Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

kyriakos155 έγραψε: Εγώ πάλι σε βεβαιώνω ότι ξέρω τουλάχιστον 3 + 1 εγώ που τα χαρτιά μας τα κάναμε αυτήν την εβδομάδα και πίστεψε με το θέλουμε και οι 4 αρκετά...

Πολλοί τα κάνανε και θα τα κάνουν αυτήν την εβδομάδα καθαρά για τον λόγο των διακοπών (όπως και εγώ) που γυρίσαμε τώρα.

Ότι κ ν λέμε εικασίες κάνουμε... χαλάρωστε δεν θέλει άγχος ! Ότι είναι ν γίνει θα γίνει.. σε ένα 20 ήμερο θα ξέρουμε Λογικά ..
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pavlaras »

Καλημέρα στο team !!
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Παιδες να ρωτησω κατι, εγω με 2190 εχω ελπιδες η οχι; Συγνωμη που σας ρωταω, απλα εχω αγχωθει με αυτα τα μορια που ακουω και νιωθω οτι δεν εχω και πολλες ελπιδες.. Σας ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Απο τον αξιωματικο υπηρεσιας στο ατ που εκανα τα χαρτια μου, οι αιτησεις ειπε δεν ηταν πολλες αλλα ολες ηταν με υψηλα μορια... Επειδη ηταν και το 10-11 παλι στις αιτησεις υπευθυνος, ειπε οτι το επιπεδο απο τοτε εχει ανεβει αρκετα...

Αυτα τα λιγα!

Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

kyriakos155 έγραψε:Καταρχήν μάθε ορθογραφία γιατί πολύ φοβάμαι ότι με τις πολεμικές τέχνες που πιθανόν μόνο ξέρεις πιο πιθανόν να σε δούμε στο youtube.

Καλημέρα καρατέγκες !

Καταρχας δεν ειναι καταρχην, φιλικα για περι ορθογραφιας κτλ!

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Υψηλο μπορει να θεωρηθει και το 2600. Σου ειπε καποιον αριθμο; Γιατι αυτος μπορει να συγκρινει με του 11 που οι περισσοτεροι ηταν στα 2300 οποτε λογικο το 2500 να τ φαινεται μεγαλο!
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

wolver έγραψε:Υψηλο μπορει να θεωρηθει και το 2600. Σου ειπε καποιον αριθμο; Γιατι αυτος μπορει να συγκρινει με του 11 που οι περισσοτεροι ηταν στα 2300 οποτε λογικο το 2500 να τ φαινεται μεγαλο!

Δε μου ειπε ακριβως αριθμο, γτ λογικο ειναι να μην μπορει να ξερει απο τωρα για ολη την ελλαδα...

Απλα συγκρινε τις 3 αυτες χρονιες (10,11,19) που ταν, ειναι υπευθυνος...

Ειπε οτι βλεπει μεγαλα απολυτηρια γενικα και πιο μορφωμενο κοσμο. με πτυχια κτλ..

Τωρα αν θα ανεβει η βαση και ποσο κανεις δε ξερει...

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Commando Squadron B,316 σειρά ήμουν...
ΕΦ

Δημοσίευση από ΕΦ »

Ολοι εσεις που απορειτε πως θα φτασουν τις 20000 σας λεω μπορει να ξεπερασουν και τις 25000 πλεον... Δειτε στο google maps ποσα αστυμομικα τμηματα ειναι μονο στην αττικη καμια 65αρια δηλ επι 170 αιτησεις το καθε ενα μεσο ορο μεχρι τις 26 του μηνος (και λιγες λεω) παμε στις 11000 μονο απο αθηνα επι 2 για την υπολοιπη Ελλαδα (πληθυσμιακα το παω) φτασαμε τις 22000+ καθως πολοι απο επαρχια θα κανουν τα χαρτια τους για το ονειρο της αθηνας... Αλλα που ναξεραν... Χθες στις ειδησεις δεν ξερω αμα ειδατε 450 ευρω λεει για 2αρι και 350 για γκαρσονιερα δεν βρισκεις πιο κατω με τπτ. Αντε εμειναν αλλα 400 (με νυχτερινα μεσα) για φαι ρευμα νερο τηλεφωνα κοινοχρηστα και βενζινες, παιδια να θυμασται ειναι 5 χρονια υποχρεωτικα και μεταθεση στα 10 χρονια...
Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

Α. Τ δάφνης 27 αιτήσεις. Ξέρει κάποιος εάν το πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης πρέπει να είναι πρόσφατο; Γιατί δεν το γράφει κάπου στην προκυρηξη. Έχω ένα του 15 οπότε να μην τρέχω εάν είναι.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τα πτυχια που τα ειδε; Πηγαν οι αλλοι να καταθεσουν τα πτυχια απο τα Αει; Αφου δε μετρανε, μαλλον πιστευαν οτι παιρνουν μορια απο αυτο. Φανταστειτε μερικοι δεν εχουνε ιδεα τι χαρτια ηθελε, απλα πηγαν στο τμημα με ολα τα χαρτια και οτι κατσει!
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Παντού συμβαίνει αυτό . Φαντάσου όταν πήγα εγώ ήταν παιδιά που είχαν φέρει μαζί την άδεια security την απλή όχι από το ΙΕΚ
E'MK
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Απλά οι αξιωματικοί ρωτάνε τους υποψήφιους που έχουν τελειώσει τα λεγόμενα ΤΕΕ εάν έχουν πτυχίο γιατί πρέπει να το καταθέσουν. Εγώ όπως κ πολλοί άλλοι που τελειώσαμε ενιαίο γενικό λύκειο κ σπουδάσαμε σε ΑΕΙ κ ΤΕΙ, προφανώς δεν μας ρώτησαν.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Εδώ γνωστή μου που τς έδειξα τν προκήρυξη επέμενε να πάει το πτυχίο αεί μήπως και τελικά τ μετρήσουν... Στν στρατολογια όταν είχα πάει ήταν ένα παλικάρι 18 χρόνων, τν ρωτάω πόσα μόρια έχει μου λέει 1900 κάτι αλλά μου λέει δεν έχει σημασία πόσα μόρια έχει γτ αυτός έχει συστατική επιστολή οτ υπηρέτησε ως ευζωνας σε απαιτητικές συνθήκες και θα τν προτιμήσουν... Πραγματικα οτ να ναι.
E'MK
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Χαχαχαχαχα γενικά έχει πολύ πειραγμένο κόσμο που κάνει αιτήσεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες