Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Η βαση θα παει 2600 και οποιος θελει το πιστευει, ποτε δεν πεφτουν οι βασεις μεσα σε οικονομικη κριση οταν η μοριοδοτηση ερχετε ουσιαστικα απο κοινωνικα και οχι ακαδημαικα κριτηρια.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι τα παιδια με μεγαλα απολυτηρια συνηθως δε πανε ειδικες δυναμεις τη βγαζουν λουφα σε αλλες μοναδες! Εγω παντως θεωρω οτι αυτοι με τα μεγαλα απολυτηρια προτιμουν το Λιμενικο που θα σκασει σε καμια 15αρια μερες!!
- katadromeasAR
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Anastasios123 έγραψε:Να ξέρετε, ότι η βάση αρχικά θα παιχτεί, στα 2.250, και τελικά στα 2.100, μετά από κόψιμο στα αθλήματα, υγειονομικά, και κυρίως σε αυτούς που θα εισαχθούν και θα απέχουν των διαδικασιών...
Μακάρι να φτάσουν εκεί φίλε μου
- katadromeasAR
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Εγώ έχω απολυτήριο και πτυχίο με ίδιο βαθμό κι έκανα τα χαρτιά μου στην Α'. Έκανα το σωστό ή έπρεπε να πάω Β (2300)
6500. Α κατηγ.. και 1000β κατηγkatadromeasAR έγραψε:Dias έγραψε: Κύριοι...7500. Μέχρι τώρα... Μεγάλη έκπληξη η Β κατηγορία 1000... Οπότε τυχεροί της β κατ
7500 τι; Στην Β δεν έχουν κάνει πολλές αιτήσεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Πάω να ετοιμάσω βαλίτσες και να ψάξω σπίτι... Πέρασα ήδη...
Ρε πηγαίντε να τρέξετε μην κοπούμε στο χιλιάρι...
Ρε πηγαίντε να τρέξετε μην κοπούμε στο χιλιάρι...

Ι ΜΑΚ και εγώ το ίδιο πιστεύω μακάρι να βγει γρήγορα να τραβήξει αρκετούς με 3000+ συνήθως αυτοί πάνε σημαιοφόροι αλλα και απλοί λινενοφυλακες μιας και αν δε το γουστάρουν όπως εμείς εδώ επιλέγουν εκεί για λόγους ασφαλείας κτλ... δε μιλάω για όλους, φιλικά το λέω!
Παίδες συγγνώμη κιόλας αλλά όλοι με τα 3000+δεν είναι στην Α!!! καλησπέρα στα μαχημια!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπερα ξανθε, λες να έχουν πάει πολλοί Β με τα πολλά μόρια; Ας ελπίσουμε!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ένας συγγενής μου έκανε την αίτηση του με 2900 συνολικά, από επαρχία, με πτυχίο πανεπιστημίου, ειδικές δυνάμεις proficiency, δίπλωμα μηχανής, και το πιθανότερο είναι να μην πάει... Δύσκολη η διαβίωση Αθήνα με τόσα λίγα χρήματα ως αποδοχές. Τι κριμα που νέα παιδιά, με τόσα προσόντα όπως είστε εσείς, με ειδικές δυνάμεις και μορφωμένοι να είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε για 30 ευρώ την ημέρα... Ντροπή για αυτούς που έφεραν αυτή την κατάσταση, για τα Ελληνόπουλα...
Εννοείτε Στέλιο αυτό.. Υπάρχουν κ στην Α αλλά όχι πολλοί.. μετρημένοι θα είναι κ θα τι δείτε.. Όπως κ σε όλες τις προκηρύξεις.. Στην β περισσότεροι πάλι εννοείτε. οπως λέει κ ο Αναστάσιος είδες; Ο άλλος από πανεπιστήμιο πάει εφ.. Όχι ότι είναι άσχημα κ κάτι μείον ο εφ αλλά όπως κ να το κάνουμε προοριζόταν για κάπου αλλού κακα τα ψεματα οι καταστάσεις όμως δεν τον άφησαν κ επιλέγει εκεί.. Κ πάλι όπως έτσι όπως έγινε με τα έξοδα τους μισθούς πάλι τι σκέφτεται να πάει που κακα τα ψεματα με 2900 είσαι μέσα!!! θέλει πολύ σκέψη κ καλό ζυγισμα!!! ειδικά αν δεν είσαι μόνος!!! Τώρα το πώς θα επιβιώσει ο κάθε ένας είναι στο χέρι του.. αν θέλει καλή ζωή με τα όλα του καλό είναι να κάτσει σπίτι του!!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αρχιλοχίας
Περίμενε μην πάει και λίγο πιο κάτω... Από 2250. Πολλοί έκαναν αίτηση, και θα το σκεφτούν πολύ να κάνουν κατέβασμα στην Αθήνα με τόσα λίγα λεφτά, με μεγάλα ενοίκια για τουλάχιστον 12 χρόνια. Για του Αθηναίους καλά είναι..Xanthos έγραψε:Αναστάσιος 2250 βάσει; σε βλέπω πολύ light...
Παντός αυτό με το airbnb είδα στην εφημερίδα εδώ την τοπική έλεγε για Αθήνα ότι δεν βρίσκεις σπίτια κ αυτά π βρίσκεις είναι οι τιμές στα ύψη πλέων!!! Θέλω να το βρω να σας το στείλω.. κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.. Κ μιλούσε για τους φοιτητές που έχουν πρόβλημα!! Θα δείξει η πορεία
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αρχιλοχίας
Αν κατέβει κάποιος Αθήνα και του αρέσει η Ζωάρα... έμπλεξε... Πολύ εύκολα μπλέκει κάποιος νέος σας εσάς, και κυρίως όταν κάνει τέτοια δουλειά... Οι πειρασμοί είναι μεγάλοι... Γι αυτό σας δηλώνω, θέλει μυαλό και χαμηλές πτήσεις.. Τα έχω περπατήσει αυτά τα μονοπάτια...Xanthos έγραψε:Εννοείτε Στέλιο αυτό.. Υπάρχουν κ στην Α αλλά όχι πολλοί.. μετρημένοι θα είναι κ θα τι δείτε.. Όπως κ σε όλες τις προκηρύξεις.. Στην β περισσότεροι πάλι εννοείτε. οπως λέει κ ο Αναστάσιος είδες; Ο άλλος από πανεπιστήμιο πάει εφ.. Όχι ότι είναι άσχημα κ κάτι μείον ο εφ αλλά όπως κ να το κάνουμε προοριζόταν για κάπου αλλού κακα τα ψεματα οι καταστάσεις όμως δεν τον άφησαν κ επιλέγει εκεί.. Κ πάλι όπως έτσι όπως έγινε με τα έξοδα τους μισθούς πάλι τι σκέφτεται να πάει που κακα τα ψεματα με 2900 είσαι μέσα!!! θέλει πολύ σκέψη κ καλό ζυγισμα!!! ειδικά αν δεν είσαι μόνος!!! Τώρα το πώς θα επιβιώσει ο κάθε ένας είναι στο χέρι του.. αν θέλει καλή ζωή με τα όλα του καλό είναι να κάτσει σπίτι του!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες