για παραδειγμα υπαρχουν πολλα, βυσματα στους επιλαχοντες, τοτε ναι θα προσπαθησουν να φτασουν τη σειρα εκει. Ολα γινονται!
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Commando Squadron B έγραψε:Τελειώνεις πρακτική και μπορεί να μείνεις ακόμη στο ατ αν δεν σε τραβήξουν πουθενά. Αν βγει κάποιο σχολείο για δέλτα κλπ και θέλεις δηλώνεις αν δεν σε έχουν τραβήξει. Όπως επι ίσης αν σε τραβήξουν δέλτα και δεν θες εσύ ας πούμε απλά κοβεσαι στο σχολείο. Όσο για τις μαύρες στολές πλέον νομίζω έχουν κάνει τα εκαμ μια ένσταση να τις έχουν μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι μπλε. Αν ισχύει κλπ δεν ξέρω να σας πω σίγουρα κάποιος που είναι στο σώμα σίγουρα θα ξέρει καλύτερα.Χθες πήγα να καταθέσω χαρτιά και με έδιωξαν γιατί γινόταν χαμός. Πήγα σήμερα στις 7μιση το πρωί και ήταν 4 άτομα. Ο ένας έφαγε άκυρο γιατί ήταν από επας και από ότι μου είπε ο αξιωματικός καμία 10ρια άτομα είναι πάνω από εμένα. Όπως επίσης έμαθα για 7 με 8 άτομα πάνω από εμένα στον τόπο κατοικίας μου. Δλδ καμία 20ρια άτομα σε δύο νόμους με 2700 και μόρια. Καλά αποτελέσματα σε όλους από εμένα.

για εκαμ που λετε βρηκα αυτο

http://www.proelasi.org/%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82/

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Nantia7 έγραψε:Ίσως κοπούν σε αθλήματα και υψομετρηση κάποιες που είναι στο οριο τύπου 1,71.Εγώ πάντως μαζεύω 31400 (Απολ 17,4 από θεωρητική- Γ2 Αγγλικά &Γαλλικά και Γ1 Γερμανικά - μηχανάκι - αυτοκίνητο - πολύτεκνη) και βγάζω το χιλιαρι σε 3.55 περίπου τις πιο πολλές φορές. Από ύψος 1,76 ε δεν νομίζω να με κόψουν στις πκε λόγω αυτού, άρα εφόσον μου δίνεται το δικαίωμα να διαγωνιστω επί ίσοις όροις θα το κάνω κι ότι γίνει

Ο χριστός και η παναγία, δώσε και σε μας κανα μόριο !
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Καλημέρα φίλε μου Anastasios123, τι εννοείς Αμαζόνες και αθλήτριες; Δηλ αν κάποια είναι πιο εμφανισιμη θα περάσει ενώ κάποια η οποία οχι τόσο θα κοπεί; Παίζουν και αυτά τα σεναρια;

Άβαταρ μέλους
Nantia7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nantia7 »

Ανάσταση , ούτε αμαζόνα είμαι ούτε αθλήτρια μια καλή φυσική κατάσταση έχω με την οποία βγαίνουν τα αθλήματα. Εφοσον οποιαδήποτε πληροί τα κριτήρια βγάζοντας ικανά μόρια και περάσει τα αθλήματα ( ότι ισχύει και για άνδρες δηλαδή), δε βλέπω κάπου στην προκήρυξη να γράφει ότι θα κοπεί
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Νάντια τοτε καλη επιτυχία το αξίζεις να περάσεις
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Mitsos12 έγραψε:Καλημέρα παιδιά,Στρατό ήμουν και ΔΕΑ και Ειδικές δυνάμεις. Παίρνω (500+500) 1000 μόρια ή μετράει το ένα από τα δύο και παίρνω 500;

Δεν είναι πολύ σαφές στην προκήρυξη και στο ΑΤ άλλο λέει ο ένας και άλλο ο άλλος. Έχετε ακούσει ξέρετε κάτι;

1000 μορια παίρνεις φίλε.

Δυστυχώς οι αξιωματικοί δεν είναι καλά ενημερωμένοι.

Εμένα στην Λάρισα ο αξιωματικός μου είπε ο ο ΔΕΑ Ε. Δ. Παίρνει μόνο 500 μόρια, κατι το οποίο δεν ισχύει

Άβαταρ μέλους
Nantia7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nantia7 »

Ποια εμφάνιση ρε παιδιά ... Διαγωνισμός για δημόσιο ελληνικό σώμα είναι όχι οντισιόν στο νεξτ τοπ μοντελ. Προφανώς λέγοντας αμαζόνες εννοεί με άρτια φυσική κατάσταση και σωματικές ικανότητες. Δε χρειάζεται να ειναι αμαζόνα ούτε επαγγελματίας αθλήτρια για να το έχει μια γυναίκα αυτό
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Πάντως τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν - αν δεν έχει γίνει ήδη - η γυναίκα θα εκπληρώνει εθελοντική στρατιωτική θητεία προκειμένου να παίρνει μόρια για τέτοιους διαγωνισμούς...
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Μακάρι να μην υπάρξουν βύσματα και όλοι να μπουν με την αξία τους, ο καθένας με τα μόρια του και φυσικά με την φυσική κατάσταση, καλή επιτυχία σε όλους και ολες
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

kyriakos155 έγραψε:Πάντως τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν - αν δεν έχει γίνει ήδη - η γυναίκα θα εκπληρώνει εθελοντική στρατιωτική θητεία προκειμένου να παίρνει μόρια για τέτοιους διαγωνισμούς...

για αυτο λες;

-Εθελοντική στράτευση των γυναικών. Εξετάζονται διάφορα μπόνους για όσες νέες επιλέξουν να στρατευτούν, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νews 24/7- η παροχή "μπόνους" σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε συ, τι βύσματα να υπάρξουν σε διαγωνισμό με μοριοδότηση ;

Πώς δηλαδή θα υπάρξουν βύσματα ; Θα τους προσθέσουν μόρια ;

Ας συνέλθουμε λίγο.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης98 έγραψε:
kyriakos155 έγραψε:Πάντως τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν - αν δεν έχει γίνει ήδη - η γυναίκα θα εκπληρώνει εθελοντική στρατιωτική θητεία προκειμένου να παίρνει μόρια για τέτοιους διαγωνισμούς...

για αυτο λες;

-Εθελοντική στράτευση των γυναικών. Εξετάζονται διάφορα μπόνους για όσες νέες επιλέξουν να στρατευτούν, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νews 24/7- η παροχή "μπόνους" σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Ναι ναι... Σωστός.

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Παιδιά καλησπέρα σε όλους κ φυσικά Καλή επιτυχία!

Όσοι έχουν κάνει δεα ειδ. δυναμεων παίρνουν μόρια και από τις δύο κατηγορίες σωστα;500+500 όπως είπε κάποιος πιο πάνω

Σε περίπτωση που στο τμήμα δεν μας τα βάλει ο αξιωματικός εκεί λόγω απερισκεψίας να το πω.. Πως θα πρέπει να κινηθούμε; Σήμερα θα καταθέσω λόγω ότι ήθελε μετάφραση το πτυχίο αγγλικών.

2910 Α κατηγορία και ελπίζουμε να μαστε μέσα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 10 επισκέπτες