Καλησπέρα παλικάρια, καλή επιτυχία σε όλους! Να ρωτήσω... Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προσκομίζουν όλοι, ή μόνο τριτεκνοι/πολύτεκνοι; Το λέω γιατί σε κάποια ΑΤ ζήτησαν κι από άτομα που δεν είχαν σχέση με πολυτεκνια/τριτεκνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα παιδια σημερα πηγα και κατεθεσα τα χαρτια μου, η αστυνομικος ηταν πολυ εξυπηρετικη η διαδικασια μου πηρε γυρω στα 10 λεπτα το πολυ 15. Μου εδωσε και χαρτι με το τι χαρτια εχω προσκομισει. Τα μορια μου δεν μου τα εβγαλε και μου ειπε γενικα οτι δεν ειχανε περασει πολλα ατομα. Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Όσοι είναι Ειδικές Δυνάμεις - Προεδρική, υπογράψατε υπόδειγμα Δ' , που λέει μέσα ότι αυτεπάγγελτα οι αρμόδιοι Αξιωματικοί ζητάνε μετά από την στρατολογία Πιστοποιητικό στρατολ. Καταστάσεως με το I1.Γι' αυτό το υπογράψατε την υπεύθυνη δήλωση!
Καλησπερα πηγα χτες να καταθεσω τα χαρτια μου και πηγα με βεβαιωση αναβαθμησης διπλωματος σε Α κατηγορια απο 125cc χωρις συμπλεκτη που κατεχω απλα δεν εχω παρει ακομα στα χερια μου εδω και ενα μηνα το καινουργιο διπλωμα και ο αξιωματικος μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα μην μου δινεις την βεβαιωση φερε να βγαλουμε φωτοτυπια το 125. Ειναι δυνατον ρε παιδια να ισχυει αυτο να ειναι το ιδιο το διπλωμα μηχανης με το 125 και να παιρνεις τα ιδια μορια;
Σαν του 2011 αποκλειεται να ειναι.. δε νομιζω πανω απο 2500, δυσκολο! Το θεμα ειναι σε τι σειρα θα φτασει στους επιλαχοντες! Μπορει και με 2300 να μπει καποιος μετα τα κοψιματα, μπορει και με λιγοτερο δε ξερουμε!
HELLENICROWER έγραψε:Καλησπερα παιδια σημερα πηγα και κατεθεσα τα χαρτια μου, η αστυνομικος ηταν πολυ εξυπηρετικη η διαδικασια μου πηρε γυρω στα 10 λεπτα το πολυ 15. Μου εδωσε και χαρτι με το τι χαρτια εχω προσκομισει. Τα μορια μου δεν μου τα εβγαλε και μου ειπε γενικα οτι δεν ειχανε περασει πολλα ατομα. Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Τι εννοείς σου έδωσε χαρτί με τι χαρτιά προσκόμισες. Εμένα μου έδωσε μόνο ένα χαρτί υπογεγραμμένο που παει οτι παρέλαβε την αίτηση.
Όντως τα αποτελέσματα θα βγούνε τέλη Σεπτεμβρίου; Και φαντάζεστε να πάρει και επιλαχόντες; Γιατί μερικά σάιτ λένε για επιλαχόντες δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο