Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Ακριβώς tilemos πολύ σωστά.. ειναι απαραίτητο προσόν.. δηλα σαν να μην έχεις απολυτήριο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ισως να εχεις δικιο Τιλεμος. Συγκεκριμενα το ειπα αυτο επειδη μαθαινω απο καποιους γνωστους μου το τι γινεται σχετικα στα τμηματα απο υψομετρηση κτλπ, και ακουω το καθε καρυδιας καρυδι !
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ωραία!! Εαν είναι τόσο λάσκα και στις ΠΚΕ βλέπω να μη κόβουν κανένα... και οι επιλαχόντες θα μείνουν εκεί ακριβώς!!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Liontarina »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οι αξιωματικοι δεν μπορουν να σε " κοψουν " ή να σου πουνε δεν θα σε περασω. Κι 1000 μορια να εχει ο αλλος και 1,30 να ειναι, τα χαρτια τους θα τα κανουν κανονικα. Απο κει και περα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο που φευγει απτα χερια του καθε αξιωματικου και παει στα χερια των ΠΚΕ, εκει κυριοι δεν γλιτωνει κανενας !
Η πρώτη υψομετρηση γίνεται στο τμήμα και ναι ο αξίωματικος μπορεί να σε κόψει. Σου επιστρέφει τα δικαιολογητικά και σου δίνει έγγραφο που λέει ότι υψομετρηθηκες και είσαι τόσο. Τεσπα, μου φαίνεται λίγο απίθανο να έγινε η υψομετρηση μπροστά σε όλους τους υποψηφίους στο τμήμα. Επειδή έχω συνοδέψει παιδιά που κάνουν τα χαρτιά τους, η πόρτα κλείνει για τους τρίτους. Σε ΠΚΕ πάντως που είχα πάει υπήρξε κοπέλα που από το ΑΤ της περιοχής της την πέρασαν στο ύψος ως 170 καιστις ΠΚΕ κόπηκε γιατί ήταν 1.63.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Στελιο στις ΠΚΕ κοβουν, δεν χαριζουν ευκολα. Τωρα αν εχεις θειο τον Παυλοπουλο τι να πω.Εικόνα
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση. Με 1.64. Να περάσει... αίτηση ίσως να δμπιριυν να πάρουν... αλλά θα απογειωθεί ως μη ικανός... δέστε λίγο τους πίνακες με τα ονόματα επιτυχόντων 2011... στο τέλος έχει κουτάκι με Χ. Ικανός... κοιτάξτε και τους πίνακες αποτυχοντων
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ελπίζω να κόβουν φίλε γιατί απ ότι βλέπω είναι αρκετοί με ψηλά μόρια και μη που δεν βγάζουν τα όρια (μιλάω για εδώ που είμαι).
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Liontarina δεν εχω λόγο να πω ψέμματα.. Δεν φαντάζεσαι τι ξενέρωμα πηρα.. οπως σας τα λέω επί λέξη έγιναν.. Και ήταν 4 άτομα μπροστά που περίμεναν για αίτηση.. η υψομετρηση γίνονταν έξω από το γραφείο.. όποιος είχε το ύψος προχώρησε μέσα
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Στέλιος44 έγραψε:Ελπίζω να κόβουν φίλε γιατί απ ότι βλέπω είναι αρκετοί με ψηλά μόρια και μη που δεν βγάζουν τα όρια (μιλάω για εδώ που είμαι).

Ρε παιδιά θα κόψουν εννοείται, αυτούς που δεν έχουν βύσμα και αυτούς που θα ξεφύγουν κατά πολύ στους χρόνους 5++ άντε και στο μήκος το 3.40 γίνεται 3,60. Το θέμα είναι να πιάσουμε τα μορια, και έπειτα βλέπουμε σε δεύτερο χρόνο τα υπόλοιπα!

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Πρέπει να βγουν τα έμπειρα παιδιά από το φόρουμ όπως ο Ξανθός και τα άλλα παιδιά που έχουν φάει τις προκηρύξεις με το κουτάλι να μας που την γνώμη τους...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Στα μορια οποιος λεει οτι ειπαρχει βυσμα λεει βλακειες αλλα μαγκες ναστε συγουροι οτι στα πκε θα πεσει πολι βυσμα οπος καθε φορα εχω ακουσει ειναι γεγονος αυτο μ το παραδεχτικε και ο ιδιος ηταν επιτιχων ενας σε μορια και λιγο πριν τα πκε επαθε διαστρεμα στο ποδι και δν πιγε καν. και τον περασαν
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Στα μόρια το μόνο που μπορεί να γίνει είναι πλαστογραφία όπως οι καθαρίστριες που τις έπιασαν μετά από τόσα χρόνια και δεν τις έκαναν τίποτα!
Φνς

Δημοσίευση από Φνς »

Παιδιά καλησπέρα έχω ενα φίλο που έχει αρκετά μόρια περίπου 3300 και μου λέει δεν πάω να κ άνω αίτηση επειδή έχει ένα θέμα με τα γεννητικά όργανα. Θα έχει κάποιο θέμα απο υγειονομικες; Σορι για την ενοχληση αλλά είναι κρίμα αν δεν υπάρχει πρόβλημα να μην πάει να κάνει αίτηση...

Spartakos14
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Spartakos14 »

Με 2570 εχω ελπιδες;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος