Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vicop »

Strike13 έγραψε:Τι σχέση έχουν πότε θα βγουν οι αστυφ; Το 11 όλοι μαζί μέσα ήμασταν με τους τριπλάσιους αστυφύλακες; Αυτά σας τα λέει κάποιος ή τα σκέφτεστε μόνοι σας;
6/10 θα ονομαστούν οι δοκιμοι αστυφύλακες.

Μετα θα μπουν οι εφ με τους νέους δοκιμους.

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Vicop έγραψε:Αυτο ΜΟΥ το λέει κάποιος ο οποίος προφανώς γνωρίζει πολλά περισσότερα από εσένα, πίστεψε με.
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Ε μα πες ότι στο είπε κάποιος που ξέρει πιο πολλά από μένα. Αυτό κ αν είναι τεκμηριωμένη απάντηση. Οκ λοιπόν σε πίστεψα.
Τζιμης

Δημοσίευση από Τζιμης »

Αλλά έτσι είστε όλοι εδώ δυστυχώς μόλις ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει και δεν σας βολεύει αρχιζετε την γκρίνια και τρολ μολ κτλ Ε κάθεστε μόνοι σας εδώ να κοροιδευεστε κακώς έγραψα κιόλας καλημέρα
Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Vicop »

Strike13 έγραψε:Εικόνα Εικόνα Εικόνα Ε μα πες ότι στο είπε κάποιος που ξέρει πιο πολλά από μένα. Αυτό κ αν είναι τεκμηριωμένη απάντηση. Οκ λοιπόν σε πίστεψα.
Όσο πίστεψα κι εγω οτι το 11 ήσουν μέσα.

Πιο τεκμηριωμένη απο τη δική σου "φιλαράκι".

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xristoslarisa έγραψε: Εχω διπλωμα για μοτοσυκλέτα άνευ κυβικών (Α) ειναι 300 μορια παίρνω και 100 απο μοτοποδήλατο δηλαδη 400; Η μονο απο μοτοσυκλετα;

Μόνο μοτοσυκλέτα το μέγιστο δηλαδή όπως και αν έχεις φορτηγό παίρνεις κατευθείαν 200 Όχι 200 φορτηγό και + 100 από αμάξι

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ακομα και πιστολι δικο σας μπορει να χρειαστε να παρετε. Αυτα που δινουν ειναι αρχαιολογιες! Θα παρετε ενα Glock17, δε θα σας προδωσει τη δυακολη ωρα!

Σχεδον ολοι οι αστυνομικοι που ξερω αγορασαν δικο τους καποια στιγμη!

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Vicop έγραψε:Όσο πίστεψα κι εγω οτι το 11 ήσουν μέσα.Πιο τεκμηριωμένη απο τη δική σου "φιλαράκι".

Έχω πει τόσα πράγματα εδώ και μπορεί να καταλάβει κάποιος αν ήμουν μέσα ή οχι. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις όποιον 7η σειρά θέλεις αν ήμασταν ή όχι με αστυφ μαζί. Οπότε λύθηκε αυτό. Πάμε στο δικό σου. Εσένα ποιον να ρωτήσουμε;Εικόνα Εικόνα; Αυτόν που ΣΟΥ είπε; Σταματήστε να γράφετε ότι σας έρχεται μην αγχώνετε τους μελλοντικούς συναδέλφους. Ας περάσετε και ας μπείτε όποτε και αν είναι. Έχω ξανά πει καλό για σας είναι να είστε τοποθετημένοι πριν την 31/12 για να δικαιούστε όλη την άδεια το νέο έτος και το κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ακομα και πιστολι δικο σας μπορει να χρειαστε να παρετε. Αυτα που δινουν ειναι αρχαιολογιες!Θα παρετε ενα Glock17, δε θα σας προδωσει τη δυακολη ωρα!

σε υποχρεωνουν αυτοι να παρεις;

Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Vicop »

Strike13 έγραψε:Έχω πει τόσα πράγματα εδώ και μπορεί να καταλάβει κάποιος αν ήμουν μέσα ή οχι. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις όποιον 7η σειρά θέλεις αν ήμασταν ή όχι με αστυφ μαζί. Οπότε λύθηκε αυτό. Πάμε στο δικό σου. Εσένα ποιον να ρωτήσουμε;Εικόνα Εικόνα; Αυτόν που ΣΟΥ είπε; Σταματήστε να γράφετε ότι σας έρχεται μην αγχώνετε τους μελλοντικούς συναδέλφους. Ας περάσετε και ας μπείτε όποτε και αν είναι. Έχω ξανά πει καλό για σας είναι να είστε τοποθετημένοι πριν την 31/12 για να δικαιούστε όλη την άδεια το νέο έτος και το κλείνω εδώ.
Να σταματήσουμε να αγχωνουμε τους μελλοντικούς συναδέλφους;

Αγχωθηκε κάποιος επειδή ειπα οτι 6/10 θα ονομαστούν οι δοκιμοι αστυφύλακες και μετα θα μπουν οι εφ με τους νέους δοκιμους αστυφύλακες;

Μου φαίνεται σε εχει πειράξει η ζεστη εσένα φίλε.

Επίσης πολυ περίεργο που ολημερίς και οληνυκτις εισαι μεσα σε ενα φορουμ και δη σε ενα τοπικ που ασχολείται με την τρέχουσα προκυρηξη, εφόσον εσυ είσαι ήδη μέσα στην αστυνομία. Και μην πεις οτι το κάνεις για να βοηθήσεις γιατί θα σου απαντήσω ότι τα προσβλητικα σχολιάκια δεν βοηθάνε, σε καθιστούν έναν ακόμα μάγκα πληκτρολογίου.

Ελα μου γεια τωρα!

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

δημητρης98 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ακομα και πιστολι δικο σας μπορει να χρειαστε να παρετε. Αυτα που δινουν ειναι αρχαιολογιες!Θα παρετε ενα Glock17, δε θα σας προδωσει τη δυακολη ωρα!

σε υποχρεωνουν αυτοι να παρεις;

Όχι η υπηρεσία συνήθως χρεώνει USP compact ή standard. Αξιόπιστο όπλο απλά μπορεί να μην ταιριάζει στο χέρι σου, υπάρχουν καλύτερα, αν χάσεις το υπηρεσιακό και αποδειχθεί ότι φταις έρχεται "Πέλεκυς" στην ΕΔΕ κλπ.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Strike13 έγραψε:Όχι η υπηρεσία συνήθως χρεώνει USP compact ή standard. Αξιόπιστο όπλο απλά μπορεί να μην ταιριάζει στο χέρι σου, υπάρχουν καλύτερα, αν χάσεις το υπηρεσιακό και αποδειχθεί ότι φταις έρχεται "Πέλεκυς" στην ΕΔΕ κλπ.

σε δεσμευει να παρεις το ταδε οπλο και με αυτην την διαμετρο;

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Vicop έγραψε:Να σταματήσουμε να αγχωνουμε τους μελλοντικούς συναδέλφους;Αγχωθηκε κάποιος επειδή ειπα οτι 6/10 θα ονομαστούν οι δοκιμοι αστυφύλακες και μετα θα μπουν οι εφ με τους νέους δοκιμους αστυφύλακες;

Μου φαίνεται σε εχει πειράξει η ζεστη εσένα φίλε.

Επίσης πολυ περίεργο που ολημερίς και οληνυκτις εισαι μεσα σε ενα φορουμ και δη σε ενα τοπικ που ασχολείται με την τρέχουσα προκυρηξη, εφόσον εσυ είσαι ήδη μέσα στην αστυνομία. Και μην πεις οτι το κάνεις για να βοηθήσεις γιατί θα σου απαντήσω ότι τα προσβλητικα σχολιάκια δεν βοηθάνε, σε καθιστούν έναν ακόμα μάγκα πληκτρολογίου.

Ελα μου γεια τωρα!

Το να λες πότε θα μπούμε αν είναι 6 ή 16 κλπ. Ναι δημιουργεί άγχος. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το τι ώρες είμαι μέσα δεν σε αφορά. Τα προσβλητικά σχολιάκια που τα δες; Επειδή έγραψα ότι αυτό που λες δεν είναι τεκμηριωμένο; Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Τώρα αν έχω βοηθήσει ή όχι δεν το ξέρεις σίγουρα εσύ. Φίλοι δεν είμαστε αν μπεις με το καλό, έλα να με βρεις να γίνουμε. Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια του πάτησε το τραίνο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Λιάκος Ε.Α

Δημοσίευση από Λιάκος Ε.Α »

Παιδιά καλησπέρα! Να σας ευχηθώ όλους καλή επιτυχία για την προκήρυξη! Επειδή θα μπει μια φίλη μ και γνωρίζω πως πάει η διαδικασία.. θέλω να σας πω ότι στους 1200 να υπολογίζεται ο τελευταίος 2250-2300 όπως έγινε δηλαδή το 2011 στην 7η σειρά.. τώρα αν δηλώσουν λιγότεροι πιστεύω αυτός ο αριθμός θα πέσει.. αν πάλι δηλώσουν περισσότεροι πιστεύω αυτός ο αριθμός θα ανέβει..Εδώ θα βρείτε τα ποσά μόρια είχε ο τελευταίος της 7ης σειράς.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=7618&Itemid=761

Πατήστε Α κατηγορία και κατεβάστε τις λίστες να δειτε στο περίπου που είστε!

Άβαταρ μέλους
Vicop
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Vicop »

Strike13 έγραψε:Το να λες πότε θα μπούμε αν είναι 6 ή 16 κλπ. Ναι δημιουργεί άγχος. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Το τι ώρες είμαι μέσα δεν σε αφορά. Τα προσβλητικά σχολιάκια που τα δες; Επειδή έγραψα ότι αυτό που λες δεν είναι τεκμηριωμένο; Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Τώρα αν έχω βοηθήσει ή όχι δεν το ξέρεις σίγουρα εσύ. Φίλοι δεν είμαστε αν μπεις με το καλό, έλα να με βρεις να γίνουμε. Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια του πάτησε το τραίνο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Όποιος αγχώνεται με κάτι τέτοιο ή σπάζεται, να κοπεί. Αυτα!

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Vicop έγραψε:Όποιος αγχώνεται με κάτι τέτοιο ή σπάζεται, να κοπεί. Αυτα!

χαχα Ωραίος... Σ αυτό συμφωνούμε. Καλή επιτυχία και πάλι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες