Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παίρνω ταυτότητα 17 Σεπτέμβρη, αν τους πάω μια βεβαίωση ότι απολυομαι στις 17 και το ι μου θα με δεχτουνε; Είναι κρίμα να χάσω την προκήρυξη για λίγες μέρες. Μήπως έχεις κανείς το ιδιο θέμα με εμένα;
Τακης1991 έγραψε:Ελπίζω οχι, εκτος απο την επισημη μετάφραση, τους πηγες και την φωτοτυπία του Πτυχίου υπογεγραμένη απο δικηγόρο για την ακριβή γνησιότητα της;
Ναι κανονικά Τάκη, ξανακοιταξα τη προκήρυξη δεν είδα να αναφέρει τίποτα για ημερομηνίες πέρα των πιστοποιητικών οικογενειακής κατάστασης εκτός αν δε το είδα! Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα.
Δεν γράφει πουθενά η προκήρυξη να είναι η φωτοτυπία του πτυχίου υπογεγραμμένη από δικηγόρο. Μόνο ενα φωτοαντίγραφο, με την επίσημη μετάφραση του.
Ρε μάγκες έχουν περάσει τα χρόνια θα βρεθούν πολλά άτομα γνώμη μ. πανω απο 2 χιλιάδες άτομα με 3.000 μορια... Δεν είναι ανέφικτο μόνο από την σειρά μ ξέρω 15 άτομα Π έχουν 3.000 κ ειμαι 25.. θα γίνει μάχη.. Η βάση θα είναι υψηλή 2650-2700
Πωπω φαγώθηκατε με προβλέψεις για μόρια.. Κ το 2011 ήταν πιο πολύ γνώριμη η προκήρυξη γιατί έβγαζε κάθε χρόνο και είδαμε κ εκεί τα χαιρια ρε παιδιά. κ το 2011 υπήρχαν κ δεα εδ κ από όλα. ποσο μάλλον μετά από τόσα χρόνια που η προκήρυξη τέτοιου είδους δεν είναι γνώριμη.. εννοείτε ότι στις 20000 αιτήσεις θα βρούνε 1200 άτομα με 2800 +++ το θέμα είναι πόσοι θα πάνε πόσοι θα περάσουν κ πόσοι θα μείνουν... Ότι είδατε το 11 θα δείτε τώρα απλά τυχαία κ λίγο παραπάνω. αν ανέβαζε το όριο ηλικίας τότε να σας έβλεπα τι θα λέγατε όλοι που τα παιδιά εκείνα υπήρχαν πολλοί π μάζεψαν μόρια τρέλα.. Τότε να λέγατε για να δεις 2800 κ να φοβόμασταν κ όσοι είχατε από 2700 κ κάτω... Δηλαδή το 2011 σαν πολύ γνώριμη προκήρυξη γιατί τα μόρια ήταν νορμάλ κ τώρα υπάρχει μια τόσο πολύ που ούτε κ τω ξέρω πως.. Ο μοναδικός πιτσιρικάς σχετικά που ήξερε τι έπρεπε κ τι όχι κ έψαξε είτε από εδώ είτε από την εξωτερική μ ζωή μου ξέρω είναι ο wolver... πόσοι 22 23 το έψαχναν θεωρείτε; τα μόρια θα βρεθούμε να είστε σίγουροι... το θέμα είναι όλα τα υπόλοιπα παραπάνω που ανέφερα!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Έτσι είναι γιωταδες. Στην ηλικία των 21 22 πόσοι νομίζετε είναι πλέον που κυνηγάνε μια προκυρηξη. Ειδικά μετά από τόσα χρόνια που είχε να βγάλει και με την προηγούμενη κυβέρνηση και με τις εκλογές να έρχονται ξαφνικά ένα χρόνο νωρίτερα. Ο γουλβερ που γράφει από τον Γενάρη εδώ οπως είπε και μερικοί άλλοι. Για το 11 που μπηκα στρατό όλοι πήγαιναν Ε. Δ. για μια προκυρηξη. Οι μισές σειρές μου είναι 30φευγα και οι άλλες μισές που μιλάμε ακόμη και σήμερα έχουν 12 και 13 απολυτήριο. Ακόμη και στην πόλη μου δεν βρήκα πάνω από 2 με 3 άτομα να έχουν 2700 και μόρια. Αλλά εσείς που κάθεστε και κλαιγεστε είστε χειρότεροι από τα τρολ αλήθεια. Τι πάει να πει πόσο θα είναι η βάση. Ο αλλος λέει 80 χλδες αιτήσεις χαχαχαχαχα. Ρε μπείτε φβ και όπου βλέπετε άρθρο για ειδικούς φρουρούς που βουιξε ο τόπος στην αρχική σελίδα δείτε τα σχόλια από κάτω. Οι μισοί λένε τι χρειάζεται και δεν ξέρουν που να ψάξουν. Οι άλλοι μισοί έχουν φωτο προφίλ με μανίκι τατουάζ και οι υπόλοιπες είναι γκομενες.Κάνετε άπαντες τα χαρτιά σας παιδιά αρκεί να ξέρετε που πάτε και τι θα κάνετε μετά. Μην δίνετε σημασία τι λένε εδώ για βάσεις κλπ. Έτσι και αλλιώς θα κοπεί λαός ατελείωτος τις 3 μέρες στην Αθήνα. Εγώ προσωπικά αυτό φοβάμαι πιο πολύ. Και το απολυτήριο θα κάνει τη διαφορά όχι τα 50 μόρια σε αυτήν την προκυρηξη. Πολλές ισόβαθμες από 2500 και κάτω.
ΥΓ. Για εσάς που δεν ξέρετε και πολύ τι παίζει με μόρια και τώρα ψάχνεστε και μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και χαλάει την ψυχολογία σας τα μόρια δεν είναι στραγάλια.2400 έλεγα εγώ. Με αυτά που βλέπω τώρα όμως θα πω και 2300 η βάση και εδώ θα είμαστε να το θυμάστε.
ΥΓ2 Κλείστε το θέμα κάποιος δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε πελον εδώ ειλικρινά. Είναι παιδιά που δεν ξέρουν και απογοητευονται εύκολα. Και δεν βλέπουμε και τίποτα ουσιώδες.
ΥΓ. Για εσάς που δεν ξέρετε και πολύ τι παίζει με μόρια και τώρα ψάχνεστε και μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και χαλάει την ψυχολογία σας τα μόρια δεν είναι στραγάλια.2400 έλεγα εγώ. Με αυτά που βλέπω τώρα όμως θα πω και 2300 η βάση και εδώ θα είμαστε να το θυμάστε.
ΥΓ2 Κλείστε το θέμα κάποιος δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε πελον εδώ ειλικρινά. Είναι παιδιά που δεν ξέρουν και απογοητευονται εύκολα. Και δεν βλέπουμε και τίποτα ουσιώδες.
Όχι δεν σε έρχονται πρέπει να έχεις απολυθεί το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξηΑκης έγραψε:Παίρνω ταυτότητα 17 Σεπτέμβρη, αν τους πάω μια βεβαίωση ότι απολυομαι στις 17 και το ι μου θα με δεχτουνε; Είναι κρίμα να χάσω την προκήρυξη για λίγες μέρες. Μήπως έχεις κανείς το ιδιο θέμα με εμένα;
Commando Squadron B έγραψε:Έτσι είναι γιωταδες. Στην ηλικία των 21 22 πόσοι νομίζετε είναι πλέον που κυνηγάνε μια προκυρηξη. Ειδικά μετά από τόσα χρόνια που είχε να βγάλει και με την προηγούμενη κυβέρνηση και με τις εκλογές να έρχονται ξαφνικά ένα χρόνο νωρίτερα. Ο γουλβερ που γράφει από τον Γενάρη εδώ οπως είπε και μερικοί άλλοι. Για το 11 που μπηκα στρατό όλοι πήγαιναν Ε. Δ. για μια προκυρηξη. Οι μισές σειρές μου είναι 30φευγα και οι άλλες μισές που μιλάμε ακόμη και σήμερα έχουν 12 και 13 απολυτήριο. Ακόμη και στην πόλη μου δεν βρήκα πάνω από 2 με 3 άτομα να έχουν 2700 και μόρια. Αλλά εσείς που κάθεστε και κλαιγεστε είστε χειρότεροι από τα τρολ αλήθεια. Τι πάει να πει πόσο θα είναι η βάση. Ο αλλος λέει 80 χλδες αιτήσεις χαχαχαχαχα. Ρε μπείτε φβ και όπου βλέπετε άρθρο για ειδικούς φρουρούς που βουιξε ο τόπος στην αρχική σελίδα δείτε τα σχόλια από κάτω. Οι μισοί λένε τι χρειάζεται και δεν ξέρουν που να ψάξουν. Οι άλλοι μισοί έχουν φωτο προφίλ με μανίκι τατουάζ και οι υπόλοιπες είναι γκομενες.Κάνετε άπαντες τα χαρτιά σας παιδιά αρκεί να ξέρετε που πάτε και τι θα κάνετε μετά. Μην δίνετε σημασία τι λένε εδώ για βάσεις κλπ. Έτσι και αλλιώς θα κοπεί λαός ατελείωτος τις 3 μέρες στην Αθήνα. Εγώ προσωπικά αυτό φοβάμαι πιο πολύ. Και το απολυτήριο θα κάνει τη διαφορά όχι τα 50 μόρια σε αυτήν την προκυρηξη. Πολλές ισόβαθμες από 2500 και κάτω.
Συμφωνώ. Εφόσον μπαίνει το κάθε τρολ να κάνει το κομμάτι του ή ο καθένας ρωτάει ό, τι του κατέβει, καλύτερα να κλειδώσει το τοπικ.
Δεν βοηθιέται κανείς μας έτσι.
Σκέψου ότι είχε πάρει σειρές το 2007 2008 2009 2011 Ωστόσο γι'αυτό ήταν χαμηλή το 2011 έμπαιναν κάθε χρόνο που να βρεις άτομα; τώρα Έχει να γίνει 9 χρόνια! ΠΑΜΕ για 35000 αιτήσεις + Κάνε τους υπολογισμούς δεν θα βρεθούν 1500 με 3000+; πάρα πολλοί μάζευαν χαρτιά από 2012 και μετά δύσκολα τα πράγματα αυτό σας λέω είχα κάνει εκτίμηση για 2500 με 2600 και άλλαξα πριν 2 μέρες 2700+ βάση και εξήγησα το λόγο αρκετές φορές με το ΕΠΑΛXanthos έγραψε:Πωπω φαγώθηκατε με προβλέψεις για μόρια.. Κ το 2011 ήταν πιο πολύ γνώριμη η προκήρυξη γιατί έβγαζε κάθε χρόνο και είδαμε κ εκεί τα χαιρια ρε παιδιά. κ το 2011 υπήρχαν κ δεα εδ κ από όλα. ποσο μάλλον μετά από τόσα χρόνια που η προκήρυξη τέτοιου είδους δεν είναι γνώριμη.. εννοείτε ότι στις 20000 αιτήσεις θα βρούνε 1200 άτομα με 2800 +++ το θέμα είναι πόσοι θα πάνε πόσοι θα περάσουν κ πόσοι θα μείνουν... Ότι είδατε το 11 θα δείτε τώρα απλά τυχαία κ λίγο παραπάνω. αν ανέβαζε το όριο ηλικίας τότε να σας έβλεπα τι θα λέγατε όλοι που τα παιδιά εκείνα υπήρχαν πολλοί π μάζεψαν μόρια τρέλα.. Τότε να λέγατε για να δεις 2800 κ να φοβόμασταν κ όσοι είχατε από 2700 κ κάτω... Δηλαδή το 2011 σαν πολύ γνώριμη προκήρυξη γιατί τα μόρια ήταν νορμάλ κ τώρα υπάρχει μια τόσο πολύ που ούτε κ τω ξέρω πως.. Ο μοναδικός πιτσιρικάς σχετικά που ήξερε τι έπρεπε κ τι όχι κ έψαξε είτε από εδώ είτε από την εξωτερική μ ζωή μου ξέρω είναι ο wolver... πόσοι 22 23 το έψαχναν θεωρείτε; τα μόρια θα βρεθούμε να είστε σίγουροι... το θέμα είναι όλα τα υπόλοιπα παραπάνω που ανέφερα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Slade το 11 δεν ήταν το επαλ α και το τεε στη β;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Slade καταρχας εχει 8 χρόνια να βγει όχι 9.2ον αυτό με το Επαλ ίσχυε και στου 2011 την προκυρηξη. Την βάση δεν μπορεί να την ξέρει κανένας. Σταμάτα να τρομοκρατεις κόσμο εδώ μέσα και συνέχισε την ζωή σου γιατί απ ότι είδα είσαι στο σώμα. Άσε μας λοιπόν να περιμένουμε και μη γράφεις συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρετε το ΕΠΑΛ; Και το 11 τα ΕΠΑΛ ήταν στην Α κατηγορία...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Την άποψη του λέει και αυτός. Slade η θα πάει στο Θεό φιλε η θα τα κάνει και η κουτσή Μαρία και θα έχειπολλές αιτήσεις και λίγα μόρια. Δεν ξέρω έτσι πιστεύω τουλάχιστον και ευελπιστώ το 2ο.
Slade φίλε το ότι ήταν χαμηλές οι βάσεις το ότι επερνε κάθε χρόνο αν παρατηρήσεις τα μόρια τα τότε κάνεις δεν το κυνηγούσε πάρα ελάχιστοι... Μην μ. πεις τώρα ότι άτομο με 2200 πχ το κυνηγούσε ενώ κατά το 2009 2010 τελείωναν αρκετοί το σχολείο πχ με τέτοια μόρια.. Κ τώρα από όλους αυτούς ένα 10% το περίμενε κ το κυνήγησε όλοι οι άλλοι είναι ξεμπαρκοι.. ακόμη μ εγώ ο ίδιος γιατί πολύ απλά πίστεψα πως δεν θα ξαναεβγαζε κ θυμήθηκα στα πίσω πίσω να βγάλω αγγλικά κ ιστορίες.. Κ τώρα αν δεν έδιναν τα 200 όπως ξαναείπα 2350 θα ήταν.. Κ δεν νομίζω να. παει τόσο ψιλά η βάση που λες.. Είναι πολύ ψιλά.. αυτοί π έχουν τόσο ψιλά πάει να πει πως σίγουρα είναι πιο μορφωμένος από εμένα φυσικά με. ενα πολύ καλύτερο απολυτήριο με τα αγγλικά του η κ 3 γλώσσα ακόμη διπλώματα αρα αρκετοί θα έφυγαν η στο εξωτερικό η θα βρήκαν έστω μια δουλειά αξιοπρεπες για να ζουν.. Όλα δρόμος είναι θα δείξει η πορεία.. Η αρχή έγινε κ θα δούμε σε λίγο καιρό πρώτα ο θεος.. μου φαίνεται αδιανόητο να φτάσει εκεί η βάση παντός!!! σ περνώ βάση κ 2011 που υποτίθεται πως ήταν γνωστές αλλά το 2011 μπήκαν γιατί άκουσα πολλούς να μιλάνε για μορφωτικό επίπεδο σε πληροφορώ ότι αν το πάμε έτσι περισσότεροι αμόρφωτοι ήταν του 2011 παρά του 2019.. αν κ δεν μ αρέσει αυτό με το μορφωτικό επίπεδο γιατί όλοι έχουμε το ίδιο δικαίωμα σε αυτή τη ζωή κ. ολοι είμαστε ίσοι.. αν δεν κάνω λάθος εσύ κιόλας αναφέρθηκε στο μορφωτικό κάποια ημέρα.. θα δεις στον πίνακα με τα μόρια απολυτηρια με 8,7 που απολυτήριο δεν πέρνεις.. Κ γενικά κάτι μόρια χάλια.. Γιατί αν η βάση υποστηρίζεις ότι είναι 2700++ πάει να πει πως το μορφωτικό επίπεδο ανέβηκε γιατί αποκλείεται να έχουν όλοι δεα εδ κ να πάρουν τα 1000.. άρα έχουν όλοι καλό απολυτήριο πτυχία κ διπλώματα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Καλησπερα στην ομαδα. Δεν υπαρχει λογικη στη βαση. Εχετε κολλησει το μυαλο σας εκει. Το οτι εχει να βγαλει χρονια δεν παει να πει πως η βαση θα παει στον θεο, οπως επισης πως η βαση θα παει κατω απο 2300 μορια. Μπορει να εχει να βγαλει καιρο αλλα καποιοι ξεχνατε το τι σφαγη γινεται στις εξετασεις. Καποιοι θελετε να λετε τις εξυπανδες σας στα παλικαρακια εδω μεσα που θελουν να μπουν και σας αρεσει να τους βλεπετε να τρωγονται μεταξυ τους. Οπου παει η βαση πηγε, δεν θα σκασει κανενας. Καλη καρδια πανω απολα πιστη στον εαυτο σας και ολα καλα θα πανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες