Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Άντε μακάρι να περάσουν όσοι αξίζουν και να τα πούμε στις σχολές κάποια στιγμή!
Επί του θέματος και για να γράφεται και τίποτα χρήσιμο στο topic πέρα από το Πάμε στοίχημα με τις βάσεις, δε θα ήταν κακό κανας παλιός να γράψει και τις εμπειρίες του από τη σχολή, πως είναι το πρόγραμμα εκεί, τα έξοδα και γενικά λεπτομέρειες από αυτό το κομμάτι που για αρκετούς νέους είναι άγνωστο...
Επί του θέματος και για να γράφεται και τίποτα χρήσιμο στο topic πέρα από το Πάμε στοίχημα με τις βάσεις, δε θα ήταν κακό κανας παλιός να γράψει και τις εμπειρίες του από τη σχολή, πως είναι το πρόγραμμα εκεί, τα έξοδα και γενικά λεπτομέρειες από αυτό το κομμάτι που για αρκετούς νέους είναι άγνωστο...
Αδέρφια Καλή επιτυχία σε όλους.Ξέρουμε τίποτα για Β κατηγορία;
Δεν υπάρχει βύσμα στα μόρια. Στα άθληματα ίσως, όπως και στις Πανελλαδικές.
kyriakos155 έγραψε:Ε ρε Βύσμα που έχει να πέσει...
Ρε φίλε κάνε μου μια χάρη. Πήγαινε στην κοντινότερη παραλία που θα βρεις. Και βούτα μια το κεφάλι σου στο νερό μήπως και ισιώσεις, δηλαδή αν εσύ δεν έχεις μόρια πχ θα λες "έμεινα απ'έξω γιατί με έφαγαν τα βύσματα; " κοίταξε αν το λες αυτό για να παρηγορείς τον εαυτό σου οκ. Αλλά δεν είμαστε αναγκασμένοι οι υπόλοιποι που παλέψαμε και μπήκαμε με το σπαθί μας να ανεχόμαστε τέτοιου είδους προσβολές.
Η ΕΛ. ΑΣ είναι ίσως το πιο αξιοκρατικό σώμα από άποψη εισαγωγής. Περνάει όποιος είναι ικανός. Τέλος με αυτό.
Ο άλλος ρωτάει το κλίμα στην σχολή... Φίλε αυτό θα εξαρτηθεί και από τους εκπαιδευτές σας. Και τα έξοδα είναι κάτι που δεν μπορώ να στο καθορίσω. Στρατό πήγες. Αν καπνίζεις θα χαλάς πολλά. Αν σε κάθε έξοδο σου βγαίνεις πίνεις τα ποτάκια σου και πλακώνεσαι στα πιτόγυρα. Θα χαλάσεις χρήμα.
Επειδή το είδα σε προηγούμενο μήνυμα το έγραψε κάποιος η βάση το 2011 δεν ήτανε 2200 μόρια. Τόσο πήγε από τους επιλαχόντες.
Υ. Γ wolver, μπιλλάκο και τα υπόλοιπα μαχήμια, σε τμήμα της Αθήνας κέντρο βασικά.(δεν λέω Α. Τ για ευνόητους λόγους) 80 αιτήσεις και ο μεγαλύτερος 2430.
Δεν είχα σκοπό να μπω γιατί με την άδεια κάνω αποτοξίνωση. Απλά μερικά πράγματα όσο δεν τα σχολιάζεις. Και τα περνάς απαρατήρητα τόσο επίφοβα γίνονται.
Εις το επανιδείν

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Commando Squadron B έγραψε:Τώρα για ποιο λόγο το κάνεις αυτό; Βλέπεις ότι μιλάμε όμορφα και ανταλλασουμε απόψεις. Θέλεις να ξανά κλείσει το θέμα οριστικά; Σεβασου σε παρακαλώ ότι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θέλουν καθημερινή ενημέρωση από διάφορους νόμους και τμήματα στο τι γίνεται με τις αιτήσεις και τα μόρια. Αν νομίζεις ότι παίζει βύσμα και όλοι μας εδώ μέσα έχουμε και από ένα δυνατό μην τα κάνεις τα χαρτιά σου. Αν πάλι εσύ έχεις βύσμα καλό χρησιμοποιήσε το και άσε μας εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας και μην πετάς σπόντες. Καλά αποτελέσματα να έχεις!
Βασικά δε το είπα για να θιχτεί κάποιος, νομίζω είμαι ένας από αυτούς που το θέλουν πραγματικά στην ζωή τους.
Με συγχωρείς...
Είναι λίγο ανούσιο το θέμα του βύσματος.. απλά μερικοί τρελενοντε άλλοι δεν το δίνουν σημασία.. όποιος θεωρεί ότι πέρνεις ας το βάλει. το να λέμε α πέρνεις βύσμα ενώ δεν έχουμε κ απλά υποθέτουμε πολύ απλά με τις υποθέσεις θα μείνουμε
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Συνταγματάρχης
Με συγχωρείτε ρε παιδιά που προκάλεσε αναστάτωση η έκφραση μου. Δεν ήθελα να δημιουργήσω ένταση.
Απλά υπάρχουν και συζητήσεις έξω από εδώ που λένε διάφορα και παρασύρθηκα.
Πάμε παρακάτω :)
Απλά υπάρχουν και συζητήσεις έξω από εδώ που λένε διάφορα και παρασύρθηκα.
Πάμε παρακάτω :)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
fsafa δεν μιλούσα για βάσεις από 2007 μέχρι 2011. Μιλούσα τι μόρια μάζευε μέχρι και ο 1200. Όσα δηλαδή άτομα θα πάρει από α κατηγορία τώρα. Δλδ τα μόρια που έπαιζαν τότε για τον 1200. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος! Κανενα πρόβλημα Κυριάκο. Απλά μην σε αγχώνει αδερφέ αυτό για τους πίνακες με τα μόρια τουλάχιστον!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παιδιά ο καθένας κάνει τις υποθέσεις του. Κακοπροαίρετοι υπάρχουν παντού. Ας κάνει ο καθένας τα χαρτιά του και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Αν μπούμε μπήκαμε αν όχι για όλους έχει ο θεός. Να είμαστε γεροί
-
- Συνταγματάρχης
Commando Squadron B έγραψε:fsafa δεν μιλούσα για βάσεις από 2007 μέχρι 2011. Μιλούσα τι μόρια μάζευε μέχρι και ο 1200. Όσα δηλαδή άτομα θα πάρει από α κατηγορία τώρα. Δλδ τα μόρια που έπαιζαν τότε για τον 1200. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος!Κανενα πρόβλημα Κυριάκο. Απλά μην σε αγχώνει αδερφέ αυτό για τους πίνακες με τα μόρια τουλάχιστον!
Άντε να δούμε.
Πάντως στο Α. Τ. Μου μέχρι και σήμερα ήταν 3 οι αιτήσεις. Το μεσημέρι ενημερώθηκα πως οι 3 έγιναν 11.
kyriakos155 έγραψε:Commando Squadron B έγραψε:fsafa δεν μιλούσα για βάσεις από 2007 μέχρι 2011. Μιλούσα τι μόρια μάζευε μέχρι και ο 1200. Όσα δηλαδή άτομα θα πάρει από α κατηγορία τώρα. Δλδ τα μόρια που έπαιζαν τότε για τον 1200. Μπορεί να το διατύπωσα λάθος!Κανενα πρόβλημα Κυριάκο. Απλά μην σε αγχώνει αδερφέ αυτό για τους πίνακες με τα μόρια τουλάχιστον!
Άντε να δούμε.
Πάντως στο Α. Τ. Μου μέχρι και σήμερα ήταν 3 οι αιτήσεις. Το μεσημέρι ενημερώθηκα πως οι 3 έγιναν 11.
Περιοχή;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Τριπλασιαστηκαν Κυριάκο στην ουσία αλλά 11 είναι πάρα πολύ λίγες. Και εγώ ακόμη δεν τα έχω κάνει. Νομίζω έχεις και καλά μόρια αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος. Οπότε υπομονή και βλέπουμε σε 3 εβδομάδες πάνω κάτω. Εμένα πιο πολύ με αγχώνει η διαδικασία στην αθηνα με αθληματα ψυχοτεχνικα και υγειονομικα πάρα η βάση και τα μόρια. Και μην φανταστείς δεν έχω και τα τρελά μόρια..
-
- Συνταγματάρχης
Και δεν ανήκω και σε μικρό δήμο στην Θεσσαλονίκη.
Είμαι από Επάλ.Το απολυτήριο μου είναι 12,0 Και Το πτυχίο μου 12,4
Που πιστεύετε ότι έχω ποιο πολλές πιθανότητες Επίσης έχω στρατό διπλώματα αγγλικά
Που πιστεύετε ότι έχω ποιο πολλές πιθανότητες Επίσης έχω στρατό διπλώματα αγγλικά
Ερώτηση για όποιον ξέρει πάνω κάτω η αλλιώς να πάω σε γιατρό!! ξεκινάω τρεχω μετά από λίγο αν κ μερικές φορές στο περπάτημα στο δεξί πόδι αριστερά από το καλάμι στη φλέβα με πονάει πολύ κ όταν τρέχω πριζετε η φλέβα.. Είναι κάτι πχ από φλεβικο από την πολύ ορθοστασία η κάτι άλλο; προτείνετε καουντερ πειν; βολταρεν δεν κάνει τιποτα
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες