Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κανονικά η εξέταση των απαγορευμένων ουσιών έπρεπε να τηρείται δια ροπάλου γιατί θα μπουν κάτι παλικάρια που την έχουν καμένη την κεφάλα τους... χαχαχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
panosP99
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panosP99 »

παρατηρω οτι μερικοι ενδιαφερονται να απογοητευσουν υποψηφιους κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι... κανεις δεν ξερει ποσοι θα τα κανουν. απλα μην ακουτε κανεναν τι λεει...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Giannis έγραψε:Ρε slade μας το χεις πει 100 φορες την γνώμη σου μας επριξες ναι η βάση θα πάει 3000 όταν βγουν τα αποτελέσματα θα σε κάνω ταγκ να δούμε αν ειχες δικιο... γαμησε μας... θα ανεβεί το μόνο σιγουρο αλλά ειπαμε και επίσης αν είσαι αστυνομικός όπως λες και μπήκες τι κάθεσαι και μας ορίζεις πηγαινε στην υπηρεσία σου... την πρώτη φορα δεν έδωσα βάση την δεύτερη ούτε τώρα για να το κες συνεχεια και να το ξαναλές κάποιο άλλο σκοπό έχεις άντε λοιπόν καλή επιτυχία και σε σενα στην προκυρηξη αλλά ξεχασα αν δεν έχεις 3000 μόρια δεν είσαι μεσα 😂
Βλακακο αυτά αλλού Όχι σε μένα, ο σκοπός μου είναι άλλος και να μη σε νοιάζει ευτυχώς κάτι σαν και εσένα δεν θα περάσουν ούτε απέξω από τη σχολή αυτός είναι ο σκοπός μου λοιπόν ! Περαστικά

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Α ρε Slade πάτα από δω μέσα μας ζάλισες. Όποιος σου λέει ότι βαρέθηκε να τον λες τα ίδια πουλάς νταηλίκι.
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Slade καλά που μου το πες όταν βγουν οι βάσεις να σε κράξω και για τα 2700 που έλεγες αλλά Και για το ότι θα μαι μέσα... και αυτά τα βλακακο που λες δείχνουν αν είσαι μέσα που δεν το νομίζω πως τελικά στην προηγούμενη μπήκαν βλάχοι και γελάδια σαν εσενα όποτε μόνο κακό κανείς παρτο απόφαση και μην κες για τα μεγάλα απολυτήρια από επαλ και τους βλάχους αλλά για την παιδεία που δεν έχεις εσυ και ας έχεις και μεγάλο απολυτήριο
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Α και αν νομίζεις όπως λες πως σκοπός σου είναι να μην μπουν ζώα μέσα πρώτον μπήκες εσυ άρα κοιτά να βελτιώσεις τον εαυτό σου ξεκινά με παιδεία και ευγένεια δεύτερον ναι φίλε στανταρ όταν Λες πως θα πάει η βάση 2700 η 2900 όλοι έδω δεν θα τα κάνουν τα χαρτιά τους και γω ήμουν σε αμφιβολία λέω αφού το πε ο slade παιδιά δεν τα κάνω χαχαχαχχαχα χαίρομαι παντός που αποκαλύψεις τον σκοπό σπυ όπως ειπες πάνω στα νεύρα σου φιλιαααα
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Tilemos έγραψε: Α ρε Slade πάτα από δω μέσα μας ζάλισες. Όποιος σου λέει ότι βαρέθηκε να τον λες τα ίδια πουλάς νταηλίκι.
Ναι ρε μεγας μαγκας και το χειρωτερο. Ειναι οτι σου ευχεται και τα χειρωτερα
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Τι νταιλικη να κάνει μωρε εδώ μέσα αυτά από κοντα δεν ξερει τι είναι ο άλλος και ούτε αστυνομικός είναι πιτσιρικάς η κανας απογοητευμένος που έχει χαμηλά Μόρια και παλεύει να ξενερώσει άτομα μπας και μπει επιλαχών αν είναι μαγκας να στείλει φμπκ όνομα η τμήμα που είναι να δούμε
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Είσαι τόσο χαζός slade που αποκαλύψεις πάνω στα νεύρα σου πως έχεις σκοπό άρα όλα αυτά που λες τα λες και καλά άρα μάλλον εσυ είσαι ο βλακακος χαχαχαα τώρα τσαμπουκάδες από έσω όλοι κάνουν μάλλον είσαι πιτσιρικάς που δεν έχει τα μόρια και παλεύει μα φοβίσει κόσμο σιγά μην ήσουν αστυνομικός και να ελαιώνες εδώ πέρα μέσα... μάλλον εσυ θα σαι απέξω και ευτυχώς γιατί λες για τα απολυτήρια από επαλ που είναι ψιλά και θα μπουν βλάχοι και αγράμματοι αλλά δεν λες για σενα που δεν έχεις βασική παιδεία και είσαι χαζοπονηρος... άρα αντί να κρίνεις τους άλλους κοιτά να αλλάξεις εσυ πράγμα δύσκολο... εγώ θα είμαι μέσα παντός και με 2700 βάση ;) θα τα πουμε στα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:
Tilemos έγραψε: Α ρε Slade πάτα από δω μέσα μας ζάλισες. Όποιος σου λέει ότι βαρέθηκε να τον λες τα ίδια πουλάς νταηλίκι.
Ναι ρε μεγας μαγκας και το χειρωτερο. Ειναι οτι σου ευχεται και τα χειρωτερα
Χειρότερα * βρες μου ένα ποστ που ευχήθηκα τα χειρότερα! Προφανώς ο κάθε νοήμον άνθρωπος δεν θέλει να γεμίσει το σώμα ΜΕ ΆΤΟΜΑ σαν και εσένα και άλλους 10 15εδω μέσα ξέρουν αυτοί ποιοι είναι! Ε ρε θα βγει η ΠΟΑΣΥ σωστή στο τέλος λοιπόν περαστικά σας και αντίο η βάση 2700 τα λέμε 5 Σεπτεμβρίου

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Είσαι τόσο χαζός slade που αποκαλύψεις πάνω στα νεύρα σου πως έχεις σκοπό άρα όλα αυτά που λες τα λες και καλά άρα μάλλον εσυ είσαι ο βλακακος χαχαχαα τώρα τσαμπουκάδες από έσω όλοι κάνουν μάλλον είσαι πιτσιρικάς που δεν έχει τα μόρια και παλεύει μα φοβίσει κόσμο σιγά μην ήσουν αστυνομικός και να ελαιώνες εδώ πέρα μέσα... μάλλον εσυ θα σαι απέξω και ευτυχώς γιατί λες για τα απολυτήρια από επαλ που είναι ψιλά και θα μπουν βλάχοι και αγράμματοι αλλά δεν λες για σενα που δεν έχεις βασική παιδεία και είσαι χαζοπονηρος... άρα αντί να κρίνεις τους άλλους κοιτά να αλλάξεις εσυ πράγμα δύσκολο... εγώ θα είμαι μέσα παντός και με 2700 βάση ;) θα τα πουμε στα αποτελέσματα
Στους πρώτους 70 το 2011 Βλακακο 2790 μόρια εσείς δεν θα μπείτε ποτέ γιωταδες! Περαστικά Και σε σένα καλή συνέχεια

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Πως μπορεί να λένε αναμένουμε τόσες αιτήσεις πχ ; Πως το υποστηρίζουν ; Έκαναν κάποιο γκάλοπ κάποια έρευνα ; Καθαρά κ μόνο για να τρομοκρατούν κόσμο.. όπως επίσης κ κάποιοι εδώ μέσα... με την βάση.. χαλαρώστε αλάνια... πολλά παίζουν ρόλο γ να κανείς την αίτηση κ κυρίως το οικονομικό τ οποίο το σκεφτόμαστε όλοι.. απλά χαλαρώστε κ υπομονή !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Νεύρα έχεις εσύ Όχι εγώ και ευτυχώς φαίνονται τα ελαττώματα σας εδώ μέσα και έχω καταλάβει καλά ότι αρκετοί από εδώ που ΔΕΝ κάνετε για το σώμα ευτυχώς θα σας κόψουν στα ψυχοτεχνικα! Δεν τον είπα τυχαία το σκοπό μου! Ξυπνά και μάθε να διαβάζεις πιτσιρίκα του 94*
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Καλημερα στην ομαδα. Καταρχας εχει μια πολυ ομορφη μερα σημερα και καλο θα ηταν να πατε καμια βολτιτσα ή καμια βουτια στη θαλασσα. Κατα δευτερον μην ακουτε κανεναν. Οσοι ειναι παλαιοι ξερουν πως παντα υπηρχαν ατομα που φτιαχνανε προφιλ , αραζανε με το καφεδακι τους και γραφανε αυτα που δεν θελατε να ακουτε ωστε να σας βλεπουν να αγχωνεστε ( βλεπε προκηρυξη παλια ΕΠΟΠ). Αυτα τα ατομα λοιπον ειναι βαλτα και στοχο εχουν να σας ριξουν το ηθικο.. ε λοιπον μη τους κανετε τη χαρη. Απαντες χαρτια στο Α. Τ σας και μετα ηρεμια μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα, το χρωστατε στον εαυτο σας μετα απο τοσα χρονια αναμονης. Καλο υπολοιπο ημερας !
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Slade η βάση θα είναι 2700 γιατί πιστευεις πως τα επαλ θα έχουν απολυτήρια μεγάλα; αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαα μάγκες μην κάνετε χαρτιά ρε λέει ο slade πως είναι η βάση 2700 ξερει ρε το παλικάρι.. αν ήσουν μέσα το 2011 είδατε παιδιά τι ζώα μπήκαν τότε αγράμματοι επειδή δεν είχαν μόρια και είχε απορροφήσει κόσμο από τις άλλες προκυρηξεις; καλύτερα εμείς που θα μπούμε τώρα θα χουμε να λέμε ότι ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες